Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Bardzo Âładne capsy, dziĂŞki :)
..mam nadziejĂŞ, Âże go w samotnoÂści nie wypiÂła
Powtarzam za Funcky: ''samotnoœÌ jest stanem przeze mnie po¿¹danym, nie d³ugotrwa³a, ale choÌby trwaj¹ca tyle, ile czasu potrzeba na wypicie butelki piwa'' :D £atwo siê domyœliÌ, jak bardzo ucieszy³aby siê, gdyby mia³a tego czasu tyle, ¿eby zdo³aÌ wypiÌ ten zapas szampana, którego nijak odleŸÌ nie mogê :devil:
Poczekam jak wrĂłci, moÂże mi wszystko wyjaÂśni :D No i moÂże zakrapianÂą imprezĂŞ zorganizujemy :D
PĂłki co ...
Fragment ksi¹¿ki Martyny pt. "Przesun¹Ì horyzont"
Uœmiechnê³am siê w koùcu. Po raz pierwszy od dawna. Zaczê³am dostrzegaÌ, ¿e czujê siê lepiej, ¿e schodzi opuchlizna i obszerne wylewy. Le¿a³am w ³ó¿ku, kiedy zadzwoni³a do mnie moja przyjació³ka Anita Werner z TVN:
- Jak siĂŞ czujesz? - spytaÂła banalnie.
- DziĂŞkujĂŞ, beznadziejnie - odpowiedziaÂłam.
Anita niezra¿ona doda³a: - W³¹cz sobie dziœ telewizor. Robiê Fakty, bêdzie materia³ jakby specjalnie dla ciebie, na pewno ciê ucieszy.
No wiêc w³¹czy³am te Fakty i by³ materia³ o górach; Piotr Morawski i Simone Moro zdobyli szczyt Shisha Pangma zim¹. W³oski wspinacz prze³ama³ monopol Polaków na zimow¹ wspinaczkê w Himalajach.
Znalezione: http://podroze.onet.pl/b63
JuÂż wiemy do kogo Anita tak czĂŞsto wydzwania podczas przygotowywania Flasha :lol2:
A propos ;)
Wczorajszy Flash - najlepsza byÂła koĂącĂłwka, kiedy to Anita cieszyÂła siĂŞ ewidentnie, oznajmiajÂąc wygranÂą naszych w Sendai nad Rosjanami w meczu siatkĂłwki :D

A dziÂś grafikowy zastĂłj :/
Do jutra mam nadziejĂŞ :>
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Dopiero dziœ na capsach zauwa¿y³am ten ¿ó³ty trójk¹cik z cyferk¹ 12 :lol:
Black Jack '62 pisze:Poczekam jak wrĂłci, moÂże mi wszystko wyjaÂśni :D No i moÂże zakrapianÂą imprezĂŞ zorganizujemy :D.
A kiedy to nastÂąpi, bo juÂż siĂŞ stĂŞskniÂłam :?

W poniedziaÂłek i we wtorek krĂłtkie z AnitÂą we flashu spĂŞdziliÂśmy chwile….
Black Jack '62 pisze:Do jutra mam nadziejĂŞ :>
Niech tylko ktoÂś inny sprĂłbuje przywitaĂŚ nas o poranku ;)

A sÂłyszaÂł ktoÂś coÂś o nowej bohaterce Damy Pik, toÂż to od soboty zajawki :mhm:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Ja niestety nic nie wiem :/
Dopiero dziœ na capsach zauwa¿y³am ten ¿ó³ty trójk¹cik z cyferk¹ 12
RzeczywiÂście jest tam taka cyfra :lol: MyÂślĂŞ, Âże zdecydowanie powinny byĂŚ odwrĂłcone kolejnoÂściÂą :devil:

Ale okazuje siĂŞ, Âże Dama Pik, to nie do koĂąca taki przeklĂŞty program. Na coÂś zdaÂły siĂŞ wielomiesiĂŞczne przygotowania Anity do jego realizacji. A chodzi mi tym razem zwÂłaszcza o szlifowanie przez AnitĂŞ jĂŞzyka angielskiego :D DziĂŞki tym dodatkowym lekcjom dziÂś bez Âżadnego problemu i oporĂłw przeprowadziÂła w poradku rozmowĂŞ z ambasadorem USA w Polsce: Victorem Ashem, w jego rodzimym jĂŞzyku 8)
I tak na dobr¹ sprawê to, to by³ zdecydowany punkt poradka numero uno 8) ChoÌ nie brakowa³o wielu innych mniej lub bardziej emocjonuj¹cych punktów, jak np. prognozy pogody, podczas trwania których cierpliwie dopytuje siê o œnieg potrzebny narciarzom :lol: przegl¹dy prasy, w których Anita cytowa³a czêsto fragmenty artyku³ów dotycz¹ce siatkarzy :D , czy choÌby ju¿ ca³kiem na powa¿nie, omawianie pielgrzymki Benedykta do Turcji albo wespó³ z Jackiem Pa³asiùskim albo solo :]

I jeszcze coÂś mam, z racji koĂączÂącego siĂŞ wÂłaÂśnie listopada, czyli dyÂżury Anity w tym wÂłaÂśnie miesiÂącu :D
Obrazek
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Nie bêdzie szampana :D Przecie¿ podpisa³eœ Black jakiœ czas temu deklaracjê :mhm: (jak zwa³, tak zwa³) prohibicji alkoholowej, która zreszt¹ od momentu jej podpisania przechodzi³a ró¿ne koleje losu :devil:
Nie bĂŞdzie Âżadnego napoju o choĂŚby Âśladowej obecnoÂści alkoholu :nie: Nie mogĂŞ mieĂŚ pewnoÂści, Âże wszyscy tu majÂą ukoĂączone 18 lat :devil:
Tak wiêc wyra¿am jedynie wielk¹ radoœÌ z powodu dotarcia do kolejnej bardzo okr¹g³ej strony w¹tku :jupi: Jaka by³a ta czwarta setka? Jakie nam towarzyszy³y uczucia? Trzeba przyznaÌ, ¿e mo¿na je okreœliÌ raczej jako constans :D Czasami by³y wielkie radoœci, czasami rozczarowania, ale nie by³o wœciek³oœci, czy te¿ wielkiej euforii ;) Anita ani nie zosta³a bardziej zdegradowana, ani te¿ znacz¹co nie awansowa³a ;)
Mam nadziejĂŞ, Âże kolejna setka zaowocuje w bardziej doniosÂłe wydarzenia z kariery dziennikarskiej Anity :)
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Maciekw
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Maciekw »

I jeszcze coÂś mam, z racji koĂączÂącego siĂŞ wÂłaÂśnie listopada, czyli dyÂżury Anity w tym wÂłaÂśnie miesiÂącu
Black, a nocy wyborczej dlaczego nie uwzglĂŞdniÂłeÂś?
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Maciekw pisze:
I jeszcze coÂś mam, z racji koĂączÂącego siĂŞ wÂłaÂśnie listopada, czyli dyÂżury Anity w tym wÂłaÂśnie miesiÂącu
Black, a nocy wyborczej dlaczego nie uwzglĂŞdniÂłeÂś?
:hmm: ZapomniaÂłem ;) ale tej nocy tyle u mnie siĂŞ dziaÂło :szalony:
No to jeszcze uzupeÂłnieniem niechaj bĂŞdÂą moje sÂłowa, Âże 26 listopada, w niedzielĂŞ, Anita kwadrans po 23-ciej rewelacyjnie poprowadziÂła studio wyborcze :)
Funckyrella pisze:Nie bêdzie szampana :D Przecie¿ podpisa³eœ Black jakiœ czas temu deklaracjê :mhm: (jak zwa³, tak zwa³) prohibicji alkoholowej, która zreszt¹ od momentu jej podpisania przechodzi³a ró¿ne koleje losu :devil:
Nie bĂŞdzie Âżadnego napoju o choĂŚby Âśladowej obecnoÂści alkoholu :nie: Nie mogĂŞ mieĂŚ pewnoÂści, Âże wszyscy tu majÂą ukoĂączone 18 lat :devil:
Umhm :D Przyznaj siê lepiej, ¿e sama przyczyni³aœ siê do opró¿nienia zawartoœci butelek i teraz szukasz ratunku wymyœlaj¹c te historie :devil:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:Ale okazuje siĂŞ, Âże Dama Pik, to nie do koĂąca taki przeklĂŞty program. Na coÂś zdaÂły siĂŞ wielomiesiĂŞczne przygotowania Anity do jego realizacji. A chodzi mi tym razem zwÂłaszcza o szlifowanie przez AnitĂŞ jĂŞzyka angielskiego :D
To bardzo dobrze, Âże moÂżna dostrzec jakieÂś pozytywne strony :tanczy:
Black Jack '62 pisze:
Funckyrella pisze:Nie bêdzie szampana :D Przecie¿ podpisa³eœ Black jakiœ czas temu deklaracjê :mhm: (jak zwa³, tak zwa³) prohibicji alkoholowej, która zreszt¹ od momentu jej podpisania przechodzi³a ró¿ne koleje losu :devil:
Umhm :D Przyznaj siê lepiej, ¿e sama przyczyni³aœ siê do opró¿nienia zawartoœci butelek i teraz szukasz ratunku wymyœlaj¹c te historie :devil:
CzegoÂś tu nie rozumiem :mhm: na poprzedniej stronie zachĂŞcaÂłaÂś do pisania postĂłw, kusiÂłaÂś szampanem, a teraz mĂłwisz, Âże nic z tego :mhm: Black ma chyba racjĂŞ, przyznaj siĂŞ szybciutko ;) :lol:
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

