[TVN] Szymon Majewski Show

Dział poświęcony zakończonym produkcjom Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

portalek
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: portalek »

Faktycznie trzeba powiedzieĂŚ, Âże byÂło kiepsko. Tzn dziewczyna premiera wcale do siebie nie podobna, Zytka zato jak zwykle Âświetna. Kwiatkowska nie podobna ale mogĂŞ jÂą podziwiaĂŚ za Âświetne udawanie jĂŞzyka Czeskiego.

Rozmowy z goÂścmi mogÂły byĂŚ ale podobnie jak kolegĂłw mnie teÂż nie ÂśmieszyÂło czyszczenie obuwia wiejskiego :P

Najlepsze byÂło: Takie rzeczy to tylko w Erze :D

Na przysz³oœÌ: jakieœ bardziej z³¹czone ze sob¹ Rozmowy w t³oku, niestety, czasem jest tak ¿e ka¿dy gada o czymœ innym, tym razem: Kaczyùski i dziewczyna o sobie, Zyta o lustracji ,a Vondraczkowa tak o wszystkim i o niczym , lepiej jak siedz¹ w 4 i maj¹ jednoœÌ tematów.
Greg Haus
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Greg Haus »

O wiela lepsza stronka - szczegĂłlnie te raczki szymona.. :lol: :lol:
italianaa
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: italianaa »

odcinek byÂł niesmaczy.... a Kuba jakis taki "nieswĂłj" trochĂŞ byÂł

[ Dodano: Wto Wrz 12, 2006 8:30 pm ]
o ze SzczukÂą to na koniec mi siĂŞ podobaÂło :D
Greg Haus
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Greg Haus »

Ciekawe jak bedzie wyglÂądaÂł poniedziaÂłkowy program ze Stachurskim i Olbrychski :? szczeÂże mowiÂąc to obu panĂłw nie trawie...No i bedzie Don Pedro Szymonum... :lol:Mam nadzije ze odcinke bedzie lepszy od ostatniego... 8)
Sun
Początkujący
Początkujący

Post autor: Sun »

Dlaczego uwazacie ze odcinek byl slaby? Wg mnie wrecz przeciwnie,stesknilam sie juz za tym programem a najmocniejszym punktem byla Justyna Pochanke :D Cos niesamowitego! Poza tym zenujacy wystep Kuby ale ogolnie odcinek jak najbardziej na plus. W nastepnym odcinku Stachursky? O rety,bedzie dretwo
W innym mieście patrząc w tą samą witrynę Zderzą się odbicia spojrzeń na tą jedną chwilę Idąc na spotkanie z inną, wychodząc z bramy Wiem że kiedyś się spotkamy...
Kuba
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Kuba »

A co do Szymona to wÂłaÂśnie przeczytaÂłem artykuÂł http://wirtualnemedia.pl/document,,1669 ... wizje.html
... ten i szczegĂłlnie zainteresowaÂł mnie fragment
'innego rodzaju czêstym b³êdem jest fakt nadawania przez nadawców audycjom cyklicznym (szczególnie serialom oraz niektórym audycjom typu talk show), sta³ej kwalifikacji wiekowej bez wzglêdu na zawartoœÌ danego odcinka cyklu, podczas gdy poszczególne odcinki czêsto zasadniczo ró¿ni¹ siê treœciowo i wymagaj¹ ka¿dorazowo odrêbnej kwalifikacji'.
Mimo, Âże to marzec 2006, bojĂŞ siĂŞ, Âże TVN za Majewskiego mozĂŞ zostaĂŚ ukarany przez te ich znaczki Âśmieszne.
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

Kruk chce zacz¹Ì czepiaÌ siê drobnostek,a póŸniej przejœÌ do konkretnej,ale powolnej asymilacji nie-rz¹dowych programów.Ale ma racjê,¿e niektóre stacje,nawet TVN trochê przegina z tymi znaczkami,bo dzieciaki naogl¹daj¹ siê durnych seriali,filmów pe³nych przemocy,co jest bajk¹ dla doros³ych a szokiem dla dzieciaków,które rozluŸni¹ sobie poczucie bezpieczeùstwa i pomyl¹ rzeczywistoœÌ z fikcj¹.A póŸniej typ zabija na schodach liceum swoj¹ by³¹ dziewczynê....Nic siê nie stanie jak trochê podwy¿sz¹ limit wiekowy,albo rodzice wyt³umacz¹,¿e to tylko filmy,¿e to nie ¿ycie...
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
piotr3965
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: piotr3965 »

w odcinku z j.Pochanke w czasie rozĂłw w toku helena fodrackowa mowi do zyty szkoda ze pani nie byÂła na MoÂłek Festival 2006 to by sie pani uÂśmiaÂła :brawa: :brawa: :brawa:

[ Dodano: Nie Wrz 17, 2006 10:58 am ]
wÂłaÂśnie przczytaÂłem ze justyna pochanke bĂŞdzie w rozmowach w tÂłoku :D :D :D
Nogi Nogi roztańczone tańczą tańczą jak szalone kto je ma? Właśnie ja Kinga Rusin
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

piotr3965 pisze:helena fodrackowa
:shock: Raczej Vondrackova. :shock: :?

A ja widziaÂłem kto bĂŞdzie w najbliÂższych "Rozmowach w tÂłoku": Hanna Gronkiewicz - Waltz, Karzimierz Marcinkiewicz, Marek Borowski i nie wiem - jakas Pani. :P Po reklamach zapowiada siĂŞ bardzo ciekawie. :twisted: :twisted: :D
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
zadra
Bywalec
Bywalec

Post autor: zadra »

Sun pisze:Dlaczego uwazacie ze odcinek byl slaby? Wg mnie wrecz przeciwnie,stesknilam sie juz za tym programem a najmocniejszym punktem byla Justyna Pochanke :D Cos niesamowitego! Poza tym zenujacy wystep Kuby ale ogolnie odcinek jak najbardziej na plus. W nastepnym odcinku Stachursky? O rety,bedzie dretwo
mi sie odcinek tez srednio podobal, dretwo i malo smiesznie. Pochanke nijaka, a Kuba - pajac.
za to rozmowy w tÂłoku byÂły bardoz udane, ze nie wszyscy byli bardoz podobni do swoich pierwowzorow to co z tego? nie to jest najwazniejsze, grunt, ze swietne dialogi i zabawne sytuacje. Nawet Zyta mi sie podobala :D szczypinska tez smieszna, a najlepsza oczywiscie helenka, kwiatkowska swietnie ja zrobila :D
Będę z wami szczera
Najlepsza jest Kazimiera
piotr3965
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: piotr3965 »

pawell pisze:A ja widziaÂłem kto bĂŞdzie w najbliÂższych "Rozmowach w tÂłoku": Hanna Gronkiewicz - Waltz, Karzimierz Marcinkiewicz, Marek Borowski i nie wiem - jakas Pani. :P Po reklamach zapowiada siĂŞ bardzo ciekawie. :twisted: :twisted: :D [/color]
to nie borowski tylko rokita :roll: :roll: :devil: :devil:
Nogi Nogi roztańczone tańczą tańczą jak szalone kto je ma? Właśnie ja Kinga Rusin
pawell

Post autor: pawell »

Faktycznie Rokita. :D Na wytÂłumaczenie mam to, Âże laktor podaczas zapowiedzi powiedziaÂł, Âże to bĂŞdzie spotkanie przed wyorami w Warszawie? Czy cos takiego i myÂślaÂłem, Âże bedzie i Borowski... :mhm:
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Sun
Początkujący
Początkujący

Post autor: Sun »

Jesli chodzi o Rozmowy w TÂłoku to juz dawno dawno nie bylo Dody,zrezygnowalo? :mhm: Byl to mocny punkt programu. Szkoda,bo mozna bylo sie usmiac.
W innym mieście patrząc w tą samą witrynę Zderzą się odbicia spojrzeń na tą jedną chwilę Idąc na spotkanie z inną, wychodząc z bramy Wiem że kiedyś się spotkamy...
zadra
Bywalec
Bywalec

Post autor: zadra »

pawell pisze:A ja widziaÂłem kto bĂŞdzie w najbliÂższych "Rozmowach w tÂłoku": Hanna Gronkiewicz - Waltz, Karzimierz Marcinkiewicz, Marek Borowski i nie wiem - jakas Pani. :P Po reklamach zapowiada siĂŞ bardzo ciekawie. :twisted: :twisted: :D [/color]
wydaje mi sie, ze to byla Janda, przynaumniej na to wygladalo :D co zreszta do rozmowy o warszawie by pasowalo 8)
Będę z wami szczera
Najlepsza jest Kazimiera
Aleksander7

Post autor: Aleksander7 »

Sun pisze:Jesli chodzi o Rozmowy w TÂłoku to juz dawno dawno nie bylo Dody,zrezygnowalo? :mhm: Byl to mocny punkt programu. Szkoda,bo mozna bylo sie usmiac.
jak to nie byÂło? byÂła w przedostatnim odcinku 2 serii...
ODPOWIEDZ