Marek Tejchman
Moderator: Łukasz
Re: Marek Tejchman
W środę miałem okazję spędzić dość dużo czasu z Markiem Tejchmanem i powiedział mi m.in., że mu się zrobiło "strasznie miło", gdy miał urodziny i ktoś na naszym forum narysował mu tort. Poza tym zapewniał mnie, że odwiedza regularnie nasze forum.
Nika mi napisała w innym wątku, że nie śpi w nocy przez Tejchmana, a ten temat od końcówki sierpnia leży odłogiem.
Żeńska część forum powinna się uczyć od fanów Anity Werner, jak prowadzi się wątek ulubieńca. 
Nika mi napisała w innym wątku, że nie śpi w nocy przez Tejchmana, a ten temat od końcówki sierpnia leży odłogiem.

No, nieźle to zabrzmiało. Szkoda, że tak nie jest. :spiewa:Łukasz pisze: Nika mi napisała w innym wątku, że nie śpi w nocy przez Tejchmana
A pytania pewnie i tak swoją drogą nie zadałeś, które ci podsunęłam?! :>
I mam nadzieję, że przy okazji wywiadu, wrzucisz kilka fotek z panem Markiem na stronę serwisu lub forum, to zobaczysz jak wątek wyrwie do przodu.
Cieszę się, że zrobiło mu się miło, gdy zobaczył ten tort. Przynajmniej zrobiłam w życiu coś sensownego....
Zadałem. Lekko zmodyfikowane, bo aż tak mi nie wypadało. Zdjęcia też są, raczej wspólne, ale coś wybiorę.Nika pisze:A pytania pewnie i tak swoją drogą nie zadałeś, które ci podsunęłam?! :>

Mogę zdradzić, że pierwszą reakcją na to pytanie, było: "A bo ja tak bardzo krzyczę na wizji".

Hmm... coś zły humor dzisiaj?agatka22 pisze:Przynajmniej zrobiłam w życiu coś sensownego...
oj baaardzo smutno dziś 

No, weź. Przecież to pytanie z kategorii hardkorowych nie było. Raczej takie sympatico jak dla dziennikarza - faceta. :aniol:Łukasz pisze:Zadałem. Lekko zmodyfikowane, bo aż tak mi nie wypadało.
No, jak się wstydzisz pokazać gębę, to powycinaj nam chociaż pana Marka w Photoshopie. Znaczy siebie wytnij, a jego zostaw, o!Zdjęcia też są, raczej wspólne, ale coś wybiorę.![]()
Lepiej zdradź jakie żeś to pytanie zadał, bo reszta forumowiczów, ma już nas pewnie dość, że gadamy o czymś, o czym inni nie maja pojęcia.Mogę zdradzić, że pierwszą reakcją na to pytanie, było: "A bo ja tak bardzo krzyczę na wizji".![]()
![]()
![]()
To może wywiad i zdjęcia deko poprawią humor.agatka22 pisze:oj baaardzo smutno dziś
Choinka dla Pana Marka

Na http://www.tvnfakty.pl jest już wywiad z Markiem Tejchmanem, jest wiele zdjęć, autograf z pozdrowieniami dla czytelników i pozdrowienia w wersji audio. Zapraszam.
Świetny wywiad (zresztą jak wszystkie tutaj). Gratulacje dla autora wywiaduŁukasz pisze:Na http://www.tvnfakty.pl jest już wywiad z Markiem Tejchmanem

Właśnie powkurzam fanki: pan Marek jest już zajęty;-/
Agatko nie ma czym się martwić, wydaje mi się, że Pan Marek ceniony jest za podejscie i sposób przedstawiania spraw gospodarki w przystępny sposób, taki, aby wszystcy zrozumieli. A czy zajety czy wolny to nie wpływa na profesjonalizm
Życze szcześcia w tym "zajęciu"
:brawa:
Taka mała dygresja swiezo zarejestrowanej osoby, aby topik nie umarł...wracam do nauki, mam na tapecie akcyze
P.S. Ponoć prawnicy mają lepsze zdolności do "gospodarki", podatków, niż ekonomisci, ale będe z tym walczyć i zdam ten egzamin :tanczy:

Taka mała dygresja swiezo zarejestrowanej osoby, aby topik nie umarł...wracam do nauki, mam na tapecie akcyze

P.S. Ponoć prawnicy mają lepsze zdolności do "gospodarki", podatków, niż ekonomisci, ale będe z tym walczyć i zdam ten egzamin :tanczy:
Panie Marku!Jeśli Pan to czyta:
Co się stało z pańskim "tradycyjnym wejściem smoka" na antenę w piątek w programie 90 minut?Już myślałam, że będę musiała znowu przyciszać tv o 21:30, a tu takie zaskoczenie;-) Czyżby nowa strategia prezenterska?;-)) Hehehhe
Co się stało z pańskim "tradycyjnym wejściem smoka" na antenę w piątek w programie 90 minut?Już myślałam, że będę musiała znowu przyciszać tv o 21:30, a tu takie zaskoczenie;-) Czyżby nowa strategia prezenterska?;-)) Hehehhe
No wczoraj to było i powrót i wejście smoka;-)))Pozdrawiam
Chyba czyta. W takim razie sformułuj kolejne prośby.agatka22 pisze:No wczoraj to było i powrót i wejście smoka;-)))Pozdrawiam