Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..yes :tanczy:
..tak udanej niedzieli dawno juÂż nie miaÂłem :lol2:

..relacja jak zwykle treÂściwa konkretna a Agata piĂŞkna :P

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

..tyle jednak musiaÂła czekaĂŚ na wystĂŞp - wszystko przez tÂą transmisjĂŞ :(
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Jeezzzzz :P Faktycznie wymarzona niedziela - to oczekiwanie ... ile to juÂż ponad 2 tygodnie, jak widzieliÂśmy ostati raz AgatĂŞ i dziÂś takie ÂświĂŞto :jupi:

Tylko dlaczego nasza bogini taka smutna ... :roll: ...czy zmêczona :roll: Podró¿ :] To na pewno wina podró¿y :] A mo¿e Ÿle spa³a :roll: Ale obraz ... zapiera dech w piersi :szalony:
Nie wspominajÂąc juÂż o dÂźwiĂŞku :szalony: Bardzo, bardzo Âładna relacja :brawa:

Czekam na wiĂŞcej ... :szalony:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..teraz juÂż na spokojnie :lol2: mogĂŞ napisaĂŚ Âże dziÂś najbardziej mnie urzekÂł ten spokĂłj i opanowanie z jakim Agata przekazywaÂła newsy :) ..zwÂłaszcza w ostatniej relacji :)

..materiaÂł o kamienicach widziaÂłem chyba z 4 razy i za Âżadnym razem nie udaÂło mi siĂŞ uwieczniĂŚ momentu w ktĂłrym byÂło AgatkĂŞ widaĂŚ :/

:arrow: ..tych capsĂłw chyba nie zapodaÂłem ;)

Obrazek

Obrazek
Czekam na wiĂŞcej ...
..mogÂłeÂś tego nie pisaĂŚ bo od jakiegoÂś czasu twoje marzenia i nadzieje przestaÂły siĂŞ speÂłniaĂŚ :neutral:
..ciekawe czy Agata zostanie jeszcze we Wroclawiu?
..jeÂśli tak to mam nadziejĂŞ Âże redakcyjni koledzy i koleÂżanki ugoszczÂą jÂą z naleÂżnymi honorami :lol2:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

..materiaÂł o kamienicach widziaÂłem chyba z 4 razy i za Âżadnym razem nie udaÂło mi siĂŞ uwieczniĂŚ momentu w ktĂłrym byÂło AgatkĂŞ widaĂŚ
WÂłaÂśnie materiaÂł byÂł kolejny raz emitowany - szaleĂąstwo :lol: :tanczy:

Co zaÂś siĂŞ tyczy relacji ... trzech ... :] W takiej sytuacji jak dziÂś, przy takim stanie rzeczy, WrocÂław moÂże byĂŚ faworyzowany :lol2:
Czujê jednak tradycyjnie ten niedosyt :/ Czujê, chcia³bym, ¿eby wejœÌ by³o znacznie wiêcej, no ale niestety, czy raczej stety prognozy synoptyków siê nie sprawdzi³y i nie by³o tragedii powodziowej, wiêc nie by³o dla tvn24 tematu ;)

A z Agaty to musi byĂŚ zmarzluch :lol: TakÂą grubawÂą, jak na tĂŞ porĂŞ roku, kurtkĂŞ przyodziaÂła :D Dobrze, Âże nie kazali jej brodziĂŚ po pas w wodzie :lol: No i dobrze siĂŞ staÂło, Âże nie padaÂło :P
..ciekawe czy Agata zostanie jeszcze we Wroclawiu?
Kontynuuj¹c myœl o ch³odzie i marzniêciu :D Jeœli faktycznie Agata jest nadal we Wroc³awiu, mam nadziejê, ¿e zabra³a ze sob¹ ciep³¹ pid¿amkê, bo Wroc³aw tej nocy ma byÌ najch³odniejszym miastem - zaledwie 10 stopni zapowiadaj¹ :ech:
..jeÂśli tak to mam nadziejĂŞ Âże redakcyjni koledzy i koleÂżanki ugoszczÂą jÂą z naleÂżnymi honorami
Oby z ''honorami'' i ''goÂścinnoÂściÂą'' ÂŚlÂązacy nie przesadzili :lol:
..mogÂłeÂś tego nie pisaĂŚ bo od jakiegoÂś czasu twoje marzenia i nadzieje przestaÂły siĂŞ speÂłniaĂŚ
Ano mogÂłem :] Wielu rzeczy mogÂłem nie pisaĂŚ a mimo wszystko napisaÂłem :lol:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

