Radio internetowe
Moderator: Łukasz
radio internetowe
Ja czekam o 16:15 zrobisz jak zechcesz,a jak rzeczywiÂście to bĂŞdzie siĂŞ wiÂązaĂŚ z takimi trudnoÂściami jak mĂłwisz to zÂłoÂżymy siĂŞ na to o czym mĂłwiÂł Kamil.
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
Re: radio internetowe
Popieramsalladyn pisze:Ja czekam o 16:15 zrobisz jak zechcesz,a jak rzeczywiÂście to bĂŞdzie siĂŞ wiÂązaĂŚ z takimi trudnoÂściami jak mĂłwisz to zÂłoÂżymy siĂŞ na to o czym mĂłwiÂł Kamil.

-
- Bywalec
- Kontakt:
radio internetowe
Na przykÂład pocztÂą.To jest najmniejszy problem.
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
Ok, to jest maÂły problem. Problem ma ten kto bĂŞdzie nadawaÂł, bo tak jak juÂż pisaÂłem zajmuje to duÂżo czasu. Ale da siĂŞ wytrzymaĂŚ
Po zastanowieniu siê podj¹³em decyzjê, ¿e oprócz przygotowywania prognozy pogody chcê byÌ dyretkorem programowym - bêdê ustala³ ramówkê stacji. A na dyrektora stacji proponujê Salladyna!
Po zastanowieniu siê podj¹³em decyzjê, ¿e oprócz przygotowywania prognozy pogody chcê byÌ dyretkorem programowym - bêdê ustala³ ramówkê stacji. A na dyrektora stacji proponujê Salladyna!
-
- Bywalec
- Kontakt:
-
- Bywalec
- Kontakt:
radio internetowe
Ludzie,chÂłopy,towarzysze,obywatele ludu pracujÂący stolicy(i nie tylko).MoÂże najpierw zacznijmy nadawaĂŚ prĂłbnie zobaczmy komu najlepiej wyjdzie prowadzeie serwisĂłw i wtedy usalimy kto bĂŞdzie kim i kto ma najlpesze predyspozycje ku temu o.k.
Ja naprawdĂŞ ten projekt traktuje powaÂżnie i wÂłaÂśnie dlatego najpierw stwĂłrzmy ramĂłwkĂŞ ktĂłra byÂłaby ciekawa,zobaczymy kto miaÂł najciekawsze pomysÂły i wprowadziÂł je w realizacjĂŞ a potem dopiero bĂŞdziemy siĂŞ zajmowaĂŚ obsadzaniem stanowisk czy jakby to nazwaÂł Jan Rokita kupczeniem stanowisk 
Re: radio internetowe
TeÂż tak na poczÂątku myÂślaÂłem, ale kiedy zaczĂŞÂły siĂŞ propozycje to...salladyn pisze:Ludzie,chÂłopy,towarzysze,obywatele ludu pracujÂący stolicy(i nie tylko).MoÂże najpierw zacznijmy nadawaĂŚ prĂłbnie zobaczmy komu najlepiej wyjdzie prowadzeie serwisĂłw i wtedy usalimy kto bĂŞdzie kim i kto ma najlpesze predyspozycje ku temu o.k.Ja naprawdĂŞ ten projekt traktuje powaÂżnie i wÂłaÂśnie dlatego najpierw stwĂłrzmy ramĂłwkĂŞ ktĂłra byÂłaby ciekawa,zobaczymy kto miaÂł najciekawsze pomysÂły i wprowadziÂł je w realizacjĂŞ a potem dopiero bĂŞdziemy siĂŞ zajmowaĂŚ obsadzaniem stanowisk czy jakby to nazwaÂł Jan Rokita kupczeniem stanowisk
-
- Bywalec
- Kontakt:
Mysle, ze jezeli naprawde chcemy stworzyc cos fajnego to mysle, ze wzajemne licytowanie sie stanowiskami nie ma sensu. Najprawdopodobniej na poczatku wszyscy bedziemy zajmowali sie wszystkim, dopiero z czasem wyodrebnia sie osobne redakcje i rozne zadania 

W ekscytacji czwartym sezonem... w oczekiwaniu na...piaty...szosty...siódmy
-
- Stały bywalec
- Kontakt:
Monster: Tylko nie histeryzuj!
Masz pieniÂądze = masz wszystko o czasie nie wspominajÂąc. PisaÂłem wczeÂśniej o autopilocie ktĂłry jest "lekiem na caÂłe zÂło" a dokÂładniej lekiem na brak czasu... i to jest rozwiÂązanie naszego nowopowstaÂłego problemu. ZorganizowaĂŚ zbiĂłrkĂŞ, potem gdy juÂż bĂŞdzie autopilot w puste miejsca w ramĂłwce nawciskaĂŚ reklam i siĂŞ kasa zwrĂłci
a myÂślĂŞ Âże takich miejsc trochĂŞ bĂŞdzie.
MoÂżemy zrobiĂŚ coÂś ciekawego tylko warto siĂŞ najpierw dobrze zastanowiĂŚ nad wszystkim.
Masz pieniÂądze = masz wszystko o czasie nie wspominajÂąc. PisaÂłem wczeÂśniej o autopilocie ktĂłry jest "lekiem na caÂłe zÂło" a dokÂładniej lekiem na brak czasu... i to jest rozwiÂązanie naszego nowopowstaÂłego problemu. ZorganizowaĂŚ zbiĂłrkĂŞ, potem gdy juÂż bĂŞdzie autopilot w puste miejsca w ramĂłwce nawciskaĂŚ reklam i siĂŞ kasa zwrĂłci

MoÂżemy zrobiĂŚ coÂś ciekawego tylko warto siĂŞ najpierw dobrze zastanowiĂŚ nad wszystkim.