Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

maxxx
Fanatyk :)

Re: Joanna Kryńska

Post autor: maxxx »

kamilo pisze:Troszeczkę zająłem się lekturą archiwum wątku z zeszłorocznych wakacji
I jakie wnioski,bardzo wariowaliśmy :spiewa: :?:
Może sobie darować nawet te szczegóły
No niby tak,ale w sumie nie bedziemy Jej ganic za podciete końcóweczki-ostatecznie i tak wyglada pięknie :lol2:
A może korzysta z jakieś wypożyczalni w TVN24
Myślisz,że to wszystko aż do tego stopnia jest rozwiniete :rozglada: :spiewa:
Nie chcąc nikogo urazić korzysta ze wszystkich
Jaka szlachetna :aniol:
... ale zawsze można odwlec
Ale o nas mówisz,że możemy :roll:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

maxxx pisze:I jakie wnioski,bardzo wariowaliśmy?
Mało nie :nie: Wszystko było o wiele bardziej na luzie niż teraz :aniol:
No niby tak,ale w sumie nie bedziemy Jej ganic za podciete końcóweczki-ostatecznie i tak wyglada pięknie
Co nie znaczy, że umknie to naszym czujnym oczom :nie:
Myślisz,że to wszystko aż do tego stopnia jest rozwiniete
Na pewno coś takiego mają. Nie każda dziennikarka ma tak bogatą garderobę jak Joasia. Może od czasu do czasu też z niej korzysta, gdy chce mieć coś nowego :spiewa:
Jaka szlachetna
Rycerz XXI wieku :tanczy:
Wiem, wiem Królowa :stop:
Ale o nas mówisz,że możemy
:nie: O Niej - co się odwlecze to nie uciecze :roll:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

maxxx pisze:Na szczęście nie są to dowody zbrodni Co najwyżej dbałości o każdy włoskowy szczegół
Joasia nie mogłaby dopuścić by choć jeden włos był zaniedbany :nie:
Ale najlepiej jak ma tak nierówno ścięte- przynajmniej fajnie wygląda :tanczy:
A może nie staje,może jest taka zimną profesjonalistką,która ma już dawno wszystko ustalone
No może pod wieczór sobie wszystko szykuje, albo ma grafik i ustala jaka marynara na jaki dzień tygodnia idzie :hmm:
Myślicie, że te marynareczki trafiają do prania po jedniodniowym użyciu :rozglada:
kamilo pisze:Może sobie darować nawet te szczegóły
No dokładnie 8)
A może korzysta z jakieś wypożyczalni w TVN24
Joasia by nigdy nie ząłożyła ciucha, które wcześniej miało kilka innych osób :nie:
Ale swoje ubranka może składuje gdzieś w garderobie, bo jak przygotowuje magazyn to jak wiemy jest po cywilnemu :lol2:
Troszeczkę zająłem się lekturą archiwum wątku z zeszłorocznych wakacji
Wyczytałeś coś ciekawego :lol2:
maxxx pisze:I jakie wnioski,bardzo wariowaliśmy
O ile dobrze pamiętam- zachowywaliśmy spokój i powage :spiewa:
Camilo
Guru
Guru

arczi pisze:Joasia nie mogłaby dopuścić by choć jeden włos był zaniedbany
Każdy jest tak samo piękny i musi być traktowani jak inni rówieśnicy :lol2:
No może pod wieczór sobie wszystko szykuje, albo ma grafik i ustala jaka marynara na jaki dzień tygodnia idzie
Myślicie, że te marynareczki trafiają do prania po jedniodniowym użyciu
Jak jest energiczny i gorący dzień to na pewno idą mokrusieńkie do prania po jednorazowym użyciu :spiewa:
Joasia by nigdy nie ząłożyła ciucha, które wcześniej miało kilka innych osób
W zasadzie to ja też nie. No co innego to bliska rodzina (tylko trochę się na mnie nie mieszczą :P ). Tylko jak to się ma ze stwierdzeniem, że wszyscy Polacy to jedna rodzina? :mhm:
Ale swoje ubranka może składuje gdzieś w garderobie, bo jak przygotowuje magazyn to jak wiemy jest po cywilnemu
Chyba, że trzeba je cały czas w torebce, a na godzinę przed magazynem bierze się za prasowanie :rozglada:
Wyczytałeś coś ciekawego
Zależy co dla kogo ciekawe. Z pewnością miło to się przegląda. Nie wspominając o caps, gdzie o Joasia dzielnie relacjonowała m.in. Białe Miasteczko. Był też już okres tęsknoty, w którym 23 dni była na urlopie. Skończyłem na Twoim ''wykładzie'' o antykoncepcji i aferze małżeńskiej :rozglada: Za chwilę kontynuuję - to lektura obowiązkowa dla wszystkich fanów, których wtedy nie było - zwłaszcza w chorobie :tanczy:
O ile dobrze pamiętam- zachowywaliśmy spokój i powage
Grzeczni i pokorni :>
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Troszeczkę zająłem się lekturą archiwum wątku z zeszłorocznych wakacji :spiewa:
Jak ci idzie rozgryzanie znaczków, które kiedyś były polskimi literami ? :devil:
Myślicie, że te marynareczki trafiają do prania po jednodniowym użyciu
Jeżeli zostaną poplamione kawą lub czymś innym...
Joasia z pewnością nie ma wrednego charakteru Moniki Lewinsky i wszystkie niepożądane plamy są natychmiast wywabiane :rozglada:
Camilo
Guru
Guru

Jak ci idzie rozgryzanie znaczków, które kiedyś były polskimi literami ?
Dla chcącego nic trudnego. Jakoś mi idzie, czasami tylko mam kłopoty i muszę się domyślać. Nie czytam od A do Z, tylko raczej tak pobieżnie. Na dziś już jednak [lektury] wystarczy - co za dużo to nie zdrowo :spiewa:

PS. Na moją uwagę zwróciły fragmenty wypowiedzi w wątku Agaty T. :arrow:
marcinkowsky pisze:A co my możemy zrobić?? Chyba jedynie tyle , że pozwolimy fano Asi Kryńskiej jako pierwszym przekroczyć ilość stron z Anity Wątku ?? Niech oni dokonają tego forumowego mordu!!
obieżyświat pisze:..odwalą za nas brudną robotę
maxxx

kamilo pisze:Zależy co dla kogo ciekawe. Z pewnością miło to się przegląda. Nie wspominając o caps, gdzie o Joasia dzielnie relacjonowała m.in. Białe Miasteczko. Był też już okres tęsknoty, w którym 23 dni była na urlopie. Skończyłem na Twoim ''wykładzie'' o antykoncepcji i aferze małżeńskiej Za chwilę kontynuuję - to lektura obowiązkowa dla wszystkich fanów, których wtedy nie było - zwłaszcza w chorobie
No tak jest wiele takich momentów wartych uwagi :tanczy: Białe Miasteczko to było coś-pamiętam jak nawet w M24 o 21:00 miała łączenia :roll: Fajne czasy :tanczy: A ten urlop-powrót to była totalna spontaniczna rodość-przynajmniej za siebie mówie a w Was nie wątpie :D Afera małżeńska-ech wg mnie to był błąd,ale w tym wątku jesteśmy wychowani na błędach :spiewa:
Na dziś już jednak [lektury] wystarczy - co za dużo to nie zdrowo
Musisz sobie dozować dzienne racje-żeby pozniej pamiętac co i gdzie :D Ta chińszczyzna nie zachęca do czytania,ale tak jak piszesz dla chcącego nic trudnego :nie: .
PS. Na moją uwagę zwróciły fragmenty wypowiedzi w wątku Agaty T.
Chyba powoli zaczyna się gorączka :tanczy: Niedługo moga byc pewne przetasowania :lol2: Ale ja przynajmniej łapie kontekst tych cytatów :D
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:No tak jest wiele takich momentów wartych uwagi Białe Miasteczko to było coś-pamiętam jak nawet w M24 o 21:00 miała łączenia Fajne czasy A ten urlop-powrót to była totalna spontaniczna rodość-przynajmniej za siebie mówie a w Was nie wątpie Afera małżeńska-ech wg mnie to był błąd,ale w tym wątku jesteśmy wychowani na błędach
Miło jest powracać do historii i dawnych korzeni. Na pewno za jakiś czas i to będziemy czytać ze wspomnieniami :roll:
Musisz sobie dozować dzienne racje-żeby pozniej pamiętac co i gdzie Ta chińszczyzna nie zachęca do czytania,ale tak jak piszesz dla chcącego nic trudnego .
Mnie to już troszeczkę zaczęły oczy boleć - chciałem wyjść ze ślubną (pojawiło się tam takie określenie) i z psem, ale zapomniałem, że jestem chory :rozglada:
Chyba powoli zaczyna się gorączka Niedługo moga byc pewne przetasowania Ale ja przynajmniej łapie kontekst tych cytatów
Już możemy się szykować do gruntownych zmian w czołówce, które pozostaną na dość długo. Jednak jak fani Agaty, chcą żebyśmy byli pierwsi, to muszą troszeczkę zwolnić z pisaniem, a my przyspieszyć :rydzyk:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

