Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

:o wow, ale fajna fotka Anity - nie znaÂłam jej, nie widziaÂłam wczeÂśniej :>

Bardzo interesuj¹ce rzeczy :D Anita zestawiona z Pudzianowskim :lol: Wiem, ¿e nic w tym dziwnego - maj¹ podobn¹ opiniê nt. wojny p³ci - a wiêc s¹ o krok od pojawienia siê na paradzie równoœci :hahaha: Wywiad z Newsweeka - dodam tylko do s³ów Blacka, ¿e warto zwróciÌ uwagê na to, na jaki grz¹ski teren weszli Anita i Pawe³ ;) W kontekœcie CBA w grê wchodz¹ wielkie nazwiska i pieni¹dze, grube ryby i pewnie niejasne kontakty - dobrze, ¿e nie poznali zbyt wielu szczegó³ów - lepiej wiedzieÌ mniej, wtedy jest siê bezpieczniejszym ;)
Urodziny, urodziny, Âżeby tylko nie okazaÂły siĂŞ przerekalmowanÂą imprezÂą ;)
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

mi³o czytaÌ: wnikliwe recenzje,opinie :brawa: czujê siê jakbym by³ na bie¿¹co :tanczy:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
michaek
Bywalec
Bywalec

Post autor: michaek »

Jest te¿ artyku³ w GAZECIE telewizyjnej(dodatku do GW, skan póŸniej) i ok³adka z Grzesiem, Romkiem, Anita poœrodku, Justynk¹ i Bogdanem.
Na 2 i 3 stronie artykuÂł o TVN 24 + wypowiedzi p.uchachanego, p. dyrektora tvn24 i Anity.
Ale najbradziej zastanowi³a mnie ta czêœÌ wypowiedzi Anity:
"(...)to, Âże to ja byÂłam pierwsza na antenie(...)to byÂł kompletny przypadek, ktĂłry wynikaÂł z normalnego rozkÂładu dziennikarskich dyÂżurĂłw w studiu"
ZastanawiajÂące, bo i pan dyrektor i chyba Grzesiu teÂż twierdzili, Âże to troszkĂŞ inaczej byÂło. :uhh:
Kończ waść wstydu oszczędź, Faktów nie niszcz...
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Dla Anity to moÂże byÂł przypadek, a dla jej szefĂłw nie :devil:
Poza tym mo¿e Anicie znudzi³o siê w kó³ko mówiÌ to samo i postanowi³a trochê zmieniÌ wersjê wydarzeù :devil:

No to dawaj scana michaek :lol2: Na co czekasz? :D
SÂą znakomici kucharze mĂŞÂżczyÂźni i znakomici kierowcy kobiety.
A co ma powiedzieĂŚ kobieta, ktĂłra nie potrafi gotowaĂŚ, ale za to Âświetnie jeÂździ samochodem? :lol2:
Fotka rzeczywiÂście powalajÂąca :P Ciekawe, czy byla papierowa wersja tego artykuÂłu o wojnie pÂłci :mhm:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Mandi
Bywalec
Bywalec

Post autor: Mandi »

Obejrza³am sobie prawie ca³¹ Damê Pik z prezydentem £otwy. Anita rozczuli³a mnie gdy zaczê³a g³skaÌ ulubionego pieska Viki. Tak siê nad nim rozczuli³a. Znowu Anita pokazala siê z dobrej strony. :D Do tego zaciekle dopytywa³a sie o szczegó³y. Fajny ten program.Szkoda tylko, ¿e te Damy nie s¹ do koùca Pik.
michaek
Bywalec
Bywalec

Funky, Ty i te Twoje pomysÂły. :D GdzieÂżby KubuÂś wytrzymaÂł 3 tygodnie bez pracy. :D
I oby tym razem ta informacja siĂŞ nie sprawdziÂła. :rydzyk:
tvn24.pl pisze:W „Poranku TVN24” serwisy informacyjne, przeglÂądy prasy i prognoza pogody co kwadrans. W programie m.in. o sytuacji na Bliskim Wschodzie oraz o "Delegacie". Zaprasza Jakub Porada. :evil:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

No có¿ :roll: okazuje siê, ¿e wy znacie lepiej pana Poradka ode mnie :devil:

No to pewnie teraz z miesiÂąc Anity nie zobaczymy :uhh:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
michaek
Bywalec
Bywalec

Troche spóŸnienia :aniol: , ale musia³em wygrzebaÌ jakiœ inny zasilacz 12V do skanera, bo ten poprzedni odmówi³ wspó³pracy. :D
Sory za ten jsny pasek, ale nie wiem co siĂŞ z tym skanerem ostatnio dzieje. :roll:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

W najnowszej Gali, niewinni w bieli :lol: trzeba przyznaĂŚ, Âże pieknie wyszli 8) Obrazek
michaek
Bywalec
Bywalec

MuszĂŞ to napisac. :neutral:
Anito! W ilu jeszcze gazetach bedziesz z tak 'pikantnymi szczegó³ami' opowiada³a o tej sytuacji. Jakoœ nie wydaje mi siê, ¿eby mia³o to zachêciÌ potencjalnego widza do ogl¹dniêcia programu z udzia³em Anity. Wrêcz przeciwnie.

