Bardzo fajny odcinek SMS. Tylko Stachurskiego równie dobrze mog³oby nie byÌ . Ja siê najbardziej œmia³em przy Pszczó³ce Maji oraz na Rozmowach w t³oku z bezkonkurencyjn¹ Haneczk¹: "Kopie, ale nie tak jak Donald Tusk na konferencji prasowej po kostkach, jak mi siê wyrwa³o >>O k**** jak ja nie trawiê Warszawy!<<"
W dzisiejszym odcinku Stachursky by³ nawet niezauwa¿alny. Czasami coœ powiedzia³ ale po cichu pod nosem, ¿e s³abo by³o s³ychaÌ. Ale za to pszczó³ka maja p. Waltz i Kazio byli SUPER :tanczy:
Ptr15 pisze:W dzisiejszym odcinku Stachursky by³ nawet niezauwa¿alny. Czasami coœ powiedzia³ ale po cichu pod nosem, ¿e s³abo by³o s³ychaÌ. Ale za to pszczó³ka maja p. Waltz i Kazio byli SUPER :tanczy:
mnie rozmowy w t³oku rozczarowa³y, ale pszczó³ka faktycznie kapitalna! goœcie - panowie S. i O. - bez komentarza! :?
Zadra masz wyraÂźnie inne poczucie humoru niÂż inni, wiĂŞkszoÂści podobaÂły siĂŞ Rozmowy w TÂłoku i ceniÂą Taniec z Gwiazdami, a tobie te programy ciÂągle nie pasujÂą.
A mnie Rozmowy w TÂłoku bardzo odpowiadaÂły, brechaÂłam przez caÂły program i w ogĂłle byÂło fajnie.
Kuba WojewĂłdzki byÂł Cool, Pochanke teÂż w porzÂądku.
GoÂście byli dobrze dobrani i za to wielkie brawa :brawa: :brawa: :brawa:
[ Dodano: Wto Wrz 19, 2006 12:07 pm ]
O, widze Âże zadra lubi Kazie Szczuke a taniec z gwiazdami jej nie odpowiada!
Co do rozmĂłw w tÂłoku to jestem innego zdania, ale tzg nie cierpie!!!
Pozdro dla zadry
Wczorajszy odcinek byÂł o wiele, wiele Âśmieszniejszy niÂż poprzedni. PoczÂątek taki jak wczeÂśniej, a nie jakieÂś zbĂŞdne gadanie Szymona jak tydzieĂą temu.
Da (tak) pszczó³ka Maja by³a najlepsza potem ciekawe SNN (?) rozmowa niby reporterki w Sejmie z jakimœ pos³em. :hyh: Po drugim ju¿ epizodzie "Prawych i Sprawiedliwych" uwa¿am, ¿e ten moment jest za d³ugi. :> Mogli skróciÌ i by³oby lepiej - bez przynudzania.
GoÂście jak zwykle tacy sobie. Ich opowieÂści jakos w ogĂłle mnie nie interesowaÂły... A Stachursky ma teraz Bursztynowego SÂłowika i Bursztynowego SÂłoika. :devil: "KoĂąca nie widaĂŚ" maÂło Âśmieszne.
A najlepsze zawsze na koniec. "Rozmowy w tÂłoku" wiadomo jak zawsze super, ale te wczorajsze byÂły znacznie lepsze niÂż super.
A za tydzieĂą Marcin Daniec i Krzysztof Krawczyk. Czyli teraz bedÂą tylko panowie? :?
Marcin Daniec super :brawa: ale Krzysztof Krawczyk bĂŞdzie chyba za nudny jak wczoraj Stachursky. Mam nadziejĂŞ, Âże przyszÂłe Rozmowy w TÂłoku bedÂą rĂłwnie Âśmieszne co wczorajsze.
Wczorajszy odcinek Âświetny Szymon wraca do formy - poza Stachurskim wszystko byÂło super... Fajny don pedro I ogĂłlnie rozmowy w tÂłoku tez na wyskich lotach. w koĂąca nie widac bardzo proste pytanie z Wassermanm bo w koĂącu co to jest marne 38 tys. OgĂłlnie naprawde spoko
A w poniedziaÂłkowym programie bĂŞdzie Lara Croft w cyklu "Prawi i sprawiedliwi". W RwT Kazia Szczuka, Reneta Beger, Ryszard Kalisz i .... kurczĂŞ chyba zapomniaÂłem.
Uau! Kazia :tanczy: I do tego z RenatkÂą :tanczy: A to ci dopiero
[ Dodano: Nie Wrz 24, 2006 12:24 pm ] Majewski godzi Dorna i Gawryluk
Kilka dni temu media obieg³a informacja, ¿e minister Dorn obrazi³ Dorotê Gawryluk, dziennikarkê TVP1. PóŸniej media donosi³y o przeprosinach miêdzy ministrem a dziennikark¹. Okazuje siê, ¿e za przeprosinami stoi Szymon Majewski.
W poÂłowie wrzeÂśnia media informowaÂły o obraÂżonym ministrze Dornie, ktĂłry nie chciaÂł wystÂąpiĂŚ w jednym programie Doroty Gawryluk z Romanem Giertychem. Dorn zjawiÂł siĂŞ na Woronicza, ale szybko opuÂściÂł gmach Telewizji Polskiej, obraÂżajÂąc przy okazji dziennikarkĂŞ. InformowaliÂśmy o tym wiĂŞcej tutaj.
Kilka dni po tym zdarzeniu w mediach pojawiÂła siĂŞ kolejna informacja, Âże konflikt na linii Dorn-Gawryluk zostaÂł zaÂżegnany. Dziennikarze dowiedzieli siĂŞ, Âże Dorn od dziennikarki otrzymaÂł kwiaty, a dziennikarka twierdziÂła ,Âże to jednak ona otrzymaÂła kwiaty od ministra. Okazuje siĂŞ, Âże tak naprawdĂŞ Âżadnych przeprosin - z udziaÂłem samych zainteresowanych - nie byÂło.
Sprawê w swoje rêce postanowi³ wzi¹Ì Szymon Majewski, prowadz¹cy w TVN-ie program "Szymon Majewski Show". Jak dowiedzieli siê dziennikarze "Super Expressu", to on, podszywaj¹c siê pod dziennikarkê wys³a³ kwiaty z przeprosinami do ministra MSWiA, a dwa dni póŸniej, podszywaj¹c siê pod ministra, kwiaty do dziennikarki.
Ca³¹ sprawê zapewne bêdzie mo¿na zobaczyÌ w jednym z najbli¿szych programów Majewskiego. To nie pierwszy raz jak Majewski wyœmiewa siê z polskiej rzeczywistoœci. Przypomnijmy, ¿e jeszcze nie tak dawno Majewski domaga³ siê od Giertycha odszkodowania za maturaln¹ amnestiê. Pisaliœmy o tym tutaj.
Ptr15 pisze:A w poniedziaÂłkowym programie bĂŞdzie Lara Croft w cyklu "Prawi i sprawiedliwi". W RwT Kazia Szczuka, Reneta Beger, Ryszard Kalisz i .... kurczĂŞ chyba zapomniaÂłem.
wedÂług mnie to MichaÂł kamiĂąski, a nie Kalisz.
a czwarta osoba to oczywiÂście Danuta Hojarska