maxxx pisze:No tak jest wiele takich momentów wartych uwagi Białe Miasteczko to było coś-pamiętam jak nawet w M24 o 21:00 miała łączenia Fajne czasy A ten urlop-powrót to była totalna spontaniczna rodość-przynajmniej za siebie mówie a w Was nie wątpie
Też bardzo lubiłem wracać do tamtych czasów :tanczy:
Może to troche z sentymentu do Joasi- reporterki :rozglada:
Ile ja bym teraz dał, żeby ona rzuciła prezenterstwo i była reporterką- jak dawniej :rydzyk:
Afera małżeńska-ech wg mnie to był błąd,ale w tym wątku jesteśmy wychowani na błędach
Nawet nie wiecie jak mi wstyd za tą antykoncepcje :red:
Nie mam pojęcia, co za diabeł we mnie siedział wtedy :(
Ale już nie raz przepraszałem :racja:
Chyba powoli zaczyna się gorączka Niedługo moga byc pewne przetasowania Ale ja przynajmniej łapie kontekst tych cytatów
Zawsze muszą być jakieś przetasowania :stop:
To kto będzie pierwszy średnio mnie ekscytuje- przecież to się nie liczy :nie:
Może tylko jakiś taki prestiż jest, ale też tak w centrum uwagi- nie wiem, czy Joasia chciałaby być bohaterką największego wątku na forum :rozglada:
kamilo pisze:Miło jest powracać do historii i dawnych korzeni. Na pewno za jakiś czas i to będziemy czytać ze wspomnieniami
No napewno :racja: Ale jak już zauażył epsztajnek- nie czyta się tego komfortowo ze wzygędu na tamtejsze hieroglify :ech:
Już możemy się szykować do gruntownych zmian w czołówce, które pozostaną na dość długo. Jednak jak fani Agaty, chcą żebyśmy byli pierwsi, to muszą troszeczkę zwolnić z pisaniem, a my przyspieszyć
Och, jak dla mnie jest dobrze tak jak jest :stop: Joasia i tak jest na podium, a wydaje mi się, że fani Agaty powinni mieć pierwszeństwo :racja: Zresztą, kto pierwszy ten lepszy :hyh: Ale od zawsze Agata była przed Joasią- z tego miejsca Was i Agate pozdrawiam :lol2: Chociaż nie wiem, czy tu czasem zaglądacie :rozglada:
maxxx

Portal Tvn24.pl zaprasza do głosowania w alternatywnej sondzie na najseksowniejsza Polkę i Polaka :tanczy:
Miło mi poinformować ,że Joasia jest notowana jako nr 1 :shock: :tanczy: :tanczy: :tanczy:
Chyba nie musze więcej nic mówić :tanczy: :tanczy: :tanczy: :arrow:
http://www.tvn24.pl/26086,1538271,wiado ... nda1000900

P.S Nika to wytropiła :D Jestem w lekkim szoku :tanczy:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Też właśnie to zauważyłem :shock: Nie sam, ale dzięki pomocy innych :lol2:
Jestem zachwycony, że pomyślano o Joasi w takiej konkurencji :jupi:
Tylko dlaczego zajmuje ostatnie miejsce :>
No ale nieważne, ważne, że w ogóle ktoś ją dostrzegł :lol2: Kto to mógł być :rozglada:
Przecież Joasia nie jest jakąś gwiazdą telewizji :nie:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Rano w Poranku slyszalam o tej sondzie, ale krotko potem wybylam poza dom na caly dzionek, wiec sila rzeczy nie mialam jak zerknac co tam w tej sondzie piszczy i kogo wogole nominowali. Do momentu az weszlam godzinke temu na forum i zobaczylam post Zuzu u Jarka Kuzniara, to wtedy mi sie przypomniala ta "nieszczesna" sonda i zerknelam z ciekawosci liczac po cichu na nominacje Krzysztofa. Krzyska jak widzielsicie nie ma :? , a szkoda, pewnie Jarek bal sie, ze przegra z nim w tych przedbiegach :lol2: , ale co tam oddalam glos na kolege Krzysia z Poranka i z niedowierzaniem po chwili w tabelce z paniami znalazlam nominacje Asienki, bylam w lekkim szoku, oddalam glos jak nalezy, ale jeszcze wiekszego szoku doznalam, ze nikt tu do tej pory nie pisnal ani slowem o tej sondzie. No, ale lepiej pozno niz wcale, teraz do dziela wszyscy! :lol2:
Camilo
Guru
Guru

Swój post ograniczę tylko do sondy - stanąłem przed poważnym dylematem: Joasia czy żona? Jakoż tam nie było na szczęście wzmianki o ślubnej, tylko o dziewczynie to odetchnąłem z ulgą :roll: W przeciwnym razie miałbym jakąś na sumieniu :rydzyk:
Dotychczasowe wyniki wskazują niestety wciąż ostatnią Joasię ;(
Obrazek

Teraz już żegnam się z Wami do jutrzejszego popołudnia :spiewa:
maxxx

Powiem szczerze,że nie gustuje w tego typu sondazach :rozglada: :rozglada: Nobo jak się ma pani Sonnet w stosunku do Joasi-chyba nie potrzeba nic więcej pisać :nie: Ale z jednego się cieszę,że ktoś Ją zauważył-bo teoretycznie jest tam pewnie najsłabiej kojarzona :spiewa:
A poza tym to nie jest kategoria odpowiednia dla Joasi;oczywiście nie chodzi o to ,że nie jest seksowna :lol2:
Camilo
Guru
Guru

Jeśli chodzi o moje spojrzenie na sondaże to one nie są obiektywne, bo każdy może zaznaczyć to, co mu się podoba :uhh:
Mam nadzieję, że jest do dopiero początek dostrzegania Joasi w TVN24 :rydzyk:
Jeśli chodzi o wynik to Joasia wciąż dalej 3%, ale zwiększa się przewaga między następnymi miejscami ;(
ODPOWIEDZ