Paweł Łukasik

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

adam napisaÂł/a:
BĂŞdziemy ich kochaĂŚ i dokuczaĂŚ im nawet jak odejdÂą na emerytury.

:rozglada: MyÂślisz, Âże tak dÂługo z nimi wytrzymamy :rozglada: a oni z nami :rozglada:
MyÂślĂŞ Âże tak :mhm:
Joanna zapowiedziaÂła go, byÂł juÂż na wizji, ale nie patrzyÂł siĂŞ w kamerĂŞ, tylko przeglÂądaÂł swoje notatki :rozglada:
Pewnie ktos zapomniaÂł poinformowaĂŚ PawÂła Âże jest na wizji.
adam napisaÂł/a:
Niestety zwykle jest tak Âże zmuszeni sÂą do rywalizacji-ale to obojgu wychodzi na zdrowie :devil:

:D Ja jestem zdania, Âże jedno dla drugiego nie stanowi Âżadnego zagroÂżenia :D
Ciekawe czy sobie nawzajem pomagajÂą-nic nie wiadomo o relacjach miĂŞdzy JoasiÂą a PawÂłem-ale napewno nie sÂą wrogami :mhm:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

DÂżastina pisze:
obieÂżyÂświat pisze:..PawÂła juÂż nikt nie wykurzy z serwisĂłw weekendowych
ObyÂś miaÂł racjĂŞ Ale mi ta sytuacja odpowiada
Mi teÂż bĂŞdzie odpowiadaÂła, jeÂśli dzisiaj takÂże ten scenariusz bĂŞdzie realizowany :D Aczkolwiek po mojej zeszÂło-weekendowej opieszaÂłoÂści jako fanki PawÂła, dzisiaj spodziewam siĂŞ kary :hmm:
DÂżastina pisze:AleÂż miaÂł facet pracowite popoÂłudnie Jak zasiadÂł za biurkiem na serwis o 15.00, to odszedÂł od niego grubo po 17.00
W³aœciwie to œwiadomoœÌ tego, czego nie widzia³am, jest ju¿ dla mnie wystarczaj¹c¹ kar¹ :(
maxxx pisze:PiĂŞknie to podsumowaÂłaÂś PaweÂł miaÂłby godnÂą konkurentkĂŞ,bo pamiĂŞĂŚ masz ÂświetnÂą chyba,Âże notujesz ale to tez sie ceni
Dziêki tej kronice, któr¹ D¿astina prowadzi ja po jej lekturze czujê siê, jakbym czyta³a bestsellera jakiego, no i jestem na bie¿¹co :tanczy: Obrazowo i w szczegó³ach konkretnie 8)

Tak maÂło napisaÂłam, ale lektura caÂłoÂści zajĂŞÂła mi strasznie duÂżo czasu, a muszĂŞ lada moment opuÂściĂŚ mĂłj piĂŞkny domek ;(
wiĂŞc moÂże jutro wysilĂŞ siĂŞ bardziej :D
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

No, to czekam z niecierpliwoÂściÂą na efekty tego wysiÂłku :D
:roll: PaweÂł, PaweÂł, PaweÂł :roll: ostatni raz na wizji pokazaÂł siĂŞ nam w piÂątek :? i od tego czasu ani widu, ani sÂłychu :?
To pierwszy, od bardzo wielu tygodni, weekend bez PawÂła :? Mam nadziejĂŞ, Âże to, iÂż ostatnio pojawiaÂł siĂŞ za biurkiem co tydzieĂą, nie oznacza tego, iÂż teraz przez wiele tygodni nie bĂŞdziemy mogli go w tej roli podziwiaĂŚ :?
adam pisze: Ciekawe czy sobie nawzajem pomagajÂą-nic nie wiadomo o relacjach miĂŞdzy JoasiÂą a PawÂłem-ale napewno nie sÂą wrogami :mhm:
:uhh: W ogĂłle maÂło wiemy o naszych ulubieĂącach :uhh: Nie wiem jak to jest z JoannÂą, ale od innej redakcyjnej koleÂżanki PawÂła :rozglada: wiem, Âże bardzo miÂły i uczynny z niego kolega z pracy :rozglada:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

DÂżastina pisze:No, to czekam z niecierpliwoÂściÂą na efekty tego wysiÂłku :D
Chyba dzisiaj jednak nic z tego, poniewaÂż nieskromnie muszĂŞ stwierdziĂŚ, Âże jestem takÂże dzisiaj rozchwytywana :lol2: No i Âżeby nikogo nie uraziĂŚ, Âżeby kaÂżdy siĂŞ mnÂą nasyciÂł muszĂŞ rozplanowywaĂŚ czas sprawiedliwie :lol2: A oznacza niestety, a moÂże stety, krĂłtkie odcinki czasowe dla jednostek, no a czasem duetĂłw ;)
DÂżastina pisze:To pierwszy, od bardzo wielu tygodni, weekend bez PawÂła :? Mam nadziejĂŞ, Âże to, iÂż ostatnio pojawiaÂł siĂŞ za biurkiem co tydzieĂą, nie oznacza tego, iÂż teraz przez wiele tygodni nie bĂŞdziemy mogli go w tej roli podziwiaĂŚ :?

Poczekajcie, mo¿e jak znów nie bêdê mia³a czasu na ogl¹danie TVN24, to Pawe³ na nowo czêsto bêdzie przed kamer¹ wystawa³ :( W ostatni weekend go ola³am, a nawet sobie sprawy nie zdawa³am z tego, ¿e to by³ najprawdopodobniej ostatni (w najbli¿szym czasie) dzieù tego wspania³ego maratonu, którego raz by³am, ale czêœciej jednak nie, œwiadkiem :( Ciê¿kie s¹ zwi¹zki z ludŸmi z telewizora. Oni strasznie nami dyryguj¹ i dyktuj¹ nam warunki, co do spotkaù, ich iloœci, obfitoœci, czêstotliwoœci. My - widzowie nie mamy prawa g³osu, ¿adnej mo¿liwoœci wp³yniêcia na to, kiedy i gdzie chcemy ich ogl¹daÌ :( To prawie tak jak ¿ycie zale¿ne od aparatury podtrzymuj¹cej ¿ycie :devil: co w sytuacji, kiedy np. wy³¹cz¹ pr¹d :uhh: :devil: ¯eby dodaÌ smaczku napiszê, ¿e nie mamy ¿adnego alternatywnego Ÿród³a zasilania :devil:
Do tego dochodzi ta .......... polityka kadrowa TVN24. Chcia³am napisaÌ, umieœciÌ przed wyra¿eniem ,,polityka kadrowa'' jakieœ okreœlenie tej polityki, ale na usta, a w³aœciwie to na klawiaturê cisnê³y mi siê tylko same wulgaryzmy :lol: a w ³agodniejszych chwilach s³owa równie obraŸliwe, tyle ¿e mniej wulgarne. :devil: Nie wiem, mo¿e pracownikom TVN24 to odpowiada, albo musz¹ albo potrafi¹ siê szybciej podporz¹dkowaÌ temu tymczasowemu nat³okowi obowi¹zków i póŸniejszemu, no nazwijmy to: zastojowi, ale z mojej perspektywy, perspektywy widza, to jest trochê pozbawione sensu :D Ale to moja subiektywna perspektywa, a i tak na pewno nikt jej nigdy nie weŸmie pod uwagê :devil: Ale narzekaÌ nikt mi nie zabroni, kiedy mamy wolnoœÌ s³owa, któr¹ zreszt¹ i tak, ku mojemu zdumieniu, ograniczy³am ;) Narzekam, bo podzielam obawy D¿astiny, ¿e Pawe³ teraz mo¿e nader rzadko, a przynajmniej nie tak czêsto jak w grudniu i styczniu pe³niÌ wartê na naszych ekranach ;(
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Nie mogÂło byĂŚ inaczej Jeszcze siĂŞ porzÂądnie nie stĂŞskniÂłam a on juÂż siĂŞ pojawiÂł
My - widzowie nie mamy prawa g³osu, ¿adnej mo¿liwoœci wp³yniêcia na to, kiedy i gdzie chcemy ich ogl¹daÌ To prawie tak jak ¿ycie zale¿ne od aparatury podtrzymuj¹cej ¿ycie co w sytuacji, kiedy np. wy³¹cz¹ pr¹d ¯eby dodaÌ smaczku napiszê, ¿e nie mamy ¿adnego alternatywnego Ÿród³a zasilania
Czytam i wpadÂłem na drastyczny pomysÂł :D OdcinajÂą Wam stopniowo dopÂływ PawÂła, ÂżebyÂście od razu nie pomarÂły :lol2:
ÂŻartowaÂłem, przecieÂż zostanie Wam ten chlebek pieczony przez nas na forum :lol2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Funckyrella pisze: Chyba dzisiaj jednak nic z tego, poniewaÂż nieskromnie muszĂŞ stwierdziĂŚ, Âże jestem takÂże dzisiaj rozchwytywana :lol2: No i Âżeby nikogo nie uraziĂŚ, Âżeby kaÂżdy siĂŞ mnÂą nasyciÂł muszĂŞ rozplanowywaĂŚ czas sprawiedliwie :lol2:
No to czuÂłaÂś siĂŞ jak gwiazda :D
Funckyrella pisze: Poczekajcie, moÂże jak znĂłw nie bĂŞdĂŞ miaÂła czasu na oglÂądanie TVN24, to PaweÂł na nowo czĂŞsto bĂŞdzie przed kamerÂą wystawaÂł :(
:uhh: Nie tym razem :uhh: Ciebie nie ma :uhh: PawÂła nie ma :uhh: MiaÂłam nadziejĂŞ na spotkanie
dziÂś wieczorem :uhh: nie tym razem :uhh:
Funckyrella pisze:CiĂŞÂżkie sÂą zwiÂązki z ludÂźmi z telewizora. Oni strasznie nami dyrygujÂą i dyktujÂą nam warunki, co do spotkaĂą, ich iloÂści, obfitoÂści, czĂŞstotliwoÂści. My - widzowie nie mamy prawa gÂłosu, Âżadnej moÂżliwoÂści wpÂłyniĂŞcia na to, kiedy i gdzie chcemy ich oglÂądaĂŚ :(
:uhh: CiĂŞÂżkie to fakt, ale jakie emocjonujÂące :rozglada: IleÂż radoÂści czasami dostarczajÂą :rozglada:
Funckyrella pisze:Do tego dochodzi ta .......... polityka kadrowa TVN24. ChciaÂłam napisaĂŚ, umieÂściĂŚ przed wyraÂżeniem ,,polityka kadrowa'' jakieÂś okreÂślenie tej polityki, ale na usta, a wÂłaÂściwie to na klawiaturĂŞ cisnĂŞÂły mi siĂŞ tylko same wulgaryzmy :lol: a w Âłagodniejszych chwilach sÂłowa rĂłwnie obraÂźliwe, tyle Âże mniej wulgarne. :devil:
ZÂła jesteÂś :uhh: a mogÂłaÂś sobie trochĂŞ pobluzgaĂŚ publicznie :rozglada: moÂże by Ci ulÂżyÂło :rozglada: Ja zÂłoÂści nie czujĂŞ :uhh: jedynie ogromny smutek i rozgoryczenie :uhh:
Black Jack '62 pisze: Czytam i wpadÂłem na drastyczny pomysÂł :D OdcinajÂą Wam stopniowo dopÂływ PawÂła, ÂżebyÂście od razu nie pomarÂły :lol2:
:lol: A¿ tak Ÿle z nami nie bêdzie :D Przecie¿ wokó³ nas s¹ jeszcze inni :rozglada: fantastyczni faceci :szalony:
Black Jack '62 pisze:ÂŻartowaÂłem, przecieÂż zostanie Wam ten chlebek pieczony przez nas na forum :lol2:
:uhh: Kiedy nie ma PawÂła w tv, jakoÂś nie mam apetytu :uhh:
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

