Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

king_kocur
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Re: Agata Tomaszewska - poznańska reporterka

Post autor: king_kocur »

marcinkowsky pisze:Wszystko jest piękne , staranne i jak w marzeniach :lol2: !! Ale jest jedno ale :lol2: !! Kingi chyba wziąłeś się za promowanie Agatki poważnej i zdystansowanej :lol2: !! Wiem , że taka Agatka najczęściej jest , ale przecież można trochę odwrócić rzeczywistość i próbować zrobić z Agatki dziewczynę pogodną i radosną :lol2: !!
Ja jestem obiektywny :lol2: Przedstawiam ludzi takich, jakimi są :lol2:

Trochę rockowego grania :lol2: I zachęcająca do lektury magazynu relacja Agaty :lol2:
Obrazek

Tutaj dużo dodawać nie trzeba :lol2: Młodość i lato dyktują wszystko :lol2:
Obrazek

Pięknie, stylowo i z klasą - tak ma wyglądać kobieta pracująca w mediach :)
Obrazek
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

king_kocur pisze:Ja jestem obiektywny :lol2: Przedstawiam ludzi takich, jakimi są :lol2:
Amen :lol2: !! A Agatka jest jak pogoda -zmienna i potrafi być różna :lol2: !! Co widać poniżej :lol2: !!
Trochę rockowego grania :lol2: I zachęcająca do lektury magazynu relacja Agaty :lol2:
Jarocin :szalony: !! Jakiż to był piękny czas :lol2: !! No , w sumie to też od razu przypomina się , że Agatka zamiast 3, dni spędziła tam raptem jeden ;) !! No , ale siła natury była większa :/ !! I przewiałam nam Agatkę w drugi koniec polski :spiewa: !!
Tutaj dużo dodawać nie trzeba :lol2: Młodość i lato dyktują wszystko :lol2:
Seventeen :lol2: !! To jest najbardziej autentyczna Agatka :lol2: !! 8) Odkąd się nie dowiedziałem z Naszej klasy , że Agatka nastolatką już nie jest ...... a zresztą nieważne :szalony: !!

Czekamy na wiosnę , ale jeszcze bardziej na odsłonę summer beauty :lol2: !! :tanczy:
Pięknie, stylowo i z klasą - tak ma wyglądać kobieta pracująca w mediach :)
I tak Agatka potrafi -musi tylko chcieć tak wyglądać :lol2: !! I tak zawsze -no najczęściej zawsze :lol2: wygląda :tanczy: !! :lol2:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

marcinkowsky pisze:
king_kocur pisze:Ja jestem obiektywny :lol2: Przedstawiam ludzi takich, jakimi są :lol2:
Amen :lol2: !! A Agatka jest jak pogoda -zmienna i potrafi być różna :lol2: !! Co widać poniżej :lol2: !!
..kobieta zmienną jest :tanczy:
..do Agatki do powiedzenie pasuje jak ulał :tanczy:
Jarocin :szalony: !! Jakiż to był piękny czas :lol2: !! No , w sumie to też od razu przypomina się , że Agatka zamiast 3, dni spędziła tam raptem jeden ;) !! No , ale siła natury była większa :/ !! I przewiałam nam Agatkę w drugi koniec polski :spiewa: !!
..ja mam mieszane uczucia co do Jarocina :neutral:
..z jednej strony bardzo..bardzo ucieszyły mnie wszystkie relacje z tego festiwalu :)
..bo były świetne i miały niesamowity urok :lol2:

..ale z drugiej strony to rozczarowanie :/
..że Agatka musiała pędzić pod Częstochowę :/
..i już tak radośnie i muzycznie nie było :/

..ale najważniejsze że ten jeden dzień mogliśmy oglądać taką inną niż zwykle Agatkę :tanczy:
marcinkowsky pisze:Tutaj dużo dodawać nie trzeba :lol2: Młodość i lato dyktują wszystko :lol2:
Seventeen :lol2: !! To jest najbardziej autentyczna Agatka :lol2: !! 8) Odkąd się nie dowiedziałem z Naszej klasy , że Agatka nastolatką już nie jest ...... a zresztą nieważne :szalony: !!

Czekamy na wiosnę , ale jeszcze bardziej na odsłonę summer beauty :lol2: !! :tanczy:
..i w końcu na jakieś letnie szalone relacje :?: :lol2:
..tak :lol2:
..na to czekamy z niecierpliwością :lol2:
..a może już w środeczku coą na ten temat Agatka zdradziła :lol2:
..a może w VOGUE :?: :lol2:
..szepnęła coś na temat tego jak z klasą i elegancko wyglądać w bikini na plaży :?: :lol2:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
king_kocur
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

O to, co jest w środku mnie nie pytajcie :lol2: Nie zdążyłem jeszcze zajrzeć :lol2:

A jednak :lol2: Agata jest szczęśliwa :lol2: Zobaczcie, ile miejsca poświęca temu tematowi już w nagłówkach :lol2:

Obrazek

Tu znów o pogodzie, która zagnała Agatę tym razem na dolny Śląsk ;) Lubię tę okładkę :P

Obrazek

I coś dla techników :lol2: Wyjaśnia Agata Tomaszewska :lol2:

Obrazek
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

king_kocur pisze:O to, co jest w środku mnie nie pytajcie :lol2: Nie zdążyłem jeszcze zajrzeć :lol2:
..no tak :lol2:
..Ty tylko scanujesz dla nas na razie okładki :lol2:
A jednak :lol2: Agata jest szczęśliwa :lol2: Zobaczcie, ile miejsca poświęca temu tematowi już w nagłówkach :lol2:
..nikt w to nie wątpił że jest :lol2:
..tę radość odbierają jej z reguły tematy którymi musi się zajmować :lol2:
Tu znów o pogodzie, która zagnała Agatę tym razem na dolny Śląsk ;) Lubię tę okładkę :P
..to była ta kolejna niezaplanowana podróż na Śląsk :)
..ale przez to że tak daleko musiała jechać - dotarła dopiero pod wieczór :/
..i nadała tylko jedną relację :/
..ale poniekąd Agatka stała się ekspertką od anomaliów pogodowych ;)
..przepięknie jej w tej zieleni :szalony:
I coś dla techników :lol2: Wyjaśnia Agata Tomaszewska :lol2:
..długo kojarzyłem co to za caps :mhm:
..a to od ZeTek'a z dosyłu :tanczy:
..świetne były :tanczy:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

obieżyświat pisze:
marcinkowsky pisze:
..kobieta zmienną jest :tanczy:
..do Agatki do powiedzenie pasuje jak ulał :tanczy:
Agatta :aniol: Jesteśmy z nią już tak długo, iż możemy chyba śmiało napisać, że widzieliśmy ją, czy to w relacji, czy też na zdjęciu, w każdym stanie jej duszy :lol2: Rozpaczy jedynie nie namalowała nam nigdy na swojej twarzy ;) Ale to akurat dobrze się składa, bo tego stanu nie chcielibyśmy być świadkami, ani popadnięcia w tenże stan nie życzymy :nie:
..ja mam mieszane uczucia co do Jarocina :neutral:
..z jednej strony bardzo..bardzo ucieszyły mnie wszystkie relacje z tego festiwalu :)
..bo były świetne i miały niesamowity urok :lol2:

..ale z drugiej strony to rozczarowanie :/
..że Agatka musiała pędzić pod Częstochowę :/
..i już tak radośnie i muzycznie nie było :/
Bywało, że i pech na nas spadał :spiewa: Czasami mam wrażenie, że za karę ;) Za bardzo chcieliśmy, wręcz zaborczo chcieliśmy oglądać Agattę taką, jaką widzielibyśmy ją u swego boku :lol2: A to przecież nie dla nas :hmm: A dla mnie to już na pewno nie :spiewa:
marcinkowsky pisze:Tutaj dużo dodawać nie trzeba :lol2: Młodość i lato dyktują wszystko :lol2:

Nie chcę znowuż robić sobie nadziei na coś, co nigdy się nie stanie :rozglada:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: }{ypnosea »

:shock: :shock: Przepraszam bardzo :shock: A to co znowu :shock:
Wiem, Agata zasluguje na to, by być na okladkach gazet, ale chyba jeszcze na żadnej nie była :? Skąd więc te macie :>

PS Uroczo wygląda na każdej :jupi: Uroczo :jupi: Jak prawdziwa :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:Agatta :aniol: Jesteśmy z nią już tak długo, iż możemy chyba śmiało napisać, że widzieliśmy ją, czy to w relacji, czy też na zdjęciu, w każdym stanie jej duszy :lol2: Rozpaczy jedynie nie namalowała nam nigdy na swojej twarzy ;) Ale to akurat dobrze się składa, bo tego stanu nie chcielibyśmy być świadkami, ani popadnięcia w tenże stan nie życzymy :nie:
Coś nam Aluś sposępniałeś ostatnio w dyskusji :mhm: ?? Czyżby ciebie pierwszego brała taka totalna tęsknota w ryzy :rozglada: ?? Na nic zdają sie metody odciągające od tęsknoty :rozglada: ?? no nie gadaj ;) !! Przecież one nawet na mnie działają :tanczy: !!
Bywało, że i pech na nas spadał :spiewa: Czasami mam wrażenie, że za karę ;) Za bardzo chcieliśmy, wręcz zaborczo chcieliśmy oglądać Agattę taką, jaką widzielibyśmy ją u swego boku :lol2: A to przecież nie dla nas :hmm: A dla mnie to już na pewno nie :spiewa:
Acchhhhjjj :lol2: !! Pewnie o jakieś te bardziej osobiste tęsknoty chodzi :lol2: !! Ja tam żadnego poczucia winy nie mam -nie uważam grzechu niewierności poczynionego w myślach :lol2: !! No i na kartach forum :lol2: !! Te są do wybaczenia :lol2: !! A na czyny przecież nigdy Agatka nam nie pozwoli :lol2:
Alchemik pisze:Nie chcę znowuż robić sobie nadziei na coś, co nigdy się nie stanie :rozglada:
No normalnie pesymista :uhh: !! Al -więcej wiary :lol2: !!
}{ypnosea pisze::shock: :shock: Przepraszam bardzo :shock: A to co znowu :shock:
Wiem, Agata zasluguje na to, by być na okladkach gazet, ale chyba jeszcze na żadnej nie była :? Skąd więc te macie :>
kingi nam kompiluje ,żeby nas na duchu podnieść :lol2: !! Oczywiście dopóki nie wróci Agatka i sama za jej zgodą nie przyozdobi jakiejś krajowej okładki :tanczy: !!
PS Uroczo wygląda na każdej :jupi: Uroczo :jupi: Jak prawdziwa :jupi:
No nie :lol2: ?? W LIFE znów o szczęściu :szalony: !! Jaka ta Agatka musi być z nami szczęśliwa :szalony: !! A W National Geographic to normalnie wygląda jak rasowa obieżyświatka -obi ucieszyłeś się , co :lol2: ?? Co do PC Gamer , to chętnie bym z Agatką zagrał w jakąś gierkę :lol2: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: }{ypnosea »

marcinkowsky pisze:kingi nam kompiluje ,żeby nas na duchu podnieść :lol2: !! Oczywiście dopóki nie wróci Agatka i sama za jej zgodą nie przyozdobi jakiejś krajowej okładki :tanczy: !!
A to sobie bardzo pomysłowo umilacie czas oczekiwania :lol: Pytanie, czy skutecznie? ;)
No nie :lol2: ?? W LIFE znów o szczęściu :szalony: !! Jaka ta Agatka musi być z nami szczęśliwa :szalony: !! A W National Geographic to normalnie wygląda jak rasowa obieżyświatka -obi ucieszyłeś się , co :lol2: ?? Co do PC Gamer , to chętnie bym z Agatką zagrał w jakąś gierkę :lol2: !!
Pewnie też byś sobie razem z nią chciał podróżować? :lol2:
king_kocur
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

}{ypnosea pisze:A to sobie bardzo pomysłowo umilacie czas oczekiwania :lol: Pytanie, czy skutecznie? ;)
Jeśli o mnie chodzi, jak na razie stu procentowa skuteczność 8)

...bo w tym roku Agata osiągnie jeszcze więcej niż w zeszłym :brawa:
Obrazek

Wymowny myślę tytuł artykułu? :lol2:
Obrazek

Mój absolutny faworyt okładkowy :lol2:

Obrazek

Dziękuję pięknie za uwagę :lol2: Mam nadzieję, że trochę ulżyłem? :)
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

}{ypnosea pisze:
marcinkowsky pisze:kingi nam kompiluje ,żeby nas na duchu podnieść :lol2: !! Oczywiście dopóki nie wróci Agatka i sama za jej zgodą nie przyozdobi jakiejś krajowej okładki :tanczy: !!
A to sobie bardzo pomysłowo umilacie czas oczekiwania :lol: Pytanie, czy skutecznie? ;)
..200% skuteczności :szalony:
No nie :lol2: ?? W LIFE znów o szczęściu :szalony: !! Jaka ta Agatka musi być z nami szczęśliwa :szalony: !! A W National Geographic to normalnie wygląda jak rasowa obieżyświatka -obi ucieszyłeś się , co :lol2: ??
..gdyby tak o sobie powiedziała sama Agatka to owszem ucieszyłbym się :lol2:
..no ale że Ty - to z czego mam się cieszyć :?: :lol2:
..z samego skojarzenia :?: :lol2:
king_kocur pisze:...bo w tym roku Agata osiągnie jeszcze więcej niż w zeszłym :brawa:
..Agatka zawsze będzie dla nas najsilniejszą i najbardziej wpływową kobietą w świecie mediów :szalony:
Wymowny myślę tytuł artykułu? :lol2:
..i zdecydowanym numerem jeden - nie tylko w zeszłym roku :szalony:
Mój absolutny faworyt okładkowy :lol2:
..i po co nam jednoznaczne pozy i relacje :?: :szalony:
..kiedy Agatka jedną miną jest w stanie wyrazić więcej :lol2:
Dziękuję pięknie za uwagę :lol2: Mam nadzieję, że trochę ulżyłem? :)
..ulżyłeś :szalony:
..zwłaszcza tymi ostatnimi :lol2:
..które zostawiłeś na koniec :lol2:
..ale w nie chyba najwięcej serca włożyłeś :lol2:
..dzięki :szalony:
king_kocur
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

obieżyświat pisze:..Agatka zawsze będzie dla nas najsilniejszą i najbardziej wpływową kobietą w świecie mediów :szalony:

Agata Tomaszewska - Our First Ever Woman :tanczy: :brawa:
..dzięki :szalony:
Nie ma za co :lol2:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

marcinkowsky pisze:No nie :lol2: ?? W LIFE znów o szczęściu :szalony: !! Jaka ta Agatka musi być z nami szczęśliwa :szalony: !!
Tak marcinkowsky - musi :lol2: Musi, bo nie ma innego wyjścia :lol2: Agata ma takich fanów jak Wy i nikt jej innych nie da :lol2:

Spłakałam się, kiedy zobaczyłam okładkę MAXIM'a :hahaha: Oczywiście ze śmiechu :lol2:
Nie sądziłam, że tak dobrze się macie :) Oczywiście bardzo mnie to cieszy :D
Skuteczna terapia odciągająca od tęsknoty :mhm: :D
:D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

not that kind pisze:
marcinkowsky pisze:No nie :lol2: ?? W LIFE znów o szczęściu :szalony: !! Jaka ta Agatka musi być z nami szczęśliwa :szalony: !!
Tak marcinkowsky - musi :lol2: Musi, bo nie ma innego wyjścia :lol2: Agata ma takich fanów jak Wy i nikt jej innych nie da :lol2:
..co najmniej dwuznacznie to zabrzmiało :lol2:
..tak jakby Agatka była na nas skazana :lol2:
..a my jakbyśmy byli największym albo mniejszym złem :>
not that kind pisze:Spłakałam się, kiedy zobaczyłam okładkę MAXIM'a :hahaha: Oczywiście ze śmiechu :lol2:
..kingi się przyłożył :lol2:
..i postarał się by nas rozweselić :tanczy:

..no i fakt - MAXIM powala :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieżyświat pisze:
not that kind pisze:
..co najmniej dwuznacznie to zabrzmiało :lol2:
..tak jakby Agatka była na nas skazana :lol2:
..a my jakbyśmy byli największym albo mniejszym złem :>
EEEjjjhh notka -wyczuwam złośliwość :> ?? Nigdy w ten sposób mnie nei traktowałaś :> ?? No ,chyba , że to miał byćdowcip :lol2: ?? Tak , w kategoriach dowcipu chcęto traktować :lol2: !! notka przecież nigdy nie byłaś w stosunku d onas złośliwa :lol2: !! A ja też wcale za taki kamień u szyi Agatki się nie uważałem :lol2: !!
obieżyświat pisze:
not that kind pisze:Spłakałam się, kiedy zobaczyłam okładkę MAXIM'a :hahaha: Oczywiście ze śmiechu :lol2:
..kingi się przyłożył :lol2:
..i postarał się by nas rozweselić :tanczy:
Czekałem na każdą okładkę prawie z takim napięciem jak na relacje Agatki :tanczy: !! A nawet z większym :lol2: !! Bo w relacjach to wiadomo było mniej więcej na co sięnastawiać , a tutaj była wielka niespodzianka :lol2: !! Umysł zaprzątnięty oczekiwaniem na okładkę , a nie na powrót Agatki :lol2: !!
obieżyświat pisze:..no i fakt - MAXIM powala :lol2:
:shock: :D :lol2: Jak to autentycznie erotycznie wygląda :szalony: !! :red:
obieżyświat pisze:
king_kocur pisze:...bo w tym roku Agata osiągnie jeszcze więcej niż w zeszłym :brawa:
..Agatka zawsze będzie dla nas najsilniejszą i najbardziej wpływową kobietą w świecie mediów :szalony:
/.../
Co mogę napisać więcej :lol2: ?? Tylko się z Wami zgodzić :lol2:

kingi -jesteś królem :jupi: !!
ODPOWIEDZ