Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

king_kocur pisze:Beda jutro :D
Dzisiaj Grz niestety mial bardzo pilny wyjazd i naszej Pieknosci do chwaly YT nie zdazyl jeszcze wyniesc :/
Jutro :uhh: !! Dopiero ...... okay , okay :stop: !! Nie narzekam :lol2: !!

Bede cierpliwie czekal :aniol: ! Najcierpliwiej jak potrafie :) !! W koncu warto :lol2: !! Tak rekalmowaliscie caly dzien te relacje :lol2: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: stajlus »

marcinkowsky pisze:
Dzisiaj Grz niestety mial bardzo pilny wyjazd i naszej Pieknosci do chwaly YT nie zdazyl jeszcze wyniesc :/
Jutro :uhh: !! Dopiero ...... okay , okay :stop: !! Nie narzekam :lol2: !!

Bede cierpliwie czekal :aniol: ! Najcierpliwiej jak potrafie :) !! W koncu warto :lol2: !! Tak rekalmowaliscie caly dzien te relacje :lol2: !!
czekac i miec nadzieje :)
bo cudownie to jutro moze byc podwojnie :)

wyobrazcie sobie, ze Agata jutro tez ma temat do relacjonowania :)
a my mamy jej relacje z wczoraj i te (przypuszczalnie) aktualne :szalony:
tell me what you want... :D
tell me what you need :D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

stajlus pisze:czekac i miec nadzieje :)

Nie powiedzialbym , ze czekanie to czynnosc , ktora moge zaliczyc do moich ulubionych ;) !!
Wlasciwie , to czekac na pojawienie sie Agatki , to czysta przyjemnosc :D !! Ale tak np czekanie na przywrocenie normalnosci na forum i odzyskanie tych stron z dyskusji , ktore nam przepadly , to przyjemnosc nie jest :nie: !!

bo cudownie to jutro moze byc podwojnie :)

Az taka daleko wybiegasz w przyszlosc :racja: ?? Zabierz mnie ze soba , bo ja tak nie potrafie :( !! Najodleglejsza moja przyszlosc , ktora widze , to puszka red bull'a , ktora stoi przede mna i czeka az ja oproznie :lol2: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

marcinkowsky pisze: Az taka daleko wybiegasz w przyszlosc :racja: ?? Zabierz mnie ze soba , bo ja tak nie potrafie :( !! Najodleglejsza moja przyszlosc , ktora widze , to puszka red bull'a , ktora stoi przede mna i czeka az ja oproznie :lol2: !!
w takim razie po spozyciu tego energetyzujacego napoju zadna podroz do przyszlosci wraz ze mna nie bedzie ci potrzebna :lol:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

stajlus pisze:w takim razie po spozyciu tego energetyzujacego napoju zadna podroz do przyszlosci wraz ze mna nie bedzie ci potrzebna :lol:
Nie , nie , to nie tak :D !! Ze mna nie jest tak , ze red bull dodaje mi skrzyyydel :nie: !! :devil: mi skrzydelka rosna i funkcjonuja jak nalezy tylko wtedy , gdy Agatka jest "na fali" :) !!

I kiedy ja razem z nia na tej fali plyne ..... :D !!

stajlus , tak w ogole to masz fajny av :P !!
Tylko , ze przez te linie od ekranu wyglada tak , jakbys mial ...... patrzac z naszej perspektywy prawa czesc czolka Agatki , a patrzac z jej - lewa , na celowniku :o !! :lol2:
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

marcinkowsky pisze: stajlus , tak w ogole to masz fajny av :P !!
Tylko , ze przez te linie od ekranu wyglada tak , jakbys mial ...... patrzac z naszej perspektywy prawa czesc czolka Agatki , a patrzac z jej - lewa , na celowniku :o !! :lol2:
techniczna przeszkoda, ktorej nie moge przeskoczyc :?

idealnosci dziela nie chcialbym naruszyc ;) wiec nie tykam i zostawilem tak, jak jest :D
a Twoja interpretacja jest smieszna :lol:
Ostatnio zmieniony środa 16 sty 2008, 17:25 przez stajlus, łącznie zmieniany 1 raz.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

stajlus pisze: idealnosci dziela nie chcialbym naruszyc ;) wiec nie tykam i zostawilem tak, jak jest :D
a Twoja interpretacja jest smieszna :lol:
Nie przjmuj sie mna :P !! To ja jestem smieszny :devil:

