Zmiany w TVN od stycznia 2008 roku?
Moderator: Łukasz
Szkoda, ze "Clever" nie weszÂło do ÂścisÂłego prime - time w np. Âśrody 
Premierowy Majewski i WojewĂłdzki - brawa! :tanczy: CaÂłkiem tak jak zapowiadaÂłem. Wydaje mi siĂŞ, ze niedziele zostanÂą oddane bez walki - chyba, Âże liczÂą na to, Âże "OdwrĂłceni" teraz przyciÂągnÂą wiĂŞcej widzĂłw niÂż podczas premierowej edycji. DuÂżo premierowych odcinkĂłw znanych juÂż programĂłw. Szkoda, ze nie wpuÂścili juÂż teraz "Dextera" na 20:00 w niedziele bÂądÂź 21:30 we wtorki. Co do "Clever - widzisz i wiesz!" to zwraca mojÂą uwagĂŞ, Âże mnĂłstwo programĂłw TVN ma w nazwie coÂś po myÂślniku - zauwaÂżcie to. WyglÂąda na to, Âże wpuszczÂą chyba jednak to "Bez sensu" przed "HelÂą w opaÂłach".

Premierowy Majewski i WojewĂłdzki - brawa! :tanczy: CaÂłkiem tak jak zapowiadaÂłem. Wydaje mi siĂŞ, ze niedziele zostanÂą oddane bez walki - chyba, Âże liczÂą na to, Âże "OdwrĂłceni" teraz przyciÂągnÂą wiĂŞcej widzĂłw niÂż podczas premierowej edycji. DuÂżo premierowych odcinkĂłw znanych juÂż programĂłw. Szkoda, ze nie wpuÂścili juÂż teraz "Dextera" na 20:00 w niedziele bÂądÂź 21:30 we wtorki. Co do "Clever - widzisz i wiesz!" to zwraca mojÂą uwagĂŞ, Âże mnĂłstwo programĂłw TVN ma w nazwie coÂś po myÂślniku - zauwaÂżcie to. WyglÂąda na to, Âże wpuszczÂą chyba jednak to "Bez sensu" przed "HelÂą w opaÂłach".
Przed "HelÂą w opaÂłach" w niedzielĂŞ bĂŞdzie "Clever - widzisz i wiesz". "Bez sensu" moÂże byĂŚ w sobotĂŞ przed "Faktami" (tam jest "zarezerwowane miejsce na jakiÂś program rozrywkowy).Kuba pisze:WyglÂąda na to, Âże wpuszczÂą chyba jednak to "Bez sensu" przed "HelÂą w opaÂłach".
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

-
- Czasem tu wpada
To Ty masz jakieœ problemy z patrzeniem. :devil: Polecam wejœÌ tu
http://reklama.tvn.pl/6902,ramowka.html i zerkn¹Ì na niedzielê. WyraŸnie widaÌ, ¿e "Hela w opa³ach" jest umieszczona przed "Faktami", a przed ni¹ jest program rozrywkowy co by wskazywa³o, ¿e to w³aœnie "Clever". Na górze jest napisane Ramówka 01 - 23 grudnia.

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

-
- Czasem tu wpada
No niestety, ale nie masz racji. http://reklama.tvn.pl/6902,1451833,cennik.html Najpierw dokÂładnie sprawdÂź a potem coÂś pisz.
Ta ramĂłwka w ogĂłle jest zawalona. "Clever" miaÂło byĂŚ zimÂą, a nie ma. "Dextera" jak nie byÂło tak nie ma. "Studio ZÂłote Tarasy" ÂściÂągniĂŞte. "Milionerzy" dopiero od koĂącĂłwki stycznia. WOÂŚP przez dwie godziny i podsumowanie o nieludzkiej godzinie - 23:50. MiaÂło byĂŚ mniej powtĂłrek, a jest jeszcze wiĂŞcej. "Telesklep" i call - tv sÂą wczesnym popoÂłudniem przez bardzo dÂługi czas. Znowu mnĂłstwo amerykaĂąskich seriali, ktĂłre bĂŞdÂą tak doÂłowaÂły, Âże szok. MoÂże jeszcze ÂściÂągnÂą "DzieĂą Dobry TVN"?
Chyba liczyliÂśmy na zbyt duÂżo.

-
- Czasem tu wpada
CaÂłkowicie popieram, ale od poczÂątku mĂłwiĂŞ, ze coÂś z tÂą ramĂłwkÂą jest nie tak. MoÂże caÂłkowicie im siĂŞ pomieszaÂło. A moÂże Milionerzy bĂŞdÂą w niedziele i sobotĂŞ o 20, ale dopiero od 27 stycznia, gdy zakoĂączy siĂŞ emisja OdwrĂłconych. Ale dlaczego nie dali Clever w styczniu to juÂż caÂłkowicie nie wiem. To miaÂł byĂŚ program na zimĂŞ, a nie na wiosnĂŞ.
A od kiedy TVN nadaje same premiery w sezonie letnim lub - jak w tym przypadku - zimowym? To tzw. okres "ogĂłrkowy", kaÂżda stacja nadaje wtedy powtĂłrki powtĂłrek, wiĂŞc nie rozumiem waszych pretensji o to, Âże 'coÂś tu jest nie tak'. A jak miaÂło byĂŚ? Czy ktoÂś z TVN zapowiadaÂł wielkÂą ekspansjĂŞ tej zimy? No wÂłaÂśnie.
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
-
- Czasem tu wpada
A mo¿e serial "Dexter" bêd¹ emitowaÌ po zakoùczeniu Odwróconych w niedziele po 2 odcinki. Przecie¿ 1 sezon ma 12 odcinków i mog¹ spokojnie od lutego zacz¹Ì po 2 odcinki puszczaÌ. A jak ogl¹dalnoœÌ bêdzie dobra to mo¿e dadz¹ 2 serie w tym samym czasie. Nie bêdzie wtedy tak du¿ej konkurencji, bo Skazanego na ŒmierÌ dopiero w maju maj¹ emitowaÌ. Serial bêdzie alternatyw¹ dla tych którzy nie bêd¹ ogl¹daÌ Rancza.
Z koĂącem roku 2007 zostaÂła rozwiÂązana umowa TVN z firmÂą Telemedia , ktĂłra produkowaÂła przez 3 lata dla TVN z Budapesztu teleturnieje WykrĂŞĂŚ numer i nocne igraszki. I chyba byÂła to najlepsza decyzja , gdyÂż te teleturnieje z budapesztu to byÂło same dno. Od stycznia 2008 sÂą wszystkie teleturnieje z krakowa , tylko szkoda Âże TVN nie chce zrobiĂŚ Âżadnego teleturnieju interaktywnego z zawodnikami w studio , gdyÂż w prorĂłwnaniu z np. FabrykÂą gry byÂłyby o wiele lepszy.