siateczka pod oczkiem ah.......
I tak nie ujmuje
PS Og?osi? ?a?obe - wszyscy w czarnym z Dziennikarzy

Moderator: Łukasz
Dziekiepsztajnek pisze:Jedyna przeze mnie zaobserwowana w godzinach 23:30 - 01:45
Och!Asenta pisze:Agata co? chyba nie wyspada
siateczka pod oczkiem ah.......
I tak nie ujmuje
Dlatego teraz mam nadzieje Agatta spac sie polozyla, coby jutro, podczas dnia zaloby narodowej nadawac live'y w czerni :szalony:Asenta pisze:PS Og?osi? ?a?obe - wszyscy w czarnym z Dziennikarzy
Pewnie tak bylo jak piszecieAlchemik pisze:Dziekiepsztajnek pisze:Jedyna przeze mnie zaobserwowana w godzinach 23:30 - 01:45Zapewne pozniej tez juz wiecej nie bylo :rozglada: Agatta miala kilka godzin na sen :mhm: Inaczej by chyba nie fatygowano by jej dzisiaj z rana :rozglada:
OOOooo , to bedzie ten jedyny pozytywny aspekt calej tragedii :szalony: !! Agatka w czerni wyglada jeszcze bardziej bosko :szalony: !!Alchemik pisze:Dlatego teraz mam nadzieje Agatta spac sie polozyla, coby jutro, podczas dnia zaloby narodowej nadawac live'y w czerni :szalony:Asenta pisze:PS Og?osi? ?a?obe - wszyscy w czarnym z Dziennikarzy
Co wiecej, jesli bylaby rowniez (choc to nie jej kolej, ale jak wiemy sa wyjatki) w weekendowych serwisach... :szalony:
not that kind pisze: Film z rozmowa, juz niedlugo powinien do Ciebie dotrzec![]()
To jest caly paradoks naszego zycia :devil: !! Czasami czyhamy na zwiadach spiac i "zwierzyna" przechodzi nam kolo nosanot that kind pisze:A teraz Agata rzeczywiscie zamilklaTeraz, kiedy wszystkie warty rozstawione
ja tez czekam niecierpliwie na ta nocna relacje szczegolniemarcinkowsky pisze:not that kind pisze: Film z rozmowa, juz niedlugo powinien do Ciebie dotrzec![]()
A kingi juz bedzie wiedzial , jaki zrobic z tego filmu pozytek :tanczy: !!
Jeszcze tylko epszt dorzuci swoje nagranie iznow bedziemy mieli cala kolekcje relacji :tanczy: !!
Tlumacza sobie to tym, ze teraz Agatta odpoczywa, by jutro znow pracowacmarcinkowsky pisze:tak patrze teraz sobie na podgladzik i zastanawia mnie , dlaczego inni reporterzy , ktorzy nei sa na miejscu , mowia o procesie , ktory sie toczy w poznanskiej prokuraturze i cytuja wypowiedzi wpojskowych z Poznania :mhm: ??
Jedynie epsztajnek nie dal sie zaskoczyc :tanczy:stajlus pisze:ja tez czekam niecierpliwie na ta nocna relacje szczegolniebo tej nie widzialem :<
kto by sie spodziewal... :rozglada:
..ooo :oAlchemik pisze:A i dziennikarz, to zawod specyficznynot that kind pisze:Mialam wrazenie, ze bardzo odgornie ja traktowal :mhm: Co bylo zlego w pytaniu o przyczyny wypadku :>![]()
Przede wszystkim sluzba ludziomA, zeby dobrze wykonywac zadanie informowania opinii publicznej, trzeba zadawac pytania :] Pytanie o przyczyny wypadku... ja nie widze nic niestosownego w tym pytaniu :]
Ani tez general nie mial prawa czuc sie, jak gdyby rozmawial z dziennikarska hiena, poniewaz Agatta juz na samym wstepie zlozyla kondolnecje na rece rozmowcy, a w dalszej czesci rozmowy, byla bardzo wyraznie przejeta tragedia :]
..notka jesli masz takie wystepy..epsztajnek pisze:Ulze, ulze.... gdybym wiedzial , ze notka nie nagra relacji ( zawsze nagrywala nocne wystepy Agaty - jak to zabrzmialo, jak "wystepy Agaty w nocnych klubach" :devil: ) to wystawilbym nagranie jeszcze wczoraj ( a wlasciwie to juz dzis..tylko epszt daj znac ze nam ulzysz :rydzyk:) .
..poczekamyepsztajnek pisze:Jesli cierpliwie poczekacie do wieczora....
..'waznych' - jak to ladnie i prawdziwie brzmiepsztajnek pisze:Watpie. Katastrofa zdarzyla sie okolo 19-tej. Podejrzewam, ze TVN24 natychmiast zaalarmowal wszystkich "waznych" reporterow. Takze Agata nie zdazyla chyba nawet odsapnac po wczorajszych relacjach w sprawie oskarzenia o gwalt.
..Agatka ma piekna czarna marynareAlchemik pisze:Tlumacza sobie to tym, ze teraz Agatta odpoczywa, by jutro znow pracowacmarcinkowsky pisze:tak patrze teraz sobie na podgladzik i zastanawia mnie , dlaczego inni reporterzy , ktorzy nei sa na miejscu , mowia o procesie , ktory sie toczy w poznanskiej prokuraturze i cytuja wypowiedzi wpojskowych z Poznania :mhm: ??
Tak jak wszyscy o tym marzymy - w czerni :szalony:
Z tego , co pisal Al wynika ,ze nie ma czego zazdroscicobi pisze: ..Al - nie wiedzialem ze Twoj tato byl lotnikiem
..zazdroszcze :szalony:
No , no obi -epszt tylko zartowalobi pisze:..notka jesli masz takie wystepy..epsztajnek pisze:Ulze, ulze.... gdybym wiedzial , ze notka nie nagra relacji ( zawsze nagrywala nocne wystepy Agaty - jak to zabrzmialo, jak "wystepy Agaty w nocnych klubach" :devil: ) to wystawilbym nagranie jeszcze wczoraj ( a wlasciwie to juz dzis) .
![]()
..o ktorych brzmieniu pisal epszt.. :szalony:
..to sie oczywiscie nie krepuj![]()
Coraz blizej :jupi: !! :rydzyk:..poczekamyepsztajnek pisze:Jesli cierpliwie poczekacie do wieczora....![]()
..zwlaszcza ze wieczor juz blisko :jupi:
Pokaz :jupi: !! Pokaz :jupi: !!obi pisze:..Agatka ma piekna czarna marynare![]()
..nawet mozna o niej napisac - 'zakiet'![]()
..piekna jest![]()
..i Agatka pieknie w niej wyglada
..tylko zastanawiam sie czemu tak dawno Agatka jej nie miala na sobie :mhm:
..jak poszukam w moim archiwum to pokaze wam o ktora chodzi
tez bym chetnie zobaczylmarcinkowsky pisze:Pokaz :jupi: !! Pokaz :jupi: !!obi pisze:..Agatka ma piekna czarna marynare![]()
..nawet mozna o niej napisac - 'zakiet'![]()
..piekna jest![]()
..i Agatka pieknie w niej wyglada
..tylko zastanawiam sie czemu tak dawno Agatka jej nie miala na sobie :mhm:
..jak poszukam w moim archiwum to pokaze wam o ktora chodzi
..a oto pokazstajlus pisze:tez bym chetnie zobaczylmarcinkowsky pisze:Pokaz :jupi: !! Pokaz :jupi: !!![]()
nie kojarze tego zakietu za bardzo
I marynara i Agatka -odopowiem przewrotnie , acz prawdziwie :szalony: !! No faktycznie -jak na moje oko , a na strojach zwlaszcza kobiecych za bardzo sie nie znam , to dawno Agatka tej marynary na sobie juz nie miala :mhm: ?? Chyba , ze w tvnowskiego studia swiatalach wyglada inaczej :mhm: ?? Nie , kroj jakis nietypowy -w serwisach ten marynary Agatka nie miala :rozglada: !!obi pisze:..a oto pokazstajlus pisze:tez bym chetnie zobaczylmarcinkowsky pisze:Pokaz :jupi: !! Pokaz :jupi: !!![]()
nie kojarze tego zakietu za bardzo![]()
..piekna prawda![]()
![]()
To byla ta sztuczka z podpinaniem wlosow :> ?? Czy Agatka kiedys takie krotkie nosilaobi pisze:..przy okazji mozemy przypomniec sobie jaka Agatka kiedys miala fryz :tanczy:
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot], marcin3usb i 25 gości