Radio internetowe

Dyskusje o wszystkim, m.in. radiu, internecie i prasie.

Moderator: Łukasz

Monster

Post autor: Monster »

Ojeju... nie wiem, nie wiem... JeÂżeli tylko u mnie jest moÂżliwe to nadawanie to chyba bĂŞdĂŞ musiaÂł to zrobiĂŚ :?

PS. Salladyn, ale jutro jeszcze zrobimy test, czy jest wszystko w porzÂądku.
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

radio internetowe

Post autor: salladyn »

Ja czekam o 16:15 zrobisz jak zechcesz,a jak rzeczywiÂście to bĂŞdzie siĂŞ wiÂązaĂŚ z takimi trudnoÂściami jak mĂłwisz to zÂłoÂżymy siĂŞ na to o czym mĂłwiÂł Kamil.
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
redaktor
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Re: radio internetowe

Post autor: redaktor »

salladyn pisze:Ja czekam o 16:15 zrobisz jak zechcesz,a jak rzeczywiÂście to bĂŞdzie siĂŞ wiÂązaĂŚ z takimi trudnoÂściami jak mĂłwisz to zÂłoÂżymy siĂŞ na to o czym mĂłwiÂł Kamil.
Popieram :lol: :lol: :lol:
Monster

Ale jak siĂŞ zÂłoÂżymy?!
KaÂżdy z Nas mieszka w innym mieÂście, wiĂŞc bĂŞdziemy przesyÂłaĂŚ pocztÂą?
Mocne_ogniwo
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Mocne_ogniwo »

Ja rowniez do skladki sie przylacze :D
W ekscytacji czwartym sezonem... w oczekiwaniu na...piaty...szosty...siódmy
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

radio internetowe

Na przykÂład pocztÂą.To jest najmniejszy problem.
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
Monster

Ok, to jest maÂły problem. Problem ma ten kto bĂŞdzie nadawaÂł, bo tak jak juÂż pisaÂłem zajmuje to duÂżo czasu. Ale da siĂŞ wytrzymaĂŚ :wink:

Po zastanowieniu siê podj¹³em decyzjê, ¿e oprócz przygotowywania prognozy pogody chcê byÌ dyretkorem programowym - bêdê ustala³ ramówkê stacji. A na dyrektora stacji proponujê Salladyna!
Mocne_ogniwo
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

albo przelejemy kase na czyjes konto i ta osoba zaplaci :D
redaktor
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Monster pisze: Po zastanowieniu siê podj¹³em decyzjê, ¿e oprócz przygotowywania prognozy pogody chcê byÌ dyretkorem programowym - bêdê ustala³ ramówkê stacji. A na dyrektora stacji proponujê Salladyna!
A ja :roll:
Mocne_ogniwo
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Ja bym reflektowal stanowisko szefa dzialu informacyjnego :) :) :D :D
redaktor
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Mocne_ogniwo pisze:Ja bym reflektowal stanowisko szefa dzialu informacyjnego :) :) :D :D
No to ja moÂże zostaÂłbym viceszefem dziaÂłu informacyjnego. :roll:
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

radio internetowe

Ludzie,chÂłopy,towarzysze,obywatele ludu pracujÂący stolicy(i nie tylko).MoÂże najpierw zacznijmy nadawaĂŚ prĂłbnie zobaczmy komu najlepiej wyjdzie prowadzeie serwisĂłw i wtedy usalimy kto bĂŞdzie kim i kto ma najlpesze predyspozycje ku temu o.k. :wink: Ja naprawdĂŞ ten projekt traktuje powaÂżnie i wÂłaÂśnie dlatego najpierw stwĂłrzmy ramĂłwkĂŞ ktĂłra byÂłaby ciekawa,zobaczymy kto miaÂł najciekawsze pomysÂły i wprowadziÂł je w realizacjĂŞ a potem dopiero bĂŞdziemy siĂŞ zajmowaĂŚ obsadzaniem stanowisk czy jakby to nazwaÂł Jan Rokita kupczeniem stanowisk :wink:
redaktor
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Re: radio internetowe

salladyn pisze:Ludzie,chÂłopy,towarzysze,obywatele ludu pracujÂący stolicy(i nie tylko).MoÂże najpierw zacznijmy nadawaĂŚ prĂłbnie zobaczmy komu najlepiej wyjdzie prowadzeie serwisĂłw i wtedy usalimy kto bĂŞdzie kim i kto ma najlpesze predyspozycje ku temu o.k. :wink: Ja naprawdĂŞ ten projekt traktuje powaÂżnie i wÂłaÂśnie dlatego najpierw stwĂłrzmy ramĂłwkĂŞ ktĂłra byÂłaby ciekawa,zobaczymy kto miaÂł najciekawsze pomysÂły i wprowadziÂł je w realizacjĂŞ a potem dopiero bĂŞdziemy siĂŞ zajmowaĂŚ obsadzaniem stanowisk czy jakby to nazwaÂł Jan Rokita kupczeniem stanowisk :wink:
TeÂż tak na poczÂątku myÂślaÂłem, ale kiedy zaczĂŞÂły siĂŞ propozycje to...
Mocne_ogniwo
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Mysle, ze jezeli naprawde chcemy stworzyc cos fajnego to mysle, ze wzajemne licytowanie sie stanowiskami nie ma sensu. Najprawdopodobniej na poczatku wszyscy bedziemy zajmowali sie wszystkim, dopiero z czasem wyodrebnia sie osobne redakcje i rozne zadania :)
:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: :: Kamil »

Monster: Tylko nie histeryzuj!
Masz pieniÂądze = masz wszystko o czasie nie wspominajÂąc. PisaÂłem wczeÂśniej o autopilocie ktĂłry jest "lekiem na caÂłe zÂło" a dokÂładniej lekiem na brak czasu... i to jest rozwiÂązanie naszego nowopowstaÂłego problemu. ZorganizowaĂŚ zbiĂłrkĂŞ, potem gdy juÂż bĂŞdzie autopilot w puste miejsca w ramĂłwce nawciskaĂŚ reklam i siĂŞ kasa zwrĂłci :D :D a myÂślĂŞ Âże takich miejsc trochĂŞ bĂŞdzie.
MoÂżemy zrobiĂŚ coÂś ciekawego tylko warto siĂŞ najpierw dobrze zastanowiĂŚ nad wszystkim.
ODPOWIEDZ