Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Funckyrella pisze: A wiĂŞc mogÂłeÂś posÂłuchaĂŚ, kiedy ktoÂś Ci radziÂł, ÂżebyÂś dodatkowo figurami siĂŞ w tym zestawieniu posÂłuÂżyÂł :devil: No chyba Âże i astygmatyzm Ci dolega :devil:
He, he, he :?
A zestawienia jeszcze nie zrobiÂłem :neutral:
A moÂże Olga LipiĂąska bĂŞdzie bohaterkÂą kolejnego odcinka? :devil:
He, he, he :?
MoÂżliwe :lol:
A dzisiaj chyba teÂż ten nowy program startuje? Ciekawe jak to bĂŞdzie z prowadzeniem, czy Anita bĂŞdzie we Flashu, to Patrycja po 17:10 i na odwrĂłt, czy jak o 16-stej, to i o 17:10?
JuÂż wiemy, Âże jak ''Anita bĂŞdzie we Flashu, to Patrycja po 17:10'' :D Przynajmniej dziÂś taki porzÂądek :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Czyli od teraz Anita na wizji bĂŞdzie pracowaĂŚ codziennie, ale nie bĂŞdzie mieĂŚ porankĂłw. No chyba Âże w weekendy, ale wÂątpiĂŞ Âżeby tyle pracowaÂła. :devil: :devil:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Marcin pisze:Czyli od teraz Anita na wizji bĂŞdzie pracowaĂŚ codziennie, ale nie bĂŞdzie mieĂŚ porankĂłw. No chyba Âże w weekendy, ale wÂątpiĂŞ Âżeby tyle pracowaÂła. :devil: :devil:
:shock: :shock: RzeczywiÂście :( ;( A gdzie tu jeszcze ''Dama Pik'' :shock:

Ale Porada sam nie da rady 5'ciu poradkĂłw prowadziĂŚ :mhm:
AnitĂŞ trzeba sklonowaĂŚ!!!!!!!!!! :lol: :lol:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
redix
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: redix »

WOW :!: Jutro zapowiada siĂŞ bardzo pracowity dzieĂą dla Anity, czyli Poranek lub jak kto woli Poradek (podoba mi siĂŞ ta nazwa) i Fakty.
Obrazek
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

No rzeczywiÂście byÂła w Poradku :devil:
A teraz siedzi na stanowisku i Flash przygotowuje :tanczy:
MoÂże jeszcze prosto z Polski bĂŞdzie :devil:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Wstrzymajcie oddech :D CzegoÂś podobnego jeszcze nie byÂło. Zobaczcie co siĂŞ dzieje, kiedy Ania nie jest zaprzÂątniĂŞta robieniem DP: Obrazek

A tu styczeĂą i juÂż nowe terminy w kalendarzyku :spiewa:
WidzieliÂście i sÂłyszeliÂście, z jakim uÂśmiechem dziÂś siĂŞ ÂżegnaÂła, mĂłwiÂąc ''...i do zobaczenia jutro ... o 16'stej? :lol2:
ZupeÂłnie jak gdyby wiedziaÂła, Âże ja czekam na 6stÂą :?
Maciekw
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Maciekw »

