Paweł Łukasik

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

DÂżastina pisze:Ale co to, panu redaktorowi zaÂłamaÂł siĂŞ raz gÂłosik :uhh: i lekkÂą chypkĂŞ zdawaÂło mi siĂŞ, Âże sÂłyszaÂłam :uhh: MoÂże to z przepracowania :uhh: Mam nadziejĂŞ, Âże to nic powaÂżnego :roll:
Dzastina, nie przejmuj siĂŞ :) To mĂłgÂł byĂŚ wynik po prostu, czy skutek uboczny, intensywnego ciÂągÂłego gadania :) PamiĂŞtaj, podstawa to myÂśleĂŚ o infekcji dopiero na ostatnim miejscu :lol2:
A dziœ :D te¿ siê pojawi³ mój ulubieniec :tanczy: przygotowa³ materia³ dla popo³udniowego M24h, o przeciekach z raportu o weryfikacji WSI. A ¿e tych przecieków by³o sporo, Pawe³ zgrabnie w jedn¹ ca³oœÌ je zebra³ :tanczy: Sam zbiera³ sobie materia³y :rozglada: wiem o tym poniewa¿ dwa razy pokaza³ siê w owym materiale :D
Hmm ... widziaÂłem ten materiaÂł, ale miaÂłem ÂściszonÂą foniĂŞ i dopiero teraz, po Twoim opisie wywnioskowaÂłem, Âże widziaÂłem PawÂła materiaÂł :lol2: OdsÂłucham nagrania z przyjemnoÂściÂą, majÂąc w pamiĂŞci jeszcze wczorajsze obrazki :lol2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..pracoholik :shock:

:) :arrow:
Obrazek

Obrazek

Obrazek
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

O. o wlaÂśnie chciaÂłem napisaĂŚ, Âże PaweÂł znĂłw dziÂś zapracowany i moÂże siĂŞ ÂświeÂżego warszawskiego powietrza nawdychaĂŚ :lol2: Taki zdrowotny temat, ktĂłrym zajmuje siĂŞ w zdrowych warunkach :lol:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Obrazek

Obrazek

Obrazek

[ Dodano: Wto Sty 30, 2007 3:25 pm ]
..juÂż inny temat :arrow:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

..i coÂś z tvn24.pl :arrow:
Obrazek

..Black ma racjĂŞ Âże te pierwsze capsy sÂą bledsze od rzeczywistoÂści :mhm:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

Black Jack '62 pisze:O. o wlaÂśnie chciaÂłem napisaĂŚ, Âże PaweÂł znĂłw dziÂś zapracowany i moÂże siĂŞ ÂświeÂżego warszawskiego powietrza nawdychaĂŚ :lol2: Taki zdrowotny temat, ktĂłrym zajmuje siĂŞ w zdrowych warunkach :lol:
Tak u nas w Warszawie to powietrze jest jak w sanatorjum :spiewa: samo zdrowie :rozglada:

maxxx coÂś gdzieÂś dzisiaj pisaÂł Âże PaweÂł dziÂś siĂŞ wygrzewa :rozglada: dzieki za takie ciepeÂłko :spiewa:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

obieÂżyÂświat pisze:..pracoholik :shock:
:shock: Prawdê piszesz :rozglada: Mia³am przeczucie, ¿e siê dziœ pojawi :tanczy: czeka³am od rana cierpliwie i proszê :tanczy: Na rozpoczêcie dy¿uru rozmowa z wiceministrem zdrowia Boles³awem Piech¹. Pocz¹tkowo o epidemii grypy panowie rozmawiali, a póŸniej o epidemii zad³u¿onych szpitali. W dwóch kolejnych relacjach Pawe³ obszernie opowiada³ o tym, czego dowiedzia³ siê od pana ministra. Mam nagranie, ale coœ tak trzeszczy :uhh: coœ nie coœ jednak s³ychaÌ :) http://savefile.com/files/452981
obieÂżyÂświat pisze:..juÂż inny temat :arrow:
Tym razem sprzed kancelarii premiera. DowiedzieliÂśmy siĂŞ, Âże zÂłamana rĂŞka przeszkodziÂła premierowi ogÂłosiĂŚ wyniki przeglÂądu resortĂłw :rozglada: i Âże premier byÂł zaskoczony ultimatum jakie Andrzej Lepper postawiÂł w niedzielĂŞ :rozglada: Tej relacji teÂż moÂżna odsÂłuchaĂŚ, to nagranie juÂż lepiej mi wyszÂło :D http://www.savefile.com/files/453212
To miÂłe, Âże PaweÂłek dziÂś znowu siĂŞ pojawiÂł, szkoda tylko, Âże musiaÂł nadawaĂŚ z dworu :uhh: ta pogoda taka nieprzyjemna :uhh:

obieÂżyÂświat pisze:....Black ma racjĂŞ Âże te pierwsze capsy sÂą bledsze od rzeczywistoÂści :mhm:
:mhm: Blackowi coÂś trudno ostatnio dogodziĂŚ :rozglada: Mnie siĂŞ podobajÂą :D dziĂŞki :*
Black Jack '62 pisze: Hmm ... widziaÂłem ten materiaÂł, ale miaÂłem ÂściszonÂą foniĂŞ i dopiero teraz, po Twoim opisie wywnioskowaÂłem, Âże widziaÂłem PawÂła materiaÂł :lol2: OdsÂłucham nagrania z przyjemnoÂściÂą, majÂąc w pamiĂŞci jeszcze wczorajsze obrazki :lol2:
:lol: Chyba siĂŞ domyÂślam dlaczego miaÂłeÂś wyciszony tv :lol: A propo materiaÂłu, w podsumowaniu dnia wyemitowany byÂł jeszcze raz, tylko poszerzony o komentarz ministra Wassermana ;)
maxxx pisze:PiĂŞknie to podsumowaÂłaÂś :D PaweÂł miaÂłby godnÂą konkurentkĂŞ
Nie ¿artuj :rozglada: Mnie by siê raczej piêkna wspó³praca marzy³a :rozglada:
maxxx pisze:bo pamiĂŞĂŚ masz ÂświetnÂą chyba,Âże notujesz ale to tez sie ceni :D
Jak na najwiĂŞkszÂą i najwierniejszÂą fankĂŞ przystaÂło :D Staram siĂŞ jak mogĂŞ 8) ChÂłonĂŞ kaÂżde sÂłowo i kaÂżdy gest mojego ulubieĂąca :lol2: Notatnikiem teÂż siĂŞ wspieram :rozglada:
maxxx pisze:Z PawÂłem im siĂŞ jeszcze udaÂło choĂŚ teÂż Go lubiĂŞ i cenie..i nawet nie przeszkadza mi ÂżoÂłnierski ton :D
Witaj w rodzinie :lol2:
adam pisze:Tak u nas w Warszawie to powietrze jest jak w sanatorjum :spiewa: samo zdrowie :rozglada:
:rozglada: MuszĂŞ go zaprosiĂŚ w moje piĂŞkne okolice :szalony: u mnie tak zdrowo, same lasy :szalony:
adam pisze:maxxx coÂś gdzieÂś dzisiaj pisaÂł Âże PaweÂł dziÂś siĂŞ wygrzewa :rozglada: dzieki za takie ciepeÂłko :spiewa:
:mhm: Jemu chyba o wczorajsze podsumowanie dnia chodziÂło ;)
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
maxxx
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Nie ¿artuj Mnie by siê raczej piêkna wspó³praca marzy³a
,,wszystko przed TobÂą,marzenia majÂą to do siebie,Âże czasem siĂŞ speÂłniajÂą :aniol:
Jak na najwiĂŞkszÂą i najwierniejszÂą fankĂŞ przystaÂło Staram siĂŞ jak mogĂŞ ChÂłonĂŞ kaÂżde sÂłowo i kaÂżdy gest mojego ulubieĂąca Notatnikiem teÂż siĂŞ wspieram
,,Âświetnie Ci to idzie a przy okazji inni troszkĂŞ mniejsi,Âże tak to nazwe sympatycy PawÂła majÂą poglÂąd na Jego codzienne dokonania,, :spiewa:
Witaj w rodzinie
:D nie wiem czy zasÂługuje tak odrazu ale skoro chcesz..dziĂŞki..jest tez coÂś takiego jak przyjaciel rodziny wiĂŞc moÂże tak 8) :spiewa: ,,
adam napisaÂł/a:
maxxx coÂś gdzieÂś dzisiaj pisaÂł Âże PaweÂł dziÂś siĂŞ wygrzewa dzieki za takie ciepeÂłko

