maxxx pisze:No tak jest wiele takich momentów wartych uwagi Białe Miasteczko to było coś-pamiętam jak nawet w M24 o 21:00 miała łączenia Fajne czasy A ten urlop-powrót to była totalna spontaniczna rodość-przynajmniej za siebie mówie a w Was nie wątpie
Też bardzo lubiłem wracać do tamtych czasów :tanczy:
Może to troche z sentymentu do Joasi- reporterki :rozglada:
Ile ja bym teraz dał, żeby ona rzuciła prezenterstwo i była reporterką- jak dawniej :rydzyk:
Afera małżeńska-ech wg mnie to był błąd,ale w tym wątku jesteśmy wychowani na błędach
Nawet nie wiecie jak mi wstyd za tą antykoncepcje

Nie mam pojęcia, co za diabeł we mnie siedział wtedy

Ale już nie raz przepraszałem :racja:
Chyba powoli zaczyna się gorączka Niedługo moga byc pewne przetasowania Ale ja przynajmniej łapie kontekst tych cytatów
Zawsze muszą być jakieś przetasowania :stop:
To kto będzie pierwszy średnio mnie ekscytuje- przecież to się nie liczy :nie:
Może tylko jakiś taki prestiż jest, ale też tak w centrum uwagi- nie wiem, czy Joasia chciałaby być bohaterką największego wątku na forum :rozglada:
kamilo pisze:Miło jest powracać do historii i dawnych korzeni. Na pewno za jakiś czas i to będziemy czytać ze wspomnieniami
No napewno :racja: Ale jak już zauażył epsztajnek- nie czyta się tego komfortowo ze wzygędu na tamtejsze hieroglify :ech:
Już możemy się szykować do gruntownych zmian w czołówce, które pozostaną na dość długo. Jednak jak fani Agaty, chcą żebyśmy byli pierwsi, to muszą troszeczkę zwolnić z pisaniem, a my przyspieszyć
Och, jak dla mnie jest dobrze tak jak jest :stop: Joasia i tak jest na podium, a wydaje mi się, że fani Agaty powinni mieć pierwszeństwo :racja: Zresztą, kto pierwszy ten lepszy :hyh: Ale od zawsze Agata była przed Joasią- z tego miejsca Was i Agate pozdrawiam

Chociaż nie wiem, czy tu czasem zaglądacie :rozglada: