dziĂŞki Agacie mogÂłemobieÂżyÂświat pisze:..aleÂś mu znowu dopiekÂł![]()

i tak byÂłem mniej "sadystyczny" niÂż parĂŞ postĂłw wyÂżejobieÂżyÂświat pisze:.. normalnie brutal :szalony:

Moderator: Łukasz
..ja ci w Âżaden sposĂłb nie mogĂŞ pomĂłc}{ypnosea pisze:SÂłuchajcie!!! Pilnie potrzebujĂŞ wczorajszego podsumowania dnia :uwaga:
Wieczorem utknĂŞÂłam w korku![]()
Nie zd¹¿y³am wróciÌ do domu na czas
..dobrze - juÂż nie Âżartujmy sobie :stop:i tak byÂłem mniej "sadystyczny" niÂż parĂŞ postĂłw wyÂżej:szalony:
JasneobieÂżyÂświat pisze:..nie ze mnÂą a z marcinkowsky'm dyskutowaÂłeÂś na ten tematepsztajnek pisze:Chcesz powiedzieĂŚ, Âże to juÂż nie mruÂżenie, a wrĂŞcz mruganie powiekami w serwisie o 23:00 byÂło specjalnie dla nas ?![]()
..ale do kogo moÂże byĂŚ wycelowane to mruÂżenie jak nie do nas![]()
![]()
KiedyÂś mĂłj kolega , ktĂłry studiuje na Akademii Sztuk PiĂŞknych , powiedziaÂł , Âże Agatka ma bardzo portretowe spojrzenieobieÂżyÂświat pisze:..owszem - zgadza siĂŞepsztajnek pisze:Popatrzcie na jej wyraz twarzy, kiedy rozmawia z respondentem na antenie - dreszcze po plecach przechodzÂą... :rozglada:![]()
..ja wolĂŞ jednak ten bardziej skupiony wyraz twarzy![]()
..skupiony a jednoczeÂśnie taki srogi![]()
..czujĂŞ siĂŞ wtedy jakby Agatka zÂła byÂła na nas o o coÂś![]()
..a to tylko skupienie![]()
..kiedy Agatka marszczy swoje piĂŞkne brwi![]()
Jakby o tym miaÂła zapomnieĂŚ , to byÂśmy jej fanami nie byliobieÂżyÂświat pisze:..akcent podsumowania dnia juÂż byÂł na capsach![]()
(...)
..póŸniej przed pó³noc¹ by³a jeszcze jedna rozmowa telefoniczna
..tym razem nagÂłe zdarzenie - zjawisko tzw. 'szklanki' na drodze i wypadek na przejÂściu granicznym gdzieÂś na zachodzie
..niestety ta informacja by³a doœÌ powa¿n¹![]()
..i nie nastroiÂła Agatki na radosne poÂżegnanie siĂŞ z nami![]()
..ale to nic![]()
..najwaÂżniejsze Âże nie zapomina nigdy o profesjonalizmie :brawa:
..bo Agatka jest bardzo ³askawa i wra¿liwa :racja:marcinkowsky pisze:Jasne!! My jesteœmy w stanie nawet zaadoptowaÌ ¿yczenia , które jak póŸniej okazuje wcale nie s¹ do nas :devil: !! Na szczêœcie póŸniej Agatka Wspania³omyœlna wystosowa³a kilka ciep³ych s³ów pod nasze bezpoœrednie adresy -mejlowe
!!
Wiêc czemu mru¿enia nie mielibyœmy przygarn¹Ì pod strzechê??
..czyli mia³em racjêKiedyœ mój kolega , który studiuje na Akademii Sztuk Piêknych , powiedzia³ , ¿e Agatka ma bardzo portretowe spojrzenie!! Domyœlam siê , co to mo¿e oznaczaÌ , ale z interpretacj¹ siê nie odwa¿ê tutaj zaistnieÌ
!! Bo krĂłtko mĂłwiÂąc nie jestem w tym najlepszy
!!
.. :hahaha: mog³eœ sobie od babci po¿yczyÌ jakieœ elektryczne buty rozgrzewaj¹ce :devil:No , ale nie ulega w¹tpliwoœci , ¿e wczorajszym po¿egnaniem Agatka trochê mnie zmrozi³a!! A nawet do tego stopnia , ¿e z zimnymi stopami zasn¹Ì nie mog³em
!! WiĂŞc dzisiaj proszĂŞ i zamawiam cieplejsze poÂżegnanie
!!
..wtedy Âżaden kompres nie bĂŞdzie potrzebnyAlbo po prostu zamawiam przynajmniej tak udane jak wczoraj zrzuty od stajlusa!! :tanczy: !! RozgrzaÂłem siĂŞ na samÂą myÂśl o wczorajszych ujĂŞciach
!!
