Magda Sakowska

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

arczi pisze:Poza tym jestem zdegustowany, iż muszę pisać drugi post pod rząd
Już sie nikt nie zainteresuje losem eleganckiej Magdaleny
Już od 11.00 chciałem wrzucić capsy, ale jakoś nie mogłem się zebrać. Gdy już się udało najpierw była debata, później konferencja prezesa. :roll:

Nie mniej jednak coś wyszło :D :arrow:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Ach, jak to dobrze, żeś przyszedł z odsieczą capsową :lol2:
O godzinie 15 miała miejsce dyskusja 'Tak czy nie', którą teoretycznie prowadziła Magda, lecz specyfika tego programu chyba polega na tym, że goście głównie gadają ze sobą i sami zadają sobie pytania- bo Magda jakoś się tam nie wracała, co się zdarza rzadko :lol2: Rozmowa Saryusza- Wolskiego z Korwinem- Mikke tak się rozgrzała, że ten pierwszy aż poprosił o interwencję Pani Redaktor, która po chwili zakończyła dyskusje :D
Niestety dziś serwisy z Sakosią mijały mi niemiłosiernie szybko :hmm: Ale jutro też jest dzień :lol2:
Camilo
Guru
Guru

Sakosia w reklamie TVN24 jako najbardziej opiniotwórczej telewizji :lol2:
Obrazek
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

To odrobinke złapałem na koniec tej opiniotwórczej twarzy :D Poza tym wiele się nie wypowiem ,bo malutko Magdy dziś miałem okazję oglądać :( Szkoda tylko,że się nie pożegnała ładnie jak zawsze to czyni w weekendy bo Ją zabrali brutalnie.Mimo wszystko miałem drobny niedosyt :grozi: :lol2:

Jak ja lubie ten 'beszczelnie' pewny siebie wzrok pokazujący ten prezenterski luz i obycie Magdy :tanczy: :arrow:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

I na koniec zabawa :D :arrow:

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Camilo
Guru
Guru

A ja miałem zapisanych kilka capsów z dzisiejszego Dnż i tajemniczym trafem wszystkie zniknęły :evil:
Camilo
Guru
Guru

Boska Sakowska w poniedziałkowe popołudnie :lol2:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

maxxx pisze:I na koniec zabawa
Co za fajne przeróbki :lol2: Ta druga jest chyba najlepsza :lol2:

I jaki ogrom capsów z dziś :lol2: Miałem przyjemność widzieć tylko kawałek serwisu o 14 :ech:
Ale dobre i to :D Magda bardzo drążyła temat zaatakowanych polskich policjantów w Kosowie :rozglada:
Wczoraj świetna marynarka, dziś kolej na szkaradną :lol2:
Camilo
Guru
Guru

arczi pisze:Co za fajne przeróbki Ta druga jest chyba najlepsza
A to twórczość Photoshopowa :?: :uhh: Z tego wszystkiego to zapomniałem o tym wszystkim napisać, bo miałem nad sobą inspekcję :devil: Mi najbardziej podoba się trzeci :D
maxxx

kamilo pisze:A ja miałem zapisanych kilka capsów z dzisiejszego Dnż i tajemniczym trafem wszystkie zniknęły
kamilo pisze:Z tego wszystkiego to zapomniałem o tym wszystkim napisać, bo miałem nad sobą inspekcję
Zbierzność zdarzeń i zjawisk przypadkowa :xx: :spiewa:
arczi pisze:Ta druga jest chyba najlepsza
kamilo pisze:Mi najbardziej podoba się trzeci
Ciekawe tylko czy Magdzie jakiś by się spodobał :D

A jeszcze mi się coś przypomniało.Otóż o 11.00 tuz przed startem 'Dnia na Żywo' Jakub Porada zapowiedział Beate Sakowską :hmm: Poprawił się po kilku sekundach,przypuszczam,że nie samoistnie a dostał uwagę na słuchawkę :spiewa:
Magda widać nie była zadowolona bo przywitała się z widzami słowami 'Magda Sakowska witam' ze sporym akcentem na to pierwsze :lol2:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Zbierzność zdarzeń i zjawisk przypadkowa
Cieszę się, że nie tylko ja jestem inwigilowany przez służby specjalne. Zwłaszcza taką jedną :spiewa:
Ciekawe tylko czy Magdzie jakiś by się spodobał
Ona nie jest taka wybredna jak niektóre koleżanki :devil:
A jeszcze mi się coś przypomniało.Otóż o 11.00 tuz przed startem 'Dnia na Żywo' Jakub Porada zapowiedział Beate Sakowską...
To nie pierwszy i pewnie nie ostatni taki przypadek u niego. W zeszłym roku, prowadząc Poranek z Helu prostował, że ośrodek prezydencki nie znajduje się w Juracie, tylko we... Władysławowie :twisted:
Camilo
Guru
Guru

Który to już? Ach, 4 dzień na posterunku... :lol2: Czasami się już daje we znaki :rozglada:
Obrazek Obrazek
maxxx

kamilo pisze:Ona nie jest taka wybredna jak niektóre koleżanki
Och byś się zdziwił jeszcze :D Magda wygląda mi na silna osobowość i raczej nie zachwyci się tak odrazu pierwszym lepszym przysłowiowym capsem :lol2: Brak krytyki bedzie już nagroda :D

Magda,inaczej pisząc głowna twarz pasma DnŻ piąty dzień w pracy :D Wygląda na to,że jedynie środy i czwartki zostawia dla innych :D Dziś mało Ją oglądałem jak do tej pory,wiem tylko,że rozmawiała w sprawie Traktatu z rektorem uczelni :spiewa:
Dziś to chyba więcej Sejmu i konferencji niż Magdy.Dwie zdobycze :arrow:

Obrazek

Obrazek
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Och byś się zdziwił jeszcze Magda wygląda mi na silna osobowość i raczej nie zachwyci się tak odrazu pierwszym lepszym przysłowiowym capsem Brak krytyki bedzie już nagroda
Silną osobowość to ma, ale potrafi się ucieszyć i docenić chyba dary zrobione w celach społecznych :szalony:
Magda,inaczej pisząc głowna twarz pasma DnŻ piąty dzień w pracy
A ja bym dał sobie rękę uciąć, że 4 :spiewa:
maxxx

Re: Magda Sakowska

kamilo pisze:A ja bym dał sobie rękę uciąć, że 4
To byś nie miał ręki :nie: I wtedy wreszcie bym dotrzymywał Ci kroku na forum w szybkości odpisywania 8)

Magda ostatnio nie rozpieszcza widzów usmiechami :rozglada:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:To byś nie miał ręki I wtedy wreszcie bym dotrzymywał Ci kroku na forum w szybkości odpisywania
Chciałem napisać o głowie, ale stwierdziłem że to zbyt ryzykowne :lol2:
Magda ostatnio nie rozpieszcza widzów usmiechami
To Magda kiedykolwiek tak naprawdę rozpieszczała uśmiechem :shock:
Gdybyś 5 dzień musiał gadać przez 6 godzin to byś miał podobnie - gwarantuję :lol2:
ODPOWIEDZ