Beata Tadla
Moderator: Łukasz
Re: Beata Tadla
Ogladajac ta pania daleko za oceanem trzeba przyznac wielki profesjonalizm i cieplo jakiej z Niej plynie. Oby tak dalej. Zycze Jej duzo wytrwalosci i codziennego usmiechu na twarzy w pracy zawodowej i w zyciu osobistym na nadchodzacy 2009 rok. :brawa:
Myślałem, że tam w Stanach macie wystarczająco dużo takich profesjonalistek. :> Na czele z Kathy Brock. :spiewa:
Jeszcze coś takiego znalazłem
http://pl.youtube.com/watch?v=q5qqcs8rO2U 
Jeszcze coś takiego znalazłem

nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
-
- Fan Forum
- Kontakt:
To już kiedyś było ale po usunięciu postów zniknęło. Miło, że wstawiasz

-
- Fan Forum
- Kontakt:
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Jak myślicie czy w najbliższym czasie Beata będzie miała szanse na Wiktora czy Telekamerę. Na prawdę jej talent bardzo się rozwiną od tych 3 lat po debiucie. Tylko czy te zaciśnięte grono wpuści ją w swoje kręgi - wątpię
No właśnie, "zaciśnięte grono", dlatego Ci, którzy chcą w szczególny sposób wyróżnić Beatę bądź inne przenterki lub prezenterów, serdecznie zapraszam do naszej forumowej zabawy
Forumery 2008 

-
- Fan Forum
- Kontakt:
Słuchajcie mam prośbę czy ktoś mógłby mi zrobić capsa Beaty z dzisiejszego Dnia na żywo. Będę bardzo wdzięczny z góry dzięki!
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Człowiek musiał poczuć się zdesperowany.

Portal społecznościowy Nasza-klasa.pl zatacza coraz szersze kręgi. Coraz chętniej zaglądają tam także osoby znane ze szklanego ekranu, jak Marcin Prokop, Tomasz Kammel, Paulina Holtz, Beata Tadla czy Kuba Porada.
Choć wszyscy deklarują zainteresowanie swoimi fanami, nie wszyscy chcą mieć ich w gronie znajomych.
Nasz Czytelnik, że prezenter poranka w TVN 24 Kuba Porada, który na ekranie wygląda na sympatycznego gościa, na swoim profilu w Naszej-klasie zamieścił informację następującej treści: "Sorry, selekcja. Wchodzą tylko znajomi i wyjątki. To nie jest portal "Poznajmy się’'".
„Jak widać to dla niego problem dodać zwykłego do kumpli. To przecież fajne znać gwiazdę" - pisze rozgoryczony Czytelnik i informuje, że zupełnie inaczej rzecz się ma z redakcyjną koleżanką Jakuba, Beatą Tadlą: „Dodaje do kumpli wszystkich którzy tego chcą. To się nazywa gwiazda!!”.
My tylko zastanawiamy się, czy Jakub Porada jest aż tak wielką gwiazdą, że wszyscy od razu chcieliby się z nim przyjaźnić…
http://www.ukaraj.pl/news/id5046,Gwiazd ... ilsze.html
-
- Fan Forum
- Kontakt:
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Sylwestrowa koszula wygląda jak by zaraz miała iść na bal 

cudownie wyglada w tej koszuli
-
- Fanatyk :)
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Można wersję ruchomą będę Ci bardzo wdzięczny :rydzyk:
-
- Fanatyk :)
Była wyłącznie ta wersja nieruchoma
, a na jej tle rozmowa telefoniczna Beaty z Jarosławem.