No to jeszcze raz thanks :* O to chodzi³o :jupi: Sama ju¿ teraz mogê napisaÌ, ¿e Podsumowanie dnia bardzo uda³o siê Agacie :tanczy: Fajnie tak siê ogl¹da bez tych zbêdnych materia³ów Je¿eli bêdziecie tacy dobrzy, to sobie zawsze usi¹dê ka¿dego nastêpnego dnia po dy¿urze Agaty po prostu bêdê ogl¹daÌ powtóreczki
To oczywiÂście byÂł Âżart
No to jeszcze raz thanks :* O to chodziÂło :jupi: Sama juÂż teraz mogĂŞ napisaĂŚ, Âże Podsumowanie dnia bardzo udaÂło siĂŞ Agacie :tanczy:
A nam nie wierzyÂłaÂś :> ?? :o Zaraz siĂŞ popÂłaczĂŞ !!
no kingi i Grz -znĂłw spisaliÂście siĂŞ na medal :brawa: !! !! nie spoczywajcie jednak na laurach i pracujcie dalej tak cudownie jak teraz !! :rydzyk: :brawa:
Fajnie tak siê ogl¹da bez tych zbêdnych materia³ów Je¿eli bêdziecie tacy dobrzy, to sobie zawsze usi¹dê ka¿dego nastêpnego dnia po dy¿urze Agaty po prostu bêdê ogl¹daÌ powtóreczki
To oczywiÂście byÂł Âżart
¯aden z fanów nie mo¿e iœÌ na tak¹ ³atwiznê :nie: !! Nawet w ¿artach :devil: !! Na Agatkê trzeba sobie zas³u¿yÌ !! Poœwiêceniem , czekaniem , a dopiero póŸniej mo¿na siê z czystym sumieniem delektowaÌ !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma !!
not that kind pisze:Ten serwis macie, ten teÂż... i to macie...
A tego nie macie
:szalony: JesteÂście niemoÂżliwi :szalony: !! Wzruszeni odbiera mi mowĂŞ !!
Napiszê jednak , ¿e gdyby nie godzina w lewym dolnym roku , to pomyœla³bym , ¿e to dwa ró¿ne serwisy !! Powód !! Potargana grzywka !!
Jak ta nasza Agatka musi przeÂżywaĂŚ kaÂżdorazowe wejÂście na wizjĂŞ :szalony: !!
Wszystkim naprawdĂŞ z caÂłego serca -dziĂŞki !! :* !! :*
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma !!
obie¿yœwiat pisze:..a teraŸniejszoœÌ maluje siê tak
..wÂłaÂśnie widziaÂłem AgatkĂŞ :jupi:
..przyszÂła do pracy
..w kurteczce z kapturkiem
OOO :o !! To bardzo ciekawe -napisz coÂś wiĂŞcej !! :rydzyk:
..a teraz sobie gada z koleÂżankami - pod tÂą ÂścianÂą z telewizorkami
A z jakimi ?? JakieÂś znane , czy nieznane ??
Tobie wspó³czujê imprezy !!
A to gadanie na drugim planie ju¿ zaowocowa³o króciutkim serwisem !! Zdarzy³ siê wypadek -doœÌ tragiczny w skutkach i musieli o tym poinformowaÌ :] !! Krótkie ³¹czenie z koleg¹ , który by³ na miejscu i informacja o tym , ¿e nastêpny serwis o 19. !!
Dzisiaj jeÂżeli bĂŞdziemy chwaliĂŚ AgatkĂŞ , to za profesjonalizm tylko , na pewno nie za strĂłj :devil: !! Ale na ten temat niech siĂŞ juÂż capsiarze wypowiedzÂą !!
marcinkowsky pisze:OOO :o !! To bardzo ciekawe -napisz coÂś wiĂŞcej !! :rydzyk:
..byÂła chyba w kratkĂŞ i kaptur miaÂł misia
..Agatka bardzo luzacko w niej wyglÂądaÂła :tanczy:
A to gadanie na drugim planie ju¿ zaowocowa³o króciutkim serwisem !! Zdarzy³ siê wypadek -doœÌ tragiczny w skutkach i musieli o tym poinformowaÌ :] !! Krótkie ³¹czenie z koleg¹ , który by³ na miejscu i informacja o tym , ¿e nastêpny serwis o 19. !!
..nie chciaÂłbym napisaĂŚ Âże dobrze Âże coÂś siĂŞ dzieje :uhh:
..bo to by co najmniej dziwnie zabrzmiaÂło :uhh:
..trochĂŞ szkoda Âże w takich okolicznoÂściach spotkaliÂśmy siĂŞ z AgatkÂą :/
Dzisiaj jeÂżeli bĂŞdziemy chwaliĂŚ AgatkĂŞ , to za profesjonalizm tylko , na pewno nie za strĂłj :devil: !! Ale na ten temat niech siĂŞ juÂż capsiarze wypowiedzÂą !!
..ten strĂłj to nie wiem co to ma byĂŚ :uhh:
..ciemnozielona koszula :uhh:
..czarna za wielka marynara :uhh:
..pierwsze skojarzenie to choinka schowana w worek :devil: x:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
..ten strĂłj to nie wiem co to ma byĂŚ :uhh:
..ciemnozielona koszula :uhh:
..czarna za wielka marynara :uhh:
..pierwsze skojarzenie to choinka schowana w worek :devil: x:
obi :mhm: Ty siĂŞ bawiÂłeÂś, a ja jestem zmĂŞczony :> Jak to moÂżliwe :levil:
obieÂżyÂświat pisze:..notka dzia za choin..to znaczy AgatkĂŞ :*
Od jej uÂśmiechu na paru capsach Âśnieg za oknem topnieje
Zatem jeÂśli nastrĂłj Agatty utrzyma siĂŞ do wieczora, marcinkowsky nie musisz siĂŞ martwiĂŚ o zimne stopy
stajlus pisze:Chryste panie w co ona siĂŞ dziÂś ubraÂła
..mi skojarzyÂło siĂŞ jednoznacznie
WolaÂłbym o stroju zapomnieĂŚ :spiewa: Ale nie mogĂŞ :spiewa: Agatto - dlaczego? :hyh:
..szkoda :/
..nie wiemy jeszcze jak dzis Agatka wyglÂąda w caÂłoÂści :/
Zaraz 20-sta, wiĂŞc jeÂśli stajlus siĂŞ postara, to siĂŞ dowiemy
A I bardzo dziĂŞkujĂŞ za wczorajsze serwisy i podsumowanie dnia
Ostatnio zmieniony niedziela 06 sty 2008, 18:55 przez Alchemik, łącznie zmieniany 1 raz.
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.