Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Funckyrella pisze:Black, przestaĂą w koĂącu zliczaĂŚ, podsumowywaĂŚ, a skoncentruj siĂŞ na degustacji :lol2:
Pos³ucha³em Ciê i co? Nie by³o ju¿ - jak do tej pory - relacji :( Zapomnia³em, ¿e jeœli w tvn24 mówi¹, ¿e czekaj¹ na kolejne relacje, to nigdy ich ju¿ póŸniej nie ma :? Da³em siê nabraÌ - kolejny raz da³em siê nabraÌ :/
Stó³ bowiem suto zastawiony 8)
Ale nie ugina od nadmiaru Âłakoci :(
Za to smako³yk - danie g³ówne bardzo smakowicie wygl¹da :P
Tak ta stacja od razu takÂą rodzinnÂą dla mnie siĂŞ staje :lol2: kiedy mogĂŞ oglÂądaĂŚ ulubionych w telewizji :D
Taaa, Âłatwo jest pokochaĂŚ wyjÂątkowych ludzi ze szklanego ekranu :lol2:
A wczoraj z tym WrocÂławiem to byÂła dopiero niespodzianka :lol: Ale muszĂŞ przyznaĂŚ, Âże nieÂźle to obmyÂślili - WrocÂław nie zszedÂł z piedestaÂłu, a przy okazji Agata miaÂła do pogadania :D
No, to fakt - 3 relacje w ciÂągu caÂłoego dnia, to absolutny ewenement ;)
No dobra, to czekamy dzisiaj na kolejne fantastyczne relacje z Poznania :D
No to czekamy dalej :D MoÂże coÂś w raporcie bĂŞdzie ;)
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..miaÂłeÂś racjĂŞ :jupi:
:arrow: byÂła byÂła byÂła w raporcie :tanczy:

..jendak wa¿niejsze dziœ by³o rozdrapywanie ran od zajmowania siê bie¿¹cymi sprawami .. :(

..no i pechowo nie zd¹¿y³em ani jednego capsa ustrzeliÌ :/

..jaka ona cudna jest :P
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
HERMEN
Nowicjusz
Nowicjusz

... Poznanianka jest, pracuje, raduje ...niech Âżyje!!!

Post autor: HERMEN »

..no i pechowo nie zd¹¿y³em ani jednego capsa ustrzeliÌ
Najlepsze zdjĂŞcia robi siĂŞ rano lub od wczesnego wieczora poczÂąwszy - niskie sÂłoĂące daje najbardziej plastyczne oÂświetlenie – zatem trochĂŞ szkoda, Âże nie ma capsĂłw z popoÂłudnia ;) Szkoda, ale tylko troszkĂŞ, bo te z przedpoÂłudnia rĂłwnieÂż piĂŞkne.
Stó³ bowiem suto zastawiony
Ale nie ugina od nadmiaru Âłakoci :(
Za to smako³yk - danie g³ówne bardzo smakowicie wygl¹da :P
Niech zgadnê... dwa razy mo¿na by³o podziwiaÌ boginiê przy pracy? Szkoda jednak, ¿e dane mi by³o raz tylko tej uczty dla zmys³ów zakosztowaÌ ): Ale narzekaÌ, biadoliÌ z tego powodu nie mam zamiaru, bo i tak mogê o sporym szczêœciu mówiÌ (;

