Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Po tej zajawce wnioskujĂŞ, Âże nie zmieniÂła siĂŞ formuÂła programu - wszystko zostaÂło po staremu
MoÂże ciĂŞ to zdziwi, ale ja teÂż to samo zauwaÂżyÂłam :lol2: Pewnie oboje mieliÂśmy nadziejĂŞ, Âże w DP zajdÂą jakieÂś zmiany :D A tu nawet lektorzy zostali ci sami :D
Ja teÂż oglÂądaÂłem kaÂżdy ( :lol2: ) odcinek z zapartym tchem
Ja teÂż :D A niektĂłre odcnki nawet po kilka razy :D Tylko odcinek ze Steinbach dziwnie mijaÂł siĂŞ ze mnÂą :D
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

Black Jack '62 pisze:nie zmieniÂła siĂŞ formuÂła
Jak to nie??Kubica zaj¹³ 3 miejsce! :D Jestem trochê zawiedziony t¹ 'zajawk¹',nihil novi :/ Anita wygl¹da trochê inaczej ;) :D Wkurza mnie,¿e te zajawki bêd¹ mi siê myliÌ z pe³n¹ porcj¹ tego programu.dla mnie to galimatias... :neutral:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Ppprzyzwyczaisz siĂŞ :devil: Odrobina silnej woli :devil:

11 wrzeÂśnia:
Czarny lud nie wali na odlew
O wyostrzonych zmys³ach Antoniego Macierewicza, czerwonym wojsku, wielkim jak Pa³ac Kultury sercu prezydenta, o tym, czy profesor Bartoszewski siê zatraci³, i co ³¹czy Andrzeja Leppera z handlarzem dusz mówi szef Kancelarii Prezydenta Aleksander Szczyg³o w rozmowie z Anit¹ Werner i Paw³em Siennickim.

NEWSWEEK: Politycy PiS mĂłwiÂą, Âże gdyby Lech KaczyĂąski mĂłgÂł, to by pana usynowiÂł.
Aleksander Szczyg³o: Dzieli nas zbyt ma³a ró¿nica wieku.
To dla pana komplement?
- Ogromny.

Na "czerwone" reaguje pan jak byk?
- Mam ÂłagodnÂą naturĂŞ.

Chyba od niedawna, bo w MON byÂł pan nazywany pogromcÂą "czerwonych".
- Dlatego, ¿e kaza³em zdj¹Ì portret Konstantego Rokossowskiego? Nie powinien
tam w ogĂłle wisieĂŚ. (...)
Reszta w najnowszym wydaniu Newsweeka :D

Bym zapomniaÂła :D Nie wiem, czy dobrze widziaÂłam wychodzÂąc z domu, ale zdawaÂło mi siĂŞ, Âże Anita mignĂŞÂła mi przez sekund kilka na wizji, oczywiÂście byÂła na swoim stanowisku :D
CzyÂżby juÂż na starcie Flasha nadrabiaÂła te zalegÂłoÂści, ktĂłre dopiero przed niÂą :> :D
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

W najnowszej Gali jest prawdziwa gratka dla fanĂłw Anity-fotki i wywiad :D Obrazek
Obrazek
pierwsza czêœÌ wywiadu

no i ...pech nie chce siê zuploadowaÌ druga czêœÌ wywiadu , za jakis czas spróbuje jeszcze raz i jak wszystko pójdziepo myœli to wrzucê. A tymczasem cierpliowœci 8)
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Tak siĂŞ wÂłaÂśnie zastanawiaÂłem, kiedy Anitka w koĂącu w ''Gali'' bĂŞdzie :> Bo we wszystkich waÂżniejszych gazetach juÂż siĂŞ pojawiÂła :D

:buzi: nika za scany :D
DziÂś juÂż mi siĂŞ nie che do kiosku pĂŞdziĂŚ, a nie wytrzymaÂłbym spokojnie do jutra :D

Wywiad to taka zbieranina pytaĂą z ''Twojego stylu'', ''Vivy'', ''Marie Claire'', ale trochĂŞ inaczej podany i miÂło siĂŞ czyta :D Najlepszy fragment o kawie :lol:
A fotkiiiii - wspaniaÂłe :P WytapetujĂŞ sobie nimi pokĂłj :lol:

Rozmowa w ''Newsweeku'' jak zwykle interesujÂąca jest :D

Flash :D A jednak znów Anita :D Na pocz¹tku powa¿na, z okazji smutnej rocznicy, a póŸniej nag³a odmiana nastroju i Anitka mówi¹ca o fikaj¹cej Samoobronie ... takie to ma³o taktowne by³o :neutral:
Jutro znĂłw Flash.
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
michaek
Bywalec
Bywalec

Post autor: michaek »

A o czym to ja miaÂłem pisaĂŚ.. :mhm:
Mo¿e zacznê od "pierwszego dzisiaj wydania najbardziej wiarygodnego dziennika telewizyjnego w Polsce"(tak, ¿eby nie popadaÌ w monotoniê z tym fleszem). Dzisiaj, tak jak napisa³eœ Black Anita udowodni³a, ¿e kobieta zmienn¹ jest. Od rocznicy masowego mordu do "fikaj¹cego Leppera"-od skrajnoœci w skrajnoœÌ. Nasza prasowa gwiazda wziê³a przyk³ad z Kalczy i te¿ w ¿alobnych kolorach wyst¹pi³a. :devil:
I na ostatek moje bÂłyskotliwe spostrzezenie sprzed tygodnia :lol2:. tak sobie obliczyÂłem, Âże skoro o 20 'wskoczyÂła' Kropka to skrĂłceniu ulegÂł RW. JeÂśli wiĂŞc Anita dalej zamierza sie realizowaĂŚ w tym programie to bĂŞdziemy oglÂądaĂŚ jeszcze mniej Anity. Jak tak dalej pĂłjdzie to niedÂługo bĂŞdziemy nuciĂŚ "Mniej niÂż zero" :devil:
Kończ waść wstydu oszczędź, Faktów nie niszcz...
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

michaek pisze:JeÂśli wiĂŞc Anita dalej zamierza sie realizowaĂŚ w tym programie to bĂŞdziemy oglÂądaĂŚ jeszcze mniej Anity. Jak tak dalej pĂłjdzie to niedÂługo bĂŞdziemy nuciĂŚ "Mniej niÂż zero" :devil:
Tak byĂŚ nie moÂże!muszÂą coÂś wymyÂśliĂŚ,Âżeby to wszystko pomieÂściĂŚ :evil: Ok,Âświetnie,Âże Olejnik jest w TVN24,ale kosztem innych dziennikarzy,w tym Anity :(

FP niestety nie oglÂądaÂłem :( Ale te foty nika, :shock: :shock: :shock: :shock: hipermegasuperextraprzenaj-the best-niezÂłe 8)
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Mandi
Bywalec
Bywalec

Post autor: Mandi »

Ale Anita seksownie wysz³a na tych zdjêciach! :shock: :devil: Zasanawia³am siê dzisaj czy nie obejrzeÌ Faktów z Anita, ale ostatecznie zwyciê¿y³a swiadomoœÌ, ¿e o 19.00 bêdzie szersze wydanie tego programu. :roll: Poza tym ten dzieù jest szczególny... i w zwiazku z tym mój nastrój inny, wiêc dzisiaj Anita musi mi wybaczyÌ. :rydzyk:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

no, nareszcie uda³o mi siê wstawiÌ drug¹ czêœÌ wywiadu z Anit¹, a na samym œrodku fotka 8)
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

nika pisze:no, nareszcie uda³o mi siê wstawiÌ drug¹ czêœÌ wywiadu z Anit¹, a na samym œrodku fotka 8)
:o ta czêœÌ znacznie, znacznie ciekawsza :D

Tato Anitki ma siĂŞ dobrze - wspaniale :tanczy: Dawno nic o nim nie mĂłwiÂła, martwiliÂśmy siĂŞ :(

''latajÂące koty'' :shock: Anita ma w domu koty? :shock: Kto siĂŞ nimi opiekuje, gdy jej nie ma? :D

Nie wiedziaÂłem o tym alarmie bombowym :shock: Nic o tym nie wspominaÂła w DP z Vike-FreibergÂą, a powinna byÂła :D
Fragment o miÂłoÂści i planach taki niejednoznaczny :> Trudno stwerdziĂŚ, czy Anita ma kogoÂś, czy nie :mhm:
Ja, o ile los oka¿e siê ³askawy, mam szansê pójœÌ inn¹ drog¹. WiêkszoœÌ ludzi zak³ada rodziny. Myœlê, ¿e bêdê w wiêkszoœci.
Czego z caÂłego serca ÂżyczĂŞ 8)

