Ej no, ni mom Pamiętam że była raz na pewno ta ciemna marynara, a potem sama błękitna koszula. Nic innego mi się do muzgó na stałe nie przebiło. Może ktoś inny zachował nagrania :spiewa:
szarotek pisze:Mistrza Nouze trzeba ładnie poprosić - a nie tak obcesowo
Ja też proszę ... wiadomo o czyje fotki, nieustająco
Taa... :hahaha:
Prawdziwy forumowy Mistrz capsów i video po prostu rozsiadł się w fotelu i dobrze wie że nie musi już niczego udowadniać 22
A zanim posiadacze nagrań cyfrowej jakości TV, zaczną we mnie po takich tytułach rzucać czymś ostrym, sam się przyznam że ze swoimi "streamami UPC" powinienem w obecnych czasach raczej trzymać puchę :devil:
nouze pisze:Prawdziwy forumowy Mistrz capsów i video po prostu rozsiadł się w fotelu i dobrze wie że nie musi już niczego udowadniać
to zdanie było o @Seniorze, który wrzuca znacznie mniej zdjęć niż kiedyś
Skoro mnie wywołano - jestem jak Adaś Miauczyński , który z czwartego filmu wywalił się sam
Dołująca jakość TVN24 ( ostatnio nawet wogóle nie śledzę ani nie nagrywam DnŻ ) jak i , niestety, tego forum robią swoje.
Zwłaszcza jak człowiek sobie poogląda takie,powiedzmy, prognozy pogody z "Poranka" sprzed kilku lat, jak zajrzy do spisu dawnych forumowiczów - inaczej to wyglądało :<
Ale nie wycofałem się całkowicie
Ostatnio chyba tak samo zaczęła dyżur w sobotę, ale na początku tygodnia w dnż też się pojawiła
Zastanawia mnie, czemu znowu nie dali jej do prowadzenia podsumowania tygodnia, mimo że zaczęła serwisy o pełnej :mhm:
(wcześniej taka była reguła)
epsztajnek pisze:Czyżby to skutek zbyt krótkiego stażu , "za długi ogon" jak to się kiedyś w wojsku mówiło ?
To by wyjaśniało też, dlaczego najczęściej na koniec serwisu nie pokazują Katarzyny, tylko dają jakieś widokówki, albo kończą na materiale - "fala" na Wiertniczej
Masz rację. To w takim razie prowadzi to podsumowanie już trzeci weekend, pokazują ją równie często na końcu jak Kalczyńską i dokupili jej stos zjawiskowych, antenowych fatałaszków. Jak ktoś twierdzi inaczej, to pewnie węszy spisek.
O tej fali pisałem oczywiście serio - pewnie musiała kupić ze trzy słoiki kawy, podpina kolegom mikroporty, no i każą jej stać w wirtualnym kącie jak się przejęzyczy. Bo na węgiel to za wątła.