Ta jej (Agaty) tajemniczoœÌ staje siê dla mnie udrêk¹... Wiemy o niej tyle, ¿e jest, i wiemy, ¿e objawia siê na ekranie z widniej¹cym u do³u ekranu logo TVN24... Emanuje z niej spokój i powaga... a gdzie uœmiech... choÌby lekki, nieznaczny, nieœmia³y?
Czy¿ nie jest to rzecz tajemnicza, ¿e publicznoœÌ na widok jednej dziennikarki milknie, a nie zauwa¿a wejœcia innego (po sobie i moim otoczeniu widzê).
Dlaczego jednak ta chwila trwaÂła tak krĂłtko? Mam o to Âżal przeogrmony do Agaty ):
..jendak wa¿niejsze dziœ by³o rozdrapywanie ran od zajmowania siê bie¿¹cymi sprawami ..
My – Polacy juÂż tacy jesteÂśmy – zamiast iœÌ do przodu, rozpamiĂŞtujemy to, co byÂło. Ale to jest w nas piĂŞkne – nie chcemy mieĂŚ, tylko chcemy byĂŚ – i to nas wyró¿nia spoÂśrĂłd innych nacji (:
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

Œliczniutkie capsy,capsiki,capuski!!!Szczególnie te,na których jest ³¹czenie ze studiem :szalony: :szalony: :szalony: Nooo,mówi³em,skoro Agatka by³a przez weekend to czemu nie mia³aby byÌ dzisiaj i JEST! :tanczy: :tanczy: Niech jutro te¿ bêdzie o salmonelli :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Macie szczêscie :lol: ja znowu nie ogl¹da³am tv, a co za tym idzie tvn24. A w³aœciwie to prawie nie ogl¹da³am, bo by³am u babci, która jest fank¹ polityki i uwielbia ogl¹daÌ t¹ stacjê, no wiêc id¹c sobie do kuchni przez korytarz mija³am pokój, do którego babcia potajemnie siê wymyka raz poraz zerkn¹c co w polityce piszczy, no i k¹tem oka dostrzeg³am J¥- ludzie co to by³a za jazda, prawie uklêk³am pod telewizorem, co za wra¿enia 8) powiedzieli po wszystkim, ¿e bêd¹ siê jeszcze potem wiele razy ³¹czyÌ z P-niem, ale potem to ja ju¿ musia³am wyjœÌ...
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