I jeszcze jedna wspaniaÂła fotka, szkoda, Âże taka ''uciĂŞta'' :/
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
michaek
Bywalec
Bywalec

Black, ty Âżartujesz czy na prawdĂŞ myÂślisz, Âże Anita ma koty-zwierzatka. :> :lol: :lol:
A o alarmie bombowym powinna wspomnieĂŚ, byÂłby program ciekawszy.
Black Jack '62 pisze: Tato Anitki ma siĂŞ dobrze - wspaniale :tanczy: Dawno nic o nim nie mĂłwiÂła, martwiliÂśmy siĂŞ :(
Martwi siĂŞ o zdrowie przyszÂłego teÂścia, to dobrze. :D A tak na powaÂżnie to teÂż siĂŞ cieszĂŞ razem z AnitÂą.

Co do spraw sercowych to obstawiaÂłbym, Âże Anita nie jest sama. :D
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

michaek pisze:Black, ty Âżartujesz czy na prawdĂŞ myÂślisz, Âże Anita ma koty-zwierzatka. :> :lol: :lol:
Jak nie koty zwiÂąrzÂątka, to co? :D (michaek, myÂślaÂłem, Âże jednak troszkĂŞ lepiej siĂŞ znamy :devil: )
Martwi siĂŞ o zdrowie przyszÂłego teÂścia, to dobrze. :D A tak na powaÂżnie to teÂż siĂŞ cieszĂŞ razem z AnitÂą.
Wiem, jak bardzo Anitka prze¿ywa³a chorobê taty :( Myœmy prze¿ywali razem z ni¹ te ciê¿kie chwile, dlatego teraz radoœÌ przejmuje nasze serca tym bardziej :)
Co do spraw sercowych to obstawiaÂłbym, Âże Anita nie jest sama. :D
Ja myœlê, ¿e jednak wci¹¿ jest singlem :D Aaaale, nigdy nic ... :D
michaek
Bywalec
Bywalec

Mówi¹c koty Anita mia³a chyba na mysli takie k³êby kurzu, które znajduj¹ siê na ziemi. I w³asnie na coœ takiego siê mówi, ¿e to sa koty.
Black, Ty nigdy miotÂły w rĂŞkach nie miaÂłeÂś? :D

PS
WÂłaÂśnie Justyna wprost w oczy powiedziaÂła(niedokÂładny cytat), ze prezenter nie moze miec kamiennej twarzy. bylo to w odniesieniu do wystĂŞpu Szymona na konferencji w sprawie jego matury. Ja tylko odnotowaÂłem ten fakt i Âżadnej aluzji siĂŞ w tym nie dopatrujĂŞ. :D
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

michaek pisze:Mówi¹c koty Anita mia³a chyba na mysli takie k³êby kurzu, które znajduj¹ siê na ziemi. I w³asnie na coœ takiego siê mówi, ¿e to sa koty.
Black, Ty nigdy miotÂły w rĂŞkach nie miaÂłeÂś? :D
michaek, bÂłagam :devil: :lol:
A co do miotÂły, to fakt nie korzystam i nigdy nie korzystaÂłem z niej :D Ja jestem bardziej nowoczesny i wybieram odkurzacz :lol2:
PS
Ja tylko odnotowaÂłem ten fakt i Âżadnej aluzji siĂŞ w tym nie dopatrujĂŞ. :D
Aluzja? :D Jaka aluzja :devil:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Anitka wraca ,,na jĂŞzyki'' :tanczy: Gala to jednak poczytna gazeta no i na jakimÂś tam poziomie :D Szkoda jednak, Âże Anity imiĂŞ i nazwisko nie widniejÂą na okÂładce gazety :/
NajwaÂżniejsze, Âże jest w Âśrodku. Bardzo fajny wywiad i Âświetna sesja. A Black twierdziÂłeÂś, Âże Anita juÂż nic odkrywczego w wywiadach nie powie, a tu tylu nowych rzeczy siĂŞ dowiedzieliÂśmy :D

p.s. Anita ma koty :lol: :hahaha: :devil: Ja teÂż mam kota - Funcky ma kota; Anitka ma koty :lol: :hahaha:
ODPOWIEDZ