MoÂże ciĂŞ to zdziwi, ale ja teÂż to samo zauwaÂżyÂłamPo tej zajawce wnioskujĂŞ, Âże nie zmieniÂła siĂŞ formuÂła programu - wszystko zostaÂło po staremu

Ja teÂżJa teÂż oglÂądaÂłem kaÂżdy () odcinek z zapartym tchem

Moderator: Łukasz
MoÂże ciĂŞ to zdziwi, ale ja teÂż to samo zauwaÂżyÂłamPo tej zajawce wnioskujĂŞ, Âże nie zmieniÂła siĂŞ formuÂła programu - wszystko zostaÂło po staremu
Ja teÂżJa teÂż oglÂądaÂłem kaÂżdy () odcinek z zapartym tchem
Jak to nie??Kubica zaj¹³ 3 miejsce!Black Jack '62 pisze:nie zmieni³a siê formu³a
Reszta w najnowszym wydaniu NewsweekaCzarny lud nie wali na odlew
O wyostrzonych zmys³ach Antoniego Macierewicza, czerwonym wojsku, wielkim jak Pa³ac Kultury sercu prezydenta, o tym, czy profesor Bartoszewski siê zatraci³, i co ³¹czy Andrzeja Leppera z handlarzem dusz mówi szef Kancelarii Prezydenta Aleksander Szczyg³o w rozmowie z Anit¹ Werner i Paw³em Siennickim.
NEWSWEEK: Politycy PiS mĂłwiÂą, Âże gdyby Lech KaczyĂąski mĂłgÂł, to by pana usynowiÂł.
Aleksander Szczyg³o: Dzieli nas zbyt ma³a ró¿nica wieku.
To dla pana komplement?
- Ogromny.
Na "czerwone" reaguje pan jak byk?
- Mam ÂłagodnÂą naturĂŞ.
Chyba od niedawna, bo w MON byÂł pan nazywany pogromcÂą "czerwonych".
- Dlatego, ¿e kaza³em zdj¹Ì portret Konstantego Rokossowskiego? Nie powinien
tam w ogĂłle wisieĂŚ. (...)
Tak byĂŚ nie moÂże!muszÂą coÂś wymyÂśliĂŚ,Âżeby to wszystko pomieÂściĂŚmichaek pisze:JeÂśli wiĂŞc Anita dalej zamierza sie realizowaĂŚ w tym programie to bĂŞdziemy oglÂądaĂŚ jeszcze mniej Anity. Jak tak dalej pĂłjdzie to niedÂługo bĂŞdziemy nuciĂŚ "Mniej niÂż zero" :devil:
:o ta czêœÌ znacznie, znacznie ciekawszanika pisze:no, nareszcie uda³o mi siê wstawiÌ drug¹ czêœÌ wywiadu z Anit¹, a na samym œrodku fotka
Czego z ca³ego serca ¿yczêJa, o ile los oka¿e siê ³askawy, mam szansê pójœÌ inn¹ drog¹. WiêkszoœÌ ludzi zak³ada rodziny. Myœlê, ¿e bêdê w wiêkszoœci.
Martwi siĂŞ o zdrowie przyszÂłego teÂścia, to dobrze.Black Jack '62 pisze: Tato Anitki ma siĂŞ dobrze - wspaniale :tanczy: Dawno nic o nim nie mĂłwiÂła, martwiliÂśmy siĂŞ![]()
Jak nie koty zwiÂąrzÂątka, to co?michaek pisze:Black, ty Âżartujesz czy na prawdĂŞ myÂślisz, Âże Anita ma koty-zwierzatka. :>![]()
![]()
Wiem, jak bardzo Anitka przeÂżywaÂła chorobĂŞ tatyMartwi siĂŞ o zdrowie przyszÂłego teÂścia, to dobrze.A tak na powaÂżnie to teÂż siĂŞ cieszĂŞ razem z AnitÂą.
Ja myœlê, ¿e jednak wci¹¿ jest singlemCo do spraw sercowych to obstawia³bym, ¿e Anita nie jest sama.
michaek, b³agam :devil:michaek pisze:Mówi¹c koty Anita mia³a chyba na mysli takie k³êby kurzu, które znajduj¹ siê na ziemi. I w³asnie na coœ takiego siê mówi, ¿e to sa koty.
Black, Ty nigdy miotÂły w rĂŞkach nie miaÂłeÂś?![]()
Aluzja?PS
Ja tylko odnotowaÂłem ten fakt i Âżadnej aluzji siĂŞ w tym nie dopatrujĂŞ.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 19 gości