Sylwia Majcher

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

toster pisze:MoÂże i jest podobny, ale to na 100% nie ta sama osoba :)
Wczoraj zrobiÂłam parĂŞ capsĂłw Piotrowi KarpiĂąskiemu :D Wydaje mi siĂŞ, Âże to ten ze zdjĂŞcia :lol2:

Obrazek Obrazek Obrazek

JeÂśli to nie ta osoba ze zdjĂŞcia, to bardzo SylwiĂŞ i Piotra przepraszam :lol2: Ale ja jestem niemal na 99% pewna, Âże to ten sam czÂłowiek :lol2:
No, chyba Âże brat bliÂźniak :lol2:
:D
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

not that kind pisze:JeÂśli to nie ta osoba ze zdjĂŞcia, to bardzo SylwiĂŞ i Piotra przepraszam :lol2: Ale ja jestem niemal na 99% pewna, Âże to ten sam czÂłowiek :lol2:
No, chyba Âże brat bliÂźniak :lol2:
notka widzĂŞ Âśledztwa nie porzuciÂłaÂś :lol2: :brawa:
MuszĂŞ przyznaĂŚ, Âże facet w zmienionej fryzurze bardziej przypomina tego ze zdjĂŞcia z SylwiÂą :mhm: Niestety nie moÂżemy mieĂŚ 100 procentowej pewnoÂści :neutral:

Jak dobrze jednak, Âże zripostowaÂłaÂś mĂłj post :) MogĂŞ teraz napisaĂŚ o tym, Âże wczoraj widziaÂłem jednÂą relacjĂŞ Sylwii spod jakiegoÂś aresztu, z ktĂłrego uciekÂł jakiÂś wiĂŞzieĂą :D
Niestety nie wiem, czy póŸniej by³y jeszcze relacje, poniewa¿ nie mog³em ogl¹daÌ tv ;(
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Sylwia z Warszawy nadaje :) Relacja jak zawsze dokÂładna,przystĂŞpnie przekazana :aniol:
I ma fajnie poszarpanÂą grzywke :P :arrow:

Obrazek

Jezzzu,prawie temat byÂł na drugiej stronie :xx:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

maxxx pisze:Sylwia z Warszawy nadaje :) Relacja jak zawsze dokÂładna,przystĂŞpnie przekazana :aniol:
Nie wiem, co oni tak tych reporterĂłw ciÂągajÂą po caÂłej Polsce :rozglada:
MoÂże po wizycie w Warszawie zostanie prezenterkÂą :devil: Ja byÂłbym na tak :lol2:

Ale Sylwia chyba najlepiej by siĂŞ czuÂła, gdyby zamiast Tomka Kanika odwiedziÂła SzklarskÂą PorĂŞbĂŞ i Jakuszyce :mhm: Ale chyba dawaÂła Tomkowi rady, bo na koniec relacji Tomasz odjechaÂł... skuterem Âśnieznym :devil: WidaĂŚ w tym styl Sylwii :D
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

maxxx pisze:Sylwia z Warszawy nadaje :) Relacja jak zawsze dokÂładna,przystĂŞpnie przekazana :aniol:
WiĂŞc jednak notka miaÂła racjĂŞ :o Sylwia faktycznie mogÂła byĂŚ w tym tygodniu w Warszawie... co ja piszĂŞ... to na pewno byÂła ona :D
Mimo to byÂłem zaskoczony, kiedy jÂą zobaczyÂłem w raporcie... o tej porze... z Warszawy nadajÂącÂą :o
Brawa za relacjĂŞ :brawa:
maxxx pisze:Jezzzu,prawie temat byÂł na drugiej stronie :xx:
Szukam winnych :> I stwierdzam, Âże Sylwia nie jest bez winy :lol2:
Ale juÂż dobrze :) PojawiÂła siĂŞ i milczenie zostaÂło przerwane :)
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
maxxx

Alchemik pisze:WiĂŞc jednak notka miaÂła racjĂŞ Sylwia faktycznie mogÂła byĂŚ w tym tygodniu w Warszawie... co ja piszĂŞ... to na pewno byÂła ona
Tak tam byÂło ciemno..ciemne wÂłosy,ciemny pÂłaszczyk :D Ale spokojnie-ja np po gÂłosie poznaÂłem 8) No ale chyba nie mam siĂŞ czym szczyciĂŚ :rozglada:
Szukam winnych I stwierdzam, Âże Sylwia nie jest bez winy
Ostatnio mi siĂŞ obija o uszy w 'Prosto z Polski' :cicho: Troche ÂżaÂłuje,Âże Ja tam skierowali,oczywiÂście materiaÂły swietne,ale Sylwii wizualnie maÂło-kto specjalnie na NiÂą nie 'poluje',nie ma wiele szans Âżeby utkwiÂła w tego kogoÂś ÂświadomoÂści ;(
arczi pisze:Nie wiem, co oni tak tych reporterĂłw ciÂągajÂą po caÂłej Polsce
MoÂże po wizycie w Warszawie zostanie prezenterkÂą
Podejrzane bo w W-wie reporterów Ci u nas dostatek :hyh: Mo¿e Sylwia potrafi najlepiej oddaÌ nastrój tych obchodów katyùskich :uhh: Ale wró¿ ze mnie ¿aden :hmm:
Ale chyba dawaÂła Tomkowi rady, bo na koniec relacji Tomasz odjechaÂł... skuterem Âśnieznym WidaĂŚ w tym styl Sylwii
A On tez sam z siebie taki weso³ek :tanczy: Kiedyœ do wody wskoczyl na g³ówkê :D
Ca³a ta redakcja doœÌ zakrêcona pozytywnie :tanczy:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

MoÂże po wizycie w Warszawie zostanie prezenterkÂą :devil: Ja byÂłbym na tak :lol2:
Tak w³aœnie sobie pomyœla³em... :mhm: Przecie¿ tak samo by³o z Agat¹ T. - najpierw "niezapowiedziana" wizyta reporterska w Warszawie w sierpniu , a za miesi¹c by³ ju¿ stó³ prezenterski :)
Obrazek Obrazek
maxxx

DziÂś Sylwia w W-wie c.d :tanczy: W Âświetle dziennym i w ...czoÂłgu :shock: :D
Czyli jest to o czym wczoraj mowiliÂśmy-styl Sylwii 8)
I tekst Jarka :arrow: '..Sylwia?!W szpilkach do czoÂłgu..' :devil:
MoÂże ma ktos capsy :rydzyk:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

...co te dziewczyny tak uwielbiajÂą czoÂłgi ? :hmm:
w sierpniu Agata A. i Dagmara, dzisiaj Sylwia.... ?
CzyÂżby wiecznie Âżywa legenda Janka Kosa ? :hahaha:
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze:
Tak w³aœnie sobie pomyœla³em... :mhm: Przecie¿ tak samo by³o z Agat¹ T. - najpierw "niezapowiedziana" wizyta reporterska w Warszawie w sierpniu , a za miesi¹c by³ ju¿ stó³ prezenterski :)
ProszĂŞ nie zrozumieĂŚ mnie Âźle, ale mi z wiĂŞkszÂą ÂłatwoÂściÂą przychodzi oglÂądanie Sylwii w czoÂłgu niÂż pewnie przyszÂłoby mi oswojenie siĂŞ z widokiem Sylwii za stoÂłem prezenterskim :lol2:
Chodzi o to, Âże wydaje mi siĂŞ, iÂż Sylwia ''dusiÂłaby'' siĂŞ w studio powstrzymujÂąc tĂŞ energiĂŞ, ktĂłrej nie krĂŞpuje siĂŞ wyswobadzaĂŚ w serwisach :lol2: Ale czego siĂŞ nie robi dla widza :lol2: Nie bĂŞdĂŞ narzekaÂł, gdy pewnego dnia Sylwia powita nas sÂłowami... na poczÂątek: ''S.W. witam i zapraszam na serwis informacyjny'' :lol2:
ChoĂŚ wolaÂłbym, Âżeby - owszem awansowaÂła (tego jej ÂżyczĂŞ), ale Âżeby jej nieposkromiony temperament przy tym nie ucierpiaÂł :)
I jeszcze jedno ;) JeÂśli juÂż porĂłwnujemy obie sytuacje, to Sylwii, ta tegoweekendowa wizyta w Warszawie, to jest juÂż w przeciÂągu 2 lat, jej druga wizyta z live'ami :]

Ja tu gadu gadu o temperamencie, a moje s³owa s¹ zbêdne, kiedy widzi siê capsy takie jak powy¿ej :lol: :brawa: Nie wyobra¿am sobie, ¿eby z dziennikarzy-reporterów, których znam, ktoœ móg³ w bardziej b³yskotliwy sposób zaj¹Ì siê tym tematem, którym zajmuje siê dziœ Sylwia :brawa: Poza tym jej wiedza na temat militariów jest ogromna :o Ciekawi mnie, czy wziê³a siê z obowi¹zku jej poszerzenia przed wejœciem na wizjê, czy wynika z (jak to napisa³ epsztajnek) wci¹¿ ¿ywej legendy ''Czterech pancernych..."? :lol2:
maxxx

A mi siĂŞ ten drugi caps kojarzy ze startĂłwkÂą 'Teraz My'-nie sadzicie :D
Tylko Sylwia do Andrzeja Morozowskiego ni w zÂąb nie podobna :lol2:
Aha-drobna ró¿nica-on chyba wychodzi z kana³u :xx: :devil:
Alchemik pisze:ChoĂŚ wolaÂłbym, Âżeby - owszem awansowaÂła (tego jej ÂżyczĂŞ), ale Âżeby jej nieposkromiony temperament przy tym nie ucierpiaÂł
To szefostwo szeroko pojĂŞte ma problem :shock: Bo w raz z SylwiÂą musieliby awansowaĂŚ Jej temperament :lol2: No ale chyba wart jest kaÂżdych pieniĂŞdzy ;)
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

DawaĂŚ mi SylwiĂŞ na prezenterkĂŞ do Warszawy :plus: :plus: :plus:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

maxxx pisze: To szefostwo szeroko pojĂŞte ma problem :shock: Bo w raz z SylwiÂą musieliby awansowaĂŚ Jej temperament :lol2: No ale chyba wart jest kaÂżdych pieniĂŞdzy ;)
MyÂślĂŞ, Âże dla chcÂącego nic trudnego :lol2:
maxxx pisze:DawaĂŚ mi SylwiĂŞ na prezenterkĂŞ do Warszawy :plus: :plus: :plus:
TrochĂŞ wiĂŞcej pokory mÂłody czlowieku w gorÂącej wodzie kÂąpany :lol2: Co nagle, to po diable :lol2:
A tak w ogĂłle, to wpierw moÂże spytaĂŚ by naleÂżaÂło, czy Sylwia jest zainteresowana zmianÂą stanowiska, kiedy widaĂŚ, Âże reporterowanie sprawia jej tak duÂżo radoÂści? :lol2:
maxxx

Alchemik pisze:TrochĂŞ wiĂŞcej pokory mÂłody czlowieku w gorÂącej wodzie kÂąpany Co nagle, to po diable
Mam nadziejĂŞ,Âże to tylko tak z rozpĂŞdu tak wyszÂło,Âże to mĂłj cytat :aniol: Ja jestem oazÂą spokoju-to adam siĂŞ wydziera :devil:
A tak w ogĂłle, to wpierw moÂże spytaĂŚ by naleÂżaÂło, czy Sylwia jest zainteresowana zmianÂą stanowiska, kiedy widaĂŚ, Âże reporterowanie sprawia jej tak duÂżo radoÂści?
A teraz caÂłkiem serio to wg mnie by przyjĂŞÂła takÂą propozycje :P ByÂło nie byÂło to awans a Sylwia pewnie lubi nowe wyzwania 8) Tyle tylko,Âże obecnie jest tam niezÂły tÂłok-przy stole prezenterskim :uhh:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

maxxx pisze:
Alchemik pisze:TrochĂŞ wiĂŞcej pokory mÂłody czlowieku w gorÂącej wodzie kÂąpany Co nagle, to po diable
Mam nadziejĂŞ,Âże to tylko tak z rozpĂŞdu tak wyszÂło,Âże to mĂłj cytat :aniol: Ja jestem oazÂą spokoju-to adam siĂŞ wydziera :devil:
Przepraszam ciê najmocniej :rydzyk: Faktycznie ca³¹ winê za b³êdny cytat zwalam na poœpiech :D Mam nadziejê, ¿e siê nie gniewasz? :)
maxxx pisze:A teraz caÂłkiem serio to wg mnie by przyjĂŞÂła takÂą propozycje :P ByÂło nie byÂło to awans a Sylwia pewnie lubi nowe wyzwania 8) Tyle tylko,Âże obecnie jest tam niezÂły tÂłok-przy stole prezenterskim :uhh:
TÂłok - rzeczywiÂście :lol2: Ale przy odrobinie dobrej woli i okrojeniu dyÂżurĂłw innym, myÂślĂŞ, Âże znalazÂłoby siĂŞ miejsce dla jeszcze jednej prezenterki :lol2: DziÂś, po przemyÂśleniu sprawy, uwaÂżam, Âże Sylwia z pewnoÂściÂą nie wahaÂłaby siĂŞ :D
ODPOWIEDZ