Moderator: Łukasz
Miejmy nadziejê, ¿e Pawe³ sprosta Twoim wymaganiom :rozglada:Funckyrella pisze:no có¿ Paw³a nie ma, nie ukrywam, z perspektywy fanki marnotrawnej, mnie to cieszyAle wróci³am, wiêc od Paw³a tego te¿ wymagam :devil:
W rzeczy samejFunckyrella pisze:Nasza prywatna stacja caÂłodobowa - czemu nie![]()
Black odpada, choÌ móg³by wnieœÌ spory kapita³, ale on ma najbardziej rozleg³e horyzonty zainteresowaù i strasznie wygórowane oczekiwania :devil:
Taak, wyperswadujemy co niektĂłrym koszmarne marynary :rozglada:maxxx pisze:A pewnie-jeÂśli chcesz pojdziesz w kierunek biznesowy,chyba,Âże wolisz odpowiadaĂŚ za coÂś lÂżejszego aczkolwiek przyjemniejszego np stylizacja prezenterek/Ăłw<zeby nie byÂło>,dobiĂłr ubraĂą etc :spiewa:adam pisze:Mam nadziejĂŞ ze dlamnie zajmiecie jakieÂś stanowisko
:mhm: A ja siĂŞ coraz bardziej zastanawiam nad tym, czy by go nie oskarÂżyĂŚ wÂłaÂśnie :mhm: A o co, zapytacie? :rozglada: A, o zaniedbywanie :nie: Jak moÂżna tak zaniedbywaĂŚ mnie :uhh: najwiĂŞkszÂą i najwierniejszÂą fankĂŞ :nie: SzĂłsty dzieĂą juÂż go nie ma :uhh:Black Jack '62 pisze:No dobra, dobra, przecieÂż z tym skarÂżeniem siĂŞ wzajemnym, to ja ÂżartowaÂłem
Zero satysfakcji :? JuÂż dawno nie czuÂłam siĂŞ tak pomijana i niezaspokojona :nie: Do tego dochodzi straszliwa nudaaaaaa :hyh: Czekam jeszcze ze dwa kwadranse i wychodzĂŞ na zakupyDÂżastina pisze:Miejmy nadziejĂŞ, Âże PaweÂł sprosta Twoim wymaganiom :rozglada:
DÂżastinaDÂżastina pisze:W rzeczy samejale tak na dobrÂą sprawĂŞ to kaÂżdy z nas ma wygĂłrowane oczekiwania :mhm: ProponujĂŞ jednak sprĂłbowaĂŚ
RzÂądziĂŚ bĂŞdĂŞ ja :rozglada: i obiecujĂŞ, Âże bĂŞdzie pis
moÂżecie byĂŚ pewni
nikt nie bĂŞdzie pokrzywdzony
100% satysfakcji dla kaÂżdego
Dopisujemy siĂłdmy :] ÂŻeby przy okazji rekompensowania Âżadnego dnia nie opuÂściĂŚ :spiewa: JesteÂśmy bezlitosneDÂżastina pisze: :mhm: A ja siĂŞ coraz bardziej zastanawiam nad tym, czy by go nie oskarÂżyĂŚ wÂłaÂśnie :mhm: A o co, zapytacie? :rozglada: A, o zaniedbywanie :nie: Jak moÂżna tak zaniedbywaĂŚ mnie :uhh: najwiĂŞkszÂą i najwierniejszÂą fankĂŞ :nie: SzĂłsty dzieĂą juÂż go nie ma :uhh:
:mhm: Fakt posiadania zazdrosnych ch³opaków, narzeczonych, mê¿ów; zazdrosne dziewczyny, narzeczone, ¿ony, etc., którym nasze podwójne ¿ycie mog³oby siê nie do koùca spodobaÌ :devil: Zastrzegam jednak, ¿e ja nie mam z tym problemuD¿astina pisze: :mhm: A dlaczego moja propozycja zlotu fanów :rozglada: spotka³a siê z tak ma³ym, ¿eby nie napisaÌ ¿adnym :> odzewem :mhm: Macie coœ do ukrycia? :rozglada:
Ja teÂż :uhh: Jaka nudna ta stacja :uhh: kiedy nie ma naszych ulubieĂącĂłw :uhh:Funckyrella pisze: Zero satysfakcji :? JuÂż dawno nie czuÂłam siĂŞ tak pomijana i niezaspokojona :nie:
:rozglada: Jak wrĂłci i tak mu wszystko wybaczĂŞ :rozglada:Funckyrella pisze: Dopisujemy siĂłdmy :] ÂŻeby przy okazji rekompensowania Âżadnego dnia nie opuÂściĂŚ :spiewa: JesteÂśmy bezlitosne![]()
:mhm: MyÂślisz, Âże siĂŞ zagalopowaÂłam :rozglada: A ja mam juÂż nazwĂŞ dla tej stacji :mhm: ale moÂże nie bĂŞdĂŞ jej zdradzaĂŚ :mhm: ....a zresztÂą, co mi tamFunckyrella pisze: DÂżastinaWystopuj :stop: Bo to juÂż o populizm zakrawa :devil:
..dokÂładnie,traci swojÂą magie :spiewa: NaleÂży siĂŞ cieszyĂŚ,Âże ma takowÂą jak w niej siĂŞ pokazujÂą nasi ulubieĂący w przeciwienstwie do innychJa teÂż Jaka nudna ta stacja kiedy nie ma naszych ulubieĂącĂłw
Pe³na znajomoœÌ swoich reakcji,te¿ tak mam :aniol: :spiewa:Jak wróci i tak mu wszystko wybaczê
W gruncie rzeczy fajna,kaÂżdy moÂże sobie zindywidualizowaĂŚ nazwe po siebie :spiewa:A ja mam juÂż nazwĂŞ dla tej stacji ale moÂże nie bĂŞdĂŞ jej zdradzaĂŚ ....a zresztÂą, co mi tam Moja Stacja I co? Jak Wam siĂŞ podoba? MoÂże byĂŚ?
Czy ja jako, no przynajmniej z nazwy, fanka PawÂła, powinnam o czymÂś niepokojÂącym wiedzieĂŚ :>adam pisze:Na miejscu PawÂła -jeÂśli bym chciaÂł utrzymaĂŚ takÂą fanke jak DÂżastina bym szybko wrĂłciÂł :cicho:
Z tĂŞsknoty uczucia swoje moÂże przelaĂŚ na innego prezentera :spiewa: -coÂś wiem ale nie powiem :spiewa: :spiewa:
JesteÂście niemoÂżliwimaxx pisze:MoÂże allDÂŻASTINATylko Âżeby nas nie oskarÂżyli o plagiat naszej wschodniej'kuzynki' allDÂŻAZIRY :cicho:
Ty naprawdĂŞ masz dyktatorskie zapĂŞdy :devil:DÂżastina pisze:A ja mam juÂż nazwĂŞ dla tej stacji :mhm: ale moÂże nie bĂŞdĂŞ jej zdradzaĂŚ :mhm: ....a zresztÂą, co mi tamMoja Stacja
I co?
Jak Wam siĂŞ podoba? :rozglada: MoÂże byĂŚ?
