Myœla³em, ¿e masz jeszcze jakieœ inne indywidualne sposoby. Ale ju¿ w³¹czam tvn i wyczekuje bo ostatnio widzia³em reklame o zmianie pory nadawania "Mamy ciê".
MoÂże zÂłapiĂŞ dzisiaj tÂą reklamĂŞ.
WidziaÂłem przed chwilÂą reklamĂłwkĂŞ. Superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Anitka przecudownie wyglÂąda i jest tam napewno.
O jezuĂąku juÂż siĂŞ nie mogĂŞ doczekaĂŚ.
Przed chwilÂą znĂłw to widziaÂłem - Anita zostanie zamkniĂŞta w winidzie [w jednym fragmenice uÂśmiechaÂła siĂŞ!!!]
BĂŞdzie tez pani z Teleexpresu o nazwisku Olech... nawet nie wiem jak siĂŞ dokÂładnie nazywa Ona bĂŞdzie w gagu pt. "Nas nie dogoniat" czyli pewnie coÂś z autem [co widac na reklamie] i jakiÂś starszy pan z akcjÂą o profilu sensacyjnym
No to bosko - sprĂłbujĂŞ nagraĂŚ i podrzucĂŞ ÂŁukaszowi (Cytat: "Czemu piszecie do mnie : ÂŁukasz?" - HAAAAHAHAHA, ale dowcipne!!, boki zrywam, naprawdĂŞ)
Dzisiaj kajdanowicz powiedziaÂł, Âże jutro bĂŞdzie te coÂś o nazwie ryman.
Nie wiem teraz jak oni chcÂą grafik dla Anitki teraz daĂŚ. Przed urlopami byÂło, Âże ryman 4 razy a Anitka-3 razy tylko, Âże wtedy prowadzili tylko we dwĂłjkĂŞ fakty a teraz doszedÂł ten Grzegorz Kajdanowicz.
Niech im tylko nie przyjdzie do gÂłowy ograniczanie Anitki a w zamian jej Grzegorz Kajdanowicz.
Ryman i Grzegorz Kajdanowicz out of fakty co najwyÂżej niech jeden z nich prowadzi fakty najwyÂżej 3 razy w tygodniu.
ChciaaÂłbym to wszystko wiedzieĂŚ ale w tvn nic nie jest wiadome.
Anitka ÂżegnajÂąc nas w faktach w piÂątek nie byÂła smutna i nie wyglÂądaÂło to tak jakby miaÂła coÂś straciĂŚ.
kawiocha pisze:No to bosko - sprĂłbujĂŞ nagraĂŚ i podrzucĂŞ ÂŁukaszowi (Cytat: "Czemu piszecie do mnie : ÂŁukasz?" - HAAAAHAHAHA, ale dowcipne!!, boki zrywam, naprawdĂŞ)
Nie "ÂŁukasz", tylko "ÂŁukaszu" - nie podoba mi siĂŞ ta odmiana.
A jeœli chodzi o Kajdanowicza to ja go bardzo lubiê i zawsze bêdê go broni³ na forum. Fakty z nim s¹ najciekawsze i widaÌ, ¿e siê stara. Nawet czasami coœ fajnie skomentuje. Poza tym korzystaj¹c ze swoich uprawnieù i funkcji "cenzury s³ów" w panelu administracyjnym, postanowi³em Wam utrudniÌ ¿ycie. Wiecie pewnie o co chodzi?
£ukaszu, muszê Ciê zganiÌ - jak mog³eœ nam to zrobic zamiast s³ówka Grzegorz Kajdanowicz wpada Grzegorz kajdanowicz.
Mam nadziejê, ¿e zmienisz zdanie i poprawisz swój niewybaczalny b³¹d
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
nie Scott Gruber tyko Scott Guber (ale milo
mi ze dziala i ze ktos moj nick zauwazy moze teraz sie wiecej osob przerzuci ) Grzegorz Kajdanowicz wczoraj juz nie byl taki sztywny ale ta jego intonacja i dykcja masakra osobiscie sÂądze Âże Ryman bĂŞdzie 4 dni Anita 3 a Grzegorz Kajdanowicz out of fakty
Tak wÂłaÂśnie byÂło przed urlopem Anitki i rymana i niech nie bĂŞdzie to tak sztywno ustalone czyli jak ryman ma prowadziĂŚ fakty to niech teÂż prowadzi czasami w weekend a wtedy w tygodniu Anitka.
A widziaÂłaÂś kamuii reklamĂŞ "Mamy ciĂŞ". BoÂże ale ona tam Âślicznie wyglÂąda. Ubrana w biaÂłe spodnie i kurtkĂŞ dÂżinsowÂą i jeszcze siĂŞ piĂŞknie Âśmieje.
Raczej napewno to, Âże Anitka jest w "Mamy ciĂŞ" nie jest przypadkiem. Pewnie byÂło to ustalane z caÂłym szefostwem tvn i sÂądze Âże to byÂł zaplanowany zabieg reklamowy.
A jeszcze jestem ciekaw kto na koniec przywita jÂą i powie "Mamy ciĂŞ".
WHATEVER byle byÂła i Anita i Ryman porĂłwno na to ze Anita bĂŞdzie wiĂŞcej nie ma co liczyĂŚ bo to Ryman jest szefem a potem jak juÂż wrĂłci Marcin to siĂŞ pomyÂśli byle Grzegorz Kajdanowicz out of fakty
Szefem tam to jest PieczyĂąski i ci na najlepszych stoÂłkach. Od odejÂścia Lisa nie ma tam szefa bo ryman nawet z tego co mĂłwiÂł jest po prostu tylko prowadzÂącym program i proponuje tematy.
Wiesz tam decydujÂą ukÂłady i to kogo bardziej kto lubi.(szef) Anitka jest z poza ukÂładĂłw i ona tylko wÂłasnÂą osobÂą moÂże walczyĂŚ o swÂą pozycjĂŞ.
Kamuii fajny awarterek mam czy jeszcze trochĂŞ pokombinowaĂŚ bo mam jeszcze 380 fotek do wyboru.