Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

no wasnie jeszcze nie widziaam ani rekamy z AnitkÂą ani tej nowej osÂławionej rekamy faktĂłw ;( moÂże dzisiaj ;):)

tak avartek Âśiczny :) no i nie wÂątpiĂŞ Âże mialeÂś w czym wybieraĂŚ :) ja niestety nie :( zdjĂŞĂŚ Holeckiej maÂło
no ae niedÂługo i tak zmieniĂŞ na bardziej hmmm kosmiczny :twisted: :twisted: a propo avartĂłw i innych wczoraj sobie Âładnie skombinowaÂłam tapete na pulpit Anitka + Holecka + Ziemiec + Marcin :) wszyscy razem i w zgodzie ;)

a co do pieczyĂąskiego masz racjĂŞ ze on jest tam wyÂżej ale to jednak Ryman w samych faktach zastĂŞpuje Liska co zaÂś do Anitki to sÂądze Âże jakieÂś tam ukÂłady chyba ma bo by siĂŞ tak dugo nie ustaÂła tam kaÂżdy chce robic kariere ;) "jak nie sam to kosztem innych niewinnych to ich pech a nie grzech nie bÂądz dziecinny :)" 5,2 dĂŞbiec "pies" ;)

btw 380 fotek ale samje anity ????? wow :shock: nieÂźle ;)
Android <3
szym
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: szym »

kamuii pisze:no wasnie jeszcze nie widziaam ani rekamy z AnitkÂą ani tej nowej osÂławionej rekamy faktĂłw ;(
Ja mam jednen obrazek z Anit¹ z reklamy. Jezeli pomo¿e Ci/Wam l¿ej znieœÌ czekanie za reklam¹, proszê bardzo ;) :
Obrazek
:)
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

hehe thnx
Android <3
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

kamuii pisze:no wasnie jeszcze nie widziaam ani rekamy z AnitkÂą ani tej nowej osÂławionej rekamy faktĂłw ;( moÂże dzisiaj ;):)

btw 380 fotek ale samje anity ????? wow :shock: nieÂźle ;)
Napewno miĂŞdzy 18-20 bĂŞdzie ta reklama. Ja juÂż jÂą widziaÂłem 3 razy i nagraÂłem sobie na video.

WiêkszoœÌ fotek mam ze strony
http://www.anita-werner.republika.pl i jeszcze kilku.
DokÂładnie:394.

[/quote]Ja mam jednen obrazek z Anit¹ z reklamy. Jezeli pomo¿e Ci/Wam l¿ej znieœÌ czekanie za reklam¹, proszê bardzo

Szkoda, Âże nie masz ich wiĂŞcej :cry: :cry: :cry:

Jakbym miaÂł kartĂŞ TV to mĂłgÂłbym zrobiĂŚ capsy ale niestety nie mam i nad tym ubolewam. :cry: :cry: :cry:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Finally! WidziaÂłem zwiastun i ... có¿, jak na razie bojĂŞ siĂŞ rozczarowania tym wystĂŞpem ... a zresztÂą, mam nadziejĂŞ, Âże bĂŞdzie zabawnie! Obok Anity w studio siedzi jakaÂś dziewczyna – czyÂżby to ta stylistka, przyjació³ka Anity, Agnieszka Wasiak? CiekawoœÌ mnie poÂżera coraz bardziej!

I zacznĂŞ chyba wierzyĂŚ w to, Âże ,,wkrĂŞcane’’ osoby faktycznie nie wiedzÂą o caÂłym zamieszaniu.
ZwÂłaszcza Anita nie wiedziaÂła o ,,towarzystwie’’ ukrytej kamery w windzie. Zobaczcie to nadÂąsanie na jej twarzy z capsa od szymcia (a moÂże jest niewyspana, moÂże ,,zÂłapali’’ jÂą o czwartej rano?). BoÂże, czy ona naprawdĂŞ tak bardzo boi siĂŞ uÂśmiechaĂŚ? :roll:
A jeÂśli wiedziaÂła, jeÂśli to byÂło zaplanowane, to Anita (tak jak sama twierdzi) nie potrafi udawaĂŚ i stroiĂŚ min na zawoÂłanie!
PamiĂŞtam, jak Justyna Pochanke prĂłbowaÂła w ,,Mamy ciĂŞ’’ – moim zdaniem na si³ê – graĂŚ najwiĂŞkszÂą ,,luzerĂŞ’’ na Âświecie!
To byÂło nie do strawienia! WiĂŞc lepiej niech Anita bĂŞdzie jak zwykle stonowana! No i fajnie, Âże Szymon nie zorganizowaÂł caÂłej akcji w studio FaktĂłw! Nowa odsÂłona Anity Werner! 8)
Có¿, zobaczymy, co nam zgotowali!

