now lasnie takm odnosnie reklamowania sie na bilbordach to wydaje mi sie ze TVN powinnien zatrudnic do tych bilbordĂłw jakichs jepszych ludzi albo nie wiem poczytac sobie wlasny program tv bo nawet nie wiedza co kiedy leci. Tak ogÂłaszana na reklamach MOJA KREW miala juz wystartowac 23 wrzesnia o 20.10 ja przed telewizorem a tu Sczukogniwo i co a bilbordy swoje mowia i w ten sposob chcecie byc wiarygodni !!!!!!!!!!!! POLSKI WIDZ WAM TEGO NIE WYBACZY
Niestety, ale jest dokÂładnie tak, jak piszesz, Horusie. TVN bardzo nierozwaÂżnie zamieszcza reklamy w gazetach, itd.
A tak swojÂą drogÂą, to kiedy wreszcie wystartuje "Moja krew" z paniÂą MoÂłek?
"Titanica" z tego, co wiem, nie reklamowali. :mrgreen: SwojÂą drogÂą to jestem ciekaw jakÂą i czy bĂŞdzie mieĂŚ oprawĂŞ reklamowÂą "Taniec z gwiazdami". Nie odpisujcie nic na to, bo bĂŞdzie, Âże zmieniam temat, ale jeÂśli juÂż siĂŞ coÂś pojawi, to bardzo byÂłbym wdziĂŞczny za wszelkie scany. :flowers:
hmm mi najbardziej sie podoba oprawa TVN-u ale mogli by jÂą juÂż zmieniĂŚ bo troszke stara juÂż jest TVN24 tez ma fajnÂą ale teÂż do wymiany TVN7 ma taka sobie ale kiedys gdzieÂś czytaÂłem Âże miaÂła byĂŚ zmieniona ale jakoÂś zmian nie widaĂŚ TVN Meteo teÂż taka sobie tak samo TVN Turbo a w TVN style teÂż by sie przydaÂła zmiana a 1 urodziny czyli moim zdaniem wszystkie powinny mieĂŚ nowsze oprawy graficzne ale w niektĂłrych wystarczÂą drobne zmiany