Black Jack '62 pisze:MyÂślĂŞ, Âże zdecydowanie powinny byĂŚ odwrĂłcone kolejnoÂściÂą :devil:
ufff to bym siĂŞ jeszcze zaÂłapaÂł,jeÂżeli by do tego doszÂło :D

z twojego kalendarzyka Black wynika,Âże Anita notorycznie unika wtorkĂłw i ÂśrĂłd.hmm czyÂżby byÂła przesÂądna :mhm: njeee..a moÂże ma jeszcze kilka dodatkowych prac o ktĂłrych nie wiemy.

co do szlifierki j.angielskiego to bardzo jestem ciekaw jaki angielski preferuje Anita,british czy american :P a co do DP to mogÂłaby jechaĂŚ do naszych wschodnich sÂąsiadĂłw albo gdzieÂś na BaÂłkany,dla rĂłwnowagi przydaÂłby siĂŞ jakiÂś akcent sÂłowiaĂąski :D
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

aveo pisze: co do szlifierki j.angielskiego to bardzo jestem ciekaw jaki angielski preferuje Anita,british czy american :P a co do DP to mogÂłaby jechaĂŚ do naszych wschodnich sÂąsiadĂłw albo gdzieÂś na BaÂłkany,dla rĂłwnowagi przydaÂłby siĂŞ jakiÂś akcent sÂłowiaĂąski :D
Jak jej tak dobrze id¹ angielskie rozmówki to mo¿e niech spróbuje teraz za "g³êbok¹ wod¹" :D Mo¿e by tak rozmowa z Condoleez¹ Rice, albo pani¹ Clinton :D Szkoda, ze nie s³ysza³am tej rozmowy, to bym ci powiedzia³a czy Anita mówi american czy british, czy te¿ stosuje mix jak wiêkszoœc naszego spo³eczeùstwa 8) Zreszt¹ to nie jest najwa¿niejsze - grunt, ¿e Anita potrafi siê porozumieÌ wykazuj¹c wy¿szy level znajomoœci angielskiego (bazujê na wypowiedzi Blacka :D )
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

