adam pisze:DÂżastinka byÂła uprzejma mi dokuczyĂŚ Âże nie jestem obiektywny na temat PawÂła,gdyÂż tĂŞskniĂŞ za JoasiÂą .
Odpowiadam tak;Nie tĂŞsknie tylko pilnujĂŞ jej miejsca przy stole prezenterskim ...........
AleÂż ja nie chciaÂłam Ci dokuczyĂŚ :uhh: TĂŞsknotĂŞ za JoannÂą podaÂłam jako jednÂą z przyczyn Twojej takiej, a nie innej oceny wczorajszego wystĂŞpu PawÂła, ktĂłry mnie bardzo siĂŞ podobaÂł No i zdaje siĂŞ, Âże juÂż nadszedÂł koniec tĂŞsknoty za pannÂą JoannÂą o ile dobrze widziaÂłam w M24h przygotowywaÂła siĂŞ do podsumowania dnia i o ile dobrze widziaÂłam ÂściĂŞÂła lekko wÂłoski
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
JeÂśli nawet wrĂłci to nie prĂŞdko poÂślÂą jÂą na powietrze gdyÂż po chorobie organizm jest jeszcze sÂłaby i lepiej nie ryzykowaĂŚ.
Bardzo dobrze,Âże wrĂłciÂła wprost do studia.Tak bĂŞdzie bezpieczniej.. :aniol:
Tak piszemy o chorobie a moÂże wcale nie ma choroby tylko urlop-a my nad JoasiÂą siĂŞ litujemy
NaprawdĂŞ trudno jednoznacznie stwierdziĂŚ jak to byÂło.. :rozglada: Ale Âżycie toczy siĂŞ dalej wiĂŞc juÂż nie ma co wracaĂŚ-waÂżne,Âże jest! :tanczy:
WydawaÂło mi siĂŞ jakby miaÂła troszke czerwone oczka..ale to teÂż mogÂł byĂŚ efekt odbijajÂącego siĂŞ swiatÂła..
Faktycznie wÂłoski skrĂłcone trochĂŞ..juÂż Jej siĂŞ tak nie zawijajÂą do Âśrodka koĂącĂłwki
Bardzo fajnie siĂŞ zaprezentowaÂła bez zadnych wpadek :aniol:
ÂŚlicznie wyglÂądaÂła
TeÂż oglÂądaÂłem wczoraj JoasiĂŞ :tanczy:
Co do oczu to wyglÂądaÂło tak jakby silnie ÂłzawiÂły-moÂżliwe Âże byÂła chora
WÂłosy napewno ÂścieÂła :rozglada:
Mia³em dziœ paskudn¹ robotê -musia³em za³atwiaÌ sprawy u¿êdowe :hmm:
Nic mi nie powetowaÂło tragedii jak to Âże wracaÂłem sobie autobusem 503 a tu na starĂłwce Arek Wierzuk,dalej Joasia przed Ministerstwem SprawiedliwoÂści a dalej przed URM Magdalena Hykawy :tanczy:
Roi siĂŞ od reporterĂłw dziÂś w Warszawie.
Joasie niestety widziaÂłem tylko w samochodzie jak rozmawiaÂła przez telefon.
A ja coÂś pisaÂłem o wysyÂłaniu osoby tuÂż po chorobie -ale w tvn24 nikt nie sÂłucha
Jak widaÌ tvn24 robi naprzekór swoim widzom Adam, ale Ci zazdroszczê tej dzisiejszej podró¿y autobusem :uhh: nie ma to jak mieszkaÌ w stolicy :uhh: A mojego ulubionego widzia³eœ kiedyœ na ulicy, przy pracy?
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
Na poczÂątku myÂślaÂłem Âże ta osoba to PaweÂł ale jak sie odwrĂłciÂł to okazaÂło siĂŞ Âże nie.
PawÂła nigdy nie widziaÂłem.
JoasiĂŞ widziaÂłem dwa razy chyba we wrzeÂśniu i dziÂś .
NajwiĂŞcej razy widziaÂłem GrysiakowÂą i AgatkĂŞ Adamek-do tych paĂą to mam duÂże szczĂŞÂście
No i posÂłuchali :spiewa: Asia juÂż w ciepÂłym miejscu
coÂś mi ine wychodza te capsy a wiĂŞc zostawiam to innym :spiewa:
Img adres obrazka (koniecznie zamieszczonego na jakimÂś serwerze) i Img
Joasia jakby lepjej sie czuÂła.
Joasia na Âżywo zdecydowanie mÂłodziej wyglÂąda . x:
Nie wiem czy to sprawa oÂświetlenia ale na Âżywo jest o wiele Âładniejsza-szkoda ze nie moÂżecie razem ze mna podyskutowaĂŚ na ten temat x:
PrawdÂą jest Âże kamera dodaje kilogramĂłw :rozglada:
tylko proszĂŞ bez zÂłoÂśliwoÂści w stylu ;to moÂże umyj kineskop :devil:
Img adres obrazka (koniecznie zamieszczonego na jakimÂś serwerze) i Img
coÂś takiego prĂłbowaÂłem tylko nie wiem dlaczego jak jest TYP to u mnie jest brak,a powinno byĂŚ Obraz jpg.a zdjecie mam w takim rozszerzeniu..no nic moÂże dojdĂŞ,dziĂŞki za pomoc :spiewa:
Joasia na Âżywo zdecydowanie mÂłodziej wyglÂąda .
Nie wiem czy to sprawa oÂświetlenia ale na Âżywo jest o wiele Âładniejsza-szkoda ze nie moÂżecie razem ze mna podyskutowaĂŚ na ten temat
PrawdÂą jest Âże kamera dodaje kilogramĂłw
SzczegĂłlnie jak sie oglÂąda w formacie 16:9 to strasznie rozciÂąga ludzi
Szkoda faktycznie nie pogadamy na ten temat Ciesz siê bo nie ka¿dy ma mo¿liwoœÌ tak¹ :aniol:Ciekawi mnie tylko czy przypadkiem trafi³es na ni¹ ¯artuje Studio to by³o nie by³o nie jest œrodowisko naturalne..puder i te sprawy..no ale wiadomo ze tak jak mówisz to sprawka œwiat³a :stop:
Dla mnie to Joasia za maÂło pojawia siĂŞ na wizji! A przecieÂż jest jednÂą z lepszych! Mam nadziejĂŞ, Âże nie skrĂłci sobie wÂłosĂłw jeszcze bardziej bo wolĂŞ jÂą z dÂłuÂższymi.
Dla mnie to Joasia za maÂło pojawia siĂŞ na wizji! A przecieÂż jest jednÂą z lepszych! Mam nadziejĂŞ, Âże nie skrĂłci sobie wÂłosĂłw jeszcze bardziej bo wolĂŞ jÂą z dÂłuÂższymi.
Najlepiej wyglÂądaÂła jak wÂłosy okrywaÂły ramiona.
ostatnio miaÂła urlop i troszeczkĂŞ chorowaÂła
Najlepiej wyglÂądaÂła jak wÂłosy okrywaÂły ramiona
..masz racjĂŞ-najfajniejsza opcja.. OdkÂąd pamiĂŞtam nie miaÂła jeszcze jakiejÂś fundamentalnej zmiany fryzury..ale mogĂŞ siĂŞ myliĂŚ.. :mhm: ..tak trochĂŞ poprzeglÂądaÂłem starsze capsy i chyba faktycznie nie byÂło wiĂŞkszych zmian poza dÂługoÂścia i sposobem uczesania.Wiem wiem troche niedorzecznie mowie ale to efekt poznej pory :stop: :aniol:
..moÂże pojawi siĂŞ jeszcze w tym tygodniu w podsumowaniu dnia-oby :aniol:
W M24 miaÂła krĂłtki materiaÂł o pani prezydent juÂż sam nie wiem byÂłej czy aktualnej Warszawy
Dla mnie to Joasia za maÂło pojawia siĂŞ na wizji!
ten materiaÂł wcale nie byÂł taki krĂłtki-trwaÂł 0k 5 minut
Joasia w reportarzach stara siĂŞ mĂłwiĂŚ anielskim gÂłosem-trochĂŞ to niematuralnie wychodzi.
Asia ma swĂłj specyficzny gÂłos i taki chce sÂłyszeĂŚ
Cytat:
Dla mnie to Joasia za maÂło pojawia siĂŞ na wizji!
Dla mnie teÂż
nie macie litoÂści dla Joasi-takie czĂŞste pojawianie siĂŞ na antenie musi ÂłacztĂŚ sie ze stresem . :rozglada:
Ok.troszkĂŞ przesadziÂłem z tym ,Âże byÂł krĂłtki.. :spiewa:
Joasia w reportarzach stara siĂŞ mĂłwiĂŚ anielskim gÂłosem-trochĂŞ to niematuralnie wychodzi.
Asia ma swĂłj specyficzny gÂłos i taki chce sÂłyszeĂŚ
Te¿ na to zwróci³em uwagê.Chyba rzeczywiœcie dobrze jakby postawi³a na naturalnoœÌ..nie to ¿eby to by³o jakieœ bardzo nienaturalne czy komiczne [ ten anielski g³os ] ale ... :spiewa:
Jak zdaje relacjĂŞ gdzies z terenu to mĂłwi troszkĂŞ szybciej
nie macie litoÂści dla Joasi-takie czĂŞste pojawianie siĂŞ na antenie musi ÂłacztĂŚ sie ze stresem .
Napewno Jeœli czesciej bedzie siê pojawiaÌ to stres mo¿e zmieniÌ siê w mobilizuj¹ca adrenaline.. :spiewa: ChoÌ niektórzy twierdz¹,¿e nawet taka praca mo¿e przejœÌ w rutyne :spiewa: Nie wierze,¿e nie chcesz zeby Asia czesciej by³a :tanczy: :aniol: