Moderator: Łukasz
:o Anita wraca na salonyA wrzesieĂą Anita miaÂła pracowity nie tylko zawodowo, ale i towarzysko
MyÂślĂŞ, Âże w koĂącu udaÂła siĂŞ na poszukiwaniaciekawe czy na tÂą imprezĂŞ przybyÂła jako krĂłlewna bez swojego ksiĂŞcia :mhm:
:> Wprost przecwnie. Teraz ma prawie kruczo-czarneCzyzby Anita rozjaÂśniÂła sobie wÂłosy?
nowy avatar Black
Myœlê, ¿e to by³aby profanacja :devil:proponujê przenieœÌ serduszka ze starszego avatara na ten aktualny
Tak sobie myœlê, ¿e mo¿e zrezygnowali z tego podzia³u, bo s¹ jednomyœlninika pisze:Czyta³am ten wywiad w Newsweeku z Gosiewskim- masz racjê Black wywiad ca³kiem interesuj¹cy. Tylko mnie nadal intryguje, które pytania w ka¿dym wywiadzie zadaje Anita, a które jej wspó³towarzysz...
Mo¿e to g³upie, co teraz napiszê, ale Gosiewski, kiedy jeszcze mia³ w³osy (P.S. Warto co nieco dodaÌ o zdjêciu do³¹czonym do wywiadu z Gosiewskim, na którym to Anita bacznym wzrokiem obserwuje z dystansu Edgara![]()
Funcky :> Ja nie chcĂŞ nic sugerowaĂŚ, ale to bardzo gÂłupieMoÂże to gÂłupie, co teraz napiszĂŞ, ale Gosiewski, kiedy jeszcze miaÂł wÂłosy ( ) wydawaÂł mi siĂŞ podobny do Eryka
Za³apa³am siê w³aœnie na to ³¹czenie z Karnowskim ("Michale powiedz nam.."Black Jack '62 pisze:
Acha, jeszcze bardzo podobaÂła mi rozmowa telefoniczna Anity z michaÂłem Karnowskim
I oddanie gÂłosu Dance kondratowicz
MiÂłego dniaMuszĂŞ lecieĂŚ
Dzisiaj nawet sobie Eryka do studia zaprosiÂłaaveo pisze:Eryk,Eryk nie bĂŞdzie come backu,bo przecieÂż nie wchodzi siĂŞ 2gi raz do tej samej rzeki :devil: Eryk jest najsÂłabszym ogniwem :devil: :devil:
A nie prawda, dzisiaj nam uœwiadamia³a, ¿e mimo i¿ tak mówi siê, to rzeczywistoœÌ czêsto okazjue siê byÌ zupe³nie odmienn¹bo przecie¿ nie wchodzi siê 2gi raz do tej samej rzeki
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 13 gości