Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

Nie wierze,Âże nie chcesz zeby Asia czesciej byÂła :tanczy:
Jak sobie przypomnĂŞ jak nie odpowiedziaÂła mi na Âżyczenia :mhm: to moÂże pracowaĂŚ 24godz.na dobĂŞ.Mogli by nawet otworzyĂŚ nowy kanaÂł tematyczny -TVN Joasia 24 :spiewa:
Nic tylko pokazywali by JoasiĂŞ i straÂżnicy z tvn24 pilnowali by aby nie uciekÂła :spiewa:

Ale ju¿ mi przesz³o (nie to ¿e wybaczy³em :evil: ) ale zbyt du¿o pracy ¿le wp³ywa na cz³owieka i ¿le wp³ywa na jakoœÌ wykonywanej pracy -a nikt by chyba nie chcia³ aby Joasia obni¿y³a loty :nie: .
Poza tym moÂże majÂą tam jakieÂś fajne staÂżystki -ktĂłre moÂżna by byÂło pokazaĂŚ szerszej publicznoÂści :spiewa:
MoÂże majÂą tam drugÂą "JoasiĂŞ"-ktĂłra akurat bĂŞdzie odpowiadaÂła na Âżyczenia- :mhm: juÂż wczesniej o tym pisaÂłem na innej stronie- ale jednÂą brynetkĂŞ mogli by pokazaĂŚ :tanczy:
TrochĂŞ zdrowej konkurencji napewno Joasi by nie zaszkodziÂło-jesli chodzi o urodĂŞ i inne....... :rozglada:
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

..a no w³aœnie wiedz¹c,¿e ta 'pierwsza' Joasia jest Twoj¹ faworytk¹(tak samo jak i moj¹ :spiewa: )co daje mi wiarê i ufnoœÌ w Twój gust wizualno-merytoryczny tak to dziwnie nazwê wci¹¿ czekam czy a jak tak to kiedy pojawi siê ta owa brunetka,któr¹ kiedyœ gdzieœ widzia³eœ.. :aniol:
W tv tak zwykle jest ,¿e ma siê niewiele czasu a¿eby zab³ysn¹Ì.S¹ czêste rotacjê.No chyba,¿e ma siê status gwiazdy ale na takowy tak¿e trzeba ciê¿ko sobie zapracowaÌ.
IdÂąc tym tokiem jeÂśli jakto nazwaÂłes jakosc wykonywanej pracy bedzie wyÂższa to niech Joasia pojawia siĂŞ nie tak czĂŞsto.Chociaz teraz jakoÂś stale Jej nie ma :spiewa:

Ciekawy pomysÂł z tym' tvn Joasia 24' :spiewa: Ale zaraz by Nam siĂŞ Âżal by Jej zrobiÂło :aniol:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
adam
Fan Forum
Fan Forum

Wydaje mi siĂŞ ze bĂŞdzie jÂą moÂżna zobaczyĂŚ o 23.00 i o 23.30w podsumowaniu dnia.
ChoÌ pewnie ja jej nie zobaczê gdy¿ jutro rano muszê wstaÌ i troche pomarzn¹Ì :hmm:

Jakby byÂł ktoÂś uprzejmy i zrobiÂł capsy :rydzyk: :rydzyk:

choc dzis muszĂŞ przyznaĂŚ Âże Âżadnego materiaÂłu z jej udziaÂłem nie widziaÂłem. :uhh:
Pewnie nasza gwiazda czuje sie tak pewnie Âże nie musi pracowaĂŚ :spiewa: :xx: -ale by mi siĂŞ od niej za te sÂłowa dostaÂło :devil:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

adam pisze:Wydaje mi siĂŞ ze bĂŞdzie jÂą moÂżna zobaczyĂŚ o 23.00 i o 23.30w podsumowaniu dnia.
ChoÌ pewnie ja jej nie zobaczê gdy¿ jutro rano muszê wstaÌ i troche pomarzn¹Ì :hmm:

Jakby byÂł ktoÂś uprzejmy i zrobiÂł capsy :rydzyk: :rydzyk:
:
Jak bĂŞdzie to Twoje marzenie speÂłniĂŞ :D
maxxx

Obrazek
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Joasia by³a jak widac na za³¹czonych obrazkach :D
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
maxxx

Nika dziêki za capsiki-s¹ œliczne :D Joasia mia³a fioletowe kolczyki,jakoœ odrazu rzuci³y mi siê w oczy.. :aniol: W serwisie o 23 mia³a jeden ma³y zabawny b³¹d,ju¿ siê po¿egna³a po czym powiedzia³a,¿e jeszcze jeden materia³ :aniol: Ale ogolnie elegancko jak zwykle sobie poczyna³a :spiewa:
KurczĂŞ teÂż miaÂłem fajne capsy ale jakoÂś mi siĂŞ nie chcÂą zamieszczaĂŚ :hmm:
Super,Âże inni czuwajÂą na posterunku :aniol:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

maxxx pisze:Nika dziĂŞki za capsiki-sÂą Âśliczne :D :
Jak siĂŞ spodobaÂło to wrzucam kolejnÂą najÂświeÂższÂą, bo dzisiejszÂą porcjĂŞ :D
Obrazek Obrazek Obrazek
adam
Fan Forum
Fan Forum

Nika tak CiĂŞ kocham za wszystkie capsy Âże chyba pozwolĂŞ sobie Ciebie ucaÂłowaĂŚ :* :* :*
Jak siĂŞ spodobaÂło to wrzucam kolejnÂą najÂświeÂższÂą, bo dzisiejszÂą porcjĂŞ :D
CaÂły zdzieĂą siedziaÂłem w na mieÂście w wydziale do spraw cudzoziemcĂłw i nie miaÂłem okazji oglÂądaĂŚ Joasi .
Jakby ktoÂś jeszcze napisaÂł jak jej dziÂś poszÂło :rydzyk:
Joasia miaÂła fioletowe kolczyki,jakoÂś odrazu rzuciÂły mi siĂŞ w oczy.. :aniol:
Nigdy nie zwrĂłciÂłem uwagi na kolczyki -ale wstyd :red:
W serwisie o 23 mia³a jeden ma³y zabawny b³¹d,
Mam nadziejĂŞ Âże nikt jÂą za to nie ochrzaniÂł :xx:

Ta marynarka ktĂłrÂą ma dziÂś widzĂŞ chyba pierwszy raz-poprawcie jak siĂŞ mylĂŞ
Golf to juÂż chyba tradycja -mĂłj ulubiony czarny
maxxx

Jakby ktoÂś jeszcze napisaÂł jak jej dziÂś poszÂło
Niestety teÂż nie miaÂłem okazji,dopiero wrĂłciÂłem do domu :hmm:
Nika znĂłw sie swietnie spisaÂła :D

Co do marynarki teÂż nie kojarze,wiĂŞc moÂżliwe bardzo,Âże byÂła w nim pierwszy raz :aniol:
A golfik-klasyka :spiewa: Pasuje do niej czarny kolor;kontrastuje z kolorem wÂłosĂłw :aniol:
Noi czerwony ale o tym juÂż mĂłwiliÂśmy wiĂŞc nie chce sie powtarzac :stop:

[ Dodano: PiÂą Sty 26, 2007 10:45 pm ]
*w niej;czeski bÂład.. :rozglada:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

adam pisze:Nika tak CiĂŞ kocham za wszystkie capsy Âże chyba pozwolĂŞ sobie Ciebie ucaÂłowaĂŚ :* :* :*
Ojej, ojej ale caÂłusnie sie zrobiÂło tu :D MiaÂłam chwilowy nadmiar czasu to porobiÂłam troche capsikĂłw. Ale lepiej adam, Âżeby tego Twoja Âżona nie widziaÂła, bo zabroni Ci wchodzenia na forum! :D No i poza tym Asia moÂże poczuc siĂŞ zagroÂżona ... :lol:
CaÂły zdzieĂą siedziaÂłem w na mieÂście w wydziale do spraw cudzoziemcĂłw i nie miaÂłem okazji oglÂądaĂŚ Joasi .
Jakby ktoÂś jeszcze napisaÂł jak jej dziÂś poszÂło :rydzyk: [/quote]
Ja miaÂłam chwilami czas do poÂłudnia, ale co zerknĂŞÂłam na tvn24 to co rusz Asia nadawaÂła relacjĂŞ, dziÂś chyba nawet z PaÂłacu Kultury gdzie byÂło zebranie Rady w sprawie Waltzowej. Oj dzisiaj Asia miaÂła sporo roboty, nadrobiÂła za wszystkie czasy. Jutro niestety Âżadnych capsĂłw nie mogĂŞ robiĂŚ, siedzĂŞ na uczelni do wieczora- mamy gorÂący czas, koniec semestru i jam session nadchodzi :lol: Jak pojawi sie KrzyÂś, albo Asia to jak dacie radĂŞ chÂłopaki to uwiecznijcie to, a posypiÂą siĂŞ znowu buziaki! :tanczy:
maxxx

Jeœli chodzi o mnie to jutro te¿ bêdzie ciê¿ko(te¿ jam session :rozglada: ) ale jak bede mia³ mo¿liwoœÌ to siê postaram któregoœ najbli¿szego dnia odwdziêczyÌ :spiewa:

TrochĂŞ zalegÂłe :D :

Obrazek
adam
Fan Forum
Fan Forum

JeÂśli chodzi o mnie to jutro teÂż bĂŞdzie ciĂŞÂżko(teÂż jam session :rozglada:
siedzĂŞ na uczelni do wieczora- mamy gorÂący czas, koniec semestru i jam session nadchodzi :lol:
Jejciu -ÂżyczĂŞ powodzenia -nie dziĂŞkowaĂŚ !!!!!!!! (poÂłamania wszystkiego co sie da poÂłamaĂŚ :spiewa: )

Ojej, ojej ale caÂłusnie sie zrobiÂło tu :D MiaÂłam chwilowy nadmiar czasu to porobiÂłam troche capsikĂłw. Ale lepiej adam, Âżeby tego Twoja Âżona nie widziaÂła, bo zabroni Ci wchodzenia na forum! :D No i poza tym Asia moÂże poczuc siĂŞ zagroÂżona ... :lol:
ÂŻona totalnie mnie olewa i absolutnie nie jest o mnie zazdrosna :nie: -Chyba mnie juÂż nie kocha :devil:
Jakby Joasia choĂŚby sÂłowem daÂła wyraz zazdroÂści -padÂłbym chyba na zawaÂł serca :jupi:
JeÂśli Joasia powinna byĂŚ zazdrosna to Nika wÂłaÂśnie o Ciebie zdecydowanie wiecej wyrazĂłw sympatii moÂżna uzyskaĂŚ od Ciebie niz od bohaterki naszego forum.
dzisiaj Asia miaÂła sporo roboty,
Ale do raportu o 16.30 nie wytrwaÂła-pewnie sie gdzieÂś spieszyÂła :mhm:
Trochê zrobi³a mi tym na z³oœÌ-mia³em nadziejê j¹ zobaczyÌ a ona znikne³a-pewnie celowo ¿ebym cierpia³ :xx:
Dawno nie byÂło Joasi w serwisach weekendowych -moÂże dziÂś sie pojawi :mhm:
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

jam session
no,ja teÂż nie narzekam na brak session ;(
moje ogl¹danie tvn24 zaczyna siê od M24h do podsumowania...a jeœli ju¿ popo³udniu trafiê na Dn¯ to Kalcza oczywiœcie i wszelkie mo¿liwe ³¹czenia tylko bez Kryni.widzê tutaj jednak,¿e ³¹czenia z ni¹ by³y,wiêc wychodzi na to,¿e mam PECHA ;( ;(

próbujê sobie zrekompensowaÌ jej nieobecnoœÌ w moim ¿yciu piosenkami Kim Wilde,w koùcu,jak Nika kiedyœ s³usznie zauwa¿y³a,Krynia jest do niej bardzo podobna ;) :rozglada:
U just keep me hangin' ooon tarara :spiewa: :) :)
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
adam
Fan Forum
Fan Forum

Joasia trochĂŞ ,jest trochĂŞ jej nie ma -taki byÂł styczeĂą w wykonaniu Joasi :devil:
PozwolĂŞ sobie na odrobinĂŞ krytyki,Âże ten miesiÂąc nie naleÂżaÂł do udanych :xx:
MoÂże luty bĂŞdzie obfitowaÂł w wiĂŞcej spotkaĂą na antenie z JoasiÂą
ÂŻadnych spektakularnych osiÂągnieĂŚ teÂż nie byÂło :rozglada:
Ale watek o pannie Joasi K. nie umarÂł czyli tak tragicznie nie byÂło- no i niektĂłrzy z nas mieli okazjĂŞ przez chwilĂŞ ja widzieĂŚ z okna autobusu. :spiewa:
ODPOWIEDZ