Taka trochĂŞ kobieta-kot , tylko wÂąsy jeszcze jej dokleiĂŚaveo pisze:' te zdjĂŞcie w prostych dÂługich wÂłosach..rewelacja

Moderator: Łukasz
Ale pomiêtolonaW najnowszym Teleœwiat znalaz³am tê oto pere³kê, z góry przepraszam za jakoœÌ (pognieciony papier) ale ukradkiem wyrwa³am tê strone z programu u cioci jak to zobaczy³am i szybko przemyci³am do domku do skanera![]()
Mam przeczucie, Âże Anita bĂŞdzie jeszcze w przyszÂłym tygodniu :]michaek pisze:Oby CiĂŞ i nas Funky po raz kolejny TVN24 nie zaskoczyÂło niemiÂło. :rydzyk:
A co do dzisiejszego Poranka to by³ fajny, mi³ê rozmowy o pogodzie i nie tylko z ekspertk¹ TVN24 ds. Formu³y 1![]()
No, ale sk¹d on o tym wiedzia³ :mhm: Tym razem to Anita wykaza³a siê znajomoœci¹ tematu, ale czy to wystarczy³o, ¿eby pan parlamentarzysta wyci¹gn¹³ takie wnioskiAle nic nie przebi³o rozmowy z Personem, jeœli dobrze pamiêtam by³ym szefem PKOl-u.
Anita siĂŞ "musiaÂła tÂłumaczyĂŚ" z tego, Âże wg pana senatora Âświenie pÂływa.![]()
Widowiskowy skokTylko raz widzia³em jak Anita p³ywa, a raczej skacze na g³ówke i powiem tylko tyle, ¿e zrobi³o to na mnie niema³e wra¿enie :brawa:
no jak to gdzie?I nastĂŞpna rzecz, ktĂłra mnie troche zaciekawiÂła: Kiedy i gdzie Anita zapowiadaÂła siĂŞ na ÂświetnÂą dziennikarkĂŞ sportowÂą. :mhm:
:hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm:michaek pisze:I nastĂŞpna rzecz, ktĂłra mnie troche zaciekawiÂła: Kiedy i gdzie Anita zapowiadaÂła siĂŞ na ÂświetnÂą dziennikarkĂŞ sportowÂą. :mhm:no jak to gdzie?Funkyrella pisze:W Wizji Sport
![]()
Anita byÂła lekko skrĂŞpowana ca³¹ sytuacjÂą – gdyby nie make up chyba byÂłoby widaĂŚ rumieĂąceAle nic nie przebiÂło rozmowy z Personem
Kiedy w³¹czy³em o 6-stej telewizor myœla³em, ¿e jeszcze œniê i widzê anio³aZaœ dzisiaj w Poradku dama w bieli
Andrzej Person, byÂły dziennikarz sportowy – istnieje duÂże prawdopodobieĂąstwo, Âże mĂłgÂł nawet pracowaĂŚ razem z AnitÂą w czasie, kiedy ta pracowaÂła w Wizji Sport. Albo przynajmniej goÂściĂŚ w prowadzonym przez niÂą programie. Ot, stÂąd mogÂła siĂŞ wzi¹Ì u niego znajomoœÌ pewnych faktĂłwBlack Jack '62 pisze: Do diabÂła, skÂąd ten facet wiedizaÂł tyle o Anicie :> Jak to moÂżliwe, Âże pamiĂŞtaÂł jÂą z Wizji sport :> PrzecieÂż nie pracowaÂła tam dÂługo :> No, ale co ja siĂŞ dziwiĂŞ, przecieÂż Anita szybko zapada w pamiĂŞĂŚ![]()
Albo oglÂądaĂŚ po prostu WizjĂŞ sportAndrzej Person, byÂły dziennikarz sportowy – istnieje duÂże prawdopodobieĂąstwo, Âże mĂłgÂł nawet pracowaĂŚ razem z AnitÂą w czasie, kiedy ta pracowaÂła w Wizji Sport. Albo przynajmniej goÂściĂŚ w prowadzonym przez niÂą programie. Ot, stÂąd mogÂła siĂŞ wzi¹Ì u niego znajomoœÌ pewnych faktĂłw![]()
A czemu, bardzo ciekawa. PodobaÂło mi siĂŞ, jak Anita ucinaÂła jego wywody na temat tego jak to mu Âżal pani Zyty, jak jej wspó³czuje – widziaÂłem, Âże Anita (ja zresztÂą teÂż) nie daje siĂŞ na to nabraĂŚ i zadawaÂła pytania czysto techniczne dotyczÂące pracy senatu nad ustawÂą lustracyjnÂą :]ByÂła jeszcze rozmowa przed ekranem z Kucem :nie: , maÂło ciekawa, ale to ze wzglĂŞdu na goÂścia.
Agnieszka totalnie zaskoczy³aA co do dzisiejszego Poranka to by³ fajny, mi³ê rozmowy o pogodzie i nie tylko z ekspertk¹ TVN24 ds. Formu³y 1
MoÂże jak opadnÂą emocje poradkoweNo i moÂże na wywiad z Newsweeka teÂż przy okazji znajdĂŞ chwilkĂŞ![]()
Urodziny telewizji TVN24
(...)Pierwsza byÂła Werner
I choĂŚ wypadÂło Âźle, 9 sierpnia w poÂłudnie TVN24 ruszyÂła. Pierwszy program prowadziÂła Anita Werner. Do stacji dostaÂła siĂŞ poprzez casting. MiaÂła stosunkowo nieduÂże doÂświadczenie, ale mimo to Adam PieczyĂąski, Ăłwczesny dyrektor programowy, dzisiaj prezes zarzÂądu TVN24, wÂłaÂśnie jÂą wyznaczyÂł na dyÂżur.  Nie pamiĂŞtam, dlaczego tak siĂŞ staÂło. Prawdopodobnie juÂż wĂłwczas wiedziaÂłem, Âże jest piekielnie zdolnÂą bestiÂą  ¿artuje PieczyĂąski. Anita Werner opowiada, Âże nie byÂła Âświadoma tego, iÂż nadszedÂł wreszcie dzieĂą, kiedy TVN24 trafia w koĂącu do widzĂłw.  MiaÂłam dyÂżur i jak zwykle przygotowywaÂłam serwis informacyjny. Nie wiedziaÂłam, Âże jestem na antenie. Kiedy jednak w studiu pojawili siĂŞ moi szefowie i fotoreporterzy, dotarÂło do mnie, Âże wÂłaÂśnie trafiliÂśmy na wizjĂŞ  wspomina. W tamtym okresie wejÂścia na antenĂŞ nie odbywaÂły siĂŞ jeszcze na Âżywo. Wzorem hiszpaĂąskiej CNN Plus programy nagrywano pó³ godziny przed emisjÂą i „szÂły z puszki”.  Bardzo obawialiÂśmy siĂŞ powtarzalnoÂści, ktĂłra moÂże znudziĂŚ widza  wyjaÂśnia Miecugow. NagrywaliÂśmy mnĂłstwo plikĂłw, ktĂłre umiejĂŞtnie mieszane miaÂły zapewniĂŚ atrakcyjnoœÌ programu. Nazywano nas Âświstakami od filmu, „DzieĂą Âświstaka” – dodaje. (...)
Szkoda, Âże juÂż o tym zapomniaÂłPrawdopodobnie juÂż wĂłwczas wiedziaÂłem, Âże jest piekielnie zdolnÂą bestiÂą Â Âżartuje PieczyĂąski.
AktualnoÂści, 25.07.2006
Anita Werner, aktorka i dziennikarka
Nie wartoÂściujĂŞ nikogo w zaleÂżnoÂści od jego pÂłci. KaÂżdy ma swojÂą dyscyplinĂŞ. Jedni sÂą dobrzy w gotowaniu, a inni w jeÂżdÂżeniu samochodem i nie ma to Âżadnego zwiÂązku z ich pÂłciÂą. SÂą znakomici kucharze mĂŞÂżczyÂźni i znakomici kierowcy kobiety. Moim zdaniem pÂłeĂŚ jest kompletnie bez znaczenia w takich sprawach. Jak wojna, to beze mnie... Ja nie prowadzĂŞ Âżadnej wojny pÂłci ani takowej nie obserwujĂŞ. Nawet jeÂśli toczy siĂŞ ona gdzieÂś obok, to kompletnie mnie ona nie interesuje. JeÂśli ktoÂś chce takÂą wojnĂŞ wygraĂŚ i bardzo mu na tym zaleÂży, to jego sprawa. Ja mam w Âżyciu waÂżniejsze sprawy. W pracy rĂłwnieÂż nie zastanawiam siĂŞ nad tym. PracujĂŞ z ludÂźmi, ktĂłrzy sÂą znakomicie przygotowani merytorycznie i pÂłeĂŚ tu rĂłwnieÂż nie ma Âżadnego znaczenia.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 25 gości