BabciĂŞ widzĂŞ masz nowoczesnÂą 8)
[...]prawie uklĂŞkÂłam pod telewizorem[...]
Moja, za klĂŞkanie przed telewizorem, z pewnoÂściÂą by mnie wydziedziczyÂła :lol2: A zbulwersowanie okrasiÂłaby kazaniem, w ktĂłrym ÂżaliÂłaby siĂŞ nad tym, co ze mnie wyrosÂło, mimo jej opieki i troski o wychowanie :D Na szczĂŞÂście AgatkĂŞ babcia lubi i ceni, wiĂŞc moÂże nie byÂłoby tak Âźle :lol2:
..miaÂłeÂś racjĂŞ
To do mnie? :D Ja miaÂłem racjĂŞ? MuszĂŞ to pewnej osĂłbce pokazaĂŚ, ktĂłra twierdzi, Âże nigdy nie mam racji :lol2:
..no i pechowo nie zd¹¿y³em ani jednego capsa ustrzeliÌ
Buuuu ... :( A tak¹ mia³em nadziejê, ¿e ktoœ mo¿e uwieczni³ to pe³ne skupienia spojrzenie no i te rozwichrzone w³osy ... które dodaj¹ Agacie jeszcze wiêcej uroku :P Dlatego bardzo dobrze, ¿e nie wy³¹czaj¹ tego wiatraka na czas relacji :lol2:
Ta jej (Agaty) tajemniczoœÌ staje siê dla mnie udrêk¹...
No to szukajmy odpowiedzi na nurtujÂące nas pytania :lol2: JeÂśli stawiasz pytania, otrzymujesz odpowiedzi (czasami :lol2: ). Tylko pytajÂący otrzymujÂą odpowiedzi (czasami :lol2: ). Tylko szukajÂący znajdujÂą drogĂŞ i jej speÂłnienie (przy odrobinie szczĂŞÂścia :lol2: ).
Wiemy o niej tyle, Âże jest, i wiemy, Âże objawia siĂŞ na ekranie z widniejÂącym u doÂłu ekranu logo TVN24... Emanuje z niej spokĂłj i powaga... a gdzie uÂśmiech... choĂŚby lekki, nieznaczny, nieÂśmiaÂły?
Agata jest do tego stopnia ezoteryczna, Âże nawet nie chce zdradziĂŚ nam swojego uÂśmiechu ;) Tylko pomyÂślmy, w tej relacji z wczoraj trudno byÂło o uÂśmiech – temat zbyt przygnĂŞbiajÂący, choĂŚ Agata zdobyÂła dla grupki pacjentĂłw uspokajajÂące informacje, to raczej na szczery uÂśmiech miejsca nie byÂło. W sobotĂŞ za to, kiedy omawiaÂła temat lÂżejszy tematycznie, oczka jej bÂłyszczaÂły radoÂśnie. Czy choĂŚby wspomnieĂŚ w tym miejscu pobyt Agaty w GdaĂąsku i imprezĂŞ imieninowÂą Wa³êsy - emanowaÂła z niej autentyczna radoœÌ, skromnoœÌ i pogoda ducha.
Dlaczego jednak ta chwila trwaÂła tak krĂłtko? Mam o to Âżal przeogromny do Agaty ):
Zawsze trwa krĂłtko, zbyt krĂłtko :/ Raport niestety w 3/5 poÂświĂŞcony byÂł Grassowi, a trzeba byÂło jeszcze na inne tematy czas wygospodarowaĂŚ ;) Nawet ta prawie czterominutowa relacja z ranka byÂła zbyt krĂłtka :/ Normalnie, kiedy oglÂądam tv serce bije z czĂŞstoÂściÂą 70 uderzeĂą na minutĂŞ – norma :D A w momencie pojawienia siĂŞ Agaty ... :> Nie liczyÂłem, ale moÂże to byĂŚ czĂŞstoœÌ dwukrotnie wiĂŞksza :lol2: A co za tym idzie sekundy teÂż pÂłynÂą szybciej :D
Niech jutro teÂż bĂŞdzie o salmonelli
:> A moÂże jednak jakiÂś przyjemniejszy temat :lol:
Niestety, na to raczej nie ma szans. Na relacjĂŞ zresztÂą teÂż :(
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

A moÂże jednak jakiÂś przyjemniejszy temat
Niestety, na to raczej nie ma szans. Na relacjĂŞ zresztÂą teÂż
..nieprawda nieprawda :jupi:
..wcale nie masz racji :devil:

..obwieszczam istny bum na AgatkĂŞ w tvn24 :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy:

..byÂła znowu :jupi:

Black nie pisa³eœ ¿e Agatka tak s³odko wygl¹da z ods³oniêtym czó³kiem :P
..niestety nie zd¹¿y³em kompa uruchomiÌ ¿eby capsy zrobiÌ :(

..a relacja byÂła Âświetna - chyba jak do tej pory najlepsza :brawa:
HERMEN
Nowicjusz
Nowicjusz

Profesjonalny wdziĂŞk, wdziĂŞczny profesjonalizm to ONA!!!

Post autor: HERMEN »

PiĂŞkna Ona – Âłagodne piĂŞkne odzienie, dziewczĂŞce piĂŞkne uczesanie, piĂŞkna lokalizacja poÂśrĂłd unormowanej zieleni, gdybym mĂłgÂł byĂŚ tam na miejscu ... efekt sesji zdjĂŞciowej byÂłby zniewalajÂący!!!
Zniewolony tym widokiem po prostu czujĂŞ siĂŞ jakbym nie nadawaÂł siĂŞ dzisiaj do spoÂłecznego Âżycia. PrzeÂśpiĂŞ siĂŞ i bĂŞdzie mi lepiej.
No to szukajmy odpowiedzi na nurtujÂące nas pytania :lol2:
Na jedno pytanie: jak Agata wyglÂąda z odsÂłoniĂŞtym czoÂłem? CzĂŞÂściowÂą odpowiedÂź poznaliÂśmy – bosko, niewinnie, przepiĂŞknie :P
..niestety nie zd¹¿y³em kompa uruchomiÌ ¿eby capsy zrobiÌ :(
obieÂżyÂświecie – Âłamiesz tym samym moje i tak juÂż zÂłamane serce ): Trudno, trzeba pocieszaĂŚ siĂŞ ''portretem pamiĂŞciowym'' ):