Jemu chyba o wczorajsze podsumowanie dnia chodziÂło
dokÂładnie dokÂładnie ,dziĂŞki Pani adwokat :stop: :spiewa:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

maxxx pisze:,,wszystko przed TobÂą,marzenia majÂą to do siebie,Âże czasem siĂŞ speÂłniajÂą :aniol:
Na spe³nienie niektórych jest ju¿ niestety za póŸno :uhh: Mam tego jasnoœÌ :uhh: I ta jasnoœÌ trochê boli :uhh:
maxxx pisze:
Witaj w rodzinie
:D nie wiem czy zasÂługuje tak odrazu ale skoro chcesz..dziĂŞki..jest tez coÂś takiego jak przyjaciel rodziny wiĂŞc moÂże tak 8) :spiewa: ,,
:D KaÂżdego, kto jest otwarty na profesjonalizm PawÂła :D witam z szeroko otwartymi ramionami :D

:uhh: A teraz smutna rzeczywistoœÌ :uhh: która przedstawia siê mniej wiêcej tak, ¿e Paw³a od dwóch dni nie widaÌ :uhh: i nie s³ychaÌ :uhh: Ciê¿ko mi :uhh: ale trzymam siê dzielnie :rozglada:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..DÂżastina siĂŞ ucieszy :lol2:

..i to taki waÂżny temat ma PaweÂł :arrow:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
adam
Fan Forum
Fan Forum

..i to taki waÂżny temat ma PaweÂł :arrow:
I na dodatek oszaÂłamiajÂąca blÂądyna i PaweÂł -razem na wizji.
MiÂłoÂśnicy Joasi i PawÂła sÂą usatysfakcjonowani Âże jedna nie pokazuje siĂŞ kosztem nieobecnoÂści drugiej osoby
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

adam pisze:I na dodatek oszaÂłamiajÂąca blÂądyna i PaweÂł -razem na wizji.
MiÂłoÂśnicy Joasi i PawÂła sÂą usatysfakcjonowani Âże jedna nie pokazuje siĂŞ kosztem nieobecnoÂści drugiej osoby
..a to wy jakoÂś rywalizujecie :>
..ano tak :D
..przecieÂż wasi ulubieĂący zajmujÂą siĂŞ tym samym i to w tym samym mieÂście i czasami wchodzÂą sobie w drogĂŞ :D
adam
Fan Forum
Fan Forum

.przecieÂż wasi ulubieĂący zajmujÂą siĂŞ tym samym i to w tym samym mieÂście i czasami wchodzÂą sobie w drogĂŞ :D
PaweÂł odbiera Joasi chleb-czasami :spiewa:
-oczywiÂście nie ten z Bydgoszczy,co jest rakotwĂłrczy :spiewa:

Niestety zwykle jest tak Âże zmuszeni sÂą do rywalizacji-ale to obojgu wychodzi na zdrowie :devil:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

adam pisze:
.przecieÂż wasi ulubieĂący zajmujÂą siĂŞ tym samym i to w tym samym mieÂście i czasami wchodzÂą sobie w drogĂŞ :D
PaweÂł odbiera Joasi chleb-czasami :spiewa:
-oczywiÂście nie ten z Bydgoszczy,co jest rakotwĂłrczy :spiewa:
Odbiera chleb - chyba tylko ten pieczony przez fanĂłw? :lol: Bo chyba nie o wypÂłatĂŞ i chleb jaki moÂżna za niÂą kupiĂŚ Ci chodzi? :lol: Ale przecieÂż my nie zapominamy o naszych idolach nigdy, nawet jeÂśli dÂługo nie ma ich w tivi, dbamy o wypieki - nie tylko te na twarzach :lol2:
adam pisze:Niestety zwykle jest tak Âże zmuszeni sÂą do rywalizacji-ale to obojgu wychodzi na zdrowie :devil:
I tak na przykÂład dziÂś starcie twarzÂą w twarz :lol: MusiaÂło byĂŚ imponujÂąco w ciÂągu dnia 8)
adam
Fan Forum
Fan Forum

'maÂło nas ,maÂło nas do pieczenia chleba"-JeÂśli juÂż jesteÂśmy w watku spozywczym.
Odbiera chleb - chyba tylko ten pieczony przez fanĂłw? :lol:
Na tym forum moÂżna wypiekaĂŚ chleb dla wielu idoli.
Bo chyba nie o wypÂłatĂŞ i chleb jaki moÂżna za niÂą kupiĂŚ Ci chodzi?
O pieniÂądze tu nie chodzi
Ale przecieÂż my nie zapominamy o naszych idolach nigdy, nawet jeÂśli dÂługo nie ma ich w tivi, dbamy o wypieki - nie tylko te na twarzach :lol2:
BĂŞdziemy ich kochaĂŚ i dokuczaĂŚ im nawet jak odejdÂą na emerytury.

Mam nadziejĂŞ Âże Dzastinka sie nie obrazi bo to tylko wygÂłupy sÂą :xx:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

adam pisze:Mam nadziejĂŞ Âże Dzastinka sie nie obrazi bo to tylko wygÂłupy sÂą :xx:
DÂżastinka nie jest obraÂżalska :D InteresujÂąca ta Wasza dyskusja o wypiekaniu chleba :D Od siebie dodam tylko, Âże dla naszych idoli i dla nas oczywiÂście :rozglada: chleb wypiekany na naturalnych skÂładnikach, bez dodatku ulepszaczy :stop: Najlepiej taki, jaki piekÂła moja babcia :D
adam pisze:Niestety zwykle jest tak Âże zmuszeni sÂą do rywalizacji-ale to obojgu wychodzi na zdrowie :devil:
:D Ja jestem zdania, Âże jedno dla drugiego nie stanowi Âżadnego zagroÂżenia :D
obieÂżyÂświat pisze:..DÂżastina siĂŞ ucieszy :lol2:
:szalony: Nie mogÂło byĂŚ inaczej :szalony: Jeszcze siĂŞ porzÂądnie nie stĂŞskniÂłam :rozglada: a on juÂż siĂŞ pojawiÂł :szalony:
Black Jack '62 pisze:I tak na przykÂład dziÂś starcie twarzÂą w twarz :lol: MusiaÂło byĂŚ imponujÂąco w ciÂągu dnia 8)
:roll: No w³aœnie nie wiem jak by³o :mhm: Widzia³am tylko jedn¹ relacjê :uhh: tê o 14.00, uwiecznion¹ na capsach :uhh: Wie ktoœ jak siê sprawy mia³y przed czternast¹? Nie mog³am ogl¹daÌ tv :hmm: A temat, którym siê zajmowa³ by³ rzeczywiœcie wa¿ny, problemy zad³u¿onych szpitali. Pawe³ relacjonowa³ konferencjê minister finansów, na której to konferencji dziennikarze próbowali siê dowiedzieÌ, czy ministerstwo finansów wystosuje jak¹œ pomoc dla tych szpitali, jak siê dowiedzieliœmy z relacji pana redaktora nie uzyskali jednoznacznej odpowiedzi. Pawe³ pojawi³ siê tak niespodziewanie, ¿e nie zd¹¿y³am nagraÌ jego relacji :/ Zamyœlony jakiœ by³, kole¿anka Joanna zapowiedzia³a go, by³ ju¿ na wizji, ale nie patrzy³ siê w kamerê, tylko przegl¹da³ swoje notatki :rozglada:
adam pisze:BĂŞdziemy ich kochaĂŚ i dokuczaĂŚ im nawet jak odejdÂą na emerytury.
:rozglada: MyÂślisz, Âże tak dÂługo z nimi wytrzymamy :rozglada: a oni z nami :rozglada:
ODPOWIEDZ