Zobaczcie co siĂŞ dzieje, kiedy Ania nie jest zaprzÂątniĂŞta
Ania? Jaka Ania? Black jak mogÂłeÂś siĂŞ tak pomyliĂŚ, czy Ty sobie zdajesz sprawĂŞ co teraz Anita czuje? :D
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Maciekw pisze:
Zobaczcie co siĂŞ dzieje, kiedy Ania nie jest zaprzÂątniĂŞta
Ania? Jaka Ania? Black jak mogÂłeÂś siĂŞ tak pomyliĂŚ, czy Ty sobie zdajesz sprawĂŞ co teraz Anita czuje? :D
Ale wtopa :devil: :devil: WiedziaÂłam, Âże kiedyÂś siĂŞ sypnie :devil:
DoszÂło do takiej sytuacji, bo tak naprawdĂŞ spieszyÂło mu siĂŞ do tej trzeciej :lol:
Wstrzymajcie oddech :D CzegoÂś podobnego jeszcze nie byÂło.
ZwÂłaszcza jak siĂŞ spojrzy na poprzednie miesiÂące, widaĂŚ jak bardzo pochÂłaniaÂła AniTĂŞ ( :lol2: ) praca nad DamÂą Pik. Czy moÂżna przypuszczaĂŚ, w obliczu zapeÂłnionego grudnia, Âże w tym wÂłaÂśnie miesiÂącu DP nie przygotowywaÂła :mhm: CzyÂżby jednak definitywne rozstanie z tym programem :mhm:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Taka afera o jedno maÂłe ''t''? :D
Mo¿ecie mi ufac i mieÌ pewnoœÌ, ¿e ja panie trzy odró¿niam i na pewno nie pomylê :]
Hm :? wielka mi wtopa :spiewa:
Ania, Anita, Agata ... Agata, Anita, Ania ... Anita, Agata, Ania - no i co? :szalony:
CzyÂżby jednak definitywne rozstanie z tym programem

Jeœli o mnie chodzi, to DP mo¿e sobie byÌ, ale niech emituj¹ dotychczas nakrêcone odcinki, a Anita sobie pracuje nad bie¿¹cymi sprawami krajowymi i œwiatowymi w Polsce :lol2:

Na razie jednak wszystko wokó³ Flasha siê krêci :mhm: Dzisiejszy, bardzo udany :)
Mam nadziejĂŞ, Âże jutrzejszy, na ktĂłry Anita serdecznie zaprosiÂła, podzieli jego losy :)
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

A zatem...

Jak donosi TVN24.pl, "Dama Pik" bĂŞdzie nadana 27 i 28 stycznia o 17:05. I bĂŞdzie to odcinek powtĂłrkowy (z AgnieszkÂą Holland). Jeszcze 3 tygodnie temu Anita poinformowaÂła mnie, Âże w styczniu bĂŞdÂą odcinki premierowe i nadawane bĂŞdÂą jak dotÂąd o 15:35 w ostatniÂą sobotĂŞ miesiÂąca. :D Ciekawe z czego wynika pomyÂłka dotyczÂąca wÂłasnego programu?

A teraz inna sprawa.
Skoro Anita bĂŞdzie miaÂła albo "F16" albo "Prosto z Polski", to trudno Âżeby miaÂła jeszcze "Poranki" ;( A szkoda, bo teraz nie dosyĂŚ Âże sÂą dÂłuÂższe, to moim zdaniem ciekawsze i jest mniej reklam. Bardzo chce siĂŞ oglÂądaĂŚ i teraz ma nie byĂŚ Anity? ;(

Zaœ co do nowego programu, to nie wyobra¿am sobie w nim Anity. Ona tam zwyczajnie nie pasuje. S¹ praktycznie same zapowiedzi, bez ³¹czeù i w ogóle. Poza tym Anita nieciekawie bêdzie siê prezentowaÌ na tle tej ciemnej oprawy. Powinno to byÌ miejsce dla chocia¿by Danuty Kondratowicz albo Marty Kuligowskiej. :roll: Anita pewnie w przysz³ym tygodniu bêdzie "okupowaÌ" 17.10.

Mam nadziejĂŞ, Âże jakoÂś tak wszystko zostanie uÂłoÂżone, Âże Anita pozostanie w "Porankach".
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack pisze:Ania, Anita, Agata ... Agata, Anita, Ania ... Anita, Agata, Ania - no i co? :szalony:
Bardzo ³adnie :) Æwicz, ¿eby¶ kolejny raz siê nie pomyli³ :devil:
Marcin pisze:Ciekawe z czego wynika pomyÂłka dotyczÂąca wÂłasnego programu?
Pewnie taki noworoczny prezent od szefostwa dla Anity :x
Marcin pisze:Skoro Anita bĂŞdzie miaÂła albo "F16" (...)
W tym momencie zdetronizowaÂłeÂś ,,Flasha'' :lol: :lol:
Marcin pisze:Zaœ co do nowego programu, to nie wyobra¿am sobie w nim Anity. Ona tam zwyczajnie nie pasuje. S¹ praktycznie same zapowiedzi, bez ³¹czeù i w ogóle. Poza tym Anita nieciekawie bêdzie siê prezentowaÌ na tle tej ciemnej oprawy.
Ja nie uwaÂżam, Âże Anita nie bĂŞdzie pasowaÂła do oprawy, ale zgodzĂŞ siĂŞ z tym, Âże bĂŞdzie siĂŞ marnowaÂł jej talent, jeÂśli osiÂądzie na staÂłe w tych tylko dwu programach :/
Marcin pisze:Mam nadziejĂŞ, Âże jakoÂś tak wszystko zostanie uÂłoÂżone, Âże Anita pozostanie w "Porankach".
Ja teÂż :D Ale ten tydzieĂą pokazuje zupeÂłnie inne prognozy :/
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Koniec z flashem, jeÂśli Marcin pozwoli, od dziÂś o flashu piszemy F16 - rewelacyjna precyzja nazwy :brawa: :devil:
O DP kaÂżdy mojÂą opiniĂŞ zna, a wÂłaÂściwie, to nie tyle na temat DP, co na temat czasochÂłonnoÂści tego programu :] Czas zaoszczĂŞdzony, po rezygnacji z tego projektu, jednak wolaÂłbym, Âżeby Anita wykorzystaÂła w programach innych niÂż F16, czy Prosto z Polski. Poranki polegnÂą na pewno, bo wszyscy wiemy, Âże Anita raz juÂż pokazaÂła, Âże nic jÂą w tym programie nie trzyma i chĂŞtnie na pewno i tym razem zrezygnuje z jego prowadzenia na rzecz czegoÂś lÂżejszego, czegoÂś co nie wymaga z jej strony tak duÂżego wysiÂłku, jaki wkÂłada w przygotowywanie i prowadzenia Poradka np. :]
Ale mo¿e, co ju¿ Marcin napisa³eœ, uda siê znaleŸÌ jakieœ wyjœcie z sytuacji, i bêdziemy Anitê w 3 a mo¿e nawet 4 programach ogl¹daÌ :)
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

:uhh: Zdaje mi siĂŞ, Âże uciekÂła nam Anita DP przygotowywaĂŚ :uhh: SpodziewaÂłam siĂŞ zobaczyĂŚ jÂą dziÂś w Prosto z Polski, ale siĂŞ nie pojawiÂła :uhh: Patrycja dziÂś obsÂługiwaÂła zarĂłwno ten program jak i F16.
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Tym samym ju¿ jakiœ obraz przysz³oœci programowej zaczyna siê wy³aniaÌ. Okaza³o siê, ¿e pod nieobecnoœÌ Anity, która najprawdopodobniej zdobywa materia³y do kolejnej Damy Pik, Patrycja prowadzi jednoczeœnie Flasha i Prosto z Polski. A wiêc, kiedy Anita bêdzie w kraju, uwolniona od spraw zwi¹zanych z DP, z powodzeniem bêdzie mog³a prowadziÌ Poradki, Flasha i jeszcze Prosto z Polski :]
DoœÌ klarowny obraz siê wy³oni³, prawda? :D
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

DÂżastina pisze::uhh: Zdaje mi siĂŞ, Âże uciekÂła nam Anita DP przygotowywaĂŚ :uhh: SpodziewaÂłam siĂŞ zobaczyĂŚ jÂą dziÂś w Prosto z Polski, ale siĂŞ nie pojawiÂła :uhh: Patrycja dziÂś obsÂługiwaÂła zarĂłwno ten program jak i F16.
Jak dla mnie - w przeciwieĂąstwie do Blacka opinii - to wcale nie jest klarowna sytuacja :devil:
Nic jeszcze nie jest przesÂądzone, bo po pierwsze Anita moÂże mieĂŚ urlop, a po drugie sami wiecie, Âże nawet najklarowniejsza interpretacja, w w pewnej stacji, czĂŞsto traci na klarownoÂści :devil:
ODPOWIEDZ