Aktualne sprawy forum
Moderator: Łukasz
Ja miaÂłem dziÂś tylko raz taki przypadek, gdy wpisywaÂłem odzyskane hasÂło, ale poza tym wszystko jest juÂż ok.
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
-
- Fan Forum
Re: Aktualne sprawy forum
Hmmm... :mhm: Czy już można wstawiać obrazki do podpisów? :mhm: Bo widzę, że dwóch użytkowników wstawiło obrazki.
Zwracam także uwagę na wielkość liter w podpisie. :?
Zwracam także uwagę na wielkość liter w podpisie. :?
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

Szczególnie jeden obrazek w podpisie jest bardzo duży i oglądanie go w takich rozmiarach co kilka postów będzie uciążliwe zapewne nie tylko dla mnie.
Nic się w tej sprawie nie zmieniło. Będzie to badane.
Dziękuję za sygnał.
Dziękuję za sygnał.
Czy to tylko u mnie - jak dziś wszedłem na forum byłem wylogowany choć mam zaznaczoną opcję "Loguj przy każdej wizycie" - jak się zalogowałem okazuje się, że ostatnią wizytę miałem 21.10 i od tego czasu znikły mi wszystkie posty pisane po tym terminie. Podobnie z zegarem - wczoraj miałem ok a dziś mam z powrotem czas letni.
edit: widzę, że niektórym też posty pouciekały.
edit: widzę, że niektórym też posty pouciekały.
ZIMA
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Pozostaje mi tylko przeprosić.
Baza forum ma prawie 400 MB. Przez kilka dni cześciami przenosiliśmy ją na nowy serwer. Dzisiaj rano przepinaliśmy domenę. Już naprawdę ostatni serwer, z którego nigdzie się nie ruszamy.
Robiliśmy wszystko, żeby nie popsuć kodowania, pomagali nam nawet admini z nazwa.pl, bo takiego olbrzyma nikt nie potrafił się podjąć żeby przenieść... Udało się, ale straciliśmy posty z kilku dni (okres, gdy forum działało, a baza była już zgrana i stopniowo przenoszona).
Więcej się to nie powtórzy, bo już nigdzie się nie wybieramy.

Baza forum ma prawie 400 MB. Przez kilka dni cześciami przenosiliśmy ją na nowy serwer. Dzisiaj rano przepinaliśmy domenę. Już naprawdę ostatni serwer, z którego nigdzie się nie ruszamy.
Robiliśmy wszystko, żeby nie popsuć kodowania, pomagali nam nawet admini z nazwa.pl, bo takiego olbrzyma nikt nie potrafił się podjąć żeby przenieść... Udało się, ale straciliśmy posty z kilku dni (okres, gdy forum działało, a baza była już zgrana i stopniowo przenoszona).
Więcej się to nie powtórzy, bo już nigdzie się nie wybieramy.