[TVN] Taniec z Gwiazdami
Moderator: Łukasz
-
- Nowicjusz
...i mamy Olkê K. w finale. A w nagrodê jak podaje /www.tvn.tivi.pl dostanie program tvnstyle. Do wszystkich ,którzy mówi¹ o uk³adach proszê .......o wyrozumia³oœÌ.
-
- Czasem tu wpada
Na razie przedstawiono piecioro : Cichopek, Foremniak, GÂąsowski ,Rylik i Moreno. Trzy kolejne osoby ( z tej edycji beda przedstwione w trakcie finalu). Mysle ze chyba to bedzie KwaÂśniewska i Mroczek a trzeciej osoby nie domyslam sie.
dziękuję wszystko dobrze w przeciwieństwie do niektórych na tym "forum"...
-
- Nowicjusz
Ja mo¿e zabiorê g³os w sprawie Mroczka. Moim zdaniem powinien ju¿ odpaœÌ. S³abo zataùczy³ w ostatnich 3 odcinkach, i jeden odcinek mozna zrozumieÌ, ¿e posz³o nieco gorzej ale to ju¿ 3 wiêc powinien odpaœÌ. Koroniewska i Kwaœniewska s¹ naturalne o tyle, ¿e nie udaj¹ miloœci, s¹ zawsze uœmiechniête i wogóle. Mroczek natomiast wiecznie na amory i wiecznie stosuje socjotechnike mówi¹c by³o Ÿle ale Aneta mniw cmokne³a w nosek i ju¿ jest ok i wszyscy g³osuj¹ na tak¹ piêkn¹ mi³oœÌ i robi siê po prostu ¿enujacy program, samouwielbienie Mroczka mnie ju¿ dobija. Gdyby Koroniewska, czy Kwaœniewska ca³owa³a siê na filmikach, wlek³a partnera po Pary¿u, czy Madrycie to SE nie da³by im spokoju: próbuja wygraÌ przez mi³oœÌ itp. a Mroczek to jest mi³oœÌ, nie udawana tylko prawdziwa, ble ble ble, mam ju¿ tego doœÌ. Dodam te¿ ¿e Mroczek nie pokazuje nic specjalnego, np zas³oniête oczy partnerki to sukces nie jego a jej, bo w tych parach gdzie gwiazd¹ jest facet to zawsze partnerka prowadzi faceta bo siê na tym zna. Zazwyczaj to Aneta robi ró¿ne figury i obroty, Mroczek tylko chodzi w tym wszystkim i w dodatku Ÿle uk³ada stopy podobno. Jeszcze jury ich faworyzowa³o, a jak przestali, np. dostali ostatnie miejsce, czy 9, a nie 10 punktów od Pani Beaty, to ju¿ na onecie komentarze ¿e trac¹ szacunek do Beaty bo œmia³a jeden punkt odebraÌ Mroczkowi, bo przesta³a w nieskoùczonoœÌ uwielbiaÌ bliŸniaka ?
Co do 4 edycji to myslê ¿e powinna byÌ, ale po pierwsze mo¿naby t¹ koùcz¹c¹ siê 3 edycjê jakoœ po³¹czyÌ z Sopot Festival, bo Sopot siê s³abo sprzeda³, a TzG œwietnie wiêc mogliby jakoœ zbudowaÌ ogl¹dalnoœÌ Sopotu na TzG np. przez zaproszenie tych gwiazd na koncert. A co do 4, to mo¿e zrobi¹ trochê przerwy ? Miêdzy pierwsz¹ edycj¹ a drug¹ by³o 4 miesi¹ce, miêdzy 2, a 3 edycj¹ ju¿ tylko 2,5. Powinni daÌ chwilê przerwy, bo po co zniszczyÌ program daj¹c go ci¹gle. Gdyby taki Majewski Show by³ bez tej przerwy 3 miesiêcznej napewno by³by gorszy, bo trzeba daÌ szansê na nowe pomys³y, podobnie z TzG.
[ Dodano: Wto Maj 09, 2006 12:30 pm ]
Jeszcze komentarz w sprawie salsy Oli. Sam taùczê salsê i dobrze wiem, ¿e umiejêtnoœÌ taùczenia salsy wiele nie pomaga przy walcu lub foxtrocie. Zupe³nie inne rytmy inne klimaty, ponadto w Salsie nie robi siê widowiskowych uk³adów jak w TzG wiêc jakiekolwiek rewelacje SE na temat Salsy Oli s¹ po prostu z³oœliwe, ponadto Ola nie uczy³a siê tej salsy na Kubie, czy w Ameryce po³udniowej, nie ma z tego klasy S, ale skoùczy³a 3 razy kurs salsy w szkole taùca i jeszcze kurs taùca za granic¹ gdzie studiowa³a i szefowie studia taùca w Wawie widz¹c jej zapa³ do pracy, (3 razy wszystkie 4 stopnie kursów) zaproponowali jej, aby sama je prowadzi³a, nie widzê w tym nic z³ego, podobnie mo¿na pos¹dzaÌ ka¿dego z uczestników, który mia³ studniówkê i przed ni¹ poszed³ na kurs taùca.