PawÂła nie ma MiaÂłam nadziejĂŞ na spotkanie
dziÂś wieczorem nie tym razem
..moÂże jutro :rozglada: Nic siĂŞ nie martw juÂż niedÂługo wroci na antene :spiewa:
Ja np na Joasie czekaÂłem tygodnie :xx: teraz jak dla mnie i tak jest za malo,ale dziÂś byla :aniol: ..takie Âżycie fana,,ale fajnie jakby wrociÂły duety np z Joanna&PaweÂł :roll:
CiĂŞÂżkie to fakt, ale jakie emocjonujÂące IleÂż radoÂści czasami dostarczajÂą
..im mniej idola na ekranie tym bardziej siê na Niego czeka ipatrzy przez ró¿owe okulary na Jego poczynania :spiewa: ..najlepiej to by by³o przyjœÌ do domu puœcic tv i móc sobie samemu wybierac kto,gdzie i kiedy 8) ale kto wie mo¿e i takich czasów siê doczekamy :spiewa: Jakby to nielogicznie zabrzmia³o to jest to mo¿liwe :xx:

TakÂże gÂłowa do gĂłry i czekamy! :D
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

maxxx pisze:..moÂże jutro :rozglada: Nic siĂŞ nie martw juÂż niedÂługo wroci na antene :spiewa:
:uhh: NiedÂługo powiadasz :uhh: ale jeszcze nie dziÂś :uhh:
:uhh: Ale mi tĂŞskno :uhh:

Nie wiem jak dalej ÂżyĂŚ, Âłez juÂż nie umiem kryĂŚ ;(
MĂłj ulubiony reporter wydarzeĂą nie relacjonuje mi ;(
Nie wiem jak dalej ÂżyĂŚ, nie wiem, nie umiem ÂśniĂŚ ;(
MĂłj ulubiony prezenter serwisĂłw nie prezentuje mi ;(

:rozglada: Mam nadziejê, ¿e Gosia Andrzejweicz wybaczy mi, tê ma³¹ ingerencjê w jej tekst :rozglada: Ale, to na potrzebê wyra¿enia mojego smutku i rozgoryczenia, by³o konieczne :uhh:
maxxx pisze:Ja np na Joasie czekaÂłem tygodnie :xx: teraz jak dla mnie i tak jest za malo,ale dziÂś byla :aniol: ..takie Âżycie fana
Tygodnie czekania powiadasz :uhh: ciĂŞÂżko bĂŞdzie, ale jeÂśli bĂŞdzie trzeba :uhh: nic nie poradzimy :uhh:
maxxx pisze:,,ale fajnie jakby wrociÂły duety np z Joanna&PaweÂł :roll:
No, mnie teÂż te duety bardzo siĂŞ podobaÂły :) Ale, z wywiadu wiem, Âże PawÂła bardzo stresowaÂły :mhm: ale gdyby byÂły nadal to moÂże w koĂącu...nie, z pewnoÂściÂą, by siĂŞ z nimi oswoiÂł ;)

maxxx pisze: ..najlepiej to by by³o przyjœÌ do domu puœcic tv i móc sobie samemu wybierac kto,gdzie i kiedy 8) ale kto wie mo¿e i takich czasów siê doczekamy :spiewa: Jakby to nielogicznie zabrzmia³o to jest to mo¿liwe :xx:
:mhm: Maxxx? A moÂże stworzymy wÂłasnÂą tv 24h? :rozglada: Echh...jakiÂż interesujÂący byÂłby program tej stacjii :lol2:
maxxx

Nie wiem jak dalej ÂżyĂŚ, Âłez juÂż nie umiem kryĂŚ
MĂłj ulubiony reporter wydarzeĂą nie relacjonuje mi
Nie wiem jak dalej ÂżyĂŚ, nie wiem, nie umiem ÂśniĂŚ
MĂłj ulubiony prezenter serwisĂłw nie prezentuje mi
KiedyÂś w wÂątku Agatki nie pozwoliÂłaÂś chÂłopakom stĂŞsknionym sie mazgaiĂŚ-teraz ja nie pozwalam Tobie :spiewa: A juÂż napewno sam PaweÂł by tego nie chciaÂł :nie:
Tygodnie czekania powiadasz ciĂŞÂżko bĂŞdzie, ale jeÂśli bĂŞdzie trzeba nic nie poradzimy
Nie sÂądze,Âże aÂż tygodnie :stop: MogĂŞ CiĂŞ pocieszyĂŚ ,Âże raczej Joasi nie pobije w tym wzglĂŞdzie :aniol:
No, mnie teÂż te duety bardzo siĂŞ podobaÂły Ale, z wywiadu wiem, Âże PawÂła bardzo stresowaÂły ale gdyby byÂły nadal to moÂże w koĂącu...nie, z pewnoÂściÂą, by siĂŞ z nimi oswoiÂł
Jasne Âżeby siĂŞ oswoiÂł 8) Z tego co gdzieÂś czytaÂłem najlepiej wspolpracowaÂło mu siĂŞ z AniÂą K ale taka Joasia na pewno wpÂłynĂŞÂłaby na Niego kojÂąco i byÂłby duet all-star :roll:
Maxxx? A moÂże stworzymy wÂłasnÂą tv 24h? Echh...jakiÂż interesujÂący byÂłby program tej stacjii
ÂŚwietny pomysÂł :aniol: Tylko tak,druga myÂśl i juz problem;trochĂŞ gotĂłwki(powiedzmy zrobi siĂŞ 8) )..moÂżesz byc dyrektorem programowym.Aha i koniecznie musimy sciÂągnÂąc naszych ulubieĂącĂłw :spiewa: DuÂżo pracy przed Nami ale ja wierze w sukces! :aniol:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Cytat:
Maxxx? A moÂże stworzymy wÂłasnÂą tv 24h? Echh...jakiÂż interesujÂący byÂłby program tej stacjii

ÂŚwietny pomysÂł :aniol: Tylko tak,druga myÂśl i juz problem;trochĂŞ gotĂłwki(powiedzmy zrobi siĂŞ 8) )..moÂżesz byc dyrektorem programowym.Aha i koniecznie musimy sciÂągnÂąc naszych ulubieĂącĂłw :spiewa: DuÂżo pracy przed Nami ale ja wierze w sukces! :aniol:
WykÂączylibyÂście naszych ulubieĂącĂłw.
Co by byÂło jakby pani dyrekror programowa ( DÂżastinka) obudziÂła siĂŞ w Âśrodku nocy i zapragneÂła zobaczyĂŚ na wizji PawÂła :spiewa:
KiedyÂś w wÂątku Agatki nie pozwoliÂłaÂś chÂłopakom stĂŞsknionym sie mazgaiĂŚ-teraz ja nie pozwalam Tobie :spiewa: A juÂż napewno sam PaweÂł by tego nie chciaÂł :nie:
DÂżastina masz mnĂłstwo chopakĂłw na forum narazie powinno ci to wystarczyĂŚ.
Moze nie jesteÂśmy tacy profesjonalni i przystojni :spiewa: ale jak nie ma PawÂła moglibyÂśmy zostaĂŚ bardziej docenieni :rydzyk:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..coÂś mi siĂŞ wydaje Âże DÂżastinie PawÂła Âżaden z nas nie jest w stanie nawet w 1% PawÂła zastÂąpiĂŚ :spiewa:

..szkoda Âże dzisiaj go nie ma :/
..taki gorÂący dzieĂą w 'wielkiej' polityce siĂŞ ugotowaÂł :neutral:
..PaweÂł znĂłw mĂłgÂłby szarÂżowaĂŚ a on pewnie sobie gdzieÂś wypoczywa :neutral:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

DÂżastina pisze:Nie wiem jak dalej ÂżyĂŚ, Âłez juÂż nie umiem kryĂŚ ;(
MĂłj ulubiony reporter wydarzeĂą nie relacjonuje mi ;(
Nie wiem jak dalej ÂżyĂŚ, nie wiem, nie umiem ÂśniĂŚ ;(
MĂłj ulubiony prezenter serwisĂłw nie prezentuje mi ;(

:rozglada: Mam nadziejê, ¿e Gosia Andrzejweicz wybaczy mi, tê ma³¹ ingerencjê w jej tekst :rozglada: Ale, to na potrzebê wyra¿enia mojego smutku i rozgoryczenia, by³o konieczne :uhh:
K³ania siê uniwersalizm wspó³czesnej sztuki :lol2:
DÂżastina pisze: :mhm: Maxxx? A moÂże stworzymy wÂłasnÂą tv 24h? :rozglada: Echh...jakiÂż interesujÂący byÂłby program tej stacjii :lol2:
MogĂŞ dorzuciĂŚ grosza w projekt za uwzglĂŞdnieniem w ramĂłwce i grafikach coÂś z dziaÂłu pt. ''moje gusta'' :lol2:
adam pisze:]Co by byÂło jakby pani dyrekror programowa ( DÂżastinka) obudziÂła siĂŞ w Âśrodku nocy i zapragneÂła zobaczyĂŚ na wizji PawÂła :spiewa:
ÂŻyczenia szefĂłw z reguÂły winno siĂŞ speÂłniaĂŚ :lol2:
W najgorszym przypadku PaweÂł mĂłgÂłby DÂżastinĂŞ o mobbing oskarÂżyĂŚ :lol2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

:D Z Wami chÂłopaki duÂżo raÂźniej znosi mi siĂŞ ten trud oczekiwania, dziĂŞki za wsparcie :*
maxxx pisze:KiedyÂś w wÂątku Agatki nie pozwoliÂłaÂś chÂłopakom stĂŞsknionym sie mazgaiĂŚ-teraz ja nie pozwalam Tobie :spiewa: A juÂż napewno sam PaweÂł by tego nie chciaÂł :nie:
Wtedy byÂło mi Âłatwiej ;) byÂłam w komfortowej sytuacji ;) mĂłj ulubieniec nie schodziÂł z wizji :rozglada:
maxxx pisze:ÂŚwietny pomysÂł :aniol: Tylko tak,druga myÂśl i juz problem;trochĂŞ gotĂłwki(powiedzmy zrobi siĂŞ 8) )
Wiedzia³am, ze Ci siê spodoba :D A o pieni¹dze siê nie martw, zrobimy zrzutê :D Black ju¿ siê zaoferowa³ :D czujê, ¿e do³¹cz¹ inni :tanczy:
maxxx pisze:..moÂżesz byc dyrektorem programowym.
:D Stanowisko stworzone dla mnie 8) PozwolĂŞ sobie nieskromnie stwierdziĂŚ :rozglada:
Black Jack '62 pisze:
adam pisze:Co by byÂło jakby pani dyrekror programowa ( DÂżastinka) obudziÂła siĂŞ w Âśrodku nocy i zapragneÂła zobaczyĂŚ na wizji PawÂła :spiewa:
:lol: AÂż tak bardzo swoich zachcianek nie staraÂłabym siĂŞ zaspokajaĂŚ :lol:
:mhm: ChoĂŚ z drugiej strony :rozglada: kuszÂące te Wasze propozycje :rozglada:
adam pisze: DÂżastina masz mnĂłstwo chopakĂłw na forum narazie powinno ci to wystarczyĂŚ.
Moze nie jesteÂśmy tacy profesjonalni i przystojni :spiewa: ale jak nie ma PawÂła moglibyÂśmy zostaĂŚ bardziej docenieni :rydzyk:
AleÂż ja Was doceniam :D nawet wtedy kiedy PaweÂł jest :D A co do Waszej aparycji :rozglada: nie mogĂŞ zbyt wiele napisaĂŚ bo Was nie widziaÂłam :rozglada: ale przecieÂż nie to jest w Âżyciu najwaÂżniejsze :szalony:
:mhm: A moÂże zorganizujemy zlot fanĂłw dziennikarzy tvn24 :rozglada: Wtedy wszyscy poznamy siĂŞ lepiej :rozglada:
obieÂżyÂświat pisze:..szkoda Âże dzisiaj go nie ma :/
..taki gorÂący dzieĂą w 'wielkiej' polityce siĂŞ ugotowaÂł :neutral:
..PaweÂł znĂłw mĂłgÂłby szarÂżowaĂŚ a on pewnie sobie gdzieÂś wypoczywa :neutral:
Taaak, ramĂłwka zdominowana zawirowaniami na krajowej scenie politycznej :uhh: Wymarzony, wydawaĂŚ by siĂŞ mogÂło, dzieĂą dla fana dziennikarza z Warszawy, jednak nie dziÂś :uhh: Wszyscy dziennikarze ze stolicy na posterunku, relacje na Âżywo, materiaÂły :uhh: tylko PawÂła brak :uhh:
adam
Fan Forum
Fan Forum

