POLSAT
Moderator: Łukasz
Czy ja powiedziaÂłem, ze czymÂś zÂłym
Ja tylko uwazam, ze tak pisz¹c nie szanujecie ludzi lubi¹cych Polsat, a zagl¹daj¹cych tu. Jasne, ze to forum TVN, ale chyba nie ma ono na celu zjednoczenie tylko i wy³¹cznie fanów TVN chwal¹cych jaki ich programn jest wspania³y i naœmiewanie sie z innych.
To jest tylko moje zdanie. Wolno mi je miec.

Ja tylko uwazam, ze tak pisz¹c nie szanujecie ludzi lubi¹cych Polsat, a zagl¹daj¹cych tu. Jasne, ze to forum TVN, ale chyba nie ma ono na celu zjednoczenie tylko i wy³¹cznie fanów TVN chwal¹cych jaki ich programn jest wspania³y i naœmiewanie sie z innych.
To jest tylko moje zdanie. Wolno mi je miec.

Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl 

-
- Fan Forum
- Kontakt:
Aro ma racjê - wiêcej argumentów a mniej infantylnych obelg. Od pewnego czasu chc¹ nie chc¹c uczestniczymy tutaj w niezbyt kulturalnym festiwalu obelg i pomówieù. POLSAT postanowi³ zmieniÌ swój wizerunek. I wtym celu siêgn¹³ po rózne œrodki - Lis, nowe programy etc. Szefowie TVN-u zamiast myœleÌ o nowych kana³ach tematycznych powinni pwopracowaÌ nad uatrakcyjnieniem oferty TVN. Bo na wyrobionej w ostatnich latach marce, bez inwestycji w nowe programy d³ugo nie pojad¹.
Wy mnie naprawde zadziwiacie! Jakich "infantylnych obelg"!!!??? O czym wy w ogĂłle chrznicie! Nie rozumiecie pojĂŞcia Âżart, czy jest to zbyt trudne, Âżeby zrozumieĂŚ, Âże, przynajmniej ja, nie mam zamiaru utrzymywaĂŚ zawsze powagi. Nie krytykuje Aro, ktĂłry twierdzi, Âże taki jest i ma do tego peÂłne prawo, ale nie pozwole, Âżeby ktoÂś mĂłwiÂł, Âże kieruje w strone polsatu, ktĂłremu, szczegĂłlnie po ostatnich zmianach w tej stacji, nie mam wiele do zarzucenia, INFANTYLNE OBELGI!
Pozdrawiam, Filip
-
- Fan Forum
- Kontakt:
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
Najwiêkszy b³¹d TVN-u?
Pozwolenie na to, aby serial "24" pokazywaÂł POLSAT! (wczeÂśniej byÂło: Polshit, co niektĂłrych raziÂło)
Ostatnio zmieniony piątek 09 lip 2004, 10:08 przez ariwederczi, łącznie zmieniany 1 raz.