A avek masz po prostu piekny i cudowny :P !!
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

marcinkowsky pisze:
stajlus pisze:bo cudownie to jutro moze byc podwojnie :)

Az taka daleko wybiegasz w przyszlosc :racja: ?? Zabierz mnie ze soba , bo ja tak nie potrafie :( !! Najodleglejsza moja przyszlosc , ktora widze , to puszka red bull'a , ktora stoi przede mna i czeka az ja oproznie :lol2: !!
Tradycyjne myslenie mezczyzny - caly swiat u stop :lol2: Nawet puszka z napojem marzy o tym, by byc przez niego oprozniona :devil:
A zycie nie jest takie latwe :/
Przynajmniej nie to z Agatta :lol2: Rozpiescila nas wczoraj swoja obecnoscia, dzisiaj przed nami sie chowa :uhh:
marcinkowsky pisze: Ze mna nie jest tak , ze red bull dodaje mi skrzyyydel :nie: !! :devil: mi skrzydelka rosna i funkcjonuja jak nalezy tylko wtedy , gdy Agatka jest "na fali" :) !!

I kiedy ja razem z nia na tej fali plyne ..... :D !!
A kiedy jej nie ma toniesz? :D Znam to uczucie :D Totez zawczasu lepiej nauczyc sie plywac bez asekuracji :lol2:
to byla rada od serca :lol:
A my poprzez samo klikniecie w link zwiekszac tamtejsza populacje pokrzepionych na duchu :jupi:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Alchemik pisze:
A my poprzez samo klikniecie w link zwiekszac tamtejsza populacje pokrzepionych na duchu :jupi:
dokladnie jak napisales :D
ale pisales tez, ze zycie nie jest latwe :/
bo nie jest :/
od wczesnego rana klikam w profil Grzegorzewszczyna na YT i atualizacji nie ma :/

dopiero teraz zauwazylem, ze witryna przechodzi jakas konserwacje :/

a na lajfach dzisiaj Artur Zakrzewski :neutral:
wczoraj bylem zbyt wielkim optymista :/
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

stajlus pisze:ale pisales tez, ze zycie nie jest latwe :/
od wczesnego rana klikam w profil Grzegorzewszczyna na YT i atualizacji nie ma :/

Ach, to dlatego nie dostalem zadnej informacji o aktualizacji subskrybcji :/
Jest to chyba jednak konserwacja, ktora kiedys skonczyc sie musi? :D
Oby nie trwala tak dlugo, jak przywracanie normalnosci forum :hyh:
stajlus pisze:a na lajfach dzisiaj Artur Zakrzewski :neutral:
Bycie zbyt wielkim optymista, to zaden grzech :D Ani szczegolny powod do rozpaczy ;) To po prostu zycie bywa czasami cholernie pesymistyczne albo mniej optymistyczne od nas :? :lol2:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:
stajlus pisze:ale pisales tez, ze zycie nie jest latwe :/

Ach, to dlatego nie dostalem zadnej informacji o aktualizacji subskrybcji :/
Jest to chyba jednak konserwacja, ktora kiedys skonczyc sie musi? :D
Oby nie trwala tak dlugo, jak przywracanie normalnosci forum :hyh:
Ozesz kurde :/ !! A ja myslalem , ze bede sobie z wczesnego popoludnia juz mogl osladzac zycie :( !! Wszystko poszlo nie po naszej mysli , prawda stajlus :/ !!
Gorzej ma tylko obi :D !! Apropos :D !! Wszyscy macie gorace pozdrowienia od niego :lol2: !!
stajlus pisze:a na lajfach dzisiaj Artur Zakrzewski :neutral:
Zaraziles mnie tym optymizmem , nie powiem :lol2: !! Tym bardziej teraz boli dzisiejszy upadek :/ !! No , ale skoro Agatki nie ma dzisiaj , to zawsze moze byc jutro -prawda :lol2: ?? Czego sobie i Wam zycze :P !!
Jeszcze forum w starej wersji dorzucam do zyczen :lol2: !!
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

