Funckyrella pisze:Ochcho!!! Dzisiaj naleÂży siĂŞ Anicie ukÂłon do ziemi za za Poradek
Ale ... nie chcê pisaÌ, ¿e tê wspania³oœÌ Ÿle ... wiêc mo¿e napiszê, ¿e dziwnie dzisiejszy poradek znios³em

To pewnie od wytĂŞÂżania wzroku i sÂłuchu – 2 boginie w jednym programie

Tylko 3-ciej do peÂłni szczĂŞÂścia brakowaÂło

Po 3-ciej godzinie oglÂądania Poradka i sÂłuchania ... wydawaÂło mi siĂŞ, Âże nawet piÂłkarze mĂłwiÂą o Zycie Gilowskiej :>

OczywiÂście to byÂło tylko zÂłudzenie
O cholerka to juÂż 4 Poradek z AnitÂą i ani Âśladu zmĂŞczenia u mnie (poza tym maÂłym wyjÂątkiem, o ktĂłrym wyÂżej pisaÂłem)

U Anity teÂż wszystko jak zwykle przebiega, czyli z programu na program jest w coraz lepszej formie, choĂŚ wykres nie jest idealnie rosnÂący z dnia na dzieĂą – dni siĂŞ wymieszaÂły

Dziœ ju¿ o 6-stej by³o wiadomo, ¿e bêd¹ przewija³y siê ró¿ne tematy z tym top tematem, czyli procesem lustracyjnym na czele. I jak na takie zró¿nicowanie i nawa³ tematów Anita radzi³a sobie rewelacyjnie! Tu lustracja w senacie, tu lustracja Gilowskiej, tu tragedia w Krakowie, tu konflikt na bliskim wschodzie, tu sprawy polityczne Ukrainy ... itd.
NajwiĂŞksze wraÂżenie zrobiÂła na mnie jednak rozmowa z NiesioÂłowskim

Tak na marginesie napiszĂŞ, Âże takiego spokojnego to ja go jeszcze w tvn24 nie widziaÂłem :devil: ByĂŚ moÂże to zasÂługa tego, Âże nie miaÂł obok siebie nikogo z PiS-u, ale niekoniecznie musiaÂło o to chodziĂŚ. W kaÂżdym bÂądÂź razie wielkie brawa dla Anity za ujarzmienie NiesioÂłowskiego :brawa: Rozmowa bardzo dobra, choĂŚ brakÂło w niej obiektywizmu, ale w pewnych sprawach trudno o obiektywizm, skoro i w tym przypadku PO ma racjĂŞ – zwÂłaszcza n.t. poÂśpiechu w przeforsowaniu ustawy lustracyjnej :] Rozmowa ciekawa i oczywiÂście cudne zjawisko – Anita siedzÂąca jak prawdziwa dama w fotelu

Tak samo byÂło w rozmowie po 9-tej z Rotfeldem – Âświetne przygotowanie do rozmowy ze strony Anity, peÂłna kontrola nad wypowiadanymi przez goÂścia sÂłowami. KoĂącowa troska o to, jak w aktualnej sytuacji politycznej na Ukrainie, czuje siĂŞ Julia Tymoszenko przypomniaÂła mi o Damie Pik

FinaÂł rozmowy trafiony :brawa:
ByÂły teÂż 2 rozmowy telefoniczne. Pierwsza z karnistÂą prof. Filarem z Torunia w kontekÂście wczorajszej tragedii w Krakowie, Anita gnĂŞbiÂła pana o zadziwiajÂącÂą sprawĂŞ posiadania, legalnego posiadania broni przez gangstera. ByÂła teÂż rozmowa z Igorem Janke z Wprost. Wymarzony, dynamiczny Poradek