BabciĂŞ widzĂŞ masz nowoczesnÂą
[...]prawie uklĂŞkÂłam pod telewizorem[...]
Moja, za klĂŞkanie przed telewizorem, z pewnoÂściÂą by mnie wydziedziczyÂła

A zbulwersowanie okrasiÂłaby kazaniem, w ktĂłrym ÂżaliÂłaby siĂŞ nad tym, co ze mnie wyrosÂło, mimo jej opieki i troski o wychowanie

Na szczĂŞÂście AgatkĂŞ babcia lubi i ceni, wiĂŞc moÂże nie byÂłoby tak Âźle
..miaÂłeÂś racjĂŞ
To do mnie?

Ja miaÂłem racjĂŞ? MuszĂŞ to pewnej osĂłbce pokazaĂŚ, ktĂłra twierdzi, Âże nigdy nie mam racji
..no i pechowo nie zd¹¿y³em ani jednego capsa ustrzeliÌ
Buuuu ...

A takÂą miaÂłem nadziejĂŞ, Âże ktoÂś moÂże uwieczniÂł to peÂłne skupienia spojrzenie no i te rozwichrzone wÂłosy ... ktĂłre dodajÂą Agacie jeszcze wiĂŞcej uroku

Dlatego bardzo dobrze, ¿e nie wy³¹czaj¹ tego wiatraka na czas relacji
Ta jej (Agaty) tajemniczoœÌ staje siê dla mnie udrêk¹...
No to szukajmy odpowiedzi na nurtujÂące nas pytania

JeÂśli stawiasz pytania, otrzymujesz odpowiedzi (czasami

). Tylko pytajÂący otrzymujÂą odpowiedzi (czasami

). Tylko szukajÂący znajdujÂą drogĂŞ i jej speÂłnienie (przy odrobinie szczĂŞÂścia

).
Wiemy o niej tyle, Âże jest, i wiemy, Âże objawia siĂŞ na ekranie z widniejÂącym u doÂłu ekranu logo TVN24... Emanuje z niej spokĂłj i powaga... a gdzie uÂśmiech... choĂŚby lekki, nieznaczny, nieÂśmiaÂły?
Agata jest do tego stopnia ezoteryczna, Âże nawet nie chce zdradziĂŚ nam swojego uÂśmiechu

Tylko pomyÂślmy, w tej relacji z wczoraj trudno byÂło o uÂśmiech – temat zbyt przygnĂŞbiajÂący, choĂŚ Agata zdobyÂła dla grupki pacjentĂłw uspokajajÂące informacje, to raczej na szczery uÂśmiech miejsca nie byÂło. W sobotĂŞ za to, kiedy omawiaÂła temat lÂżejszy tematycznie, oczka jej bÂłyszczaÂły radoÂśnie. Czy choĂŚby wspomnieĂŚ w tym miejscu pobyt Agaty w GdaĂąsku i imprezĂŞ imieninowÂą Wa³êsy - emanowaÂła z niej autentyczna radoœÌ, skromnoœÌ i pogoda ducha.
Dlaczego jednak ta chwila trwaÂła tak krĂłtko? Mam o to Âżal przeogromny do Agaty ):
Zawsze trwa krĂłtko, zbyt krĂłtko :/ Raport niestety w 3/5 poÂświĂŞcony byÂł Grassowi, a trzeba byÂło jeszcze na inne tematy czas wygospodarowaĂŚ

Nawet ta prawie czterominutowa relacja z ranka byÂła zbyt krĂłtka :/ Normalnie, kiedy oglÂądam tv serce bije z czĂŞstoÂściÂą 70 uderzeĂą na minutĂŞ – norma

A w momencie pojawienia siê Agaty ... :> Nie liczy³em, ale mo¿e to byÌ czêstoœÌ dwukrotnie wiêksza

A co za tym idzie sekundy teÂż pÂłynÂą szybciej
Niech jutro teÂż bĂŞdzie o salmonelli
:> A moÂże jednak jakiÂś przyjemniejszy temat
Niestety, na to raczej nie ma szans. Na relacjĂŞ zresztÂą teÂż