Ale na poczÂątku lekki foch:rozglada: Jak wrĂłci i tak mu wszystko wybaczĂŞ :rozglada:
:o O co ja tu jestem posÂądzana? :rozglada: Ja miaÂłabym byĂŚ niewierna PawÂłowi? :rozglada: AdamFunckyrella pisze:Czy ja jako, no przynajmniej z nazwy, fanka PawÂła, powinnam o czymÂś niepokojÂącym wiedzieĂŚ :>adam pisze:Na miejscu PawÂła -jeÂśli bym chciaÂł utrzymaĂŚ takÂą fanke jak DÂżastina bym szybko wrĂłciÂł :cicho:
Z tĂŞsknoty uczucia swoje moÂże przelaĂŚ na innego prezentera :spiewa: -coÂś wiem ale nie powiem :spiewa: :spiewa:![]()
Taaak, z naszymi, forumowymi chÂłopcami :rozglada: lÂżej siĂŞ znosi tĂŞ tĂŞsknotĂŞ i przedÂłuÂżajÂące siĂŞ oczekiwanie :*Funckyrella pisze:JesteÂście niemoÂżliwimaxx pisze:MoÂże allDÂŻASTINATylko Âżeby nas nie oskarÂżyli o plagiat naszej wschodniej'kuzynki' allDÂŻAZIRY :cicho:
![]()
Od razu tak siĂŞ raÂźniej na sercu robi :buzi:
Nnnno :rozglada:, a dziÂś stwierdziÂłam, Âże na terrorystkĂŞ teÂż bym siĂŞ nadawaÂła :rozglada:Funckyrella pisze: Ty naprawdĂŞ masz dyktatorskie zapĂŞdy :devil:
No, moÂże lekki fochFunckyrella pisze:Ale na poczÂątku lekki fochDÂżastina pisze::rozglada: Jak wrĂłci i tak mu wszystko wybaczĂŞ :rozglada:ÂŻeby nie wydawaÂło mu siĂŞ, Âże moÂże tak sobie bez Âżadnych konsekwencji znikaĂŚ na tak dÂługi czas
Nie wiem, czy mnie macie teÂż na myÂśli, ale jeÂśli tak, to jest mi strasznie miÂło. Z tym, Âże z mojego punktu widzenia, to ja raczej jestem kiepskim antidotum na tĂŞsknotĂŞ :? Sam nie jestem w stanie sobie z tym uczuciem poradziĂŚ, wiĂŞc innym pomĂłc tym bardziej nie mogĂŞ :?DÂżastina pisze:Taaak, z naszymi, forumowymi chÂłopcami :rozglada: lÂżej siĂŞ znosi tĂŞ tĂŞsknotĂŞ i przedÂłuÂżajÂące siĂŞ oczekiwanie :*
Nigdzie indziej nie znajdziecie osĂłb bardziej szczerychDÂżastina pisze:Nnnno :rozglada:, a dziÂś stwierdziÂłam, Âże na terrorystkĂŞ teÂż bym siĂŞ nadawaÂła :rozglada:
:mhm: allDÂŻASTINA :mhm: teÂż mi siĂŞ bardzo podoba :rozglada:
DÂżastina, masz racjĂŞ, a co siĂŞ bĂŞdziesz fochaĂŚ, jak on siĂŞ tak piĂŞknie i tkliwie na Was patrzy, kiedy juÂż wrĂłciDÂżastina pisze:No, moÂże lekki fochFunckyrella pisze:Ale na poczÂątku lekki fochDÂżastina pisze::rozglada: Jak wrĂłci i tak mu wszystko wybaczĂŞ :rozglada:ÂŻeby nie wydawaÂło mu siĂŞ, Âże moÂże tak sobie bez Âżadnych konsekwencji znikaĂŚ na tak dÂługi czas
ale niczego nie obiecujê :rozglada: mam do niego tak¹ s³aboœÌ
Âże jak go w koĂącu zobaczĂŞ i usÂłyszĂŞ to... :szalony: :szalony: :szalony:
A czy Ty w jakiœ ewidentny sposób mu ci¹¿ysz?D¿astina pisze: :o O co ja tu jestem pos¹dzana? :rozglada: Ja mia³abym byÌ niewierna Paw³owi? :rozglada: Adamto, ¿e zdarzy mi siê napisaÌ coœ mi³ego w w¹tku innego prezentera, bardzo sympatycznego zreszt¹, jeszcze nic nie znaczy
PaweÂł tak szybko siĂŞ mnie nie pozbĂŞdzie :nie: ChoĂŚ moÂże by chciaÂł :devil:
Nie schlebiaj sobie, nie schlebiaj :devil:Black Jack pisze: Nie wiem, czy mnie macie teÂż na myÂśli, ale jeÂśli tak, to jest mi strasznie miÂło.