maxxx napisaÂł/a:
..moÂżesz byc dyrektorem programowym.

:D Stanowisko stworzone dla mnie 8) PozwolĂŞ sobie nieskromnie stwierdziĂŚ :rozglada:
Mam nadziejĂŞ ze dlamnie zajmiecie jakieÂś stanowisko :rydzyk:
AleÂż ja Was doceniam :D nawet wtedy kiedy PaweÂł jest :D A co do Waszej aparycji :rozglada: nie mogĂŞ zbyt wiele napisaĂŚ bo Was nie widziaÂłam :rozglada: ale przecieÂż nie to jest w Âżyciu najwaÂżniejsze :szalony:
:mhm: A moÂże zorganizujemy zlot fanĂłw dziennikarzy tvn24 :rozglada: Wtedy wszyscy poznamy siĂŞ lepiej
Fani SzkÂła kontaktowego spotykajÂą siĂŞ :mhm:
DÂżastinka napewno jakoÂś doszÂła by do porozumienia :rozglada: Ale dziennikarze musza byĂŚ dyspozycyjni wiĂŞc w sÂądzie by nie wygraÂł :devil:
maxxx

Stanowisko stworzone dla mnie PozwolĂŞ sobie nieskromnie stwierdziĂŚ
Ja mogĂŞ trzymaĂŚ kasĂŞ,spotkania biznesowe itp 8) Tylko nie mĂłwcie do mnie prezesie :nie: :stop:
AÂż tak bardzo swoich zachcianek nie staraÂłabym siĂŞ zaspokajaĂŚ
ChoĂŚ z drugiej strony kuszÂące te Wasze propozycje
Dogadamy szczegó³y :spiewa: Zrobimy dy¿ury nocne,a co tam nie bedziemy przecie¿ nocami nadawaÌ samych powtórek,zrobimy tv nowej generacji :D
Mam nadziejĂŞ ze dlamnie zajmiecie jakieÂś stanowisko
A pewnie-jeÂśli chcesz pojdziesz w kierunek biznesowy,chyba,Âże wolisz odpowiadaĂŚ za coÂś lÂżejszego aczkolwiek przyjemniejszego np stylizacja prezenterek/Ăłw<zeby nie byÂło>,dobiĂłr ubraĂą etc :spiewa:
Fani SzkÂła kontaktowego spotykajÂą siĂŞ
..pod nazwÂą "szklarze"-o ile siĂŞ nie myle :spiewa: Dobra idea :aniol:
DÂżastinka napewno jakoÂś doszÂła by do porozumienia Ale dziennikarze musza byĂŚ dyspozycyjni wiĂŞc w sÂądzie by nie wygraÂł
Tutaj masz racjê :D Oskar¿ycielka:D¿astinka-Oskar¿ony-Pawe³ £ :hmm: Coœ mi tutaj nie wspó³gra :spiewa:
Ok doœÌ tych ¿artów poŸno sie robi :xx: :spiewa:
ODPOWIEDZ