[TVN] Taniec z Gwiazdami

Dział poświęcony zakończonym produkcjom Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

alexander89
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: alexander89 »

Ja myœle ,¿e skusz¹ siê na 4 edycjê a jeœli bêdzie s³absza ogl¹dalnoœÌ to bêdzie to ostatnia edycja i dobrze w miêdzyczasie mog¹ pomyœleÌ nad nowym reality albo powrotem do BB4 :D
tomas40
Początkujący
Początkujący

Post autor: tomas40 »

...i mamy Olkê K. w finale. A w nagrodê jak podaje /www.tvn.tivi.pl dostanie program tvnstyle. Do wszystkich ,którzy mówi¹ o uk³adach proszê .......o wyrozumia³oœÌ.
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

No i sÂą 2 najlepsze pary. 8) I pewnie wygra RafaÂł Mroczek - tak mi siĂŞ wydaje. :roll: Jak tak bĂŞdzie to dwaj bracia bĂŞda krĂłlowaĂŚ, bo Marcin Mroczek wygraÂł w piÂątek badziewne "Show!Time". :roll:
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Rafał
Początkujący
Początkujący

Post autor: Rafał »

Wydaje mi siĂŞ , Âże do finaÂłu dostaÂły siĂŞ dwe najlepsze pary . MyÂślĂŞ , Âże znajomoÂści nie daÂły nikomu awansu do finaÂłu . A kto wygra ?? Napewno lepszy . :)
Super czwartki w TVN :
WIELKIE UCIECZKI - godz. 21.30
DETEKTYW - godz. 22.25
Kuba
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Kuba »

Kiedy leci powtĂłrka TaĂąca? Nie mogÂłem dziÂś oglÂądaĂŚ, a chciaÂłbym wiedzieĂŚ czy jest to sÂłuszna decyzja.
pawell

kubasz pisze:Kiedy leci powtĂłrka TaĂąca?
PowtĂłrka jest w sobotĂŞ o 15:10...
khornik
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: khornik »

W kopĂącu odpadÂła Koroniewska. Nie przepadaÂłem za niÂą. Program wygra Mroczek bo jak widaĂŚ ma ogormne poparcie w fanach.
dziękuję wszystko dobrze w przeciwieństwie do niektórych na tym "forum"...
Mery
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Mery »

A mozecie powiedziec, czy podali wczoraj jakie pary beda tanczyly w tourze?
pawell

Mery pisze:A mozecie powiedziec, czy podali wczoraj jakie pary beda tanczyly w tourze?
Podawali tylko gwiazdy. :roll: ZapamietaÂłem, Âże bĂŞdzie MaÂłgorzata Foremniak i Piotr GÂąsowski. :lol2:
khornik
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Na razie przedstawiono piecioro : Cichopek, Foremniak, GÂąsowski ,Rylik i Moreno. Trzy kolejne osoby ( z tej edycji beda przedstwione w trakcie finalu). Mysle ze chyba to bedzie KwaÂśniewska i Mroczek a trzeciej osoby nie domyslam sie.
alexander89
Nowicjusz
Nowicjusz

JabÂłczyĂąska lub Cozza :D hehe
Mery
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Mery »

Zastanawiam sie wlasnie, czy kupic sobie bilety na "Taniec"?
Nie macie wiesci, czy sie dobrze sprzedaja? Moze ktos juz kupowal?
Bo za jakis czas moze juz nie byc
Tasiu
Początkujący
Początkujący

Post autor: Tasiu »

Ja mo¿e zabiorê g³os w sprawie Mroczka. Moim zdaniem powinien ju¿ odpaœÌ. S³abo zataùczy³ w ostatnich 3 odcinkach, i jeden odcinek mozna zrozumieÌ, ¿e posz³o nieco gorzej ale to ju¿ 3 wiêc powinien odpaœÌ. Koroniewska i Kwaœniewska s¹ naturalne o tyle, ¿e nie udaj¹ miloœci, s¹ zawsze uœmiechniête i wogóle. Mroczek natomiast wiecznie na amory i wiecznie stosuje socjotechnike mówi¹c by³o Ÿle ale Aneta mniw cmokne³a w nosek i ju¿ jest ok i wszyscy g³osuj¹ na tak¹ piêkn¹ mi³oœÌ i robi siê po prostu ¿enujacy program, samouwielbienie Mroczka mnie ju¿ dobija. Gdyby Koroniewska, czy Kwaœniewska ca³owa³a siê na filmikach, wlek³a partnera po Pary¿u, czy Madrycie to SE nie da³by im spokoju: próbuja wygraÌ przez mi³oœÌ itp. a Mroczek to jest mi³oœÌ, nie udawana tylko prawdziwa, ble ble ble, mam ju¿ tego doœÌ. Dodam te¿ ¿e Mroczek nie pokazuje nic specjalnego, np zas³oniête oczy partnerki to sukces nie jego a jej, bo w tych parach gdzie gwiazd¹ jest facet to zawsze partnerka prowadzi faceta bo siê na tym zna. Zazwyczaj to Aneta robi ró¿ne figury i obroty, Mroczek tylko chodzi w tym wszystkim i w dodatku Ÿle uk³ada stopy podobno. Jeszcze jury ich faworyzowa³o, a jak przestali, np. dostali ostatnie miejsce, czy 9, a nie 10 punktów od Pani Beaty, to ju¿ na onecie komentarze ¿e trac¹ szacunek do Beaty bo œmia³a jeden punkt odebraÌ Mroczkowi, bo przesta³a w nieskoùczonoœÌ uwielbiaÌ bliŸniaka ?

Co do 4 edycji to myslê ¿e powinna byÌ, ale po pierwsze mo¿naby t¹ koùcz¹c¹ siê 3 edycjê jakoœ po³¹czyÌ z Sopot Festival, bo Sopot siê s³abo sprzeda³, a TzG œwietnie wiêc mogliby jakoœ zbudowaÌ ogl¹dalnoœÌ Sopotu na TzG np. przez zaproszenie tych gwiazd na koncert. A co do 4, to mo¿e zrobi¹ trochê przerwy ? Miêdzy pierwsz¹ edycj¹ a drug¹ by³o 4 miesi¹ce, miêdzy 2, a 3 edycj¹ ju¿ tylko 2,5. Powinni daÌ chwilê przerwy, bo po co zniszczyÌ program daj¹c go ci¹gle. Gdyby taki Majewski Show by³ bez tej przerwy 3 miesiêcznej napewno by³by gorszy, bo trzeba daÌ szansê na nowe pomys³y, podobnie z TzG.

[ Dodano: Wto Maj 09, 2006 12:30 pm ]
Jeszcze komentarz w sprawie salsy Oli. Sam taùczê salsê i dobrze wiem, ¿e umiejêtnoœÌ taùczenia salsy wiele nie pomaga przy walcu lub foxtrocie. Zupe³nie inne rytmy inne klimaty, ponadto w Salsie nie robi siê widowiskowych uk³adów jak w TzG wiêc jakiekolwiek rewelacje SE na temat Salsy Oli s¹ po prostu z³oœliwe, ponadto Ola nie uczy³a siê tej salsy na Kubie, czy w Ameryce po³udniowej, nie ma z tego klasy S, ale skoùczy³a 3 razy kurs salsy w szkole taùca i jeszcze kurs taùca za granic¹ gdzie studiowa³a i szefowie studia taùca w Wawie widz¹c jej zapa³ do pracy, (3 razy wszystkie 4 stopnie kursów) zaproponowali jej, aby sama je prowadzi³a, nie widzê w tym nic z³ego, podobnie mo¿na pos¹dzaÌ ka¿dego z uczestników, który mia³ studniówkê i przed ni¹ poszed³ na kurs taùca.
"Przyjaźń jest subtelną rozkoszą szlachetnych dusz..." - Safona
-------------
www.korek.end.pl
alexander89
Nowicjusz
Nowicjusz

Ktokolwiek wygra bĂŞdzie Âźle!!!!!

JeÂśli wygra Ola:
"Wszystko byÂło zaplanowane..."
"TatuÂś zapÂłaciÂł..."

JeÂśli wygra RafaÂł:
"Wygra³o "M jak mi³oœÌ".. nie Mroczek...."
"MusiaÂł wygraĂŚ Mroczek bo teraz ma swoje 5 minut..."

Eh ja trzymam kciuki za OlkÂą, bo od poczÂątku Âświetnie taĂączy a Mroczek ma troche tych sÂłabszych punktĂłw. Ola Rulezzzzzzzzzzzzz
khornik
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

DziÂś "Super Express" znowu zniÂża sie do poziomu bruku. Gazeta dostaje "wiele maili" protestujÂących przeciwko udziaÂłowi oli w finale. Ba, poszli jeszcze dalej- wedÂług tej ÂświatÂłej gazety w SLD jest nakaz gÂłosowania na KwaÂśniewskÂą. SÂą jakieÂś granice dobrego smaku - nawet w tabloidzie.
ODPOWIEDZ