P.S Fajna anegdota z Bartoszewskim. :D
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Wow :o AÂż mnie zatkaÂło jak te scany zobaczyÂłam :D DziĂŞki piĂŞkne :)
Ale towarzycho - no, no :lol2:
PatrzÂąc na fotki, skupiajÂąc siĂŞ na obecnoÂści Anity, moÂżna pomyÂśleĂŚ, Âże Anita jest czoÂłowÂą postaciÂą TVN24.
A ile w tym prawdy? Dla mnie jest takÂą osobÂą nr 1, ale dla przeciĂŞtnego widza :roll: KtoÂś, kto oglÂąda rzadziej niÂż ja TVN24 moÂże nawet raz na miesiÂąc na AnitĂŞ nie trafiĂŚ :devil: Dobrze wiĂŞc, ze przynajmniej w prasie istnieje :tanczy:
Anito! W ilu jeszcze gazetach bedziesz z tak 'pikantnymi szczegó³ami' opowiada³a o tej sytuacji. Jakoœ nie wydaje mi siê, ¿eby mia³o to zachêciÌ potencjalnego widza do ogl¹dniêcia programu z udzia³em Anity. Wrêcz przeciwnie.
Dobrze, Âże nie ma relacji kogoÂś z tego ,,tabunu ludzi'', ktĂłry w tych ciĂŞÂżkich momentach Anicie towarzyszyÂł :lol: A myÂśmy tak siĂŞ o niÂą wtedy zamartwiali :lol:
Mandi
Bywalec
Bywalec

Post autor: Mandi »

Wow! Chyba sobie kupiĂŞ tĂŞ GalĂŞ. :D Anita bardzo Âładnie wyszÂła. WidaĂŚ, Âże jest fotogeniczna. :brawa:
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

Anita wysz³a naj³adniej na tym zdjêciu,¿e siê tak wyra¿ê, - z biel¹.A w ca³ej sesji,có¿ jeœli chodzi o mnie to -wiadomo ;)
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
pawell
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

Mandi pisze:Wow! Chyba sobie kupiĂŞ tĂŞ GalĂŞ. :D
Ja chyba teÂż. :D Nie przepuszczĂŞ - tyle osĂłb z TVN 24 - to trzeba poprostu mieĂŚ. :lol2: :D
Mandi pisze:Anita bardzo Âładnie wyszÂła.
Nom ogĂłlnie na wszystkich bardzo Âładnie wyszÂła. :D Ale na tym z "Gali" najlepiej. :brawa: I wszyscy z TVN 24 fajnie wyszli. :P

Jestem bardzo, ale to bardzo ciekawy czy codziennie Anita i Justyna tak robiÂą przeglÂąd prasy? :lol: Przy soczku i jakimÂś wypieku. :devil: :twisted: :D
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Mandi pisze:Wow! Chyba sobie kupiĂŞ tĂŞ GalĂŞ. :D Anita bardzo Âładnie wyszÂła. WidaĂŚ, Âże jest fotogeniczna. :brawa:
No pewnie, Âże to trzeba mieĂŚ :D Na papierze to wszystko jeszcze lepiej wyglÂąda i lepiej do czÂłowieka dociera :lol2:
Jestem bardzo, ale to bardzo ciekawy czy codziennie Anita i Justyna tak robiÂą przeglÂąd prasy?
Pewnie niezbyt czĂŞsto ;) A to akurat ujĂŞcie to pewnie specjalnie dla nas - piszÂących w tym wÂątku - Âżeby nam trochĂŞ ciÂśnienie w te ,,niÂżowe'' dni podskoczyÂło :devil:

Ahhh, jeszcze tydzieĂą temu nie uwierzyÂłabym, Âże bĂŞdĂŞ Âświadkiem takiej kampanii prasowej, zarĂłwno Anitowej, jak i innych pracownikĂłw TVN24 :lol:
Ale przyznajĂŞ, to bardzo miÂłe :P
ODPOWIEDZ