Tomasz Lis
Moderator: Łukasz
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Tak, jestem w 100% pewien - CO z tÂą PolskÂą ma juÂż krĂłtkie zwiastuny - ten facet przy laptopie na tle jakiejÂś ulicy nocÂą to Lis. Pod koniec pojawia siĂŞ napis cdn. PuszczajÂą to zazwyczaj przed i po Informacjach.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Gawryluk ma przej¹Ì rolê gospodarza wieczornego programu informacyjnego - informacja, ekonomia, wywiady. Ale nie wró¿ej jej sukcesu - widzowie Polastu nie interesuj¹ siê tak¹ tematyk¹ a Polsat o tym wie - np ju¿ dawno zlikwidowa³ Polityczne Grafitti. S¹dzê, ¿e Gawryluk bêdzie jeszcze jakieœ dwa sezony, potem sama odejdzie - albo do innej stacj, albo zostanie ju¿ tylko szefem informacji i publicytyki. Programw wystartuje pewnie razem z Wydarzeniami.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
A tutaj cytacik z najnowszego presa gdzie pisze, Âże gawryluk ma byĂŚ drugÂą DrzyzgÂą.
"Polsat przygotowuje takÂże nowy projekt publicystyczny. Ma to byĂŚ codzienny 40-minutowy talk-show Dorroty Gawryluk. Program ma ruszyĂŚ w listopadzie i zostanie umieszczony w paÂśmie przed informacjami(teraz wydarzeniami) czyli po 17.30-konkurowaĂŚ ma wiĂŞc z TVN-owskimi "Rozmowami w toku" Ewy Drzyzgi"
"W paÂździerniku SkowroĂąski rozpocznie prowadzenie nowego programu w soboty o 9.30. Bedzie to rodzaj telewizyjnego Âśniadania, ktĂłre realizowaÂł w Radiu Zet i TrĂłjce."
"Polsat przygotowuje takÂże nowy projekt publicystyczny. Ma to byĂŚ codzienny 40-minutowy talk-show Dorroty Gawryluk. Program ma ruszyĂŚ w listopadzie i zostanie umieszczony w paÂśmie przed informacjami(teraz wydarzeniami) czyli po 17.30-konkurowaĂŚ ma wiĂŞc z TVN-owskimi "Rozmowami w toku" Ewy Drzyzgi"
"W paÂździerniku SkowroĂąski rozpocznie prowadzenie nowego programu w soboty o 9.30. Bedzie to rodzaj telewizyjnego Âśniadania, ktĂłre realizowaÂł w Radiu Zet i TrĂłjce."
-
- Fan Forum
- Kontakt:
O proszĂŞ! Ale nie wrĂłzĂŞ jej sukcesu - ma trochĂŞ dziwne usposobienie i jest konserwatystkÂą. W programie Cejrowskiego "Z kamerÂą wÂśrĂłd ludzi" pokazaÂła antyfeministyczne, prawicowe oblicze. AÂż dziw, Âże zdecydowaÂła siĂŞ na pracĂŞ w TV.
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Och, alez dziĂŞujĂŞ Ci ÂŁukszu! PokazaÂłeÂś sowje prwadzie oblicze i przy okazji opluÂłeÂś wszytkie lata mojego Âżycia poÂświĂŞcone studiowaniu historii. AleÂż tak, najplepiej czuÂłbym siĂŞ z systemie totalitarnym....
Owszem przez pewien czas s¹dzi³em, ¿e mo¿e Rosjanie coœ nabroili w Kalingradzie, ale skoro mówi¹, ¿e cz³owiek nie mo¿e wywo³¹Ì takiego wstrz¹su, aby potem pojawi³ siê wstrz¹s wtórny... No ale Ty wiesz lepiej. po co myœ³eÌ - najlepiej puœc na ³atwiznê i przyj¹Ì do wiadomoœci nasuwaj¹c¹ siê hipotezê.
PS tak, gÂłosowaÂłem na SLD i siĂŞ nie wsytdzĂŞ, a polska prawica widzĂŞ sama nie wic czego chce - np liberalna PO i Zyta G. sÂą negatywnie nastawieni do ÂśroddkĂłw antykoncepcyjnych - teÂż mi liberalizm, chyba z chiĂąskiej republiki ludowej.