Michos – Âświetny wybĂłr, avatarek bomba!
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Black jakiego rozczarowania. :?: :?: :?:
PrzecieÂż widzieliÂśmy tylko urywek z tego co bĂŞdzie. Jakby ciebie wkrĂŞcali i czuÂłbyÂś siĂŞ jak w matriksie to napewno byÂś siĂŞ nie uÂśmiechaÂł. Po urywku materiaÂłu nie moÂżna oceniaĂŚ caÂłoÂści i mĂłwiĂŚ, Âże Anitka jakaÂś nadÂąsana.
Ale widziaÂłeÂś jaka ona w studiu byÂła gorÂąca. :lol:
Chyba nie przeszÂła ci wiara w AnitkĂŞ. :?: :?: :?:

Poczekamy zobaczymy. Ja jestem pewien, Âże Anitka jak zwykle Âświetnie wypadnie i nie mam co do tego Âżadnych wÂątpliwoÂści.
BoÂże, czy ona naprawdĂŞ tak bardzo boi siĂŞ uÂśmiechaĂŚ?
Anitka nie boi siĂŞ uÂśmiechaĂŚ. Anitka ostatnio czĂŞsto siĂŞ usmiecha a sytuacja w windzie to naprawdĂŞ nie powĂłd do Âśmiechu. W Âżyciu prywatnym teÂż jest pogodna i uÂśmiechniĂŞta. Chyba czytaÂłeÂś i wiesz black, Âże Anitka nie jest Âżadnym smutasem.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

michos pisze: Chyba nie przeszÂła ci wiara w AnitkĂŞ. :?: :?: :?:
CoÂś ty? Nigdy! Ja w takiej Anicie siĂŞ zakochaÂłem i takÂą jÂą uwielbiam!
Sam nie nale¿ê do najczêœciej uœmiechaj¹cych siê osób i rozumiem, kiedy inni zachowuj¹ siê podobnie!

Tak to prawda, w studio wyglÂąda znacznie radoÂśniej :lol: :lol: !

michos pisze: Anitka nie boi siĂŞ uÂśmiechaĂŚ. Anitka ostatnio czĂŞsto siĂŞ usmiecha a sytuacja w windzie to naprawdĂŞ nie powĂłd do Âśmiechu. W Âżyciu prywatnym teÂż jest pogodna i uÂśmiechniĂŞta. Chyba czytaÂłeÂś i wiesz black, Âże Anitka nie jest Âżadnym smutasem.
No wÂłaÂśnie, wiĂŞc przed kamerÂą nie potrafi udawaĂŚ! Poza tym lepiej byÂś miÂło zaskoczonym, niÂż siĂŞ rozczarowaĂŚ! :wink: :lol:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

widziaam tÂą reklamĂłwkĂŞ z AnitkÂą nareszcie ;) No i o to chodziÂło muszĂŞ to przyznaĂŚ Âże wyglÂądaÂła w studiu sooper :) Dlatego Âże naturalnie, na sportowo nastroszone a nie ulizane wÂłosy (styl rzecznika sÂłuÂżb mundurowych) normalny makijaÂż i uÂśmiech na twarzy:)
w windzie miaÂła juÂż wosy ulizane pewnie jechaÂła do tv :) ale teÂż spoko a to czy jest wesola czy smutna okaÂże siĂŞ tak naprawdĂŞ jak zobaczymy caly program
BoÂże, czy ona naprawdĂŞ tak bardzo boi siĂŞ uÂśmiechaĂŚ?
no wÂłasnie nareszcie poznamy odpowiedz ;) czy naprawdĂŞ jest krĂłlowÂą Âśniegu czy nie :)

Liczê ¿e siê Anitk¹ nie rozczarujê bo da³am jej ostatnio doœÌ du¿y kredyt zaufania narazie jest oki konsekwentnie zmienia swój image :)

Hehe michos jestem pod wraÂżeniem twojego zbioru :)
Android <3
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

a ja pamietam jak na TVN.AKCJA.PL prowadziÂł ktĂłs podobny kÂącik o Patrycji Redo z rĂłznymi linkami w i w ogĂłle
Kubuś Puchatek
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Kubuś Puchatek »

