Ja teÂż wtedy byÂłem wÂściekÂły. I to jeszcze byÂło po tym jak Ryman prowadziÂł fakty przez caÂły tydzieĂą. Wtedy Anitka przeczytaÂła skrĂłt wiadomoÂści i zrobiÂła przeglÂąd prasy w tvn24 czyli byÂło to zrobione specjalnie bo w pracy byÂła. A fakty na stojÂąco byÂły prowadzone dlatego aby upodobniĂŚ siĂŞ do lisa. MyÂślĂŞ, Âże to napewno nie o wzrost chodziÂło. To prawda wtedy Anitka byÂła7 razy pod rzÂąd.
Nie chciaÂłbym aby takie sytuacje jeszcze kiedykolwiek miaÂły miejsce.
Studio musi byĂŚ robione pod AnitkĂŞ bo dla mnie fakty to Anitka a fakty bez Anitki sÂą w stanie agonii.
Jestem pewien, ¿e nowe studio zaprojektowano specjalnie pod rozmiary Anity Dla Bogdana Rymanowskiego zakupiono kilka doœÌ grubych ksi¹¿ek telefonicznych - pos³u¿¹ jako podest, umiejêtnie ukryty przed okiem kamery.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
jeœi chodzi o kolory ubiorów Anity to ja mia³am okazjê j¹ zobaczyÌ jedynie raz w czerwonej bluzce na której mia³a oczywiscie szar¹ marynarkê (serwis tvn 24 nie fakty of course ) a pewnie w ró¿owym by ³adnie wygl¹da³a, Kalczyùska z Jêdrzejowsk¹ czêsto s¹ ubrane na ró¿owo a Anitka tyko be¿ czerù ewentualnie ecrue lub ¿ólty
hehe teÂż siĂŞ juÂż nie mogĂŞ doczekaĂŚ na "mamy ciĂŞ" z AnitÂą choĂŚ z trochĂŞ innych wzglĂŞdĂłw niÂż wy
mam teÂż nadzieje Âże jak najszybciej wkrĂŞcÂą tego napuszonego Âświstaka SzczukĂŞ !!! do czego sama siĂŞ przyczyniĂŞ wysyÂłajÂąc parĂŞ maili
co do studia faktĂłw to sÂądze ze jest ono przystosowane do wzrostu kazdego zarĂłwno "NizioÂłka" ( sooper okreÂśenie wybaczĂŞ ci nawet tÂą zniewagĂŞ wobec Rymana )jak i Anity (idÂąc dalszym tropem Legolasa (w spodnicy oczywiscie ) myÂślĂŞ Âże Ryman jak szef "faktĂłw" poprostu sobie zarezerwowaÂł to wydanie dla siebie a co do ksiÂązek telefonicznych to nie ma siĂŞ co martwiĂŚ bo sÂądze Âże Ryman niestety jest juÂż "out of "fakty" " a raczej "fuckty" odkÂąd prowadzi je Scott Guber
Jaki szef faktĂłw
Po prostu miaÂł szczĂŞÂście bo byÂł jedyny, ktĂłry byÂł dostĂŞpny po wyrzuceniu Lisa.
Fakty dla mnie wiele straciÂły odkÂąd najpierw caÂły czas byÂł ryman a teraz Grzegorz Kajdanowicz w weekendy.
Tak bym chciaÂł aby pierwsze wydanie z nowego studia poprowadziÂła Anitka. :oops:
Bo jak ten caÂły ryman poprowadzi te fakty to bĂŞdzie strasznie.
Ryman out of fakty.
Ciekawe kto bĂŞdzie w faktach w poniedziaÂłek. Oby nie ryman.
Czego dokÂładnie nie moÂżesz siĂŞ doczekaĂŚ po wystĂŞpie Anitki w "Mamy ciĂŞ"
Anitki ale nie tak jak wy bo wy to siê w niej poprostu kochacie wszyscy i wogóle jest wasz¹ idolk¹ a ja z racji tego ¿e nie jestem jak¹œ les to moja fascynacja jej osob¹ nie ma miejsca co innego
a mojÂą idolkÂą (jeÂśli chodzi o prezenterkĂŞ)jest Holecka
a ja sobie chce poprostu zobaczyĂŚ czy ÂżeczywiÂście Anitka prywatnie i w faktach to inna osoba
a co do Szczuki to jest dla mnie idiotk¹ która robi wokó³ siebie medialny szum i tyle chcê zobaczyÌ jak sobie poradzi w sytuacji extremalnej
Co do Rymana to byÂł z tego co wiem szefem faktĂłw moÂże nie takim jak lis ale jednak Mnie obojĂŞtne czy zapowie na poniedziaÂłek Rymana czy AnitĂŞ jeÂśli tylko Anitka bĂŞdzie od PiÂątku do niedzieli byle nie zapowiedziaÂł siebie a najlepiej jakby zapowiedzia Marcina a Marcin w czwartek AnitĂŞ
MoÂże niedÂługo jakieÂś reklamĂłwki siĂŞ pojawiÂą zapowiadajÂące "Mamy ciĂŞ".
Trzeba trochĂŞ czĂŞÂściej oglÂądaĂŚ TVN.
Ja teÂż nie mogĂŞ siĂŞ doczekaĂŚ Anitki w sytuacji codziennej, stresowej i zobaczyĂŚ jej peÂłne oblicze. Ciekawe co tam wymyÂślili dla niej. Pochanke wkrĂŞcili w jakiÂś wywiad w studiu. Napewno musi to byĂŚ jakiÂś orginalny pomysÂł bo przecieÂż Anitka jest niezwykle wyjÂątkowÂą kobietÂą.