Ja te¿ liczy³em na emisjê programu w prime -time. Niedzielene wieczory o 20:00 mog³by uatrakcyjnic w³aœnie ten program. Godzinê póŸniej nadal móg³bybyÌ film, który zawsze gromadzi du¿¹ widowniê
MogÂło byĂŚ teÂż na odwrĂłt: 20:00 FILM, po Filmie: The Trip... A tak dajÂą program na 13:55 :? PowtĂłrki Agenta i Ekspedycji nadawaÂły siĂŞ jeszcze na tĂŞ porĂŞ, ale nowy program...
Co z serialami? wci¹¿ czekam na Simpsonów i Miasteczko South Park - na Vivive mówi¹ za szybko i nie wszytko rozumiem
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
No seriale serialami. Ja rzadko oglÂądam,choĂŚ trzeba przyznaĂŚ Âże sÂą ciekawe propozycje. Teraz siĂŞ ciesze, bo CO ZA NOC bĂŞdzie moÂżna zobaczyĂŚo 14 i 16 w weekend.
Na razie wógó³e nie ogl¹dam TVN siedem - nie mogê znaleŸÌ tam niczego interesuj¹cego. Ale z chêci¹ obejrza³bym takie seriale jak:
1 The Simpsons
2 Family Guy (GÂłowa rodziny)
3 Miasteczko South Park
4 Trzecia planeta od sÂłoĂąca.
TVN siedem to obecnie stacja dla kur domowych z jakimiœ telenowelami. A przecie¿ mo¿ùa zrobiÌ z tego prgramu kana³ dla m³odzie¿y z miast - fajne programy z muzyk¹, kultowe seriale etc - na pewno ogladalnoœÌ posz³aby do góry, a i pojawiliby siê hojni reklamodawcy.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
zwracam uwage abyscie nie przegapili:)
the trip w sobote o 13.55:) odcinek 1:)
ciekawy jestem tego show;))
no a tu medialink.. http://www.medialink.pl/?kat=5&id=16653