Moderator: Łukasz
Mi teÂż siĂŞ podobaÂło - nawet bardzo.Marcin pisze:Mi siĂŞ podobaÂło.![]()
Oj, chyba jeszcze nie mog³y paœÌ s³owa ... ''Dama Pik''pawell pisze: Chyba nawet raz powiedzia³a coœ, ¿e nie ma czasu (coœ w tym stylu). :> Szkoda, ¿e ani Kinga ani Marcin nie spytali siê jej co robi, ¿e nie ma czasu - mo¿e wkoùcu byœmy siê dowiedzieli...
No przecie¿ to ¿adna nowoœÌ :>pawell pisze:A dziœ Anita wygl¹da³a przepiêknie.A¿ chcia³o siê patrzeÌ i patrzeÌ i patrzeÌ... :tanczy:
![]()
![]()
Black Jack '62 pisze::uhh:
No i nawet sÂłowo ''dama'' w tej rozmowie nie padÂłoNie mĂłwiÂąc juÂż o ''pik'' :hahaha:
Rozumiem zatem, Âże tvn prowadzi akcjĂŞ przypominania widzom, kto to jest Anita Werner, Âże w ogĂłle jest ktoÂś taki jak Anita Werner :devil: a w dalszej fazie moÂże napomknÂą coÂś o DP :devil:
Ale Blacky, to byÂł komplementMeller o Anicie: ''najbardziej demoniczna uroda w polskiej telewizji'' :devil:
Ja na jej miejscu za ten komplement, waln¹³bym go jakimœ owocem ze sto³u :hahaha:
Oni tam zawsze s¹ tak na bie¿¹co :devil: .Marcin pisze:Patrzcie! Na tvn24.pl nie ocknêli siê jeszcze, ¿e Anita nie prowadzi ju¿ Poranka! Zapraszaj¹ w jej imieniu na jutro na 6:00![]()
No wiesz co... Jak ty go w ogĂłle Âśmiesz o takie rzeczy podejrzewaĂŚ.Marcin pisze:(..)albo po prostu chociaÂż na trochĂŞ pĂłjdzie na urlop
Jak to skÂąd, Anita mu wyÂśle SMS-a albo zadzwoni.Marcin pisze:Tylko skÂąd Black bĂŞdzie o tym wiedziaÂł. :devil:
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 25 gości