Ja teÂż widziaÂłem reklamĂŞ ,,Mamy CiĂŞ’’ juÂż chyba z 50 razy! WytĂŞÂżam mĂłj misiowy sÂłuch i choĂŚbym chciaÂł, to nie mogĂŞ zrozumieĂŚ, rozszyfrowaĂŚ, co Anitka mĂłwi w tej windzie?! Raz sÂłyszĂŞ sÂłowo ,,Âświntuch”, póŸniej ,,w windzie’’, i ,,kamieĂą’’ – nie mogĂŞ tego poskÂładaĂŚ :wink: :!:
A ta kobitka, co siedzi przy Anitce, czy to nie jest Hula Gula z ,,ZostaĂŚ miss”? PoznaÂłem po tej charakterystycznej grzywce ala Drakula! DuÂżo pytaĂą, mam nadziejĂŞ, Âże mi pomoÂżecie i odpowiecie!

PS Black – na pewno bĂŞdzie zabawnie, nie wiem dlaczego cie chrapn¹³ taki sceptycyzm :?: WidziaÂłeÂś ten uÂśmiech, czy raczej Âśmiech Anity?
Pozdrowionka – Kubulek

Kiedy niesiesz przyjacielowi baryłkę miodu w prezencie urodzinowym, nie wyjedz po drodze jej zawartości.
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

[quote]WytĂŞÂżam mĂłj misiowy sÂłuch i choĂŚbym chciaÂł, to nie mogĂŞ zrozumieĂŚ, rozszyfrowaĂŚ, co Anitka mĂłwi w tej windzie?! Raz sÂłyszĂŞ sÂłowo ,,Âświntuch”, póŸniej ,,w windzie’’, i ,,kamieĂą’’ – nie mogĂŞ tego poskÂładaĂŚ

Ja teÂż tego sÂłuchaÂłem kilkadziesiÂąt razy i teÂż nie mogĂŞ za nic zrozumieĂŚ co ona mĂłwi w windzie.

A co do tej pani to nie wiem czy to w³aœnie ona. Zaraz jeszcze kilka razy sobie obejrzê i spróbuje to rozszyfrowaÌ. Pamiêtam jak by³a wkrêcana Monika Olejnik to w³aœnie j¹ wkrêca³a jej przyjació³ka-stylistka tvn. Nie wiem w³aœnie czy to by³a Agnieszka Wasiak czy nie.(jak wiadomo w³aœnie Agnieszka jest przyjació³k¹ Anitki.
szym
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: szym »

Anita mĂłwiÂła coÂś w tym stylu, patrzÂąc na ÂśpiÂącego pana:
Tu ktoÂś jest, ale Âśpi jak kamieĂą.
Albo coÂś w tym stylu chyba, Âże mĂłwimy o innym momencie :)
:)
Kubuś Puchatek
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Kubuś Puchatek »

DziĂŞki, teraz i ja tak sÂłyszĂŞ, dziĂŞki, Âże ,,otworzyÂłeÂś mi uszy''! KamieĂą spadÂł mi z serca - coÂś misiĂŞ zdaje, Âże poprosimy cie o translacjĂŞ po programie jak tak dalej nam pĂłjdzie :lol: :wink:
Pozdrowionka – Kubulek

Kiedy niesiesz przyjacielowi baryłkę miodu w prezencie urodzinowym, nie wyjedz po drodze jej zawartości.
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

WypowiedÂź Anitki dla "Twojego stylu" zostaÂła wybrana cytatem tygodnia tygodnika "Twoje imperium" a dokÂładnie:"Ostra jazda to moja terapia. Zdarza mi siĂŞ jeÂździĂŚ bez celu, sÂłuchajÂąc muzyki. Wracam z pracy do domu okrĂŞÂżnÂą drogÂą, odparowujĂŞ zmĂŞczenie. Czasem Âśpiewam na gÂłos i stojÂąc na skrzyÂżowaniu widzĂŞ rozbawienie innych kierowcĂłw..." :lol: :lol: :lol:

PS: przy cytacie jest teÂż maÂła fotka na tle studia faktĂłw a gazeta kosztuje tylko 1 zÂł.(jak chcesz mieĂŚ Black wszystko o Anitce to kup) :lol:
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Black mi powiedziaÂł, Âże w To&owo-gazecie z programem jest fotka z "Mamy ciĂŞ" i na telebimie jest uÂśmiechniĂŞta twarz Anitki, ale zdjĂŞcie niewyraÂźne. :lol: :lol: :lol:
ODPOWIEDZ