zy teÂż stosuje mix jak wiĂŞkszoÂśc naszego spoÂłeczeĂąstwa 8)
Moim zdaniem tak wÂłaÂśnie jest :D Dogaduje siĂŞ Âświetnie, a fonetycznie balansuje pomiĂŞdzy fonetykÂą brytyjskÂą a amerykaĂąskÂą :D
ufff to bym siĂŞ jeszcze zaÂłapaÂł,jeÂżeli by do tego doszÂło :D
Tak, tak, teraz to kaÂżdy tutaj bĂŞdzie miaÂł skoĂączone 18 lat :lol:
CzegoÂś tu nie rozumiem :mhm: na poprzedniej stronie zachĂŞcaÂłaÂś do pisania postĂłw, kusiÂłaÂś szampanem, a teraz mĂłwisz, Âże nic z tego :mhm: Black ma chyba racjĂŞ, przyznaj siĂŞ szybciutko ;) :lol:
A co tutaj jest do zrozumienia? :D ObraÂłam szlachetnÂą postawĂŞ i nie chcĂŞ rozpijaĂŚ spoÂłeczeĂąstwa :D

A Anita dzisiaj znowu w Poradku :tanczy: Widzia³m jej rozmowê z dwiema paniami, jak¹œ pani¹ prawnik i pani¹ Rzecznik Praw dziecka :tanczy:
OczywiÂście przemiÂłe spotkanie z Mieciem :P
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Memory
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Memory »

heheh :P a no jak ma byĂŚ?! :devil:
...najpiękniejsze jest niewidoczne dla oczu.
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Memory pisze:heheh :P a no jak ma byĂŚ?! :devil:
Ale co? :uhh:

:D
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Taaa :) rozmowa byÂła krĂłtka, ale z racji tego, Âże goÂście wystÂąpili w iloÂści rĂłwnej 2, a ogĂłlna liczba rozmawiajÂących wynosiÂła 3, to rozmowa byÂła potrĂłjnie interesujÂąca. Anita w niej bardzo ÂżywioÂłowa :tanczy: Do tego stopnia ÂżywioÂłowa, Âże aÂż niektĂłre pytania wyraÂźnie zaskakiwaÂły rozmĂłwczynie, zwÂłaszcza tĂŞ paniÂą prawnik :devil:
Kolejna rozmowa, tym razem telefoniczna, z Passentem z Polityki, podejrzewanym o wspó³pracê ze s³u¿bami, ten na koniec podziêkowa³ Anicie i tvn24 za mo¿liwoœÌ obrony wypowiedzenia siê w tej sprawie ;)
Poza tym tradycyjnie przeglÂądy, pogoda, sport, rozmowy z reporterami … :spiewa:

Aaaaa :D I juÂż wiem, dlaczego nie ma jeszcze Âżadnych informacji o nowej Damie Pik!!!
GrudzieĂą ma w sumie 5 sobĂłt, wiĂŞc jutro pewnie dadzÂą powtĂłrkĂŞ z Mussolini, a zajawki z nowÂą damÂą polecÂą dopiero od przyszÂłej soboty ;) MÂądry i spostrzegawczy jestem, prawda? :lol2:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Funckyrella pisze:OczywiÂście przemiÂłe spotkanie z Mieciem :P
A ja coœ dzisiaj zaobserwowa³am w poranku ;) Wczoraj Mieciu zdradza³ Anitê :devil: Dziœ, w jednym z serwisów, powtarzali fragment M24h ;) a w tle Mieciu szed³ ze swoim goœciem ze szk³a i...zatrzyma³ siê na doœÌ d³ug¹ chwilê przy biureczku, gdzie Joanna Kryùska przygotowywa³a siê do nocnego serwisu, tak o czymœ rozprawiali, ¿e trudno by³o Mieciowi siê oderwaÌ :devil:
Black Jack '62 pisze: MÂądry i spostrzegawczy jestem, prawda? :lol2:
I skromny :lol: zapomniaÂłeÂś dodaĂŚ ;)
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

I skromny :lol: zapomniaÂłeÂś dodaĂŚ ;)
Tak, tak, masz racjĂŞ :D ZapomniaÂłem jeszcze to uwzglĂŞdniĂŚ :D :D
Wczoraj Mieciu zdradzaÂł AnitĂŞ :devil:
Z przykroÂściÂą stwierdzam, Âże to nie byÂło pierwszy raz :lol:
Wielokrotnie sam widziaÂłem jak zagadywaÂł, obejmowaÂł inne koleÂżanki redakcyjne :devil:
No có¿ :D Nie ogranicza siê do jednej :lol:
ODPOWIEDZ