Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: stajlus »

obieÂżyÂświat pisze:..aleÂś mu znowu dopiekÂł :red:
dziĂŞki Agacie mogÂłem :lol2:
obieÂżyÂświat pisze:.. normalnie brutal :szalony:
i tak byÂłem mniej "sadystyczny" niÂż parĂŞ postĂłw wyÂżej :lol2: :szalony:
tell me what you want... :D
tell me what you need :D
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: }{ypnosea »

SÂłuchajcie!!! Pilnie potrzebujĂŞ wczorajszego podsumowania dnia :uwaga:

Wieczorem utknĂŞÂłam w korku :neutral:
Nie zd¹¿y³am wróciÌ do domu na czas ;(
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

}{ypnosea pisze:SÂłuchajcie!!! Pilnie potrzebujĂŞ wczorajszego podsumowania dnia :uwaga:

Wieczorem utknĂŞÂłam w korku :neutral:
Nie zd¹¿y³am wróciÌ do domu na czas ;(
..ja ci w Âżaden sposĂłb nie mogĂŞ pomĂłc :neutral:
..to co umiaÂłem to opisaÂłem ;)
..a na film to musisz chyba poczekaĂŚ :neutral:
..moÂże Grz..a moÂże notka coÂś poradzÂą :rozglada:
..a po co ty w ogĂłle wychodziÂłaÂś wczoraj z domu :>
i tak byÂłem mniej "sadystyczny" niÂż parĂŞ postĂłw wyÂżej :lol2: :szalony:
..dobrze - juÂż nie Âżartujmy sobie :stop:
..inni majÂą mniej powodĂłw do radoÂści :spiewa:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

obieÂżyÂświat pisze:
epsztajnek pisze:Chcesz powiedzieĂŚ, Âże to juÂż nie mruÂżenie, a wrĂŞcz mruganie powiekami w serwisie o 23:00 byÂło specjalnie dla nas ? :shock:
..nie ze mnÂą a z marcinkowsky'm dyskutowaÂłeÂś na ten temat :D
..ale do kogo moÂże byĂŚ wycelowane to mruÂżenie jak nie do nas :?: :lol2:
Jasne :lol2: !! My jesteœmy w stanie nawet zaadoptowaÌ ¿yczenia , które jak póŸniej okazuje wcale nie s¹ do nas :devil: !! Na szczêœcie póŸniej Agatka Wspania³omyœlna wystosowa³a kilka ciep³ych s³ów pod nasze bezpoœrednie adresy -mejlowe :lol2: !!
Wiêc czemu mru¿enia nie mielibyœmy przygarn¹Ì pod strzechê :lol2: ??

obieÂżyÂświat pisze:
epsztajnek pisze:Popatrzcie na jej wyraz twarzy, kiedy rozmawia z respondentem na antenie - dreszcze po plecach przechodzÂą... :rozglada:
..owszem - zgadza siĂŞ :P
..ja wolĂŞ jednak ten bardziej skupiony wyraz twarzy :P
..skupiony a jednoczeÂśnie taki srogi :lol2:
..czujĂŞ siĂŞ wtedy jakby Agatka zÂła byÂła na nas o o coÂś :lol2:
..a to tylko skupienie :P
..kiedy Agatka marszczy swoje piĂŞkne brwi :P
Kiedyœ mój kolega , który studiuje na Akademii Sztuk Piêknych , powiedzia³ , ¿e Agatka ma bardzo portretowe spojrzenie :lol2: !! Domyœlam siê , co to mo¿e oznaczaÌ , ale z interpretacj¹ siê nie odwa¿ê tutaj zaistnieÌ :lol2: !! Bo krótko mówi¹c nie jestem w tym najlepszy :lol2: !!
obieÂżyÂświat pisze:..akcent podsumowania dnia juÂż byÂł na capsach :lol2:
(...)
..póŸniej przed pó³noc¹ by³a jeszcze jedna rozmowa telefoniczna :D
..tym razem nagÂłe zdarzenie - zjawisko tzw. 'szklanki' na drodze i wypadek na przejÂściu granicznym gdzieÂś na zachodzie :D
..niestety ta informacja by³a doœÌ powa¿n¹ ;(
..i nie nastroiÂła Agatki na radosne poÂżegnanie siĂŞ z nami ;(

..ale to nic :D
..najwaÂżniejsze Âże nie zapomina nigdy o profesjonalizmie :brawa:
Jakby o tym miaÂła zapomnieĂŚ , to byÂśmy jej fanami nie byli :lol2: !! UÂśmiech , a dokÂładniej jego brak moÂżna wybaczyĂŚ :lol2: !! Brak kompetencji i profesjonalizmu juÂż nie :nie: !! I w ten oto sposĂłb od dobrych kilku miesiĂŞcy cieszymy siĂŞ faktem bycia fanami Agatki :jupi: !!
No , ale nie ulega w¹tpliwoœci , ¿e wczorajszym po¿egnaniem Agatka trochê mnie zmrozi³a :lol2: !! A nawet do tego stopnia , ¿e z zimnymi stopami zasn¹Ì nie mog³em :lol2: !! Wiêc dzisiaj proszê i zamawiam cieplejsze po¿egnanie :lol2: !!

Albo po prostu zamawiam przynajmniej tak udane jak wczoraj zrzuty od stajlusa :lol2: !! :tanczy: !! RozgrzaÂłem siĂŞ na samÂą myÂśl o wczorajszych ujĂŞciach :lol2: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:Jasne :lol2: !! My jesteœmy w stanie nawet zaadoptowaÌ ¿yczenia , które jak póŸniej okazuje wcale nie s¹ do nas :devil: !! Na szczêœcie póŸniej Agatka Wspania³omyœlna wystosowa³a kilka ciep³ych s³ów pod nasze bezpoœrednie adresy -mejlowe :lol2: !!
Wiêc czemu mru¿enia nie mielibyœmy przygarn¹Ì pod strzechê :lol2: ??
..bo Agatka jest bardzo Âłaskawa i wraÂżliwa :racja:
..myÂśli o tym i zaleÂży jej Âżeby byÂło jak najmniej nieszczĂŞÂśliwych ludzi na Âświecie :lol2:
..zwÂłaszcza tych nieszczĂŞÂśliwych z jej powodu :)
..a dokÂładniej unieszczĂŞÂśliwionych tym Âże my nie mamy jej tak blisko jak tego byÂśmy chcieli :(
..i tvn24 dostarcza nam caÂłe mnĂłstwo zamiennikĂłw :lol2:
..ktĂłre nas uszczĂŞÂśliwiajÂą :lol2:
Kiedyœ mój kolega , który studiuje na Akademii Sztuk Piêknych , powiedzia³ , ¿e Agatka ma bardzo portretowe spojrzenie :lol2: !! Domyœlam siê , co to mo¿e oznaczaÌ , ale z interpretacj¹ siê nie odwa¿ê tutaj zaistnieÌ :lol2: !! Bo krótko mówi¹c nie jestem w tym najlepszy :lol2: !!
..czyli miaÂłem racjĂŞ :lol2:
..chodzi o to skupienie :lol2:
No , ale nie ulega w¹tpliwoœci , ¿e wczorajszym po¿egnaniem Agatka trochê mnie zmrozi³a :lol2: !! A nawet do tego stopnia , ¿e z zimnymi stopami zasn¹Ì nie mog³em :lol2: !! Wiêc dzisiaj proszê i zamawiam cieplejsze po¿egnanie :lol2: !!
.. :hahaha: mogÂłeÂś sobie od babci poÂżyczyĂŚ jakieÂś elektryczne buty rozgrzewajÂące :devil:
..a nie teraz za zimne stopy obwiniaĂŚ AgatkĂŞ :devil:
Albo po prostu zamawiam przynajmniej tak udane jak wczoraj zrzuty od stajlusa :lol2: !! :tanczy: !! RozgrzaÂłem siĂŞ na samÂą myÂśl o wczorajszych ujĂŞciach :lol2: !!
..wtedy Âżaden kompres nie bĂŞdzie potrzebny :lol2:
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

obieÂżyÂświat pisze:..a na film to musisz chyba poczekaĂŚ :neutral:
..moÂże Grz..a moÂże notka coÂś poradzÂą :rozglada:
..a po co ty w ogĂłle wychodziÂłaÂś wczoraj z domu :>
Gdybym nie musiaÂła, to nie wychodziÂłabym :?
Zamiast prawiĂŚ mi tu moraÂły, lepiej zaÂłatw film :plus:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

}{ypnosea pisze:Gdybym nie musiaÂła, to nie wychodziÂłabym :?
..no w sumie to masz racjĂŞ :lol2:
}{ypnosea pisze:Zamiast prawiĂŚ mi tu moraÂły, lepiej zaÂłatw film :plus:
.przecieÂż pisaÂłem Âże to nie ode mnie zaleÂży :neutral:
..nie mam Âżadnego wpÂływu na to kiedy i czy pojawiajÂą siĂŞ filmiki :neutral:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Jak siĂŞ dorzucĂŞ z proÂśbÂą , to moÂże filmy wczeÂśniej siĂŞ pojawiÂą :lol2: ?? W koĂącu im wiĂŞcej razy siĂŞ oglÂąda , tym wiĂŞcej detali siĂŞ wypatrzy :lol2: !!
obieÂżyÂświat pisze:..bo Agatka jest bardzo Âłaskawa i wraÂżliwa :racja:
..myÂśli o tym i zaleÂży jej Âżeby byÂło jak najmniej nieszczĂŞÂśliwych ludzi na Âświecie :lol2:
..zwÂłaszcza tych nieszczĂŞÂśliwych z jej powodu :)
..a dokÂładniej unieszczĂŞÂśliwionych tym Âże my nie mamy jej tak blisko jak tego byÂśmy chcieli :(
..i tvn24 dostarcza nam caÂłe mnĂłstwo zamiennikĂłw :lol2:
..ktĂłre nas uszczĂŞÂśliwiajÂą :lol2:
I zapomniaÂłeÂś dodaĂŚ -choĂŚ to oczywiste , Âże najbardziej uszczĂŞÂśliwia sama Agatka :lol2: !! :szalony: !!
.. :hahaha: mogÂłeÂś sobie od babci poÂżyczyĂŚ jakieÂś elektryczne buty rozgrzewajÂące :devil:
MojÂą babciĂŞ -jeÂśli zajdzie taka potrzeba rozgrzewa dziadek -tylko bez skojarzeĂą :stop: !! :devil: Ja jestem za duÂży , Âżeby uciekaĂŚ do dziadka albo babci pod pierzynkĂŞ :devil: !!
Dlatego , Agata do jasnej cholery -rozgrzej mnie dzisiaj ...... swoim uÂśmiechem na poÂżegnanie :ban: !! :rydzyk:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
king_kocur
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: king_kocur »

Wszystkim zainteresowanym fanom Agaty jej wczorajszym podsumowaniem dnia i paroma innymi serwisami, pragnê oznajmiÌ, ¿e bêd¹ mieli okazjê do ponownego obejrzenia Agaty w nich :D Zaœ tym szczególnie zniecierpliwionym pragnê przekazaÌ proœbê o cierpliwoœÌ :)
MoÂże za parĂŞ godzin... nie narzekajcie :stop: ...coÂś uda siĂŞ wrzuciĂŚ :D
Na razie cierpliwie czekajcie :D

Skoro niektórzy widzieli czêœÌ wczorajszego dy¿uru Agaty, a inni ca³oœÌ, to wiecie, ¿e warto w tê cierpliwoœÌ siê uzbroiÌ :P
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

W zwiÂązku z tym , Âże bardzo duÂżo od Ciebie zaleÂży , nie bĂŞdĂŞ narzekaÂł :lol2: i nie napiszĂŞ , Âże myÂślaÂłem , Âże juÂż zamieÂściÂłeÂś tu linki :lol2: !! :rozglada: :xx:
king_kocur pisze:MoÂże za parĂŞ godzin... nie narzekajcie :stop: ...coÂś uda siĂŞ wrzuciĂŚ :D
Na razie cierpliwie czekajcie :D
My eksperci w tej dziedzinie :tanczy: !! :lol2: Czekanie to nasza lokalna tutaj specjalnoœÌ :lol2: !! Tylko ostatnimi czasy trochê nas rozbestwili , bo tak na przyk³ad na Agatkê to my za d³ugo czekaÌ nie musimy :jupi: !! Zamarzy nam siê i jest :jupi: !!
king_kocur pisze:Skoro niektórzy widzieli czêœÌ wczorajszego dy¿uru Agaty, a inni ca³oœÌ, to wiecie, ¿e warto w tê cierpliwoœÌ siê uzbroiÌ :P
No nie mĂłw :shock: ?? tobie teÂż tak bardzo podobaÂł siĂŞ wczorajszy wystĂŞp Agatki :lol2: ??
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

king_kocur pisze:Skoro niektórzy widzieli czêœÌ wczorajszego dy¿uru Agaty, a inni ca³oœÌ, to wiecie, ¿e warto w tê cierpliwoœÌ siê uzbroiÌ :P
Dziêkujê :* Bêdê czekaÌ bardzo cierpliwie :aniol: Poprzez moj¹ cierpliwoœÌ poka¿ê, jak bardzo mi zale¿y na obejrzeniu tego raportu :D Jeszcze raz thanks!!! :*
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

}{ypnosea pisze:
Dziêkujê :* Bêdê czekaÌ bardzo cierpliwie :aniol: Poprzez moj¹ cierpliwoœÌ poka¿ê, jak bardzo mi zale¿y na obejrzeniu tego raportu :D Jeszcze raz thanks!!! :*
Zaraz dojdzie do tego , Âże Âżeby doczekaĂŚ siĂŞ prĂŞdzej , zaczniemy siĂŞ licytowaĂŚ , kto czeka bardziej cierpliwie :lol2: !! :devil:

No , ale dziĂŞki temu przynajmniej czas wyczekiwania nam szybciej upÂłynie :devil: !!

Dobrze :stop: !! JuÂż siĂŞ zamykam :xx: :lol:

Albo po prostu przerzucĂŞ siĂŞ na niecierpliwe czekanie na dzisiejszy dyÂżur Agatki -o wÂłaÂśnie co zrobiĂŞ :D !! :D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:
}{ypnosea pisze:
Zaraz dojdzie do tego , Âże Âżeby doczekaĂŚ siĂŞ prĂŞdzej , zaczniemy siĂŞ licytowaĂŚ , kto czeka bardziej cierpliwie :lol2: !! :devil:

No , ale dziĂŞki temu przynajmniej czas wyczekiwania nam szybciej upÂłynie :devil: !!
..obawiam siĂŞ Âże efekt moÂże byĂŚ zupeÂłnie odwrotny :devil:
marcinkowsky pisze:Dobrze :stop: !! JuÂż siĂŞ zamykam :xx: :lol:

Albo po prostu przerzucĂŞ siĂŞ na niecierpliwe czekanie na dzisiejszy dyÂżur Agatki -o wÂłaÂśnie co zrobiĂŞ :D !! :D
..to bĂŞdzie najbardziej poÂżyteczna rzecz na Âświecie jakÂą moÂżesz w tej chwili zrobiĂŚ :lol2:
..to nakrĂŞcanie niecierpliwoÂści nikomu na pewno nie sprzyja ;)
..a juÂż najmniej zamieszczajÂącym filmiki :lol2:
No nie mĂłw :shock: ?? tobie teÂż tak bardzo podobaÂł siĂŞ wczorajszy wystĂŞp Agatki :lol2: ??
..king to przecieÂż zaufany czÂłowiek :lol2:
..myÂślĂŞ Âże jego o takie rzeczy pytaĂŚ nie trzeba :lol2:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

marcinkowsky pisze:Zaraz dojdzie do tego , Âże Âżeby doczekaĂŚ siĂŞ prĂŞdzej , zaczniemy siĂŞ licytowaĂŚ , kto czeka bardziej cierpliwie :lol2: !! :devil:
StojÂąc z boku, zaobserwowaÂłem, Âże juÂż do tego doszÂło :lol2:
Si³¹ rzeczy wraz z moim powrotem doszed³ te¿ jeszcze jeden czekaj¹cy na powtórkê podsumowania dnia :lol2:
obieÂżyÂświat pisze:
marcinkowsky pisze:Dobrze :stop: !! JuÂż siĂŞ zamykam :xx: :lol:

..to bĂŞdzie najbardziej poÂżyteczna rzecz na Âświecie jakÂą moÂżesz w tej chwili zrobiĂŚ :lol2:
..to nakrĂŞcanie niecierpliwoÂści nikomu na pewno nie sprzyja ;)
..a juÂż najmniej zamieszczajÂącym filmiki :lol2:
Brawo, brawo :brawa: Osi¹gn¹³em cel, który za³o¿y³em na wstêpie mojej tutejszej dzia³alnoœci :lol2: ch³opaki zaczêli racjonalnie myœleÌ :lol2: No, a na pewno o dobru wspólnym, z czego jestem bardzo dumny 8)
..ale to nic :D
..najwaÂżniejsze Âże nie zapomina nigdy o profesjonalizmie :brawa:

Jakby o tym miaÂła zapomnieĂŚ , to byÂśmy jej fanami nie byli :lol2: !! UÂśmiech , a dokÂładniej jego brak moÂżna wybaczyĂŚ :lol2: !! Brak kompetencji i profesjonalizmu juÂż nie :nie: !! I w ten oto sposĂłb od dobrych kilku miesiĂŞcy cieszymy siĂŞ faktem bycia fanami Agatki :jupi: !!
Profesjonalizm jest, nie ulega w¹tpliwoœci :D Ale Panowie, czym¿e jest profesjonalizm w zestawieniu z uœmiechem :> Czy Wy nie zdajecie sobie sprawy z tego, jak skomplikowanym zjawiskiem jest uœmiech :> Ile trwa jego wywo³anie i utrzymanie na twarzy choÌby te 5 sekund? :o Zajrzyjcie do podrêczników :lol2: A dopiero póŸniej zacznijcie rozliczaÌ Agattê z po¿egnaù bez, b¹dŸ z uœmiechami :lol2:
marcinkowsky pisze:
MojÂą babciĂŞ -jeÂśli zajdzie taka potrzeba rozgrzewa dziadek -tylko bez skojarzeĂą :stop: !! :devil: Ja jestem za duÂży , Âżeby uciekaĂŚ do dziadka albo babci pod pierzynkĂŞ :devil: !!
Dlatego , Agata do jasnej cholery -rozgrzej mnie dzisiaj ...... swoim uÂśmiechem na poÂżegnanie :ban: !! :rydzyk:
Trzymajcie mnie, poniewaÂż zaraz pĂŞknĂŞ! :hahaha:

Niez³¹ wizytówkê wystawiasz swoim dziadkom - marcinkowsky :hahaha:
Jeœli czytaj¹ to forum, to... to wspó³czujê ci - tak po prostu i po ludzku :devil:
I zrobiÂł, jak zadeklarowaÂł :D
A, o ktĂłrej dzisiaj startujemy? :D
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze:StojÂąc z boku, zaobserwowaÂłem, Âże juÂż do tego doszÂło :lol2:
Si³¹ rzeczy wraz z moim powrotem doszed³ te¿ jeszcze jeden czekaj¹cy na powtórkê podsumowania dnia :lol2:
..myÂślaÂłeÂś pewnie Âże bĂŞdzie tak jak w przysÂłowiu :lol2:
..gdzie dwĂłch siĂŞ bije tam trzeci korzysta :?: :devil:
Brawo, brawo :brawa: Osi¹gn¹³em cel, który za³o¿y³em na wstêpie mojej tutejszej dzia³alnoœci :lol2: ch³opaki zaczêli racjonalnie myœleÌ :lol2: No, a na pewno o dobru wspólnym, z czego jestem bardzo dumny 8)
..dobry z Ciebie nauczyciel :racja:
..a Ciebie ktoÂś uczyÂł czy tak samo z siebie siĂŞ wziĂŞÂło :?: :lol2:
Czy Wy nie zdajecie sobie sprawy z tego, jak skomplikowanym zjawiskiem jest uœmiech :> Ile trwa jego wywo³anie i utrzymanie na twarzy choÌby te 5 sekund? :o Zajrzyjcie do podrêczników :lol2: A dopiero póŸniej zacznijcie rozliczaÌ Agattê z po¿egnaù bez, b¹dŸ z uœmiechami :lol2:
..tak - wiem o tym ;(
..daÂłeÂś mi kiedyÂś notatki Âżebym sobie poczytaÂł ;(
..juÂż nigdy nie bĂŞdĂŞ prosiÂł Agatki o taki wysiÂłek :neutral:
Niez³¹ wizytówkê wystawiasz swoim dziadkom - marcinkowsky :hahaha:
Jeœli czytaj¹ to forum, to... to wspó³czujê ci - tak po prostu i po ludzku :devil:
..a moÂże dziadkowie majÂą rĂłwnie mocne poczucie humoru co wnuczek :?: :D
..po kimÂś przecieÂż musiaÂł odziedziczyĂŚ :lol2:
A, o ktĂłrej dzisiaj startujemy? :D
..jak siĂŞ stanie coÂś wielkiego to przed 18. :D
..a jak nie to o 19. :D
..a jak nic nie siĂŞ nie bĂŞdzie dziaÂło to moÂże byĂŚ Âże dopiero o 19.30 :spiewa:
..wiĂŞc trzeba byĂŚ czujnym jak niejedne Azor..Reksio..etc :devil:
ODPOWIEDZ