Gdybym nie musiaÂła, to nie wychodziÂłabym :?obieÂżyÂświat pisze:..a na film to musisz chyba poczekaĂŚ![]()
..moÂże Grz..a moÂże notka coÂś poradzÂą :rozglada:
..a po co ty w ogĂłle wychodziÂłaÂś wczoraj z domu :>
..no w sumie to masz racjĂŞ}{ypnosea pisze:Gdybym nie musiaÂła, to nie wychodziÂłabym :?
.przecieÂż pisaÂłem Âże to nie ode mnie zaleÂży}{ypnosea pisze:Zamiast prawiĂŚ mi tu moraÂły, lepiej zaÂłatw film :plus:
I zapomniaÂłeÂś dodaĂŚ -choĂŚ to oczywiste , Âże najbardziej uszczĂŞÂśliwia sama AgatkaobieÂżyÂświat pisze:..bo Agatka jest bardzo Âłaskawa i wraÂżliwa :racja:
..myÂśli o tym i zaleÂży jej Âżeby byÂło jak najmniej nieszczĂŞÂśliwych ludzi na Âświecie![]()
..zwÂłaszcza tych nieszczĂŞÂśliwych z jej powodu
..a dokÂładniej unieszczĂŞÂśliwionych tym Âże my nie mamy jej tak blisko jak tego byÂśmy chcieli![]()
..i tvn24 dostarcza nam caÂłe mnĂłstwo zamiennikĂłw![]()
..ktĂłre nas uszczĂŞÂśliwiajÂą![]()
MojÂą babciĂŞ -jeÂśli zajdzie taka potrzeba rozgrzewa dziadek -tylko bez skojarzeĂą :stop: !! :devil: Ja jestem za duÂży , Âżeby uciekaĂŚ do dziadka albo babci pod pierzynkĂŞ :devil: !!.. :hahaha: mogÂłeÂś sobie od babci poÂżyczyĂŚ jakieÂś elektryczne buty rozgrzewajÂące :devil:
..a nie teraz za zimne stopy obwiniaĂŚ AgatkĂŞ :devil:
My eksperci w tej dziedzinie :tanczy: !!king_kocur pisze:MoÂże za parĂŞ godzin... nie narzekajcie :stop: ...coÂś uda siĂŞ wrzuciĂŚ![]()
Na razie cierpliwie czekajcie![]()
No nie mówking_kocur pisze:Skoro niektórzy widzieli czêœÌ wczorajszego dy¿uru Agaty, a inni ca³oœÌ, to wiecie, ¿e warto w tê cierpliwoœÌ siê uzbroiÌ
Dziêkujê :* Bêdê czekaÌ bardzo cierpliwie :aniol: Poprzez moj¹ cierpliwoœÌ poka¿ê, jak bardzo mi zale¿y na obejrzeniu tego raportuking_kocur pisze:Skoro niektórzy widzieli czêœÌ wczorajszego dy¿uru Agaty, a inni ca³oœÌ, to wiecie, ¿e warto w tê cierpliwoœÌ siê uzbroiÌ
Zaraz dojdzie do tego , ¿e ¿eby doczekaÌ siê prêdzej , zaczniemy siê licytowaÌ , kto czeka bardziej cierpliwie}{ypnosea pisze:Dziêkujê :* Bêdê czekaÌ bardzo cierpliwie :aniol: Poprzez moj¹ cierpliwoœÌ poka¿ê, jak bardzo mi zale¿y na obejrzeniu tego raportuking_kocur pisze:Skoro niektórzy widzieli czêœÌ wczorajszego dy¿uru Agaty, a inni ca³oœÌ, to wiecie, ¿e warto w tê cierpliwoœÌ siê uzbroiÌJeszcze raz thanks!!! :*
..obawiam siê ¿e efekt mo¿e byÌ zupe³nie odwrotny :devil:marcinkowsky pisze:Zaraz dojdzie do tego , ¿e ¿eby doczekaÌ siê prêdzej , zaczniemy siê licytowaÌ , kto czeka bardziej cierpliwie}{ypnosea pisze:Dziêkujê :* Bêdê czekaÌ bardzo cierpliwie :aniol: Poprzez moj¹ cierpliwoœÌ poka¿ê, jak bardzo mi zale¿y na obejrzeniu tego raportuking_kocur pisze:Skoro niektórzy widzieli czêœÌ wczorajszego dy¿uru Agaty, a inni ca³oœÌ, to wiecie, ¿e warto w tê cierpliwoœÌ siê uzbroiÌJeszcze raz thanks!!! :*
!! :devil:
No , ale dziĂŞki temu przynajmniej czas wyczekiwania nam szybciej upÂłynie :devil: !!
..to bĂŞdzie najbardziej poÂżyteczna rzecz na Âświecie jakÂą moÂżesz w tej chwili zrobiĂŚmarcinkowsky pisze:Dobrze :stop: !! JuÂż siĂŞ zamykamx:
Albo po prostu przerzucĂŞ siĂŞ na niecierpliwe czekanie na dzisiejszy dyÂżur Agatki -o wÂłaÂśnie co zrobiĂŞ!!
..king to przecieÂż zaufany czÂłowiekNo nie mĂłw?? tobie teÂż tak bardzo podobaÂł siĂŞ wczorajszy wystĂŞp Agatki
??
StojÂąc z boku, zaobserwowaÂłem, Âże juÂż do tego doszÂłomarcinkowsky pisze:Zaraz dojdzie do tego , Âże Âżeby doczekaĂŚ siĂŞ prĂŞdzej , zaczniemy siĂŞ licytowaĂŚ , kto czeka bardziej cierpliwie!! :devil:
Brawo, brawo :brawa: Osi¹gn¹³em cel, który za³o¿y³em na wstêpie mojej tutejszej dzia³alnoœciobie¿yœwiat pisze:..to bêdzie najbardziej po¿yteczna rzecz na œwiecie jak¹ mo¿esz w tej chwili zrobiÌmarcinkowsky pisze:Dobrze :stop: !! Ju¿ siê zamykamx:
Albo po prostu przerzucĂŞ siĂŞ na niecierpliwe czekanie na dzisiejszy dyÂżur Agatki -o wÂłaÂśnie co zrobiĂŞ!!
![]()
..to nakrĂŞcanie niecierpliwoÂści nikomu na pewno nie sprzyja![]()
..a juÂż najmniej zamieszczajÂącym filmiki![]()
Profesjonalizm jest, nie ulega wÂątpliwoÂści..ale to nic
..najwaÂżniejsze Âże nie zapomina nigdy o profesjonalizmie :brawa:
Jakby o tym miaÂła zapomnieĂŚ , to byÂśmy jej fanami nie byli!! UÂśmiech , a dokÂładniej jego brak moÂżna wybaczyĂŚ
!! Brak kompetencji i profesjonalizmu juÂż nie :nie: !! I w ten oto sposĂłb od dobrych kilku miesiĂŞcy cieszymy siĂŞ faktem bycia fanami Agatki :jupi: !!
Trzymajcie mnie, poniewaÂż zaraz pĂŞknĂŞ! :hahaha:marcinkowsky pisze:MojÂą babciĂŞ -jeÂśli zajdzie taka potrzeba rozgrzewa dziadek -tylko bez skojarzeĂą :stop: !! :devil: Ja jestem za duÂży , Âżeby uciekaĂŚ do dziadka albo babci pod pierzynkĂŞ :devil: !!.. :hahaha: mogÂłeÂś sobie od babci poÂżyczyĂŚ jakieÂś elektryczne buty rozgrzewajÂące :devil:
..a nie teraz za zimne stopy obwiniaĂŚ AgatkĂŞ :devil:
Dlatego , Agata do jasnej cholery -rozgrzej mnie dzisiaj ...... swoim uÂśmiechem na poÂżegnanie :ban: !! :rydzyk:
I zrobiÂł, jak zadeklarowaÂłAlbo po prostu przerzucĂŞ siĂŞ na niecierpliwe czekanie na dzisiejszy dyÂżur Agatki -o wÂłaÂśnie co zrobiĂŞ!!
..myÂślaÂłeÂś pewnie Âże bĂŞdzie tak jak w przysÂłowiuAlchemik pisze:StojÂąc z boku, zaobserwowaÂłem, Âże juÂż do tego doszÂło![]()
Si³¹ rzeczy wraz z moim powrotem doszed³ te¿ jeszcze jeden czekaj¹cy na powtórkê podsumowania dnia![]()
..dobry z Ciebie nauczyciel :racja:Brawo, brawo :brawa: Osi¹gn¹³em cel, który za³o¿y³em na wstêpie mojej tutejszej dzia³alnoœcich³opaki zaczêli racjonalnie myœleÌ
No, a na pewno o dobru wspĂłlnym, z czego jestem bardzo dumny
![]()
..tak - wiem o tymCzy Wy nie zdajecie sobie sprawy z tego, jak skomplikowanym zjawiskiem jest uœmiech :> Ile trwa jego wywo³anie i utrzymanie na twarzy choÌby te 5 sekund? :o Zajrzyjcie do podrêcznikówA dopiero póŸniej zacznijcie rozliczaÌ Agattê z po¿egnaù bez, b¹dŸ z uœmiechami
![]()
..a mo¿e dziadkowie maj¹ równie mocne poczucie humoru co wnuczekNiez³¹ wizytówkê wystawiasz swoim dziadkom - marcinkowsky :hahaha:
Jeœli czytaj¹ to forum, to... to wspó³czujê ci - tak po prostu i po ludzku :devil:
..jak siĂŞ stanie coÂś wielkiego to przed 18.A, o ktĂłrej dzisiaj startujemy?
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], lavazza86 i 20 gości