Nie sÂłuchaj go w Âżadnym razie - on reprezentuje typowe szowinistyczne podejÂście do kobiet, zobacz tylko jak w tej chwili Twojej sÂłaboÂści od razu CiĂŞ osaczyÂłBlack Jack pisze:DÂżastina, masz racjĂŞ, a co siĂŞ bĂŞdziesz fochaĂŚ, jak on siĂŞ tak piĂŞknie i tkliwie na Was patrzy, kiedy juÂż wrĂłci![]()
Black Jack '62 pisze:DÂżastina, masz racjĂŞ, a co siĂŞ bĂŞdziesz fochaĂŚ, jak on siĂŞ tak piĂŞknie i tkliwie na Was patrzy, kiedy juÂż wrĂłci![]()
:rozglada: Wiesz Blacky :rozglada: napisaĂŚ to ja mogĂŞ sobie wiele, ale... :rozglada:Black Jack '62 pisze: WidzĂŞ, Âże nie jesteÂś kobietÂą z ''wybitnymi' humorkami i nie udajesz kokieteryjnie z rĂŞkÂą na sercu, trzepoczÂąc rzĂŞsami: ''zapewniam CiĂŞ, Âże z tym walczĂŞ caÂły czas''Poza tym pewnie nie jesteÂś ironiczna i sarkastyczna, ani bezczelna, ani uparta?
:rozglada: Pytanie :rozglada: tylko jak On sobie z tym szczĂŞÂściem poradzi?Black Jack '62 pisze:PaweÂł to szczĂŞÂściarz - krĂłtko piszÂąc
Blacky :* ja oczywiÂście takÂże Ciebie miaÂłam na myÂśliFunckyrella pisze:Nie schlebiaj sobie, nie schlebiaj :devil:Black Jack pisze: Nie wiem, czy mnie macie teÂż na myÂśli, ale jeÂśli tak, to jest mi strasznie miÂło.
:rozglada: A niech siĂŞ trochĂŞ facet ucieszy :devil:Funckyrella pisze:Nie sÂłuchaj go w Âżadnym razie - on reprezentuje typowe szowinistyczne podejÂście do kobiet, zobacz tylko jak w tej chwili Twojej sÂłaboÂści od razu CiĂŞ osaczyÂł![]()
A jak jeszcze zacz¹³ te romantyczne tematy poruszaÌ: to tarcza antyrakietowa, to znów nowy szef policji - tylko œwieczek dodaj¹cych romantyzmu klimatowi brakowa³o..chyba zemdla³aœ na jego widok co![]()
![]()
Twoje Âżyczenia plus podstĂŞp z szukaniem nowych idoli i popatrz podziaÂłaÂło :devil: PaweÂł najwyraÂźniej siĂŞ przestraszyÂł, Âże moÂże straciĂŚ DÂżastiny wzglĂŞdyBlack tak siĂŞ wczuÂł ostatnio w rolĂŞ naszego przywĂłdcy duchowego, mĂłgÂł wydaĂŚ Ci siĂŞ nawet autentyczny, to pomyÂślaÂłam, Âże posÂłuchaÂś jego rad, tych no wiesz, Âżeby sobie w chudych tygodniach szukaĂŚ nowych idoli
Znajdzie siê jedna normalna kobieta, to od razu otoczy j¹ opiek¹ inna, która na wyboist¹ drogê relacje damsko-mêskie od razu zechce naprowadziÌ :?Nie s³uchaj go w ¿adnym razie - on reprezentuje typowe szowinistyczne podejœcie do kobiet, zobacz tylko jak w tej chwili Twojej s³aboœci od razu Ciê osaczy³ a i ja te¿ od siebie chcê Ci tê planowan¹ uleg³oœÌ jak najszybciej z umys³u wyperswadowaÌ
A na jakich forach i co piszÂą :>DÂżastina pisze:Funcky :* za Âżyczenia dziĂŞkujĂŞ i oby siĂŞ speÂłniÂły :rydzyk:
A wiesz o tym, Âże o nas ( fankach PawÂła) na forach internetowych siĂŞ pisuje :rozglada:
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości