obieÂżyÂświat pisze:..pracoholik

Prawdê piszesz :rozglada: Mia³am przeczucie, ¿e siê dziœ pojawi :tanczy: czeka³am od rana cierpliwie i proszê :tanczy: Na rozpoczêcie dy¿uru rozmowa z wiceministrem zdrowia Boles³awem Piech¹. Pocz¹tkowo o epidemii grypy panowie rozmawiali, a póŸniej o epidemii zad³u¿onych szpitali. W dwóch kolejnych relacjach Pawe³ obszernie opowiada³ o tym, czego dowiedzia³ siê od pana ministra. Mam nagranie, ale coœ tak trzeszczy :uhh: coœ nie coœ jednak s³ychaÌ
http://savefile.com/files/452981
obieÂżyÂświat pisze:..juÂż inny temat
Tym razem sprzed kancelarii premiera. DowiedzieliÂśmy siĂŞ, Âże zÂłamana rĂŞka przeszkodziÂła premierowi ogÂłosiĂŚ wyniki przeglÂądu resortĂłw :rozglada: i Âże premier byÂł zaskoczony ultimatum jakie Andrzej Lepper postawiÂł w niedzielĂŞ :rozglada: Tej relacji teÂż moÂżna odsÂłuchaĂŚ, to nagranie juÂż lepiej mi wyszÂło
http://www.savefile.com/files/453212
To miÂłe, Âże PaweÂłek dziÂś znowu siĂŞ pojawiÂł, szkoda tylko, Âże musiaÂł nadawaĂŚ z dworu :uhh: ta pogoda taka nieprzyjemna :uhh:
obieÂżyÂświat pisze:....Black ma racjĂŞ Âże te pierwsze capsy sÂą bledsze od rzeczywistoÂści :mhm:
:mhm: Blackowi coÂś trudno ostatnio dogodziĂŚ :rozglada: Mnie siĂŞ podobajÂą

dziĂŞki :*
Black Jack '62 pisze:
Hmm ... widziaÂłem ten materiaÂł, ale miaÂłem ÂściszonÂą foniĂŞ i dopiero teraz, po Twoim opisie wywnioskowaÂłem, Âże widziaÂłem PawÂła materiaÂł

OdsÂłucham nagrania z przyjemnoÂściÂą, majÂąc w pamiĂŞci jeszcze wczorajsze obrazki

Chyba siĂŞ domyÂślam dlaczego miaÂłeÂś wyciszony tv

A propo materiaÂłu, w podsumowaniu dnia wyemitowany byÂł jeszcze raz, tylko poszerzony o komentarz ministra Wassermana
maxxx pisze:PiĂŞknie to podsumowaÂłaÂś

PaweÂł miaÂłby godnÂą konkurentkĂŞ
Nie ¿artuj :rozglada: Mnie by siê raczej piêkna wspó³praca marzy³a :rozglada:
maxxx pisze:bo pamiĂŞĂŚ masz ÂświetnÂą chyba,Âże notujesz ale to tez sie ceni

Jak na najwiĂŞkszÂą i najwierniejszÂą fankĂŞ przystaÂło

Staram siĂŞ jak mogĂŞ

ChÂłonĂŞ kaÂżde sÂłowo i kaÂżdy gest mojego ulubieĂąca

Notatnikiem teÂż siĂŞ wspieram :rozglada:
maxxx pisze:Z PawÂłem im siĂŞ jeszcze udaÂło choĂŚ teÂż Go lubiĂŞ i cenie..i nawet nie przeszkadza mi ÂżoÂłnierski ton
Witaj w rodzinie
adam pisze:Tak u nas w Warszawie to powietrze jest jak w sanatorjum :spiewa: samo zdrowie :rozglada:
:rozglada: MuszĂŞ go zaprosiĂŚ w moje piĂŞkne okolice :szalony: u mnie tak zdrowo, same lasy :szalony:
adam pisze:maxxx coÂś gdzieÂś dzisiaj pisaÂł Âże PaweÂł dziÂś siĂŞ wygrzewa :rozglada: dzieki za takie ciepeÂłko :spiewa:
:mhm: Jemu chyba o wczorajsze podsumowanie dnia chodziÂło