PatrzĂŞ na te capsy i widzĂŞ co straciÂłem :cry: Mimo wszystko weekendy wolĂŞ mieĂŚ zajĂŞte,Âżeby mieĂŚ wiĂŞcej moÂżliwoÂści Âśledzenia TVN24 w tygodniu :lol2:
Najbardziej podoba mi siĂŞ caps Agaty z SylÂą WalendowskÂą.TVN24 nie oszczĂŞdza tych dziewczyn,biedna Syla w wodzie juÂż siĂŞ gimnastykowaÂła,teraz by chcieli AgatĂŞ wysÂłaĂŚ do 'zadaĂą specjalnych',ale coÂś im siĂŞ nie udaÂło.powodzi na szczĂŞÂście nie ma,co znaczy,Âże Agaty..Nawet o tym nie chcĂŞ myÂśleĂŚ!skoro zapowiadaÂł siĂŞ materiaÂł o powodzi to w tym tyg.NAPEWNO bĂŞdÂą do tego wracaĂŚ.UjrzaÂłem to w oczach Agaty...
A czy te oczy mogÂą kÂłamaĂŚ?......
Black Jack '62 pisze: Jeœli faktycznie Agata jest nadal we Wroc³awiu, mam nadziejê, ¿e zabra³a ze sob¹ ciep³¹ pid¿amkê, bo Wroc³aw tej nocy ma byÌ najch³odniejszym miastem - zaledwie 10 stopni zapowiadaj¹ :ech:
A moÂże siedzi w pubie na rynku we Wrocku z ekipÂą i zastanawiajÂą siĂŞ co im przyniesie jutro....
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

aveo pisze:PatrzĂŞ na te capsy i widzĂŞ co straciÂłem :cry:
PatrzyÂłeÂś, byÂło nie byÂło, na ewenement w tej stacji :(
skoro zapowiadaÂł siĂŞ materiaÂł o powodzi to w tym tyg.NAPEWNO bĂŞdÂą do tego wracaĂŚ.
Ale jak mogÂą wracaĂŚ do czegoÂś, czego nie byÂło? :lol:
UjrzaÂłem to w oczach Agaty...
A czy te oczy mogÂą kÂłamaĂŚ?......
W oczach Agaty moÂżna wiele ujrzeĂŚ :P ale na pewno nie to, Âże bĂŞdzie jeszcze o powodzi mĂłwiĂŚ :lol:
A moÂże siedzi w pubie na rynku we Wrocku z ekipÂą i zastanawiajÂą siĂŞ co im przyniesie jutro....

:nie: Jak praca ... to praca :] ÂŻadnych pubĂłw i temu podobnych wypadĂłw :lol:
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

MoÂże wÂłaÂśnie Agatka bĂŞdzie mĂłwiĂŚ o tym,Âże w weekend miaÂła byĂŚ powĂłdÂź i wszystko na to zapowiadaÂło,ale jej nie byÂło..
MoÂże ja chyba naiwny jestem.. :cry:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

MoÂże wÂłaÂśnie Agatka bĂŞdzie mĂłwiĂŚ o tym,Âże w weekend miaÂła byĂŚ powĂłdÂź i wszystko na to zapowiadaÂło,ale jej nie byÂło..
O tym wÂłaÂśnie dziÂś mĂłwiÂła :lol:
MoÂże ja chyba naiwny jestem..
Nie, nie naiwny, tylko ... nie w temacie :lol2:
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Dooobra,i to i to :lol2: Ale kiedy nadrobiĂŞ tooo... to pozostanie tylko to pierwsze :?
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

