Anna Jędrzejowska
Moderator: Łukasz
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
:jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: œwietna wiadomoœÌ!! :tanczy: :tanczy: Teraz Ani g³os jest w radio,ah ¿e te¿ tak póŸno to 'wysz³o na jaw',od 19 kwietnia hohooo prawie miesi¹c,jesteœmy sporo do ty³u.fajnie rex,¿e znalaz³eœ to info
nawet mi siê nie œni³o,¿e us³yszê Aniê po radio,no no bardzo mi³a wiadomoœÌ,to jest czarodziejski pi¹tek :tanczy: w takim razie rano zamiast radiostacji :rozglada: :rozglada: - 7.45 radio plus :szalony: :szalony: :szalony:

work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
tylko ze tam jest 2006
ciekawe czy jeszcze to jest
oj chyba sie spoznilismy
http://www.pluspolska.pl/program.php
[ Dodano: Sob Maj 12, 2007 4:23 pm ]

oj chyba sie spoznilismy
http://www.pluspolska.pl/program.php
[ Dodano: Sob Maj 12, 2007 4:23 pm ]

czy te oczy mogÂą kÂłamaĂŚ....
w ogĂłle tragedia,ja tu siĂŞ cieszĂŞ,a tu 2006 r.....teraz wiem,Âże nie ma co wpadaĂŚ w euforiĂŞ dopĂłki nie przeczyta siĂŞ DOKÂŁADNIE tego co jest napisane!!!
chyba podÂświadomie nie zauwaÂżyÂłem daty,a jeÂżeli Âświadomie - to jeszcze gorzej!GRrrRRrr
Ania w weekendy...a GÂżG w ciÂągu tygodnia...oj coÂś tu nie gra :spiewa: czyÂżby unikali swojego towarzystwa... :mhm: :mhm: :mhm:

w ogĂłle tragedia,ja tu siĂŞ cieszĂŞ,a tu 2006 r.....teraz wiem,Âże nie ma co wpadaĂŚ w euforiĂŞ dopĂłki nie przeczyta siĂŞ DOKÂŁADNIE tego co jest napisane!!!

Ania w weekendy...a GÂżG w ciÂągu tygodnia...oj coÂś tu nie gra :spiewa: czyÂżby unikali swojego towarzystwa... :mhm: :mhm: :mhm:

work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
noooooooooadam pisze:dziÂś dla odmiany Ania na biaÂło :tanczy: Âślicznie jej w bieli :brawa:

wczoraj JÂą widziaÂłem w tym czerwonym stroju..rzecz jasna w tv :cicho: ktoÂś tu siĂŞ Âładnie opaliÂł,przypuszczam,Âże solarkĂŞ naleÂży wykluczyĂŚ

Ania ma pewnie do mnie ¿al,¿e ostatnio tak Jej ma³o czasu poœwiêcam,ale có¿ nied³ugo sesja i musi zrozumieÌ! :devil: :devil: :devil: eh...
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Mam nadziejĂŞ ze nie pojawiÂą sie zdjĂŞcia Ani z posÂłem Maksymiukiem na jakiejÂś plaÂży :devil:ktoÂś tu siĂŞ Âładnie opaliÂł,przypuszczam,Âże solarkĂŞ naleÂży wykluczyĂŚ
Za Aniê wypowiada³ siê nie bêdê :nie: ale ja sam mam do Ciebie zal ¿e ciebie nie ma i Nostromo oczywiœcie te¿ :hmm:Ania ma pewnie do mnie ¿al,¿e ostatnio tak Jej ma³o czasu poœwiêcam,ale có¿ nied³ugo sesja i musi zrozumieÌ! :devil: :devil: :devil: eh...
Maxymiukiem!!!
bleeeeh!!!czasami naprawdĂŞ siĂŞ cieszĂŞ,Âże Ona ma mĂŞÂża!!! :hahaha:
...szkoda,Âże jest tak maÂło okazji do pogadania - przyznajĂŞ siĂŞ:moja wina!chciaÂłbym siĂŞ dzieliĂŚ moimi wraÂżeniami czĂŞÂściej,ale...tych 'ale' jest teraz za duÂżo
chyba mnie wywalÂą z roboty :rozglada: okazuje siĂŞ,Âże co za duÂżo L4 to nie zdrowo :spiewa:
a pisaÂłem ci,Âże Ania mi odpisaÂła na ÂświĂŞta?
Krynia - nie.
Nostromo pewnie nic nie wie o ¿adnym wypadzie paùstwa J. na ¿adn¹ pla¿ê,bo pana J. zostawili w domu :cicho: za³o¿ê siê,w takim razie,¿e Nostromo te¿ siê ju¿ zd¹¿y³ opaliÌ

...szkoda,Âże jest tak maÂło okazji do pogadania - przyznajĂŞ siĂŞ:moja wina!chciaÂłbym siĂŞ dzieliĂŚ moimi wraÂżeniami czĂŞÂściej,ale...tych 'ale' jest teraz za duÂżo

Nostromo pewnie nic nie wie o ¿adnym wypadzie paùstwa J. na ¿adn¹ pla¿ê,bo pana J. zostawili w domu :cicho: za³o¿ê siê,w takim razie,¿e Nostromo te¿ siê ju¿ zd¹¿y³ opaliÌ

work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
trochĂŞ twoja :uhh:...szkoda,Âże jest tak maÂło okazji do pogadania - przyznajĂŞ siĂŞ:moja wina
Ostatnio nie zdrowo jest chorowaĂŚ :hahaha:chyba mnie wywalÂą z roboty :rozglada: okazuje siĂŞ,Âże co za duÂżo L4 to nie zdrowo :spiewa:
:stop: szacuneczek :stop:a pisaÂłem ci,Âże Ania mi odpisaÂła na ÂświĂŞta?
Mi Ania nigdy nie odpisaÂła-jedynie dostaÂłem Âżyczenia od Sylwii Walendowskiej -ale po ÂświĂŞtach :tanczy:
UmieraÂł byÂś na ÂłoÂżu Âśmierci i by Ci nie odpisaÂła-taka okropna dziewucha :nie:Krynia - nie.