A ja za nic pÂłaciĂŚ nie muszĂŞ

, jednorazowo zapÂłaciÂłem 800 zÂłotych i mam dobry dekoder satelitarny P-1430 i dostĂŞp do peÂłnego Polszmatu i francuskich pakietĂłw filmowych (AB SAT i TPS).

I kwestia kosztów mnie nie zajmuje, choÌ wiadomo, ¿e dla wiêkszoœci ludzi ma to ogromne znaczenie. Tak przy okazji, wiecie, ¿e mamy chyba najbardziej (oprócz FR i DE) rozwiniêty rynek kana³ów satelitarnych (Cyfra, Polsat, TVN)
A co do tego, jakie powinny byĂŚ kanaÂły tematyczne, to jeszcze nie ma Âżadnego kanaÂłu informatycznego

, co wydaje siĂŞ oczywiste, biorÂąc pod uwagĂŞ prĂłby technicznej edukacji Polskiego spoÂłeczeĂąstwa. A kanaÂł filmowy nie ma sensu, wiadomo, Âże i tak Walter puÂści tam takÂą jatkĂŞ, jak Mortal Kombat czy CzÂłowieka DemolkĂŞ. Warto wspomnieĂŚ, Âże na poczÂątku TVN miaÂł byĂŚ stacjÂą dla inteligentĂłw, proponowaĂŚ AMBITNE filmy i puszczaĂŚ dobrÂą publicystykĂŞ. Co z tego wyszÂło, sami wiemy: wywalony Lis, propozycja zmiany "Kropki nad i" na program sportowo-artystyczny nadawany o 23, czy w koĂącu zatrudnienie i wylansowanie na gwiazdĂŞ Justyny Pochanke, przerywajÂącej goÂściom i nie dajÂącÂą dokoĂączyĂŚ zdania koledze redaktorowi. Przy tym dochodzÂą pytania do pani kurator w sprawie skopiowania tematĂłw matur, uwaga, cytujĂŞ "No to jak walczyĂŚ z tym internetem?"

Po prostu krew zalewa