Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

arczi
Fan Forum
Fan Forum

Re: Joanna Kryńska

Post autor: arczi »

maxxx pisze:Jakbyś byl fanem Wiśniewskiego to to nie byłoby aż takie trudne No a z Joasią nie ma lekko-ale nie czuje się Nią w zadnej mierze zmęczony
To jakiś paradoks :spiewa: Bo ja nie będąc fanem Wiśniewskiego wiem o nim więcej niż o Joasi :shock:
Ale jakbym miał wiedzieć, że Joasi życie wygląda tak jak tego pana, to ja wolę nie wiedzieć :szalony:
Zapewne Joasia prowadzi spokojne życie :tanczy:
Reasumując watek składa się ze szczypty realnych konkretów dotyczacych Jej pracy,łyżeczki do herbaty drobnych narzekań i chochli zachwytu nad całością blasku Joasi,co w efekcie jest całą prawdą nierzadko całą dobe
O Joasiu! Jak ładnie powiedziane :lol2:
No nasze życie na forum jak w tvn24 :rozglada:
Cała prawda całą dobę- o Joasi :lol2:
aroldinio pisze:a co do reporterów (mam na myśli maxxa ) to mogło by się to podobać Joasi
Co to znaczy :lol:
aroldinio
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: aroldinio »

To prawda całe Zycie o Joasi na tym forum ale Joasia na pewno nie jest taka jak Wiśniewki
A wracając do ostatniego wątku to maxx , kamilo i nika chcą być reporterami Joasi i pomogac jej w codziennej pracy
TVN - OD DZIESIECIU LAT PROGRAMOWO NAJLEPSZE
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Na początku programu długopisik Jej uciekał,ale go capła w ostatniej chwili :lol2: Cóż za refleks :brawa: :aniol:
Włoski rozpuszczone,pieknie ułożone-czego chcieć więcej :aniol: Poprostu Joasia ,proszę :arrow:

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Dziś sie załapałem na dwie ostatnie zapowiedzi Joasi :rozglada:
Rozpuszczone włosy są piękne, kiedy Joasia je zapuściła :tanczy:
Nie wiem, jak mogła tyle czasu ścinać, kiedy jeszcze były krótkie :mhm:
Dziś też bardzo ładna szminka :lol2:
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

maxxx pisze:Jakbyś byl fanem Wiśniewskiego to to nie byłoby aż takie trudne No a z Joasią nie ma lekko-ale nie czuje się Nią w zadnej mierze zmęczony
Ja nie jestem fanem Wiśniewskiego delikatnie mówiąc :nie:
Ale lubię od czasu do czasu posłuchać jego piosenek :spiewa:
arczi pisze:To jakiś paradoks :spiewa: Bo ja nie będąc fanem Wiśniewskiego wiem o nim więcej niż o Joasi :shock:
Ale jakbym miał wiedzieć, że Joasi życie wygląda tak jak tego pana, to ja wolę nie wiedzieć :szalony:
Zapewne Joasia prowadzi spokojne życie :tanczy:
No i nie miała już 3 mężów :nie: :rozglada:
Reasumując watek składa się ze szczypty realnych konkretów dotyczacych Jej pracy,łyżeczki do herbaty drobnych narzekań i chochli zachwytu nad całością blasku Joasi,co w efekcie jest całą prawdą nierzadko całą dobe
Jak ładnie powiedziane :lol2: No nasze życie na forum jak w tvn24 :rozglada: Cała prawda całą dobę- o Joasi :lol2:
O w kucyka! Jak pięknie powiedzieliście - nic dodać nic ująć :brawa:

Co do rzeczy, czyli dzisiejszego ''Prosto z Polski''. Około 15.00 dostałem gorączki, wziąłem leki i położyłem się spać. Wstałem kilka minut po zakończeniu magazynu ;(
Sądząc po capsach - żadna nowość. Wyglądała.. uroczo :tanczy:
maxxx

arczi pisze:Nie wiem, jak mogła tyle czasu ścinać, kiedy jeszcze były krótkie
No aż mi się coś dzieje jak pomyśle,jak te końcóweczki wędrowały niejednokrotnie tak poprostu do kosza :shock: :D

kamilo pisze:No i nie miała już 3 mężów
Pewności nie mamy,ale reke dam uciąc :lol2:
O w kucyka! Jak pięknie powiedzieliście - nic dodać nic ująć
No trzeba było to jakoś fajnie ubrac w słowa :tanczy: Od czasu do czasu trzeba przypomnieć na czym opiera się Nasza bytność i działalność tutaj :aniol:
Co do rzeczy, czyli dzisiejszego ''Prosto z Polski''. Około 15.00 dostałem gorączki, wziąłem lekii i położyłem się spać. Wstałem kilka minut po zakończeniu magazynu
Och biedaku ;( Ale Joasia na pewno Cię pożałuje-nawet jeśli tego nie mówi głośno :aniol: Jutro jak Ci minie gorączka(mam nadzieję) to oglądnij 'PzP' :tanczy: Bo wiesz gorączka i jeszcze Joasia to może być za dużo :lol2: Ale już w fazie ustępowania choroby jest niczym balsam-zresztą tak jak zawsze :aniol:
Sądząc po capsach - żadna nowość. Wyglądała.. uroczo
Uwielbiam to czytać-to jak się wszystkim podoba :lol2: :aniol:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:No aż mi się coś dzieje jak pomyśle,jak te końcóweczki wędrowały niejednokrotnie tak poprostu do kosza :shock: :D

Powinna Nam przesłać już te końcóweczki, a ja bym je ładnie oprawił i powiesił na ścianie. Tylko co by żona powiedziała :rozglada: :twisted:
Pewności nie mamy,ale reke dam uciąc :lol2:
A ja głowę :lol2:
No trzeba było to jakoś fajnie ubrac w słowa :tanczy: Od czasu do czasu trzeba przypomnieć na czym opiera się Nasza bytność i działalność tutaj :aniol:
Wyciskacz łez normalnie - fascynujące :lol2:
Och biedaku ;( Ale Joasia na pewno Cię pożałuje-nawet jeśli tego nie mówi głośno :aniol: Jutro jak Ci minie gorączka(mam nadzieję) to oglądnij 'PzP' :tanczy:
Oczywiście, że oglądnę o ile nie będę musiał jechać do lekarza, jak nie pomogą standardowe metody leczenia (Apap, Rutinoscorbin, krople do nosa i psikasz do gardła) :rydzyk:
A co do Joasi to mam nadzieję, że wspomni sobie o mnie układając się do snu :spiewa:
Bo wiesz gorączka i jeszcze Joasia to może być za dużo :lol2: Ale już w fazie ustępowania choroby jest niczym balsam-zresztą tak jak zawsze :aniol:
Nie da się ukryć, że miałem cichą nadzieję, że mi przypomni o Swoim istnieniu o 17.10, bym mógł się obudzić i nawet na leżąco Ją obejrzeć, nawet, gdy będę myślał, że oglądam... A. Dawidzińska :aniol:
Uwielbiam to czytać-to jak się wszystkim podoba :lol2: :aniol:
Od jutra nic nie będę pisał, bo nie chcę się codziennie powtarzać :cicho:
Ostatnio zmieniony czwartek 07 lut 2008, 18:21 przez Camilo, łącznie zmieniany 1 raz.
arczi
Fan Forum
Fan Forum

kamilo pisze:Co do rzeczy, czyli dzisiejszego ''Prosto z Polski''. Około 15.00 dostałem gorączki, wziąłem leki i położyłem się spać. Wstałem kilka minut po zakończeniu magazynu
Och peszek ;( No ale taka gorączka to moze z wyczekiwania na Joasie, albo coś :roll:
Sądząc po capsach - żadna nowość. Wyglądała.. uroczo
No, to już się nudne robi :/
maxxx pisze:No aż mi się coś dzieje jak pomyśle,jak te końcóweczki wędrowały niejednokrotnie tak poprostu do kosza
No :shock: Straszna sprawa :ech:
Pamiętam jak włoski były jeszcze króciutkie, a Asia jeszcze przycinała ;(
Uwielbiam to czytać-to jak się wszystkim podoba
No fajnie tak czytać :lol2: Chyba szczególnie miło jest Joasi :rozglada:
Ale tak głupio znów bez przerwy chwalić :D
Camilo
Guru
Guru

arczi pisze:Och peszek ;( No ale taka gorączka to moze z wyczekiwania na Joasie, albo coś :roll:
Nie wykluczam, bo od poniedziałku mnie coś łapało, ale to było tak... katarek, kaszelek. Dopiero dziś :rozglada:
Boję się, że to może być grypka, bo coś dziwnie nie mogłem przed chwilą wstać z fotela. Najwyżej będę pisał z laptopa w łóżeczku :roll:
No, to już się nudne robi :/
Niech jutro założy łachmany. Będzie coś dla odmiany, ale dalej uroczo :rydzyk:
No :shock: Straszna sprawa :ech:
Pamiętam jak włoski były jeszcze króciutkie, a Asia jeszcze przycinała ;(
Zbrodnia jakich mało :shock:
No fajnie tak czytać :lol2: Chyba szczególnie miło jest Joasi :rozglada:
Ale tak głupio znów bez przerwy chwalić :D
To tak jutro ponarzekam dla odmiany :spiewa:
I tak mi się to nie uda
maxxx

arczi pisze:No Straszna sprawa
Pamiętam jak włoski były jeszcze króciutkie, a Asia jeszcze przycinała
Ale jej nawtykaliśmy-już na pewno tego nie zrobi :lol2: Ale Joasia wie,że to wszystko w dobrej intencjii :spiewa:
No fajnie tak czytać Chyba szczególnie miło jest Joasi
Ale tak głupio znów bez przerwy chwalić
No niby głupio,ale przed Wami się nie muszę tłumaczyć co :lol2: Chyba każdy z Nas ma ten sam problem i tylko tu może sobie ot tak wykrzyczeć bez żadnych pretensji i zdziwionych min jaka Joasia jest naprawdę :tanczy: Za klasykiem Cymańskim ..czyż nie ? :szalony:
kamilo pisze:Nie wykluczam, bo od poniedziałku mnie coś łapało, ale to było tak... katarek, kaszelek. Dopiero dziś
Boję się, że to może być grypka, bo coś dziwnie nie mogłem przed chwilą wstać z fotela. Najwyżej będę pisał z laptopa w łóżeczku
Tak jak pisałem,zalecam Joasię raz dziennie w godzinach popołudniowych (po 17) + ewentualnie coś lżejszego ,czyli capsy :lol2: Joasia bedzie Ci wdzieczna,że mimo choroby myślisz o Niej ;)
Niech jutro założy łachmany. Będzie coś dla odmiany, ale dalej uroczo
Co też Wy nie wymyślicie :lol2: A jak Porada urozmaicał program to wszyscy,że be :D
Zbrodnia jakich mało
No ja tego nie rozumiem :nie: No cóż Joasia ma tam swoje tajemnice :spiewa:
To tak jutro ponarzekam dla odmiany
I tak mi się to nie uda
Ważne,że się staraleś :D :D Wszyscy jedziemy na tym samym wózku :aniol:
aroldinio
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: aroldinio »

No naszczepcie dzisiaj zdobyłem na magazyn z Joasia jak zwykle w innym ubranku ale i tak mi się podobała , no ładnie jej w tej fryzurce , świecidełka takie jak zwykle , marynarka dopasowano do jej wygładu jednym słowem Joasia mi się po prostu podobała :tanczy: :tanczy:
TVN - OD DZIESIECIU LAT PROGRAMOWO NAJLEPSZE
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:No niby głupio,ale przed Wami się nie muszę tłumaczyć co :lol2: Chyba każdy z Nas ma ten sam problem i tylko tu może sobie ot tak wykrzyczeć bez żadnych pretensji i zdziwionych min jaka Joasia jest naprawdę :tanczy: Za klasykiem Cymańskim ..czyż nie ? :szalony:
Tak jest! 8)
To taki zwrot do Generałowej
Tak jak pisałem,zalecam Joasię raz dziennie w godzinach popołudniwoych (po 17) + ewentualnie coś lżejszego ,czyli capsy :lol2: Joasia bedzie Ci wdzieczna,że mimo choroby myślisz o Niej ;)
Dzięki za poradę Panie doktorze. Tylko muszę uważać, żeby nie przedawkować :rozglada:
Co też Wy nie wymyślicie :lol2:
To już tak pod wpływem gorączki się pisze chcąc nie chcąc :nie:
A jak Porada urozmaicał program to wszyscy,że be :D
To Porada występował w łachmanach? :shock:
No ja tego nie rozumiem :nie: No cóż Joasia ma tam swoje tajemnice :spiewa:
Nie wiem czy to przypadkiem nie jest karalne :xx:
Następnym razem, jak sobie skróci włoski to się pozamieniam z okolicznym... śmieciarzem :rozglada:
Ważne,że się staraleś :D :D Wszyscy jedziemy na tym samym wózku :aniol:
Ten wózek jest popychany przez samą Joasię, a My w nim siedzimy. Nie wiemy, kiedy skończy zakupy :nie:
maxxx

kamilo pisze:Tak jest!
To taki zwrot do Generałowej
To ja też melduje posłuszeństwo :roll: Względne :lol2:
Dzięki za poradę Panie doktorze. Tylko muszę uważać, żeby nie przedawkować
Bede moderował rozwój leczenia :spiewa:
To już tak pod wpływem gorączki się pisze chcąc nie chcąc
Z goraczką to jak z alkoholem-wtedy się chetniej prawde pisze czy mówi :tanczy:
To Porada występował w łachmanach?
No wiesz taki elegancki męzczyzna :shock: Ale rozumiem retoryke :lol2:
Nie wiem czy to przypadkiem nie jest karalne
Następnym razem, jak sobie skróci włoski to się pozamieniam z okolicznym... śmieciarzem
Myślisz,że by to aż wywiało nad morze :shock: Ale nastepnego razu to nie powinno być :rydzyk:
Ten wózek jest popychany przez samą Joasię, a My w nim siedzimy. Nie wiemy, kiedy skończy zakupy
To ja chce być rączką tego wózka :jupi:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:To ja też melduje posłuszeństwo :roll: Względne :lol2:
... i gotowość do pracy :lol2:
Bede moderował rozwój leczenia :spiewa:
I jak się Panu odwdzięczę, Panie doktorze? Jakiś samochodzik, dom zafundować? :roll:
Z goraczką to jak z alkoholem-wtedy się chetniej prawde pisze czy mówi :tanczy:
...wbrew woli :spiewa:
No wiesz taki elegancki męzczyzna :shock: Ale rozumiem retoryke :lol2:
Elegancki, eleganckim, ale nigdy nie wiadomo co w tej głowie drzemie :nie:
Myślisz,że by to aż wywiało nad morze :shock:
Dobre duszki doniosą :jupi:
Ale nastepnego razu to nie powinno być :rydzyk:
Kiedyś to na pewno nastąpi. No chyba, że chce pobić rekord Guinnessa :rydzyk:
To ja chce być rączką tego wózka :jupi:
To może dla mnie też się znajdzie równie wspaniała fuszka :aniol:
maxxx

kamilo pisze:. i gotowość do pracy
..już nie taką względną,ale uczciwą i solidną :tanczy:
I jak się Panu odwdzięczę, Panie doktorze? Jakiś samochodzik, dom zafundować?
Pisz dalej ze mną o Joasi :tanczy:
...wbrew woli
Ale wszystko i tak zostanie między Nami :cicho:
Elegancki, eleganckim, ale nigdy nie wiadomo co w tej głowie drzemie
A to prawda :spiewa:
Dobre duszki doniosą
Muszą być w taki razie arcydokładne ruchy eoliczne :szalony:
Kiedyś to na pewno nastąpi. No chyba, że chce pobić rekord Guinnessa
Kiedyś tak-ale jak zetnie do stanu jaki jest obecnie ja nie bede narzekał-a nawet pochwale Asie :aniol:
To może dla mnie też się znajdzie równie wspaniała fuszka
Hmmm..może bedziesz kółkiem-jak sie czasem z wrazenia zatniesz to może Joasia bedzie próbowała własnoręcznie naprawić :jupi: Gorzej jak każe to zrobić jakiemuś pakerowi ;( Który nie będzie już tak delikatny :( ;(
ODPOWIEDZ