PS tak, gÂłosowaÂłem na SLD i siĂŞ nie wsytdzĂŞ, a polska prawica widzĂŞ sama nie wic czego chce - np liberalna PO i Zyta G. sÂą negatywnie nastawieni do ÂśroddkĂłw antykoncepcyjnych - teÂż mi liberalizm, chyba z chiĂąskiej republiki ludowej.
Ale wtedy gdy mi to mówi³eœ w TVN24 jeszcze zastanawiano siê nad tym co lub kto wywo³a³o wstrz¹s. Eksperci jeszcze wtedy byli podzieleni. Jacyœ panowie z PAN z Warszawy twierdzili (i do dziœ chyba twierdz¹), ¿e to nie przyczyny naturalne. Ale ju¿ oko³o 19:00 i w porannych gazetach wszyscy mówili i pisali, ¿e coœ tam siê osuwa i dlatego siê trzês³o.doktorfaustus1 pisze:Owszem przez pewien czas s¹dzi³em, ¿e mo¿e Rosjanie coœ nabroili w Kalingradzie, ale skoro mówi¹, ¿e cz³owiek nie mo¿e wywo³¹Ì takiego wstrz¹su, aby potem pojawi³ siê wstrz¹s wtórny...
Wolisz oglÂądaĂŚ w tv Dyducha, Janika, JakubowskÂą, BÂłochowiak, Pola i Oleksego?doktorfaustus1 pisze:PS tak, gÂłosowaÂłem na SLD i siĂŞ nie wsytdzĂŞ, a polska prawica widzĂŞ sama nie wic czego chce - np liberalna PO i Zyta G. sÂą negatywnie nastawieni do ÂśroddkĂłw antykoncepcyjnych - teÂż mi liberalizm, chyba z chiĂąskiej republiki ludowej.

- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
Jak oni s¹ na wizji to od razu mi siê nie dobrze robi i zazwyczaj albo ich nie s³ucham albo wy³¹czam telewizor. Tylko Oleksego lubiê.Wolisz ogl¹daÌ w tv Dyducha, Janika, Jakubowsk¹, B³ochowiak, Pola i Oleksego?
To jest taka polska specifika, Âże tacy ludzie sÂą dalej obecni. W innym kraju wszyscy w poczuciu przyzwoitoÂści by zrezygnowali choĂŚ jakubowska juÂż przynajmiej jest niebecna ale inni jeszcze trwajÂą i trwaĂŚ dalej niestety bĂŞdÂą.

-
- Fan Forum
- Kontakt:
Wracaj¹Ì do programu Lisa - oj nie bêdzie mia³ ³atwo - w tym czasie na TVP1 lecie popularna Sprawa dla reportera (mo¿na nie lubÌ tego programu, ale ju¿ od lat gromadzi w czwartek najwiêksz¹ widowniê), potem Debata - o programie ju¿ mówi¹ ludzie, wiec w jakiœ spoósb trafi³w ich gusta. Na TVP2 ambitne Listy ze wschodu, na TVN mecz, na TV4 popularna komedia Kochaj albo rzuÌ - ostatnio chwalili siê, ¿e stare komedie ogl¹da³o a¿ 8% widzów. MA³o tego, pojawiaj¹s ie pog³oski, ¿e program nie ruszy w jakimœ nadzwyczajnym stylu, ¿e nie by³o du¿ych naka³dów finansowych etc( wiadomo, to Solorz) a ca³oœÌ nie bêdzie ró¿ùi³a siê od Forum lub Tygodnika Politycznego Jedynki - tj gadaj¹ce g³owy.