[TVN] Project Runway
Moderator: Łukasz
-
- Bywalec
Re: Project Runway
Też w przypadku PR promocja strasznie wtórna. Brak jakiegoś wyróżnika, czegoś wow w kampanii. Nie wiem co się dzieje.
tvn - latem programowo najgorsza!
Szczerze mówiąc to trochę wynudzilem się przy programie . Spokojnie mógł zmieścić się w tej godzinie i może dałoby mocniejszy efekt , a tak to program mi się dłużyl . Najmocniejszą stroną jest wybieg , bo wtedy zaczynają się emocje i właśnie na to powinni przeznaczyć najwięcej czasu antenowego
obstawiam oglądalność nie większa , niż 2,3 mln

Mi się oglądało całkiem dobrze - nie oglądałem w tv tylko na playerze więc bez reklam też inaczej. Fajnie, że jest sporo modelek z Top Model. Na oglądalność niestety lub stety wpływ będzie miał też wynik Lekarzy, którzy albo pociągną Runway albo nie. Podejrzewam, że jeśli Lekarze nie będą mieli swojej 3 mln widowni, to z Runway'em może być średnio.
Moim cichym "ulubieńcem" jest pan, który wygląda jak pani, czuje się felxi, ale nie sexi i zrobił kreację z tapety. No takiego bełkotu i pseudofilozofii dawno nie słyszałem 

Liczą się tylko Fakty.
Mi program szalenie się podobał! Zarówno przygotowania do wybiegu jak i sam wybieg. Duży plus za to, że jury jest pokazywane dość rzadko, a nacisk jest kładziony na uczestników. O ile Top Model oglądałem rzadko to Project Runway będe oglądał znacznie częściej. Aaa i co jest dość znamienne to dla mnie premiera PR wypadła lepiej niż odgrzewany już z lekka X-Factor 

uppsss... PROJECT RUNWAY TYLKO 1,6 MLN ;P Odcinek był tak nudny , że nie dziwię się ;/ Czyli jednak polska nie jest jeszcze gotowa 
http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/sl ... m-weekendu

http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/sl ... m-weekendu
15% w 16-49 to bardzo dobry wynik. W kolejnych odcinkach oglądalność na pewno będzie wyższa 

W niedzielę projektanci będą przemieniać suknie z "Tańca z Gwiazdami" na bieliznę. W zapowiedzi lektor mówi "projektanci będą musieli użyć kreacji z programów, które wyszły z mody". 

Liczą się tylko Fakty.
Tymczasem to chyba TVN wychodzi z mody
.

Jak dla mnie to najlepsza nowość tej wiosny. Liczę na kolejny sezon!
(PS. Trzymam kciuki za Maciusia i Liljankę) 

Jak dla mnie Project Runway jest jednym z najlepszych programów w tej ramówce. Nie spodziewałem się na początku, że będę go oglądał ale bardzo mi się spodobał i śledzę go co tydzień. Co dziwne - nawet moi rodzice go oglądają, a raczej nie przewidziałbym, że to program w ich guście.
Podoba mi się o wiele bardziej od Top Model, jest dla mnie o wiele ciekawszy. Jury nawet bez zarzutów, nie jest chyba aż tak bardzo promowane jak to było przy Top Model. Gdybym miał wybór to właśnie ten program bym zostawił w stacji, a usunął Top Model, trzecia edycja mnie nie zachwyciła.
Mam nadzieję, ze dostaniemy sezon przerwy i program powróci na kolejną wiosnę.
Podoba mi się o wiele bardziej od Top Model, jest dla mnie o wiele ciekawszy. Jury nawet bez zarzutów, nie jest chyba aż tak bardzo promowane jak to było przy Top Model. Gdybym miał wybór to właśnie ten program bym zostawił w stacji, a usunął Top Model, trzecia edycja mnie nie zachwyciła.
Mam nadzieję, ze dostaniemy sezon przerwy i program powróci na kolejną wiosnę.
Dla mnie program też jest bardzo dobry. Tej wiosny w zasadzie jest to jedyny program, który oglądam regularnie. Mam nadzieję, że nie skończy się na 1 edycji. Szkoda tylko, że Anja nie wykorzystuje swoich znajomości i nie mieliśmy jeszcze okazji gościć zagranicznych projektantów.
Też uważam że to świetny program. Oglądam regularnie, a to mi się rzadko zdarza. Liczę na następny sezon i mam nadzieję, że zwyciezców będą dobrze promować
Program dobry? GENIALNY!
FremantleMedia robi mega profesjonalne produkcje dla TVN (w porównaniu do innych producentów) takiej jak XF, MT, ProjectRunway są to programy coś reprezentujące. Polski widz jednak lubi troszkę tandety, mniej inteligentnych wypowiedzi, więcej bajerów narąbanych w programie (grafika, odnośniki do portali społecznościowych, żenujące jury "celebryci" etc.). Naprawdę mi żal zarówno TVN'u jak i produkcji, ogromny potencjał marnuje się przez głupie nawyki naszego narodu...
Wniosek z tego taki, stacja grupy ITI musi być bardziej otwarta na upodobania Polaków.
FremantleMedia robi mega profesjonalne produkcje dla TVN (w porównaniu do innych producentów) takiej jak XF, MT, ProjectRunway są to programy coś reprezentujące. Polski widz jednak lubi troszkę tandety, mniej inteligentnych wypowiedzi, więcej bajerów narąbanych w programie (grafika, odnośniki do portali społecznościowych, żenujące jury "celebryci" etc.). Naprawdę mi żal zarówno TVN'u jak i produkcji, ogromny potencjał marnuje się przez głupie nawyki naszego narodu...

Wniosek z tego taki, stacja grupy ITI musi być bardziej otwarta na upodobania Polaków.
-
- Bywalec
Ależ jest otwarta. Masz Szpital, Ukrytą Prawdę, W11, Bitwę o dom, Samą słodycz, i inne. Jest ci tego pod dostatek.
A PR - potencjał zmarnowany. Program musi wrócić w odświeżonej LEKKO wersji w środę, wiosną 2015, ew. jesienią 2014.
A PR - potencjał zmarnowany. Program musi wrócić w odświeżonej LEKKO wersji w środę, wiosną 2015, ew. jesienią 2014.
tvn - latem programowo najgorsza!