ÂŻaÂłuje ogromnie, Âże jedynie tĂŞ jednÂą relacjĂŞ na dziÂś przewidziano – czujĂŞ, Âże gdyby byÂło inaczej bylibyÂśmy Âświadkami mistrzowskiego relacjonowania na Âżywca w wykonaniu Agaty. SÂłychaĂŚ to byÂło od pierwszych s³ów, widaĂŚ to byÂło w jej oczach – tĂŞ iskrĂŞ, to zaciĂŞcie, widaĂŚ to byÂło w jej gestach i ruchach!!!
RelacjonowaÂła ze skrupulatnoÂściÂą i z takÂą niezmÂąconÂą pasjÂą jakiej jeszcze w takim stopniu podziwiaĂŚ okazji nie mieliÂśmy!!!

WÂłaÂśnie okazaÂło siĂŞ, Âże materiaÂły z relacji Agaty zostaÂły wykorzystane w materiale Nowickiego w Faktach =]
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..a wiĂŞc ta relacja Agaty byÂła z Ostrowa :>
ÂŻaÂłuje ogromnie, Âże jedynie tĂŞ jednÂą relacjĂŞ na dziÂś przewidziano – czujĂŞ, Âże gdyby byÂło inaczej bylibyÂśmy Âświadkami mistrzowskiego relacjonowania na Âżywca w wykonaniu Agaty. SÂłychaĂŚ to byÂło od pierwszych s³ów, widaĂŚ to byÂło w jej oczach – tĂŞ iskrĂŞ, to zaciĂŞcie, widaĂŚ to byÂło w jej gestach i ruchach!!!
RelacjonowaÂła ze skrupulatnoÂściÂą i z takÂą niezmÂąconÂą pasjÂą jakiej jeszcze w takim stopniu podziwiaĂŚ okazji nie mieliÂśmy!!!
..prawdĂŞ pisze :tanczy: ..oby jej tego powera i krzepy na ewentualne jutro zostaÂło :D
.. to mogÂą byĂŚ jej najpowaÂżniejsze relacje jak do tej pory :!:
..bo jeszcze mi siĂŞ przypomniaÂło Âże na koniec Agata powiedziaÂła Âże bĂŞdÂą nas informowaĂŚ o dlaszych kolejach tej sprawy (oczywiÂście zgrabniej to wyraziÂła :lol2: ) czyli moÂżna mieĂŚ ostroÂżnÂą nadziejĂŞ na to Âże jutro :rozglada: Âże jutro w dniu na Âżywo :rozglada: moÂże moÂże :spiewa:

..ale mam ¿arliw¹ proœbê do wra¿liwych i ¿yczliwych ludzi ¿eby na miarê swoich mo¿liwoœci uwiecznili te ewentualne chwile z Agat¹ które nastan¹ w tvn24 od poranka do po³udnia :rydzyk: ..póŸniej ju¿ bêdê w domu bacznie œledzi³ wydarzenia :neutral:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Black nie pisa³eœ ¿e Agatka tak s³odko wygl¹da z ods³oniêtym czó³kiem
A wÂłaÂśnie, Âże pisaÂłem :lol2: Ale uwierz mi to jeszcze nie to, gdyby Agata zdecydowaÂła siĂŞ na stu procentowÂą ''odsÂłonĂŞ'' wraÂżenie byÂłoby nie do opisania - ÂścinajÂące z nĂłg :P
BÂłogoœÌ jednak i dziÂś – kto nie widziaÂł, niech ÂżaÂłuje :lol2:
Nawet to przeÂżyÂłem i trzymam siĂŞ jako tako na nogach :lol2:
obwieszczam istny bum na AgatkĂŞ w tvn24
Czasem, do tej pory mogÂło nam siĂŞ wydawaĂŚ, Âże Agata jest tylko piĂŞknym snem, ktĂłry Âśni nam siĂŞ od czasu do czasu, a teraz sobota, niedziela, poniedziaÂłek, wtorek – nie, nie to nie moÂże byĂŚ sen, to jest real, ona naprawdĂŞ istnieje :jupi:
czyli moÂżna mieĂŚ ostroÂżnÂą nadziejĂŞ na to Âże jutro Âże jutro w dniu na Âżywo moÂże moÂże
Pewnie, Âże nadziejĂŞ mieĂŚ moÂżna :)
.. to mogÂą byĂŚ jej najpowaÂżniejsze relacje jak do tej pory
I stÂąd siĂŞ wziĂŞÂła ta wyjÂątkowa relacja - kaÂżdy ambitny i zdolny dziennikarz lubi byĂŚ doceniony powaÂżnym tematem 8)
Zniewolony tym widokiem po prostu czujĂŞ siĂŞ jakbym nie nadawaÂł siĂŞ dzisiaj do spoÂłecznego Âżycia. PrzeÂśpiĂŞ siĂŞ i bĂŞdzie mi lepiej.

Nie jesteÂś sam, pozostawiony w dziwacznym nastroju :(
Jest mi cholernie smutno – mĂłj humor zmienia siĂŞ z minuty na minutĂŞ. Nie bĂŞdĂŞ opisywaÂł powodĂłw (choĂŚ jest oczywisty i jedno ma imiĂŞ) i szczegó³ów huÂśtawki nastrojĂłw, poniewaÂż bym Was zanudziÂł wewnĂŞtrznymi dylematami i przeÂżyciami :lol2: – czujĂŞ jednak, Âże to wszystko zaczyna mnie przerastaĂŚ i chyba jest coraz gorzej ...

No to zobaczymy jakie bĂŞdÂą wraÂżenia jutro ;)
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

No to zobaczymy jakie bĂŞdÂą wraÂżenia jutro
Kurcze :) Jak na razie wraÂżenia niesamowite :o
By³y jak do tej pory dwie relacje: jedna w Poradku - Kuba ju¿ przed blokiem reklamowym zareklamowa³ relacjê Agaty :D No i dobrze zrobi³, bo mia³am zamiar wyjœÌ na chilê i dopiero przed dziewi¹t¹ wróciÌ :> Na szczêœcie uda³o siê i relacjê widzia³am - oceniam j¹ bardzo wysoko :) No i druga relacja te¿ wypromowana - Anna Jot. przy omawianiu tematów ,,Dnia na ¿ywo'' zapowiedzia³a, ¿e ju¿ w serwisie o dziesi¹tej relacja ich reporterki prosto z Ostrowa Wielkopolskiego. No i by³a, jak powiedziano - relacja równie¿ wyczerpuj¹ca temat. Jak widaÌ Agata œwietnie radzi sobie ze z³o¿onymi i zawi³ymi tematami :brawa:
Czasem, do tej pory mogÂło nam siĂŞ wydawaĂŚ, Âże Agata jest tylko piĂŞknym snem, ktĂłry Âśni nam siĂŞ od czasu do czasu, a teraz sobota, niedziela, poniedziaÂłek, wtorek – nie, nie to nie moÂże byĂŚ sen, to jest real, ona naprawdĂŞ istnieje
Istnieje, istnieje - dzisiaj da siĂŞ to odczuĂŚ bardzo wyraÂźnie - wreszcie :tanczy:

Czekamy oczywiÂście na wiĂŞcej, bo jak stwierdziÂła Anna Jot. ,,jest o czym mĂłwiĂŚ'' :]
Ciekawi mnie, czy Agata przeprowadzi jakieÂś rozmowy z jakimiÂś uczestniczÂącymi w sprawie ludÂźmi - mam takÂą nadziejĂŞ.
ChociaÂż w relacji juÂż zdradziÂła, Âże z prokuratorem juÂż rozmawiaÂła :mhm:
No nic, zobaczymy ... :)
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
michaek
Bywalec
Bywalec

Post autor: michaek »

I znowu jest. :D :tanczy: :tanczy: :tanczy:
Trzecie ³¹czenie. Tym razem Agata mówi o pomocy dla zaka¿onych. Powiedzia³a te¿, ¿e bêd¹ pytaÌ osoby wychodz¹ce z budynku. :D
A co najlepsze; "to jeszcze nie koniec."
Kończ waść wstydu oszczędź, Faktów nie niszcz...
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Tak, tak sÂłyszaÂłam :tanczy:
PowiedziaÂła teÂż, Âże bĂŞdÂą pytaĂŚ osoby wychodzÂące z budynku
Ludzie wychodzÂący z budynku po przeprowadzeniu badaĂą: ,,to ich zapytamy w pierwszej kolejnoÂści'' :D
A wiĂŞc bĂŞdÂą teÂż inni :D
ÂŚwietnie rozplanowuje tematykĂŞ do serwisĂłw - w kaÂżdym wejÂściu mĂłwi o czymÂś zupeÂłnie innym :D No fakt, temat rozlegÂły - starczy jej podtematĂłw na caÂły dzieĂą :]
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

:o Agata piÂąty dzieĂą – ale tamte to byÂła rozgrzewka :tanczy:
..mimo Âże jestem pewny umiejĂŞtnoÂści Agaty to trochĂŞ jednak baÂłem siĂŞ Âże moÂże trema jÂą zje – rozumiecie ;) podchodzĂŞ do tego co siĂŞ dzieje bardzo emocjonalnie :)
..na caÂłe szczĂŞÂście Agata jest w high shape - uspokoiliÂście mnie - juÂż ÂśmiaÂło mogĂŞ nawiÂązujÂąc do pewnego kwestionariusza w ktĂłrym Agata mĂłwi Âże ma nadziejĂŞ iÂż jest lepsza w zadawaniu pytaĂą Âże jest cholernie dobra w zadawaniu pytaĂą :brawa:
..7 minut rzeczowej rozmowy ktĂłrÂą sterowaÂła Agata wÂłaÂśnie :)

..tak jak obiecywaÂłem - capsy w poÂłudnie :arrow:

Obrazek
Obrazek

..bardzo podoba mi siĂŞ to kadrowanie :lol2: ..nie wiem czy pan z MiĂŞdzynarodowych CentrĂłw Dializ taki wysoki czy moÂże staÂł na schodach albo jakimÂś wzniesieniu tak Âżeby byÂło widaĂŚ ten szyld z tyÂłu :>
Jest mi cholernie smutno – mĂłj humor zmienia siĂŞ z minuty na minutĂŞ.
..Blakcu to mo¿e ty w ci¹¿y jesteœ? :hahaha:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Nareszcie mog³am podziwiaÌ ze spokojem co "wyczynia" Agata, kurde, ale jej pe³no - to jest chyba jakies zadoœÌuczynienie dla nas po tych wszystkich jej absencjach. I dziêkujmy politykom, ¿e nie maj¹ powodów do wszczynania konferencji lub podejmowania jakis bli¿ej nieokreœlonych dzia³aù, które potem absorbuj¹ ca³y czas antenowy. A powy¿szy wywiad widzia³am i jestem pod wielkim wra¿eniem, Agatka sie wyrobi³a i to mocno 8)
ODPOWIEDZ