Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Pojawi³a siê gwiazda dziœ w poranku ;) Odziana w czarny spodnium, w³osy g³adko zaczesane, spiête. WyraŸnie poruszona tragedi¹ :( ³¹czy³a siê wiele razy z reporterami, którzy byli na Œl¹sku, mia³a te¿ goœci w studio, m.in. górników, którzy prze¿yli wypadki w kopalni.
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

D¿astina pisze:Pojawi³a siê gwiazda dziœ w poranku ;) Odziana w czarny spodnium, w³osy g³adko zaczesane, spiête. WyraŸnie poruszona tragedi¹ :( ³¹czy³a siê wiele razy z reporterami, którzy byli na Œl¹sku, mia³a te¿ goœci w studio, m.in. górników, którzy prze¿yli wypadki w kopalni.
Mi siê uda³o j¹ dorwaÌ na sam koniec jak rozmawia³a z Jackiem Pa³asiùskim, szkoda, ¿e nie widzia³am jej od samego pocz¹tku. Mo¿e jednak uda siê œwiêtowaÌ wraz z g³ówn¹ jubilatk¹ :D ..chocia¿ co ja gadam, taka tragedia, Anita powa¿na dziœ by³a i ¿a³oba jest- od³ó¿my œwiêtowanie na "zaœ". Obiecujê nic tu nie wpisywaÌ, by nie przekroczyÌ 399str.
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

dziĂŞx za niusa DÂżastina : )

to byÂł napewno dla niej jeden z najtrudniejszych porankĂłw.szczegĂłlnie jeÂżeli rozmawiaÂła z gĂłrnikami.straszna jest ta tragedia..bardzo dobrze,Âże nie ma SzkÂła Kontaktowego,Miecugow przy biurku prezenterskim po M24h.bardzo w porzÂądku.to zaszczyt,Âże Anita pojawiÂła siĂŞ w poranku wÂłaÂśnie w taki dzieĂą,widaĂŚ,Âże wÂładze TVN24 naprawdĂŞ jÂą sobie ceniÂą.
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Taaaaa ... :/ te ostatnie dni nie nastraja³y do pisania na forach ... przynajmniej mnie nie ... media maj¹ jednak si³ê ... ta zaduma g³ównie dziêki nim udzieli³a mi siê ... Tym bardziej œwiêtowaÌ ''okr¹g³¹'' stronê by³oby nie w porz¹dku :/ Poza tym nie wypada³o pochylaÌ siê nad profesjonalizmem Anity w obliczu takiej tragedii. Teraz te¿ nie wypada, wiêc napiszê tylko, ¿e ucieszy³em siê, ¿e ten ciê¿ki czas mog³em prze¿yÌ wespó³ z Anit¹, bo ona potrafi przekazaÌ nawet najgorsze informacje tak, ¿e cz³owiek ma nadziejê, ¿e jutro bêdzie lepsze, jednoczeœnie nie zapominaj¹c o maj¹cej miejsce tragedii :)
DziÂś juÂż znacznie weselszy nastrĂłj. Owszem dominowaÂła tematycznie tragedia gĂłrnicza, ale byÂło wiele innych tematĂłw. NajwaÂżniejszy, obok wymienionego przeze mnie, to sprawa polskiego weta na szczycie UE-Rosja :D I kilka rozmĂłw z tym tematem zwiÂązanych Anita musiaÂła przeprowadziĂŚ, m.in. z IwiĂąskim z SLD (wspaniaÂła polemika - ''dokopaÂła'' mu 8) ) i z Buzkiem (rĂłwnieÂż peÂłne uznanie 8) ). StaÂłe pozycje programu, pogoda, sport, autorski przeglÂąd z Mieciem, jak zwykle w miÂłej atmosferze 8)
Tak na marginesie ... Anita bardzo Âładnie w tej czerni i obfitym dekoltem dziÂś wyglÂądaÂła :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
michaek
Bywalec
Bywalec

Post autor: michaek »

I o czym tu pisac, o poranku. :roll:
Nawet nie chcĂŞ myÂśleĂŚ o tematach , jake przyszÂło Anicie przedstawiaĂŚ.
Oby jak najmniej takich PoradkĂłw. ;(

A znalazÂłem przypadkiem coÂś takiego. Nie wiem(nie pamiĂŞtam), czy ktoÂś to juÂż tu rzucaÂł.
http://wiadomosci.onet.pl/1402786,19,1, ... ,item.html
Kończ waść wstydu oszczędź, Faktów nie niszcz...
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:NajwaÂżniejszy, obok wymienionego przeze mnie, to sprawa polskiego weta na szczycie UE-Rosja :D I kilka rozmĂłw z tym tematem zwiÂązanych Anita musiaÂła przeprowadziĂŚ, m.in. z IwiĂąskim z SLD (wspaniaÂła polemika - ''dokopaÂła'' mu 8) )

Anita nie pierwszy raz pokazaÂła jak "ceni" tĂŞ stronĂŞ sceny politycznej :rozglada:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Za to wielokrotnie POkazywaÂła jak ceni innÂą :lol2:

Wczoraj nie mog³em ogl¹daÌ, za to dziœ odsapn¹³em z ulg¹, kiedy o 12-stej wyemitowano powtórkê :D
Dziwaczka tak moÂżna byÂłoby pokrĂłtce okreÂśliĂŚ AlessandrĂŞ Mussolini po obejrzeniu DP, a DP z niÂą, programem dziwacznym :?
Ni mnie ogrza³, ni oziêbi³ :D By³y momenty, ze œmia³em siê, a by³y te¿ fragmenty, które powodowa³y z³oœÌ :mhm:
Zobaczyli¶my, ¿e znana jest z ciêtego jêzyka, ale zabrak³o ''high lights'' z jej kariery. A choæby tego, kiedy odpieraj±c zarzut, ¿e do jej partii Alternatywa Socjalna nale¿± osoby o skrajnych pogl±dach, powiedzia³a, ¿e ''LEPIEJ BYÆ FASZYST¡ NI¯ PEDA£EM'' :D Albo, kiedy popar³a propozycjê kastracji gwa³cicieli. :]
Chyba ''widowiskowoÂściÂą'' sugerowali siĂŞ autorzy programu, przez rok namawiajÂąc Mussolini do rozmowy :D DziwiĂŞ siĂŞ zatem, Âże brakÂło takich ''kwiatkĂłw'' :>

Nadal nie wiem, czy cieszyĂŚ, czy pÂłakaĂŚ, Âże niegdysiejsza dziaÂłaczka postfaszystowskiego Sojuszu Narodowego, przespacerowaÂła siĂŞ do i stanĂŞÂła na czele Alternatywy SpoÂłecznej. :devil: JakoÂś zabrakÂło (spodziewanej przeze mnie) w programie ostrej krytyki ideologii obu partii :?

Nadal teÂż nie wiem: cieszyĂŚ siĂŞ, czy pÂłakaĂŚ, Âże nasi dziadkowie ginĂŞli, Âżeby siebie i rodziny uwolniĂŚ spod faszystowskiego buta, a teraz prominentne stacje telewizyjne wolnej Polski, rok skamlajÂą o wywiad z wnuczkÂą wielkiego wodza Duce :hyh:

MoÂże, skoro juÂż zdecydowano siĂŞ krĂŞciĂŚ o niej program, w tym ciasnym pokoiku :devil: , omawiajÂąc koligacje rodzinne, naleÂżaÂło czĂŞÂściej exponowaĂŚ to, Âże bohaterka jest siostrzenicÂą Sophii Loren. :devil: Albo to, Âże pojawiÂła siĂŞ na okÂładce wÂłoskiej edycji Playboya :D
Bez wzglêdu na to, ta pani, z 1%, czy 80% poparcia stanowi mniejsze, b¹dŸ wiêksze zagro¿enie dla w³oskiej demokracji. Z³o jest z³em zawsze. Nawet maleùkie ziarenko, kiedyœ musi obrodziÌ :? Co z tego, ¿e kobieta jest jak¹œ frustratk¹. Ma³o takich ludzi na œwiecie, gotowych j¹ wesprzeÌ, poprzeÌ? Czym? Tym? zas³u¿y³a sobie, by staÌ siê bohaterk¹ DP? :? :hyh: :hyh: :hyh: :hyh: :hyh: :hyh: :hyh: Na razie nie wp³ywa znacz¹co na losy swojego kraju, ani œwiata, ale kto wie, jeœli nadal bêdzie mia³a tak owocn¹ kampaniê w mediach :D Z tego co mi wiadomo, jakiœ czas temu ukaza³ siê o niej artyku³ w ''Pani''. niestety nie wiem, jaka by³a jego wymowa.

CaÂłe szczĂŞÂście Anita nie przechadzaÂła siĂŞ z niÂą po wÂłoskich ulicach, przy ktĂłrych ciÂągnÂą siĂŞ sklepy Versace, Gucci, Armani i inne. Funcky nie wyprorokowaÂła :D

[ Dodano: Nie Lis 26, 2006 3:39 pm ]
Jeszcze mi siĂŞ coÂś przypomniaÂło :D CoÂś, co zrobiÂło na mnie piorunujÂące wraÂżenie :>
Mussolini mĂłwiÂła, Âże zÂła doktryna faszyzmu jÂą nie interesuje, tylko to, co w faszyzmie byÂło dobre :o Ciekawe co? :D Chyba tylko to, Âże kilka lat ''broniÂł'' nas przed innÂą, jeszcze gorszÂą - czerwonÂą zarazÂą :?

