Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Nie nom dlaczego? :D Rozmowa o motoryzacji, przecieÂż wyjaÂśnili, Âże Anita to kierowca rajdowy i w ogĂłle fanka motoryzacji. :D Trudno wiĂŞc Âżeby rozmowa dotyczyÂła... "Damy Pik". :D
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

... no i taki niewtajemniczony widz, sobie pomyÂślaÂł: ''no dobra, a czemu jakaÂś pani o demonicznej urodzie opowiada o rajdach, a nie np. HoÂłowczyc?'' :devil:

Mogli powiedzieĂŚ, Âże robiÂą Anicie PR :lol2:

Ale to mo¿e póŸniej :lol2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

a czemu jakaÂś pani o demonicznej urodzie opowiada o rajdach, a nie np. HoÂłowczyc? :devil:
OÂśmielili napisaĂŚ kto to jest! :devil:

Obrazek
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Marcin pisze: OÂśmielili napisaĂŚ kto to jest! :devil:
AÂż dziwne, Âże nie napisali imienia i nazwiska np. od koĂąca :devil:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
pawell
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

Marcin pisze:Mi siĂŞ podobaÂło. :D
Mi teÂż siĂŞ podobaÂło - nawet bardzo. :D MyÂślaÂłem, Âże nic mnie dziÂś nie zaskoczy w tym programie, ale po pierwszej zapowiedzi to siĂŞ zmieniÂło. :tanczy: I siĂŞ tak zastanwaiam jak to siĂŞ staÂło, Âże ona znalazÂła czas na wizytĂŞ w studio "DzieĂą Dobry TVN" :?: :shock: Chyba nawet raz powiedziaÂła coÂś, Âże nie ma czasu (coÂś w tym stylu). :> Szkoda, Âże ani Kinga ani Marcin nie spytali siĂŞ jej co robi, Âże nie ma czasu - moÂże wkoĂącu byÂśmy siĂŞ dowiedzieli... :)

A dziÂś Anita wyglÂądaÂła przepiĂŞknie. :P AÂż chciaÂło siĂŞ patrzeĂŚ i patrzeĂŚ i patrzeĂŚ... :tanczy: :lol2: :P
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

pawell pisze: Chyba nawet raz powiedziaÂła coÂś, Âże nie ma czasu (coÂś w tym stylu). :> Szkoda, Âże ani Kinga ani Marcin nie spytali siĂŞ jej co robi, Âże nie ma czasu - moÂże wkoĂącu byÂśmy siĂŞ dowiedzieli... :)
Oj, chyba jeszcze nie mog³y paœÌ s³owa ... ''Dama Pik'' :xx: Dowiedzieliœmy siê poraz kolejny, ¿e: ''tego wolnego czasu jest strasznie ma³o i nie starcza go na rajdy" :uhh: Dos³ownie wyuczona na pamiêÌ œpiewka :devil:

Mam jednak¿e nadziejê, ¿e tego wolnego czasu stracza na mi³oœÌ :lol2:
pawell pisze:A dziÂś Anita wyglÂądaÂła przepiĂŞknie. :P AÂż chciaÂło siĂŞ patrzeĂŚ i patrzeĂŚ i patrzeĂŚ... :tanczy: :lol2: :P
No przecie¿ to ¿adna nowoœÌ :>
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Anita podkÂładaÂła gÂłos w materiale w "Kalejdoskopie". :D Gdyby Black chciaÂł obejrzeĂŚ, a raczej wysÂłuchaĂŚ, to powtĂłrka bĂŞdzie o 21.40. :lol2:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

:o no proszĂŞ, a wiĂŞc to juÂż coraz bardziej powszechne zjawisko, Âże Anita majÂąc do wyboru wizjĂŞ i foniĂŞ wybiera to drugie :lol2:
Dzisiaj uÂżyczaÂła rĂłwnieÂż gÂłosu kobietom, tzn. jednej kobiecie, bo druga byÂła chyba lesbijkÂą, wiĂŞc nie wiem, czy ÂżyczyÂłaby sobie, Âżeby nazywaĂŚ jÂą kobietÂą :lol2: w materiale Ingi RosiĂąskiej w Studio Europa :D
Ciekawe, czy praca lektora, to dobrze pÂłatna praca :>

A co tam w zajawce, bo zbyt póŸno wróci³em ze spacerku i nie widzia³em :/
OglÂądaÂł kto? :)
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Ja nie, ale widziaÂłam capsy :)
Anita spaceruje i rozmawia z paniÂą komisarz :lol2:
Black Jack '62 pisze::uhh:
No i nawet sÂłowo ''dama'' w tej rozmowie nie padÂło :x Nie mĂłwiÂąc juÂż o ''pik'' :hahaha:

Rozumiem zatem, Âże tvn prowadzi akcjĂŞ przypominania widzom, kto to jest Anita Werner, Âże w ogĂłle jest ktoÂś taki jak Anita Werner :devil: a w dalszej fazie moÂże napomknÂą coÂś o DP :devil:

Jak widaĂŚ rajdy, to byÂła tylko zasÂłona dymna dla DP :lol: No i jak pisze Black, akcja TVN:,,przypominamy sylwetki naszych wspaniaÂłych i przez przypadek zgnojonych dzienikarzy'' :devil:

Nie oglÂądam zwykle DDTVN, ale wizyta Anity byÂła tak ...... dziwacznie ektremalna i ÂżenujÂąco Âśmieszna, Âże nawet nie byÂłam zÂła na Blacka, Âże nie nagraÂł mi jednego serwisu PawÂła, ktĂłry kolidowaÂł z wystĂŞpem Anity :neutral:

Ciekawe, czy to juÂż koniec promocji Anity :> Czy moÂże jeszcze pojawi siĂŞ w tym programie, Âżeby opowiedzieĂŚ tym razem o Damie pik, przed startem emisji w TVN? :devil:

Meller o Anicie: ''najbardziej demoniczna uroda w polskiej telewizji'' :devil:
Ja na jej miejscu za ten komplement, waln¹³bym go jakimœ owocem ze sto³u :hahaha:
Ale Blacky, to byÂł komplement :D Zobacz jak Anitka rozpromieniaÂła, kiedy usÂłyszaÂła tĂŞ zapowiedÂź :)
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Obrazek

Patrzcie! Na tvn24.pl nie ocknĂŞli siĂŞ jeszcze, Âże Anita nie prowadzi juÂż Poranka! ZapraszajÂą w jej imieniu na jutro na 6:00 :lol:.
michaek
Bywalec
Bywalec

Post autor: michaek »

Marcin pisze:Patrzcie! Na tvn24.pl nie ocknĂŞli siĂŞ jeszcze, Âże Anita nie prowadzi juÂż Poranka! ZapraszajÂą w jej imieniu na jutro na 6:00 :lol:
Oni tam zawsze s¹ tak na bie¿¹co :devil: .
A swojÂą drogÂą to zastanawiam siĂŞ czy Anita poprowadzi jeszcze jakiÂś Poradek w wakacje. W tamtym roku byÂło jej tam duÂżo,a wtym czyÂżby cyborg zamierzaÂł nie przestawaĂŚ pracowaĂŚ nawet w wakacje :uhh: No i co Anita zrobi z tym czasem wolnym, ktĂłry jej zostanie po Faktach na wakacjach :?:
Pozostaje liczyĂŚ, Âże jeszcze kiedyÂś siĂŞ z nami Anita o 6:00 rano przywita pieknym uÂśmiechem :roll: :klamca: .
Kończ waść wstydu oszczędź, Faktów nie niszcz...
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Ja myÂślĂŞ, Âże Porada kiedyÂś siĂŞ albo rozchoruje albo po prostu chociaÂż na trochĂŞ pĂłjdzie na urlop i wtedy na pewno AnitĂŞ dadzÂą do Poradka. Tylko skÂąd Black bĂŞdzie o tym wiedziaÂł. :devil:
michaek
Bywalec
Bywalec

Post autor: michaek »

Marcin pisze:(..)albo po prostu chociaÂż na trochĂŞ pĂłjdzie na urlop
No wiesz co... Jak ty go w ogĂłle Âśmiesz o takie rzeczy podejrzewaĂŚ. :lol:
Marcin pisze:Tylko skÂąd Black bĂŞdzie o tym wiedziaÂł. :devil:
Jak to skÂąd, Anita mu wyÂśle SMS-a albo zadzwoni. :D

A tak na powaÂżnie to ciekaw jestem na co Anita zamieni Flasha na wakacje. BĂŞdzie moÂże w Dniu na Âżywo pare razy, kilka raportĂłw, no i moÂże ten Poradek.

A i jeszcze komentarz do DDTVN, bo zapomniaÂłem wczeÂśnej.
Kto to widziaÂł, Âżeby nazywaĂŚ piĂŞkne Bieszczady "BieszczadzkÂą DÂżunglÂą".
Kończ waść wstydu oszczędź, Faktów nie niszcz...
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Anita w Dniu na Âżywo jest... Ale jaja... :shock: Ma serwisy o x.30 i oczywiscie raport popoÂłudniowy.

Obrazek
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
A wiĂŞc to co widziaÂłam gdzieÂś w okolicach 13:40 to nie byÂł majak, zwid, halucynacja wynikajÂąca z przemĂŞszenia :rozglada:
No proszĂŞ :o Black ,,odkochaÂł'' siĂŞ w Anicie, to ta od razu rzuciÂła siĂŞ w wir pracy :devil:
A nie mówi³am, a nie mówi³am .... :devil: Zaraz wyjaœnie, co mówi³am :lol: Otó¿ wielokrotnie mówi³am, ¿e Black wielki fan Anity jest wielk¹ kul¹ u nogi wielkiej pani :hahaha: Niech ka¿dy to rozumie jak chce :lol2:

Niestety z przykroœci¹ muszê stwierdziÌ, ¿e nie widzia³am wiêkszoœci serwisów Anity :/ Dopiero kawe³ek tego po wpó³ do drugiej :/
Zatem powiedzcie, czy by³o jakieœ ³¹czenie z Agat¹ w serwisie Anity :> :devil:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
ODPOWIEDZ