Moderator: Łukasz
Mi siê uda³o j¹ dorwaÌ na sam koniec jak rozmawia³a z Jackiem Pa³asiùskim, szkoda, ¿e nie widzia³am jej od samego pocz¹tku. Mo¿e jednak uda siê œwiêtowaÌ wraz z g³ówn¹ jubilatk¹D¿astina pisze:Pojawi³a siê gwiazda dziœ w porankuOdziana w czarny spodnium, w³osy g³adko zaczesane, spiête. WyraŸnie poruszona tragedi¹
³¹czy³a siê wiele razy z reporterami, którzy byli na Œl¹sku, mia³a te¿ goœci w studio, m.in. górników, którzy prze¿yli wypadki w kopalni.
Black Jack '62 pisze:NajwaÂżniejszy, obok wymienionego przeze mnie, to sprawa polskiego weta na szczycie UE-RosjaI kilka rozmĂłw z tym tematem zwiÂązanych Anita musiaÂła przeprowadziĂŚ, m.in. z IwiĂąskim z SLD (wspaniaÂła polemika - ''dokopaÂła'' mu
)
:mhm: Ciekawe czy gdyby ¿y³a Eva Braun, te¿ uczyniliby j¹ bohaterk¹ jednego z odcinków?Black Jack pisze: Ciekawe, jakie jeszcze ''damy'' Anita i ludzie odpowiedzialni za ''pomys³owoœÌ'' w ''Damie Pik'' trzymaj¹ w zanadrzu?
"PodsyÂłany", jakie to trafne okreÂślenieNika pisze:nasunĂŞÂła mi siĂŞ myÂśl, Âże Anita doskonale nadawaÂłaby siĂŞ do Magazynu 24, jest o wiele lepsza w rozmowach niÂżeli czĂŞsto podsyÂłany do M24 Grass.
Niby oficjalnie chyba nie ma go w obsadzie, za to co jakiÂś czas mozna go z niewiadomych przyczyn spotkaĂŚ w M24DÂżastina pisze: "PodsyÂłany", jakie to trafne okreÂślenie
Chyba ze dwie tury, 2 x czterech goÂści, najpierw ekipa dziennikarzy z gazet ( WroĂąski z Wyborczej itd.) a potem ludzie ze sztabĂłw Waltzowej i Marcinkiewicza.DÂżastina pisze:DuÂżo tych rozmĂłw przeprowadziÂła wczoraj?
Dziewczyny, nie chcĂŞ Was smuciĂŚ, ale ja pierwszy jakiÂś czas temu o tym pisaÂłemDÂżastina pisze:"PodsyÂłany", jakie to trafne okreÂślenieNika pisze:nasunĂŞÂła mi siĂŞ myÂśl, Âże Anita doskonale nadawaÂłaby siĂŞ do Magazynu 24, jest o wiele lepsza w rozmowach niÂżeli czĂŞsto podsyÂłany do M24 Grass.
DuÂżo tych rozmĂłw przeprowadziÂła wczoraj?
:mhm: Ciekawe czy gdyby ÂżyÂła Eva Braun, teÂż uczyniliby jÂą bohaterkÂą jednego z odcinkĂłw?
..w³aœnie :>Gdzie jest Funcky z tym szampanem :> Blacky 400 stronê rozpocz¹³ :tanczy:
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], marcin3usb i 18 gości