Wczoraj zrobiÂłam parĂŞ capsĂłw Piotrowi KarpiĂąskiemutoster pisze:MoÂże i jest podobny, ale to na 100% nie ta sama osoba

JeÂśli to nie ta osoba ze zdjĂŞcia, to bardzo SylwiĂŞ i Piotra przepraszam

No, chyba Âże brat bliÂźniak

Moderator: Łukasz
Wczoraj zrobiÂłam parĂŞ capsĂłw Piotrowi KarpiĂąskiemutoster pisze:MoÂże i jest podobny, ale to na 100% nie ta sama osoba
notka widzĂŞ Âśledztwa nie porzuciÂłaÂśnot that kind pisze:JeÂśli to nie ta osoba ze zdjĂŞcia, to bardzo SylwiĂŞ i Piotra przepraszamAle ja jestem niemal na 99% pewna, Âże to ten sam czÂłowiek
![]()
No, chyba Âże brat bliÂźniak
Nie wiem, co oni tak tych reporterĂłw ciÂągajÂą po caÂłej Polsce :rozglada:maxxx pisze:Sylwia z Warszawy nadajeRelacja jak zawsze dokÂładna,przystĂŞpnie przekazana :aniol:
I ma fajnie poszarpanÂą grzywke![]()
![]()
WiĂŞc jednak notka miaÂła racjĂŞ :o Sylwia faktycznie mogÂła byĂŚ w tym tygodniu w Warszawie... co ja piszĂŞ... to na pewno byÂła onamaxxx pisze:Sylwia z Warszawy nadajeRelacja jak zawsze dokÂładna,przystĂŞpnie przekazana :aniol:
I ma fajnie poszarpanÂą grzywke![]()
![]()
Szukam winnych :> I stwierdzam, Âże Sylwia nie jest bez winymaxxx pisze:Jezzzu,prawie temat byÂł na drugiej stroniex:
Tak tam byÂło ciemno..ciemne wÂłosy,ciemny pÂłaszczykAlchemik pisze:WiĂŞc jednak notka miaÂła racjĂŞ Sylwia faktycznie mogÂła byĂŚ w tym tygodniu w Warszawie... co ja piszĂŞ... to na pewno byÂła ona
Ostatnio mi siĂŞ obija o uszy w 'Prosto z Polski' :cicho: Troche ÂżaÂłuje,Âże Ja tam skierowali,oczywiÂście materiaÂły swietne,ale Sylwii wizualnie maÂło-kto specjalnie na NiÂą nie 'poluje',nie ma wiele szans Âżeby utkwiÂła w tego kogoÂś ÂświadomoÂściSzukam winnych I stwierdzam, Âże Sylwia nie jest bez winy
Podejrzane bo w W-wie reporterów Ci u nas dostatek :hyh: Mo¿e Sylwia potrafi najlepiej oddaÌ nastrój tych obchodów katyùskich :uhh: Ale wró¿ ze mnie ¿aden :hmm:arczi pisze:Nie wiem, co oni tak tych reporterów ci¹gaj¹ po ca³ej Polsce
MoÂże po wizycie w Warszawie zostanie prezenterkÂą
A On tez sam z siebie taki weso³ek :tanczy: Kiedyœ do wody wskoczyl na g³ówkêAle chyba dawa³a Tomkowi rady, bo na koniec relacji Tomasz odjecha³... skuterem œnieznym WidaÌ w tym styl Sylwii
Proszê nie zrozumieÌ mnie Ÿle, ale mi z wiêksz¹ ³atwoœci¹ przychodzi ogl¹danie Sylwii w czo³gu ni¿ pewnie przysz³oby mi oswojenie siê z widokiem Sylwii za sto³em prezenterskimepsztajnek pisze:Tak w³aœnie sobie pomyœla³em... :mhm: Przecie¿ tak samo by³o z Agat¹ T. - najpierw "niezapowiedziana" wizyta reporterska w Warszawie w sierpniu , a za miesi¹c by³ ju¿ stó³ prezenterskiMo¿e po wizycie w Warszawie zostanie prezenterk¹ :devil: Ja by³bym na tak![]()
To szefostwo szeroko pojĂŞte ma problemAlchemik pisze:ChoĂŚ wolaÂłbym, Âżeby - owszem awansowaÂła (tego jej ÂżyczĂŞ), ale Âżeby jej nieposkromiony temperament przy tym nie ucierpiaÂł
MyÂślĂŞ, Âże dla chcÂącego nic trudnegomaxxx pisze: To szefostwo szeroko pojĂŞte ma problemBo w raz z SylwiÂą musieliby awansowaĂŚ Jej temperament
No ale chyba wart jest kaÂżdych pieniĂŞdzy
TrochĂŞ wiĂŞcej pokory mÂłody czlowieku w gorÂącej wodzie kÂąpanymaxxx pisze:DawaĂŚ mi SylwiĂŞ na prezenterkĂŞ do Warszawy :plus: :plus: :plus:
Mam nadziejĂŞ,Âże to tylko tak z rozpĂŞdu tak wyszÂło,Âże to mĂłj cytat :aniol: Ja jestem oazÂą spokoju-to adam siĂŞ wydziera :devil:Alchemik pisze:TrochĂŞ wiĂŞcej pokory mÂłody czlowieku w gorÂącej wodzie kÂąpany Co nagle, to po diable
A teraz caÂłkiem serio to wg mnie by przyjĂŞÂła takÂą propozycjeA tak w ogĂłle, to wpierw moÂże spytaĂŚ by naleÂżaÂło, czy Sylwia jest zainteresowana zmianÂą stanowiska, kiedy widaĂŚ, Âże reporterowanie sprawia jej tak duÂżo radoÂści?
Przepraszam ciê najmocniej :rydzyk: Faktycznie ca³¹ winê za b³êdny cytat zwalam na poœpiechmaxxx pisze:Mam nadziejê,¿e to tylko tak z rozpêdu tak wysz³o,¿e to mój cytat :aniol: Ja jestem oaz¹ spokoju-to adam siê wydziera :devil:Alchemik pisze:Trochê wiêcej pokory m³ody czlowieku w gor¹cej wodzie k¹pany Co nagle, to po diable
TÂłok - rzeczywiÂściemaxxx pisze:A teraz caÂłkiem serio to wg mnie by przyjĂŞÂła takÂą propozycjeByÂło nie byÂło to awans a Sylwia pewnie lubi nowe wyzwania
Tyle tylko,Âże obecnie jest tam niezÂły tÂłok-przy stole prezenterskim :uhh:
Użytkownicy przeglądający to forum: TommyC i 9 gości