marcinkowsky pisze:Ozesz kurde :/ !! A ja myslalem , ze bede sobie z wczesnego popoludnia juz mogl osladzac zycie :( !! Wszystko poszlo nie po naszej mysli , prawda stajlus :/ !!
Dlatego panowie, radze nie grac nigdy na gieldzie :lol2:
Gorzej ma tylko obi :D !! Apropos :D !! Wszyscy macie gorace pozdrowienia od niego :lol2: !!
Jak milo :) Dziekuje :) obi - jesli nas czytasz, to wiedz, ze myslimy o Tobie zawsze i bardzo tesknimy :) Nie mozemy sie doczekac, kiedy znow bedziesz mogl do nas zajrzec i z nami podyskutowac :lol2:
marcinkowsky pisze:Zaraziles mnie tym optymizmem , nie powiem :lol2: !! Tym bardziej teraz boli dzisiejszy upadek :/ !! No , ale skoro Agatki nie ma dzisiaj , to zawsze moze byc jutro -prawda :lol2: ?? Czego sobie i Wam zycze :P !!
A moze jeszcze dzisiaj spotkamy sie z Agatta? :D O, tak na przyklad w programie "PzP" albo PiS" (no teraz, bez polskiego znaku, to dopiero sie ten skrot prezentuje :devil: )? :lol2:
Kazda ewentualnosc trzeba rozpatrzyc :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:Dlatego panowie, radze nie grac nigdy na gieldzie :lol2:
Nigdy nie zamierzalem w ten sposob zarabiac na zycie :lol2: !! Chce do konca swoich dni zyc na rachunek rodzicow :devil: !!

Ale wczoraj i bez ich pomocy :lol2: !! Udalo mi sie wejsc w zaswiaty :devil: !! Mam na mysli te stara wersje forum :lol2: !! No i wyliczylem , ze ta nowa wersja jest okrojona o 3 strony z naszej dyskusji :? !!

Ogolnie rzecz biorac , to nie byla podroz przyjemna :? !! Bo po pierwsze nie wiedzialem , czy moge pisac , czy nie skasuje sie poxniej moj post , a po drugie , to nie mialem wgladu w Wasze wczorajsze posty ;( !! W ogole nie wiedzialem , na czym stoje :uhh: !!
Dzisiaj juz wersja , powiedzmy , ze aktualna (tyle, ze bez tych 3. stron :/ ) , to moge cos nie cos skrobnac :lol2: !! Normalnie czuje sie jakbym byl w Matrixie :szalony: !!

Troche odetchnalem z ulga, ze nie bylo Agatki :rozglada: !!
Nie krzyczcie na mnie juz -tylko mnie probujcie zrozumiec :lol2: !

A dzisiaj , to pewnie tez zadnych szans na spotkanie ;( ??
king_kocur
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: king_kocur »

marcinkowsky pisze:Mam na mysli te stara wersje forum :lol2: !! No i wyliczylem , ze ta nowa wersja jest okrojona o 3 strony z naszej dyskusji :? !!
Acha! :o To teraz mam juz jasnosc :lol:
Wczoraj nie wiedzialem, co sie stalo :neutral:
Myslalem, ze trafilem na moment przenoszenia forum, ale widze, ze dzisiaj wszystko jest po staremu :? Choc nie tak bardzo po staremu, jak by sie nam marzylo ;)

Ale ja wpadam z linkiem do tych obiecanych srodowych ( :roll: ) relacji :D

Sporo dni uplynac musialo, zeby one w koncu tu mogly zaistniec :hyh:
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

ja wczoraj nie zagladalem wcale, wec nie moge sie wypowiedziec w temacie: jak bylo ;)
king_kocur pisze:Ale ja wpadam z linkiem do tych obiecanych srodowych ( :roll: ) relacji :D

Sporo dni uplynac musialo, zeby one w koncu tu mogly zaistniec :hyh:
no wreszcie :lol2:
dzieki :)
marcinkowsky pisze:A dzisiaj , to pewnie tez zadnych szans na spotkanie ;( ??
raczej nie - belfry manifestuja na calego ;)
ODPOWIEDZ