michal_borkowski pisze:Program "Biznes dla ludzi" zyskał nową twarz - oprócz red. Roberta Stanilewicza, możemy teraz oglądać w nim red. Agatę Zamęcką.
Przecież ja wspomniałem o tym 2 dni temu w wątku u Agaty Zamęckiej. Ciekawe, czy Paweł Blajer obecnie jest na urlopie.
Tak, ale nie wynikało z niego, że to coś więcej niż jednorazowa "przygoda". ps. Od siebie dodam tylko, że wątki dotyczące prezenterek przeglądam zwykle pobieżnie - jak dla mnie jest tam stanowczo za dużo... fetyszu
michal_borkowski pisze: Od siebie dodam tylko, że wątki dotyczące prezenterek przeglądam zwykle pobieżnie - jak dla mnie jest tam stanowczo za dużo... fetyszu
Oj tam, oj tam.
Camilo pisze:Nie igraj z ogniem.
Nie wiem, czy formalnie Blajer jest na urlopie, ale on chyba cały czas edukuje się - a teraz czas dla takich ludzi raczej gorący.
@Camilo O co ci chodzi? Tak na marginesie, to Paweł Blajer jest doktoranetem na Wydziale Nauk Ekonomicznych UW, więc mógłby spokojnie pracować na etapie wykładowcy akademickiego.
I właśnie ową działalność naukową miałem na myśli. Nie wiem, czy pracodawca w postaci TVN wymusza w tym celu branie urlopu, czy też patrzą na to bardziej przychylnym okiem. A kwestii igrania z ogniem raczej wyjaśniać nie muszę, bo na forum ważna jest przyjazna atmosfera.
Camilo pisze:I właśnie ową działalność naukową miałem na myśli. Nie wiem, czy pracodawca w postaci TVN wymusza w tym celu branie urlopu, czy też patrzą na to bardziej przychylnym okiem. Kwestii igrania z ogniem raczej wyjaśniać nie muszę.
Myślę że raczej to pierwsze. Obecnie na większości polskich uczelni trwa sesja.
Jutro Poranek w TVN24 BIS rozpocznie się od godziny 5:55, nie kojarzę żeby wcześniej ten program rozpoczynał się o tej godzinie. Chcą tym sposobem zrobić konkurencję dla TVN24?
Od pewnego czasu w weekendy są trochę bezsensowne skróty informacji. Na przykładzie programu Świat o czwartej wygląda to tak:
16:00 Skrót informacji
16:04 Świat o czwartej
16:30 Skrót informacji
16:34 Świat o czwartej
Jest to trochę bez sensu skoro Świat o czwartej jest programem informacyjnym. Podobnie jest przy Świecie w południe.