Alchemik pisze:Agatta :aniol: Jesteśmy z nią już tak długo, iż możemy chyba śmiało napisać, że widzieliśmy ją, czy to w relacji, czy też na zdjęciu, w każdym stanie jej duszy

Rozpaczy jedynie nie namalowała nam nigdy na swojej twarzy

Ale to akurat dobrze się składa, bo tego stanu nie chcielibyśmy być świadkami, ani popadnięcia w tenże stan nie życzymy :nie:
Coś nam Aluś sposępniałeś ostatnio w dyskusji :mhm: ?? Czyżby ciebie pierwszego brała taka totalna tęsknota w ryzy :rozglada: ?? Na nic zdają sie metody odciągające od tęsknoty :rozglada: ?? no nie gadaj

!! Przecież one nawet na mnie działają :tanczy: !!
Bywało, że i pech na nas spadał :spiewa: Czasami mam wrażenie, że za karę

Za bardzo chcieliśmy, wręcz zaborczo chcieliśmy oglądać Agattę taką, jaką widzielibyśmy ją u swego boku

A to przecież nie dla nas :hmm: A dla mnie to już na pewno nie :spiewa:
Acchhhhjjj

!! Pewnie o jakieś te bardziej osobiste tęsknoty chodzi

!! Ja tam żadnego poczucia winy nie mam -nie uważam grzechu niewierności poczynionego w myślach

!! No i na kartach forum

!! Te są do wybaczenia

!! A na czyny przecież nigdy Agatka nam nie pozwoli
Alchemik pisze:Nie chcę znowuż robić sobie nadziei na coś, co nigdy się nie stanie :rozglada:
No normalnie pesymista :uhh: !! Al -więcej wiary

!!
}{ypnosea pisze:

Przepraszam bardzo

A to co znowu
Wiem, Agata zasluguje na to, by być na okladkach gazet, ale chyba jeszcze na żadnej nie była :? Skąd więc te macie :>
kingi nam kompiluje ,żeby nas na duchu podnieść

!! Oczywiście dopóki nie wróci Agatka i sama za jej zgodą nie przyozdobi jakiejś krajowej okładki :tanczy: !!
PS Uroczo wygląda na każdej :jupi: Uroczo :jupi: Jak prawdziwa :jupi:
No nie

?? W LIFE znów o szczęściu :szalony: !! Jaka ta Agatka musi być z nami szczęśliwa :szalony: !! A W National Geographic to normalnie wygląda jak rasowa obieżyświatka -obi ucieszyłeś się , co

?? Co do PC Gamer , to chętnie bym z Agatką zagrał w jakąś gierkę

!!