[TVN] Clever - widzisz i wiesz
Moderator: Łukasz
-
- Czasem tu wpada
SÂą juÂż dane firmy AGB na temat oglÂądalnoÂści Clever. Program oglÂądaÂło 1 851 407mln widzĂłw. To dosyĂŚ sÂłaby wynik, ale wedÂług mnie jest to wina sÂłabej kampanii reklamowej. TVN powinien nadaĂŚ ten program na wiosnĂŞ, a przez caÂły luty zorganizowaĂŚ ostrÂą kampaniĂŞ reklamowa i wyniki bĂŞdÂą rewelacyjne, gdyÂż program taki wÂłaÂśnie jest.
Chyba nieÂźle jak na pierwszy odcinek. :> Ciekawe jaki udziaÂł i jak "Clever!" wyglÂądaÂł w porĂłwnaniu z innymi programami w tym samym czasie.mateusz240 pisze:Program oglÂądaÂło 1 851 407mln widzĂłw.
ByĂŚ moÂże, ale nie warto byÂło robiĂŚ kampanii reklamowej dla jednego odcinka. Przed regularnÂą emisjÂą powinni o niej pomyÂśleĂŚ. I nie wiemy jakÂą porĂŞ "Clever!" dostanie w przyszÂłej ramĂłwce.mateusz240 pisze:To dosyĂŚ sÂłaby wynik, ale wedÂług mnie jest to wina sÂłabej kampanii reklamowej.
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

Nie wiedzia³em :stop: TVN Style ogl¹dam doœÌ rzadko, a na stronie programu by³em tylko raz i jej nawet dok³adnie nie przejrza³em :rozglada:pawell pisze:Kulisy "Clever! - widzisz i wiesz" pokazywane s¹ w "Telewizji od kuchni - flash" od tygodnia. Dodatkowo mo¿na to zobaczyÌ na oficjalnej stronie programu.
-
- Czasem tu wpada
To ju? wiadomo jaki? czas i by?o o tym na forum, ale przez to zamieszanie znik?o.
Ja si? zastanawiam co b?dzie w marcu - gdy pojawi si? VII edycja "Ta?ca z gwiazdami". Do wyemitowania zosta?o jeszcze 7 odcinkĂłw "Clever'a!". A w lutym s? 4 niedzielne wieczory (no mo?e jeszcze ten 2 marca), wi?c ciekawe co z pozosta?ymi epizodami?

Ja si? zastanawiam co b?dzie w marcu - gdy pojawi si? VII edycja "Ta?ca z gwiazdami". Do wyemitowania zosta?o jeszcze 7 odcinkĂłw "Clever'a!". A w lutym s? 4 niedzielne wieczory (no mo?e jeszcze ten 2 marca), wi?c ciekawe co z pozosta?ymi epizodami?

Przed kilkoma minutami by? zwiastun Clevera. W odcinku 3.II o 20.00 wyst?pi? Gra?yna Wolszczak i Pawe? Del?g.
[ Dodano: Sob Sty 26, 2008 8:31 pm ]
Przed kilkoma minutami by? zwiastun Clevera. W odcinku 3.II o 20.00 wyst?pi? Gra?yna Wolszczak i Pawe? Del?g. Dzia?a ju?
strona internetowa programu
[ Dodano: Sob Sty 26, 2008 8:31 pm ]
Przed kilkoma minutami by? zwiastun Clevera. W odcinku 3.II o 20.00 wyst?pi? Gra?yna Wolszczak i Pawe? Del?g. Dzia?a ju?
strona internetowa programu
//////////
2 marca.Adrian ;P pisze:a 3 marca wchodzi Taniec z gwiazdami...
Mam nadziej? - mo?e w niedziele sobie dobrze poradzi i dostanie inny czas.Adrian ;P pisze:A mo?e od marca b?dzie nowa pora i nakr?ca nowe odcinki na sezon wiosenny

[ Dodano: Sob Sty 26, 2008 10:59 pm ]
To b?dzie fajny odcinek.qmate pisze:W odcinku 3.II o 20.00 wyst?pi? Gra?yna Wolszczak i Pawe? Del?g.

Wed?ug mnie program nie rokuje najlepiej. Fajny format zepsuto, nie podoba mi si? studio, prowadz?cy.. wszystko to jakie? takie nieprzyjemne jest.. zupe?nie jak w 'Dniu kangura' na polsacie.. format ciekawy, realizacja tragiczna..
Program na pewno nie bedzie nadawany w systemie jeden po drugim, to troche bez sensu..
Program na pewno nie bedzie nadawany w systemie jeden po drugim, to troche bez sensu..