..tak udanej niedzieli dawno juÂż nie miaÂłem

..relacja jak zwykle treÂściwa konkretna a Agata piĂŞkna

..tyle jednak musiaÂła czekaĂŚ na wystĂŞp - wszystko przez tÂą transmisjĂŞ

Moderator: Łukasz
..mogÂłeÂś tego nie pisaĂŚ bo od jakiegoÂś czasu twoje marzenia i nadzieje przestaÂły siĂŞ speÂłniaĂŚCzekam na wiĂŞcej ...
WÂłaÂśnie materiaÂł byÂł kolejny raz emitowany - szaleĂąstwo..materiaÂł o kamienicach widziaÂłem chyba z 4 razy i za Âżadnym razem nie udaÂło mi siĂŞ uwieczniĂŚ momentu w ktĂłrym byÂło AgatkĂŞ widaĂŚ
KontynuujÂąc myÂśl o chÂłodzie i marzniĂŞciu..ciekawe czy Agata zostanie jeszcze we Wroclawiu?
Oby z ''honorami'' i ''goÂścinnoÂściÂą'' ÂŚlÂązacy nie przesadzili..jeÂśli tak to mam nadziejĂŞ Âże redakcyjni koledzy i koleÂżanki ugoszczÂą jÂą z naleÂżnymi honorami
Ano mogÂłem :] Wielu rzeczy mogÂłem nie pisaĂŚ a mimo wszystko napisaÂłem..mogÂłeÂś tego nie pisaĂŚ bo od jakiegoÂś czasu twoje marzenia i nadzieje przestaÂły siĂŞ speÂłniaĂŚ
A mo¿e siedzi w pubie na rynku we Wrocku z ekip¹ i zastanawiaj¹ siê co im przyniesie jutro....Black Jack '62 pisze: Jeœli faktycznie Agata jest nadal we Wroc³awiu, mam nadziejê, ¿e zabra³a ze sob¹ ciep³¹ pid¿amkê, bo Wroc³aw tej nocy ma byÌ najch³odniejszym miastem - zaledwie 10 stopni zapowiadaj¹ :ech:
PatrzyÂłeÂś, byÂło nie byÂło, na ewenement w tej stacjiaveo pisze:PatrzĂŞ na te capsy i widzĂŞ co straciÂłem![]()
Ale jak mogÂą wracaĂŚ do czegoÂś, czego nie byÂło?skoro zapowiadaÂł siĂŞ materiaÂł o powodzi to w tym tyg.NAPEWNO bĂŞdÂą do tego wracaĂŚ.
W oczach Agaty moÂżna wiele ujrzeĂŚUjrzaÂłem to w oczach Agaty...
A czy te oczy mogÂą kÂłamaĂŚ?......
A moÂże siedzi w pubie na rynku we Wrocku z ekipÂą i zastanawiajÂą siĂŞ co im przyniesie jutro....
O tym wÂłaÂśnie dziÂś mĂłwiÂłaMoÂże wÂłaÂśnie Agatka bĂŞdzie mĂłwiĂŚ o tym,Âże w weekend miaÂła byĂŚ powĂłdÂź i wszystko na to zapowiadaÂło,ale jej nie byÂło..
Nie, nie naiwny, tylko ... nie w temacieMoÂże ja chyba naiwny jestem..
:grozi: Ani mi siĂŞ waÂżcie przed tv dziÂś zasiadaĂŚ :devil:nika pisze: MuszĂŞ Was zmartwiĂŚ -jutro bĂŞdĂŞ mieĂŚ czas by pooglÂądaĂŚ tvn24 ....
Nie, nie - to co siê dzieje ma na celu jedno - chc¹ byœmy siê znudzili Agat¹..oni chc¹ nas do euforycznego ob³êdu doprowadziÌ
No trudno, skoro TVN tylko takie tematy jest w stanie kupiÌ :? Najwa¿niejsze, ¿e jest AgataOd ¿ó³taczki w Ostrowie po salmonellê w Puszczykowie
Lokalny patriotyzm: Black lokalny patriota :hahaha: Agata lokalna patriotkaAgata pokazaÂła PoznaĂą od ''najatrakcyjniejszej'' strony
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 24 gości