Ciekawe, jakie jeszcze ''damy'' Anita i ludzie odpowiedzialni za ''pomys³owoœÌ'' w ''Damie Pik'' trzymaj¹ w zanadrzu? :D
W³aœnie wzdrygn¹³em siê i zaœmia³em do swoich ob³¹kanych konceptów :devil: Bêdê milcza³, nie zdradzê ich, bo wyprorokujê i dopiero bêdzie :rozglada: :devil:
Ale czy moÂże byĂŚ gorzej :mhm:
Mimo to milczĂŞ :cicho:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Widzê Blacky, ¿e wstrz¹sn¹³ Tob¹ ten odcinek DP, nie wspomnia³eœ nic o swoich ulubionych stand'upach i g³êbokim dekolcie Anity. jaki w owych wejœciach zaprezentowa³a :lol:
Ale tak caÂłkiem powaÂżnie to nie dziwiĂŞ Ci siĂŞ :mhm: Zastanawiam siĂŞ jak interpretowaĂŚ uÂśmiechy Anity, jakimi raczyÂła tĂŞ damĂŞ, kiedy zadawaÂła jej pytania?
Black Jack pisze: Ciekawe, jakie jeszcze ''damy'' Anita i ludzie odpowiedzialni za ''pomys³owoœÌ'' w ''Damie Pik'' trzymaj¹ w zanadrzu?
:mhm: Ciekawe czy gdyby ÂżyÂła Eva Braun, teÂż uczyniliby jÂą bohaterkÂą jednego z odcinkĂłw?

A dziÂś Anita pracowicie przygotowuje siĂŞ do faktĂłw popoÂłudniowych ;) A wczoraj byÂła w wieczorze wyborczym, ja niestety dowiedziaÂłam siĂŞ o tym dopiero dzisiaj w poranku :? kiedy pokazywali fragment jej rozmowy z JabÂłoĂąskim, z tego wieczoru wyborczego wÂłaÂśnie.
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Mia³am wczoraj szczêœcie ogl¹daÌ Anitê od pocz¹tku do koùca w wieczorze wyborczym i ze wszystkich prowadz¹cych ten wieczór -Anita zrobi³a na mnie najlepsze wra¿enie, stonowana i wywa¿ona w pytaniach do goœci znajduj¹cych siê w studio, umiejêtnie potrafi siê wci¹Ì w przyd³ugaw¹ wypowied¿, robi to w taki sposób, ¿e nikogo to nie razi, ani widza, ani goœcia któremu przerwa³a. Nie wiem czy to jej urok tak dzia³a na nich ? :D W ka¿dym b¹dz razie po wczorajszym wieczorze to nawet nasunê³a mi siê myœl, ¿e Anita doskonale nadawa³aby siê do Magazynu 24, jest o wiele lepsza w rozmowach ni¿eli czêsto podsy³any do M24 Grass.
P.S. Tak sobie jeszcze pomyÂślaÂłam, Âże ten wczorajszy jej udziaÂł w wieczorze wyborczym bĂŞdzie doskonaÂła okazjÂą, by w koĂącu uczciĂŚ te 400 stron :D O ostatniej DP juÂż, ani sÂłowa lepiej... :lol:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Nika pisze:nasunĂŞÂła mi siĂŞ myÂśl, Âże Anita doskonale nadawaÂłaby siĂŞ do Magazynu 24, jest o wiele lepsza w rozmowach niÂżeli czĂŞsto podsyÂłany do M24 Grass.
"PodsyÂłany", jakie to trafne okreÂślenie :lol:
DuÂżo tych rozmĂłw przeprowadziÂła wczoraj?
Nika
Fan Forum
Fan Forum

