Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

To zdanie wyraĹźa wszystko 8)
Wyszczególniłem tylko ten fragment, ale o całości chciałem napisać tylko, bo to wystarczy - dobrze napisane Alchemik :brawa:
Dziękuję :lol2: Bardzo mi miło :lol2: można nawet rzec, że jestem zaszczycony :lol2:
wróćmy do teraźniejszości :D
Do tej trudnej szpitalnej rzeczywistości ;)
Wspaniała rozmowa :brawa: Profesjonalne również wprowadzenie i jej podsumowanie :brawa: Dzięki Bogu ktoś wpadł na fantastyczny pomysł, ażeby rozmowę z lekarzami nagrać :rydzyk: Bo jak łatwo się domyslić, Agatta zapewne miała ją odbyć na żywo, lecz w związku z następującymi po sobie jedna po drugiej transmisjami, było to niemożliwe :/ :?
Nawet nie będę się zastanawiał, ilu live'ów dzisiaj nie obejrzeliśmy, a ilu mogliśmy być świadkami? :evil:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Całe szczęście, że nagrali tę rozmowę :D Inaczej pewnie Jeszcze narzekalibyście, że dzisiaj Agaty nie ma w pracy :lol2: Albo snulibyście domysły, że pewnie jest, ale jej nie pokazują ;)

A jak rozmowa na wizji z lekarzami, to proszę, nawet do środka Agatę wpuścili :lol2:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
:D
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Ani słowa o dzisiejszym stroju Agatty :xx: Nie psujmy podniosłej atmosfery :devil:
Całe szczęście, że nagrali tę rozmowę :D Inaczej pewnie Jeszcze narzekalibyście, że dzisiaj Agaty nie ma w pracy :lol2: Albo snulibyście domysły, że pewnie jest, ale jej nie pokazują ;)
Możemy być uszczęśliwieni faktem, że wbrew wszelakim reklamom, Tvn24 to nie zawsze telewizja nadająca na żywo :lol2:
A jak rozmowa na wizji z lekarzami, to proszę, nawet do środka Agatę wpuścili :lol2:
Coś za coś :devil: To środowisko - środowisko lekarskie, słynie ze swojej interesowności :devil:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: stajlus »

bardzo intryguje mnie bluzka :>
to jedna część, czy złożona z dwóch odmiennych? :D
Możemy być uszczęśliwieni faktem, że wbrew wszelakim reklamom, Tvn24 to nie zawsze telewizja nadająca na żywo :lol2:
mĂłwisz - masz :D
wczoraj piekliśmy się, że nie pokazali żadnej z rozmów, jakie przeprowadziła Agata :lol2:
dzisiaj jak na tacy mi podali :tanczy:
mogła nie ograniczać się zatem do jednej rozmowy :P
a może wcale się nie ograniczała? :tanczy:
tell me what you want... :D
tell me what you need :D
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

mĂłwisz - masz :D
wczoraj piekliśmy się, że nie pokazali żadnej z rozmów, jakie przeprowadziła Agata :lol2:
dzisiaj jak na tacy mi podali :tanczy:
mogła nie ograniczać się zatem do jednej rozmowy :P
Zeźliłem się :twisted: Już mnie nie cieszy fakt, że dzisiaj okazało się, że Agatta jest na wyjeździe :?
Wolałbym, ażeby w obecnej sytuacji odpoczywała w domu :neutral: Obecna sytuacja = konferencje, konferencje i jeszcze raz konferencje :?
Pokonała mnóstwo kilometrów tylko po to, żeby nadać jedną relacjo-rozmowę :neutral:
Nawet fakt, że rozmowa była fantastyczna wcale mnie nie pociesza :uhh:
king_kocur
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: king_kocur »

Co my biedni fani możemy począć w obecnej sytuacji? :neutral: Ostentacyjnie obrócić na pięcie :mhm: To mogłoby obrócić się przeciwko nam :? Możemy wściec się i tyle! :evil:

A to juĹź dzisiejsza rozmowa :D Na uspokojenie :)
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

miało któreś z Was tego dnia jakiekolwiek zastrzeżenia? :lol2:
Tylko jedno :neutral: Tego dnia zmarł Pavarotti ;(
Ja też mam jedno :/ !! Mamy bardzo mało capsów i nagrań z tego Poranka ;( !! Żaden , ani żadna z nas nie oglądało tego poranka od początku :/ !! Agatka pojawiła się tak nagle i niespodziewanie w tygodniu w serwisach :o !! A my myśleliśmy , że przewidują ją tylko na weekendy :o !! no i zaskoczyli nas :rozglada: !!

Ale poza tym jednym zastrzeżeniem , faktycznie żadnych , żadniuteńkich :tanczy: !! :szalony:
Bardzo podoba mi się ostatnio we mnie to , że rozpoczynając polemikę z Wami , sam przechodzę wewnętrzną transformację i zmieniam poglądy na różne kwestie , na które wcześniej patrzyłem zupełnie inaczej :lol2: !!
Ale czy to przypadkiem nie świadczy o mojej chwiejności emocjonalnej :mhm: ?? :devil:
Po lekturze Twojego posta, wyczułem duży wpływ Neptuna na Twoje życie :mhm: :devil: A może powinieneś zmienić dietę? :lol:
Widać marcinkowsky, żeś człowiek młody :D Giętkość umysłowa to wszak przeciwieństwo okresu starczego :lol2:
Życzę Tobie, jak i innym userom, jak najmniej kłopotów ze samym sobą i otaczającym światem :)
Dzięki :lol2: !! Ale no tak :? No tak :? !! I wyjdzie na to ..... właściwie , to juĹź wyszło , Ĺźe wszyscy faceci są z Marsa a ja z Neptuna :devil: !! Muszę zacząć moje Ĺźycie od nowa :lol2: !! :devil: Al –a Ty jako mĂłj duchowy przywĂłdca pokierujesz moim Ĺźyciem , co :lol2: ??
Co my biedni fani możemy począć w obecnej sytuacji? :neutral: Ostentacyjnie obrócić na pięcie :mhm: To mogłoby obrócić się przeciwko nam :? Możemy wściec się i tyle! :evil:
Poczekała na mnie , poczekała :jupi: !! Wszedłem do domu odpaliłem kompa i telewizor , nie minęło 5 minut i pojawia się Agatka :jupi: !! Relacja w końcu na żywca dzisiaj bez żadnych opóźnień , w pełni na żywo :jupi: :lol2: !!
Ja nawet nie potrafiłbym zresztą narzekać na wcześniej nagraną rozmowę i puszczoną z opóźnieniem :lol2: !! Dla mnie i tak wsio ryba :lol2: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

Służę capsem :lol2:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Szczerze mówiąc, to myślałam, że Agata o tej godzinie, jest już w połowie drogi do domu ;) A ona czekała pewnie dopóty, dopóki nie pozwolą jej nadać jednego wejścia na żywo :lol2:
Inaczej fani by jej i stacji nie wybaczyli :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Notka -służysz swoimi capsami zawsze wtedy , gdy ktoś ich potrzebuje :lol2: !! Dzięki :* !!

Capsy dzisiaj poważne -jak na temat przystało :) !! W takiej sytuacji nie mam prawa czynić Agatce wyrzutów, że uśmiechała się tylko wtedy , kiedy kolega Kacper wypowiada? jej imię i nazwisko ;) !!
Szczerze mówiąc, to myślałam, że Agata o tej godzinie, jest już w połowie drogi do domu ;) A ona czekała pewnie dopóty, dopóki nie pozwolą jej nadać jednego wejścia na żywo :lol2:
Inaczej fani by jej i stacji nie wybaczyli :lol2:
Notka :> !! Agatka na mnie czekała :lol2: !! :tanczy:
Nie wybaczyliby -nie wybaczyli :nie: !! To groziłoby nawet separacją -rozstaniem albo czymś jeszcze gorszym -na przykład moim załamaniem :lol2: !! :devil: !! Na szczęście Agatka jest cierpliwa i troszczy się o nasz związek :lol2: !! Uparcie czekała na mnie ........... to znaczy na lajfa , aż politycy ( ?? ) się wygadaj? i spokojnie porządnego nadała lajfa na podsumowanie :lol2: !! :brawa:
Ostatnio zmieniony środa 30 sty 2008, 19:26 przez marcinkowsky, łącznie zmieniany 1 raz.
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Dzięki :lol2: !! Ale no tak :? No tak :? !! I wyjdzie na to ..... właściwie , to juĹź wyszło , Ĺźe wszyscy faceci są z Marsa a ja z Neptuna :devil: !! Muszę zacząć moje Ĺźycie od nowa :lol2: !! :devil: Al –a Ty jako mĂłj duchowy przywĂłdca pokierujesz moim Ĺźyciem , co :lol2: ??
Nic się nie przejmuj, nie zamartwiaj się :) Najważniejsze, że te, które mamy za zadanie otaczać miłością tu na Ziemi, pochodzą z Wenus :lol2:
Notka -służysz swoimi capsami zawsze wtedy , gdy ktoś ich potrzebuje :lol2: !! Dzięki :* !!
Jaki szczęściarz :lol2: Jedna wspaniała kobieta czeka specjalnie dla niego z relacją, a druga również wspaniała, podaje na tacy wytworne danie :lol2:
No nie :lol2: Szczęściarz, to za mało napisane :lol2:
Capsy dzisiaj poważne -jak na temat przystało :) !! W takiej sytuacji nie mam prawa czynić Agatce wyrzutów, że uśmiechała się tylko wtedy , kiedy kolega Kacper wypowiada? jej imię i nazwisko ;) !!
Gdybyśmy my mieli sposobność przy każdym sobotnim i niedzielnym pożegnaniu szepnąć jej do uszka: "Agata Tomaszewska", być może wtedy i do nas raczyłaby wystosować kojący uśmiech... rozglada: Taki jaki wystosowuje się na powitanie i pożegnanie...? :)
To może byłby sposób! :lol2:
Nie wybaczyliby -nie wybaczyli :nie: !! To groziłoby nawet separacją -rozstaniem albo czymś jeszcze gorszym -na przykład moim załamaniem :lol2: !!:devil: !! Na szczęście Agatka jest cierpliwa i troszczy się o nasz związek :lol2: !! Uparcie czekała na mnie ........... to znaczy na lajfa , aż politycy ( ?? ) się wygadaj? i spokojnie porządnego nadała lajfa na podsumowanie :lol2: !! :brawa:
Uwierz mi, że mogliśmy dzisiaj mówić i o sporym pechu, i o szczęściu w nieszczęściu :D Konferencji było tyle, co śniegu w Aspen :D Jedni zaczynali lawinę podcinać, inni spod zwałów śniegu wydostał i tak w koło Macieju... :spiewa:
Cud, że Agatta wyszła z tego "kataklizmu" bez szwanku i, że udało jej się zająć te parę minut na antenie :)
A teraz bezpiecznie do domu :) Gorącą kąpiel wziąć :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Nic się nie przejmuj, nie zamartwiaj się :) Najważniejsze, że te, które mamy za zadanie otaczać miłością tu na Ziemi, pochodzą z Wenus :lol2:
Ja znam takie kobiety , co im się wydaje , że pochodzą z Saturna :devil: !!
Jaki szczęściarz :lol2: Jedna wspaniała kobieta czeka specjalnie dla niego z relacją, a druga również wspaniała, podaje na tacy wytworne danie :lol2:
No nie :lol2: Szczęściarz, to za mało napisane :lol2:
Widać mam w sobie to "coś" , co sprawia , że kobitki lgną do mnie jak pszczoły do miodu i pragną i robić wszystko bym był szczęśliwy i czuł się szczęściarzem 8) !! :lol: !! :devil:

Gdybyśmy my mieli sposobność przy każdym sobotnim i niedzielnym pożegnaniu szepnąć jej do uszka: "Agata Tomaszewska" (...)
A jak chcesz tego dokonać :> ?? :lol2: Nie znamy numeru telefonu do wieczorno-nocnego pasma tvn24 :devil: !! Czy tam można w ogóle dzwonić na antenę , jak się nie jest rzecznikiem MON-u , sił powietrznych , etc. :> ?? :lol2: :> ?? :devil:
Cud, że Agatta wyszła z tego "kataklizmu" bez szwanku i, że udało jej się zająć te parę minut na antenie :)
Piszesz i tłumaczysz mi tak , jakbym ja nie zdawał sobie sprawy jaki sajgon dla spragnionego fana regionalnej reporterki , potrafi wygenerować tvn24 dla tych fanów tych dziennikarek :devil: !! :hyh: Wiem doskonale jakie to dla nich łatwe :devil: !!
A teraz bezpiecznie do domu :) Gorącą kąpiel wziąć :lol2:

Po całym dniu w szpitalu .... a znamy szpitalne realia i ..... zapachy :lol2: kąpiel będzie musiała trwać nieco dłużej :spiewa: !! :lol: Jeśli trzeba wymasować i umyć plecy gotowy jestem poświęcić mój cenny czas :lol2:

:arrow:

I tak wyglądały te 3 strony :lol2: A moja ostatnia deklaracja cały czas aktualna , mimo , że od tego czasy upłynęło tak wiele czasu :lol2: !!

Acha :lol2: !! No i dalsza dyskusja dyskusja odbywa się od tego miejsca :lol2: !!

Odrobiliśmy zaległą lekcję :lol2: !!
Ostatnio zmieniony środa 30 sty 2008, 19:32 przez marcinkowsky, łącznie zmieniany 1 raz.
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

marcinkowsky pisze: I tak wyglądały te 3 strony :lol2: A moja ostatnia deklaracja cały czas aktualna , mimo , że od tego czasy upłynęło tak wiele czasu :lol2: !!

Acha ;lol2; !! No i dalsza dyskusja dyskusja odbywa się od tego miejsca :lol2: !!

Odrobiliśmy zaległą lekcję :lol2: !!
Udało się? :lol2:
Wspaniale :lol2: Zatem teraz już do nikogo, o nic nie możemy mieć pretensji, że czegoś nam w wątku brakuje :lol2:
Poza oczywiście główną jego bohaterką :spiewa:

Gratulacje marcinkowsky :lol2: Pomysłu gratuluję i realizacji :lol2: Nawet nie odczułem ciężaru wzmożonej dyskusji :lol2:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Alchemik pisze:Gratulacje marcinkowsky :lol2: Pomysłu gratuluję i realizacji :lol2: Nawet nie odczułem ciężaru wzmożonej dyskusji :lol2:
Naprawdę szło wszystko tak gładko, że nie spostrzegłam się, jak mineło te kilka kwadransów :lol2:
Jeśli to już koniec reaktywacji, to ja dziękuję za współpracę i życzę spokojnego wieczoru i nocy :lol2:
I oczywiście udanego dnia jutrzejszego :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:
Alchemik pisze:Gratulacje marcinkowsky :lol2: Pomysłu gratuluję i realizacji :lol2: Nawet nie odczułem ciężaru wzmożonej dyskusji :lol2:
Naprawdę szło wszystko tak gładko, że nie spostrzegłam się, jak mineło te kilka kwadransów :lol2:
Jeśli to już koniec reaktywacji, to ja dziękuję za współpracę i życzę spokojnego wieczoru i nocy :lol2:
I oczywiście udanego dnia jutrzejszego :lol2:
Dziękuję Wam za ciepłe słowa :lol2: !! ale żadne gratulacje mi się nie należą :lol2: !! "Operacja" poszła sprawnie tylko dzięki Wam :lol2: !! Ja się tylko napracowałem , co przyznaję uczciwie podczas wstawiania w Wasze wypowiedzi polskich znaków :lol2: !!

Tobie notka też miłych snów życzę :lol2: !! A mi dzisiaj na pewno przyśni się Agatka :lol2: !!
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: stajlus »

marcinkowsky pisze: Dziękuję Wam za ciepłe słowa :lol2: !! ale żadne gratulacje mi się nie należą :lol2: !! "Operacja" poszła sprawnie tylko dzięki Wam :lol2: !! Ja się tylko napracowałem , co przyznaję uczciwie podczas wstawiania w Wasze wypowiedzi polskich znaków :lol2: !!
podobało mi się :tanczy: bardzo to wygodne, kiedy ktoś ci podsyła gotowy post i w dodatku jest napisany po Twojej myśli :lol:
piszę się na taką współpracę :lol:
marcinkowsky pisze:Tobie notka też miłych snów życzę :lol2: !! A mi dzisiaj na pewno przyśni się Agatka :lol2: !!
wszystkiego dobrego (dobrego, czyli Agaty) dla wszystkich 8) na noc i dzień :)
tell me what you want... :D
tell me what you need :D
ODPOWIEDZ