tvnfakty.pl - wszystkie fakty o tvn
Moderator: Łukasz
Re: tvnfakty.pl - wszystkie fakty o tvn
Planujemy gruntowną przebudową, ale z uwagi na fakt, że mamy kryzys (?), okres wakacyjny, a co za tym idzie, nikt nie kupuje linków ani bannerów, wszelkie inwestycje są przełożone na czwarty kwartał tego roku.
Pal licho grafikę, ale co raz bardziej denerwuje mnie kompletny brak aktualizacji treści w serwisie. Nie mówię, już o tym, że kiedyś obiecano mi pewne kwestie zmienić (nie zmieniło się zupełnie nic). NIe wspomnę już o legendarnej wpadce z Kalczyńską o której pisał PRESS. Zostawiliście to na pamiątkę?
Newsy trzymają jakiś tam poziom, choć nie oszukujmy się, bywało lepiej.
Aha... no i żeby od roku nie aktualizować sondy? To jest naprawdę WSTYD.
Newsy trzymają jakiś tam poziom, choć nie oszukujmy się, bywało lepiej.
Aha... no i żeby od roku nie aktualizować sondy? To jest naprawdę WSTYD.
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Jak widać wyżej Łukasz napisał o planowanej przebudowie, więc na razie zostaje czekać. A na pewno się doczekamy
Poza tym pewne wydarzenia wpływają też na działy np.Zarząd TVN, który się zmienił więc i pewnie dział Zarząd od 1 września będzie bogatszy o nowe twarze i informacje.

Widać wyżej. Pisałem o błędach dość dawno :-) Nawet powiedziano mi, że mogę sam napisać poprawki - napisałem i co? I nic :-)
Zresztą niektóre rzeczy nie wymagają nie wiadomo jakich zmian :-) KIedyś lubiłem ten serwis bo miał to "coś" - świetną aktualizację i doskonałe zaplecze, naprawdę można było dowiedzieć się wielu rzeczy. A teraz? Niektóre działy miesiącami nie aktualizowane... Czy do aktualizacji tekstu naprawdę potrzeba nie wiadomo jakich inwestycji?
Zresztą niektóre rzeczy nie wymagają nie wiadomo jakich zmian :-) KIedyś lubiłem ten serwis bo miał to "coś" - świetną aktualizację i doskonałe zaplecze, naprawdę można było dowiedzieć się wielu rzeczy. A teraz? Niektóre działy miesiącami nie aktualizowane... Czy do aktualizacji tekstu naprawdę potrzeba nie wiadomo jakich inwestycji?
Mi przede wszystkim brakuje aktualizacji działów i newsów. Tak naprawdę teraz jedyną Waszą mocną stroną jest forum i tyle. Newsy już nie są regularne, wiele informacji nie jest na tvnfakty.pl publikowanych. Dla mnie osobiście wzorem do naśladowania pod względem newsów jest serwis tvpolsat.info. Ale każdy serwis ma swój styl pisania newsów tzn. co jest ważne a co nie. Tak jak pisałem brakuje mi zawartości działów. Od bardzo dawna nie są aktualizowane. Ja sam wiem, że to dość dużo pracy, ale przecież tę stronę nie tworzy jedna osoba. A nawet jeśli brakuje Wam osób do serwisu to może warto kogoś zatrudnić? A skąd wiem, że dużo pracy ze swojego serwisu, który prowadzę. Życzę Wam dalszego powodzenia i licze na odświerzenie serwisu zarówno pod względem newsów, zawartości działów, a także oprawy graficznej.
PS: Ostatnio się przekonałem, że odkładanie wszystko na potem nie jest dobre. Potem sie tego wszystkie nazbiera tyle, że sobie nie poradzicie z tym
PS: Ostatnio się przekonałem, że odkładanie wszystko na potem nie jest dobre. Potem sie tego wszystkie nazbiera tyle, że sobie nie poradzicie z tym

Przydałoby się odświeżyć ankietę. 

Wiecie co :-)
Ostatnio oczom nie wierzę, tvnfakty.pl są znowu tym świetnym serwisem który uwielbiałem czytać...
Gratulacje dla całego newsroomu :-)
Ostatnio oczom nie wierzę, tvnfakty.pl są znowu tym świetnym serwisem który uwielbiałem czytać...
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Miło słyszeć takie słowa, to oddaje sens tego co robimy. Cały czas się staramy i cieszymy się, że nas tak chętnie czytacie i odwiedzacie, więc i my Wam dziękujemy!cmabb pisze:Wiecie co :-)

Ważne jest to, że szybko reagujecie - macie interesujące wywiady...
Tylko odświeżcie jeszcze działy i serwis będzie na 5 z plusem!
Tylko odświeżcie jeszcze działy i serwis będzie na 5 z plusem!
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Zapraszamy na http://www.tvnfakty.pl tam podsumowanie 2009 roku!
Brawo Piotrze :-)
Świetne podsumowanie dotyczące TVN.
Nawiasem mówiąc "Grzeszni i bogaci" to efekt kryzysu. Skoro ma się jakąś produkcję, choćby mierną to można ją umieścić w ramówce.
Pewnie z Helą też tak będzie.
Świetne podsumowanie dotyczące TVN.
Nawiasem mówiąc "Grzeszni i bogaci" to efekt kryzysu. Skoro ma się jakąś produkcję, choćby mierną to można ją umieścić w ramówce.
Pewnie z Helą też tak będzie.
No, ładnie podsumowane. Gratuluję :brawa:
Serdecznie dziękuję za umieszczenie mojej wypowiedzi odnośnie serialu Grzeszni i Bogaci w tym newsie --> http://www.tvnfakty.pl/?p=257. Chodzi mi o to: "Serial w ogóle nie śmieszny. Męczyłem się oglądając go.."! Dzięki! Robicie kawał dobrej roboty! A kiedy planujecie przebudowę serwisu? Bo ta jest lekko z zeszłej epoki 

Wiosna idzie a wy dalej macie bombki choinkowe i płatki śniegu w logotypie ;-)
No przecież będzie jeszcze padał śnieg.