Co do 4 edycji to myslê ¿e powinna byÌ, ale po pierwsze mo¿naby t¹ koùcz¹c¹ siê 3 edycjê jakoœ po³¹czyÌ z Sopot Festival, bo Sopot siê s³abo sprzeda³, a TzG œwietnie wiêc mogliby jakoœ zbudowaÌ ogl¹dalnoœÌ Sopotu na TzG np. przez zaproszenie tych gwiazd na koncert. A co do 4, to mo¿e zrobi¹ trochê przerwy ? Miêdzy pierwsz¹ edycj¹ a drug¹ by³o 4 miesi¹ce, miêdzy 2, a 3 edycj¹ ju¿ tylko 2,5. Powinni daÌ chwilê przerwy, bo po co zniszczyÌ program daj¹c go ci¹gle. Gdyby taki Majewski Show by³ bez tej przerwy 3 miesiêcznej napewno by³by gorszy, bo trzeba daÌ szansê na nowe pomys³y, podobnie z TzG.
[ Dodano: Wto Maj 09, 2006 12:30 pm ]
Jeszcze komentarz w sprawie salsy Oli. Sam taùczê salsê i dobrze wiem, ¿e umiejêtnoœÌ taùczenia salsy wiele nie pomaga przy walcu lub foxtrocie. Zupe³nie inne rytmy inne klimaty, ponadto w Salsie nie robi siê widowiskowych uk³adów jak w TzG wiêc jakiekolwiek rewelacje SE na temat Salsy Oli s¹ po prostu z³oœliwe, ponadto Ola nie uczy³a siê tej salsy na Kubie, czy w Ameryce po³udniowej, nie ma z tego klasy S, ale skoùczy³a 3 razy kurs salsy w szkole taùca i jeszcze kurs taùca za granic¹ gdzie studiowa³a i szefowie studia taùca w Wawie widz¹c jej zapa³ do pracy, (3 razy wszystkie 4 stopnie kursów) zaproponowali jej, aby sama je prowadzi³a, nie widzê w tym nic z³ego, podobnie mo¿na pos¹dzaÌ ka¿dego z uczestników, który mia³ studniówkê i przed ni¹ poszed³ na kurs taùca.
-
- Nowicjusz
Ktokolwiek wygra bĂŞdzie Âźle!!!!!
JeÂśli wygra Ola:
"Wszystko byÂło zaplanowane..."
"TatuÂś zapÂłaciÂł..."
JeÂśli wygra RafaÂł:
"Wygra³o "M jak mi³oœÌ".. nie Mroczek...."
"MusiaÂł wygraĂŚ Mroczek bo teraz ma swoje 5 minut..."
Eh ja trzymam kciuki za OlkÂą, bo od poczÂątku Âświetnie taĂączy a Mroczek ma troche tych sÂłabszych punktĂłw. Ola Rulezzzzzzzzzzzzz
JeÂśli wygra Ola:
"Wszystko byÂło zaplanowane..."
"TatuÂś zapÂłaciÂł..."
JeÂśli wygra RafaÂł:
"Wygra³o "M jak mi³oœÌ".. nie Mroczek...."
"MusiaÂł wygraĂŚ Mroczek bo teraz ma swoje 5 minut..."
Eh ja trzymam kciuki za OlkÂą, bo od poczÂątku Âświetnie taĂączy a Mroczek ma troche tych sÂłabszych punktĂłw. Ola Rulezzzzzzzzzzzzz
-
- Czasem tu wpada
DziÂś "Super Express" znowu zniÂża sie do poziomu bruku. Gazeta dostaje "wiele maili" protestujÂących przeciwko udziaÂłowi oli w finale. Ba, poszli jeszcze dalej- wedÂług tej ÂświatÂłej gazety w SLD jest nakaz gÂłosowania na KwaÂśniewskÂą. SÂą jakieÂś granice dobrego smaku - nawet w tabloidzie.
dziękuję wszystko dobrze w przeciwieństwie do niektórych na tym "forum"...