DÂżastina pisze: "PodsyÂłany", jakie to trafne okreÂślenie :lol:
Niby oficjalnie chyba nie ma go w obsadzie, za to co jakiÂś czas mozna go z niewiadomych przyczyn spotkaĂŚ w M24
DÂżastina pisze:DuÂżo tych rozmĂłw przeprowadziÂła wczoraj?
Chyba ze dwie tury, 2 x czterech goÂści, najpierw ekipa dziennikarzy z gazet ( WroĂąski z Wyborczej itd.) a potem ludzie ze sztabĂłw Waltzowej i Marcinkiewicza.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Ostatkiem siÂł obejrzaÂłem wczoraj wieczĂłr wyborczy i dziÂś ostatkiem siÂł przeglÂądam forum :(
ZakrĂŞcona sytuacja miaÂła miejsce wczoraj :D Kiedy Anita ma byĂŚ to jej nie ma, a kiedy nikt nie mĂłwi o tym, Âże ma byĂŚ, ona siĂŞ pojawia i to w wielkim stylu :D
DÂżastina pisze:
Nika pisze:nasunĂŞÂła mi siĂŞ myÂśl, Âże Anita doskonale nadawaÂłaby siĂŞ do Magazynu 24, jest o wiele lepsza w rozmowach niÂżeli czĂŞsto podsyÂłany do M24 Grass.
"PodsyÂłany", jakie to trafne okreÂślenie :lol:
DuÂżo tych rozmĂłw przeprowadziÂła wczoraj?
Dziewczyny, nie chcĂŞ Was smuciĂŚ, ale ja pierwszy jakiÂś czas temu o tym pisaÂłem :lol2:
Ale w dalszym ciÂągu pewne sprawy sÂą dla mnie niezrozumiaÂłe :?
Wczoraj, faktycznie miaÂły miejsce dwie tury rozmĂłw. Z politologami, redaktorami z gazet i tak jak juÂż pisaÂłyÂście ze sztabowcami. Respekt, to jest to, co ewidentnie przejawia siĂŞ w zachowaniach zarĂłwno Anity jak i jej rozmĂłwcĂłw :]
Œwietne pytania Anity, konsekwentne d¹¿enie do uzyskania odpowiedzi, takt 8)
Po takim wyczerpujÂącym wieczorze, dziÂś dodatkowo zaprezentowaÂła siĂŞ w Âświetnej formie we Flashu - takÂą, czyt. zapracowanÂą AnitĂŞ lubiĂŞ najbardziej :D
Ale dlaczego takie piĂŞkne chwile przeÂżywamy tylko ''od ÂświĂŞta'' (wczoraj kolejne ÂświĂŞto demokracji ;) ) ? MoÂże ktoÂś wreszcie zrozumie, Âże Anita na co dzieĂą marnuje siĂŞ? ;(
:mhm: Ciekawe czy gdyby ÂżyÂła Eva Braun, teÂż uczyniliby jÂą bohaterkÂą jednego z odcinkĂłw?
:lol: MoÂżesz byĂŚ o to spokojna :devil:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Coraz bardziej ¿a³ujê, ¿e nie ogl¹da³am tego wieczoru wyborczego do koùca :? ale tak siê przejê³am przegran¹ Kazia , ¿e wy³¹czy³am tv :?
Gdzie jest Funcky z tym szampanem :> Blacky 400 stronê rozpocz¹³ :tanczy:
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

dok³adnie 400 storona,graty,kawa³ dobrej roboty :brawa: Gdyby Anita by tu kiedykolwiek zajrza³a,napewno by³a by dumna!albo zajrza³a w w¹tek i pomyœla³a:'taaaa...fajnie maj¹'.któ¿ to wie... :(

wyborczy oglÂądaÂłem tylko z AnitÂą :D najbardziej mnie przekonuje jej osoba niÂż Pochanke i mr Trawy,ktĂłry caÂły uhahany byÂł od ucha do ucha.Anita zadaje miĂŞkko twarde pytania,z gracjÂą i wyczuciem,a Pochanke czasem naciska niemiÂło,bo agresywnie :/ w przeciwieĂąstwie do niektĂłrych u Anity funkcjonuje coÂś takiego jak Sztuka Zadawania PytaĂą!

Obrazek

Obrazek

i jak tu w takim razie moÂżna nie odpowiedzieĂŚ na pytanie.......

Obrazek

........caps Âświetny,a przecieÂż Anita nie pozuje.

ten temat juÂż za nami,ale obejrzaÂłem do koĂąca DP o Mussolini i .... ta kobieta jest prawicowÂą Senyszyn.gdyby nie to,Âże uwaÂża faszyzm,za to,za co uwaÂża,to by byÂła takÂą mÂłodszÂą Senyszyn.no wiecie o co chodzi :>
no tak Eva Braun nie Âżyje,caryca Katarzyna teÂż,a moÂże Âżyje jakaÂś kochanka Stalina?!ja ÂżyczĂŞ Anicie doboru mniej nie tyle kontrowersyjnych goÂści,co mniej :wariat:
oczywiÂście bez przesady,ale np siostra Castro,ktĂłra w porĂłwnaniu do niego jest raczej ok....i znowu czeka nas miesiÂąc zajawek... :/
Czemu tak naprawdĂŞ nie ma Anity w M24h z jej zdolnoÂściami?tak samo moÂżna zadaĂŚ pytanie czemu Grass i Marciniak to prowadzi po tylu wpadkach? :/

the truth is out there.........
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..moje gratulacje - 400 stron 8)
Gdzie jest Funcky z tym szampanem :> Blacky 400 stronê rozpocz¹³ :tanczy:
..wÂłaÂśnie :>
..mam nadziejĂŞ, Âże go w samotnoÂści nie wypiÂła :devil: