DÂżastina pisze:No, to czekam z niecierpliwoÂściÂą na efekty tego wysiÂłku
Chyba dzisiaj jednak nic z tego, poniewaÂż nieskromnie muszĂŞ stwierdziĂŚ, Âże jestem takÂże dzisiaj rozchwytywana

No i Âżeby nikogo nie uraziĂŚ, Âżeby kaÂżdy siĂŞ mnÂą nasyciÂł muszĂŞ rozplanowywaĂŚ czas sprawiedliwie

A oznacza niestety, a moÂże stety, krĂłtkie odcinki czasowe dla jednostek, no a czasem duetĂłw
DÂżastina pisze:To pierwszy, od bardzo wielu tygodni, weekend bez PawÂła :? Mam nadziejĂŞ, Âże to, iÂż ostatnio pojawiaÂł siĂŞ za biurkiem co tydzieĂą, nie oznacza tego, iÂż teraz przez wiele tygodni nie bĂŞdziemy mogli go w tej roli podziwiaĂŚ :?
Poczekajcie, moÂże jak znĂłw nie bĂŞdĂŞ miaÂła czasu na oglÂądanie TVN24, to PaweÂł na nowo czĂŞsto bĂŞdzie przed kamerÂą wystawaÂł

W ostatni weekend go olaÂłam, a nawet sobie sprawy nie zdawaÂłam z tego, Âże to byÂł najprawdopodobniej ostatni (w najbliÂższym czasie) dzieĂą tego wspaniaÂłego maratonu, ktĂłrego raz byÂłam, ale czĂŞÂściej jednak nie, Âświadkiem

CiĂŞÂżkie sÂą zwiÂązki z ludÂźmi z telewizora. Oni strasznie nami dyrygujÂą i dyktujÂą nam warunki, co do spotkaĂą, ich iloÂści, obfitoÂści, czĂŞstotliwoÂści. My - widzowie nie mamy prawa gÂłosu, Âżadnej moÂżliwoÂści wpÂłyniĂŞcia na to, kiedy i gdzie chcemy ich oglÂądaĂŚ

To prawie tak jak ¿ycie zale¿ne od aparatury podtrzymuj¹cej ¿ycie :devil: co w sytuacji, kiedy np. wy³¹cz¹ pr¹d :uhh: :devil: ¯eby dodaÌ smaczku napiszê, ¿e nie mamy ¿adnego alternatywnego Ÿród³a zasilania :devil:
Do tego dochodzi ta .......... polityka kadrowa TVN24. ChciaÂłam napisaĂŚ, umieÂściĂŚ przed wyraÂżeniem ,,polityka kadrowa'' jakieÂś okreÂślenie tej polityki, ale na usta, a wÂłaÂściwie to na klawiaturĂŞ cisnĂŞÂły mi siĂŞ tylko same wulgaryzmy

a w ³agodniejszych chwilach s³owa równie obraŸliwe, tyle ¿e mniej wulgarne. :devil: Nie wiem, mo¿e pracownikom TVN24 to odpowiada, albo musz¹ albo potrafi¹ siê szybciej podporz¹dkowaÌ temu tymczasowemu nat³okowi obowi¹zków i póŸniejszemu, no nazwijmy to: zastojowi, ale z mojej perspektywy, perspektywy widza, to jest trochê pozbawione sensu

Ale to moja subiektywna perspektywa, a i tak na pewno nikt jej nigdy nie weŸmie pod uwagê :devil: Ale narzekaÌ nikt mi nie zabroni, kiedy mamy wolnoœÌ s³owa, któr¹ zreszt¹ i tak, ku mojemu zdumieniu, ograniczy³am

Narzekam, bo podzielam obawy DÂżastiny, Âże PaweÂł teraz moÂże nader rzadko, a przynajmniej nie tak czĂŞsto jak w grudniu i styczniu peÂłniĂŚ wartĂŞ na naszych ekranach