No i pieknie, kolejny dzieĂą bez tv, a mnie omijajÂą takie re(we)lacje :hmm:
Jaki z tego wniosek?? Agata siĂŞ pojawia gdy jej nie wypatrujĂŞ :lol: MuszĂŞ Was zmartwiĂŚ -jutro bĂŞdĂŞ mieĂŚ czas by pooglÂądaĂŚ tvn24 ....
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

MyÂślĂŞ,Âże moÂżesz nas zmartwiĂŚ jedynie nie oglÂądajÂąc TVN24 :) Ja teÂż dopiero od jutra zacznĂŞ nadrabiaĂŚ ten peÂłen wraÂżeĂą weekend. :roll:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

nika pisze: MuszĂŞ Was zmartwiĂŚ -jutro bĂŞdĂŞ mieĂŚ czas by pooglÂądaĂŚ tvn24 ....
:grozi: Ani mi siĂŞ waÂżcie przed tv dziÂś zasiadaĂŚ :devil:

BĂłg raczy wiedzieĂŚ, kiedy teraz zaserwujÂą nam w tvn24 taaakie ÂświĂŞto :rozglada:
Jak dobrze, Âże mam przynajmniej wspomnienia, ktĂłre utrzymujÂą przy Âżyciu ... :P
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..oni chc¹ nas do euforycznego ob³êdu doprowadziÌ :jupi:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

..ale jeœli Agata bêdzie taka jak jest czyli piêkna i profesjonalna to skutki naszej fascynacji mog¹ i bêd¹ siê tylko pog³êbia³y :lol2:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Obrazek Niewiarygodne!!! Acz prawdziwe :jupi:
..oni chc¹ nas do euforycznego ob³êdu doprowadziÌ
Nie, nie - to co siĂŞ dzieje ma na celu jedno - chcÂą byÂśmy siĂŞ znudzili AgatÂą :lol:
KiedyÂś pisaÂłem, Âże w ciÂągu miesiÂąca moÂżna zliczyĂŚ na palcach jednej rĂŞki ''epizody'' z AgatÂą w tytule w tvn24, a teraz w jeden dÂługi weekend zabraknie mi u tej jednej rĂŞki palcĂłw :lol2:

Nawet temat mi nie przeszkadza ;) Od ¿ó³taczki w Ostrowie po salmonellê w Puszczykowie ;) ChoÌ przyznajê, ¿e wola³em o powodzi, której nie by³o s³uchaÌ :lol2:

AniĂŞ JĂŞdrzejowskÂą trzymamy za sÂłowo: ''czekamy na kolejne relacje'' :rydzyk:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Black, przestaù w koùcu zliczaÌ, podsumowywaÌ, a skoncentruj siê na degustacji :lol2: Stó³ bowiem suto zastawiony 8) Ja niestety do³¹czam do grona, któremu weekend z Agat¹ przeszed³ ko³o nosa :/ Ale dzisiaj coœ w rodzaju rekompensaty nast¹pi³o :D
Od ¿ó³taczki w Ostrowie po salmonellê w Puszczykowie
No trudno, skoro TVN tylko takie tematy jest w stanie kupiĂŚ :? NajwaÂżniejsze, Âże jest Agata :D
Tak ta stacja od razu takÂą rodzinnÂą dla mnie siĂŞ staje :lol2: kiedy mogĂŞ oglÂądaĂŚ ulubionych w telewizji :D
Agata pokazaÂła PoznaĂą od ''najatrakcyjniejszej'' strony
Lokalny patriotyzm: Black lokalny patriota :hahaha: Agata lokalna patriotka :lol:
Agata faktycznie pokazuje PoznaĂą i okolice z nienajlepszej strony :lol: TVN24 chyba naprawdĂŞ nie darzy sympatiÂą tej czĂŞÂści naszego kraju :lol2:
A wczoraj z tym WrocÂławiem to byÂła dopiero niespodzianka :lol: Ale muszĂŞ przyznaĂŚ, Âże nieÂźle to obmyÂślili - WrocÂław nie zszedÂł z piedestaÂłu, a przy okazji Agata miaÂła do pogadania :D

No dobra, to czekamy dzisiaj na kolejne fantastyczne relacje z Poznania :D
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
ODPOWIEDZ