Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

maxxx podesłał mi dzisiejszą prostozpolską Joasię, gdyż ma problemy z wejściem na foruma :lol2: :arrow:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
epsztajnek
Fanatyk :)

Re: Joanna Kryńska

Post autor: epsztajnek »

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
maxxx

Post autor: maxxx »

Zgodnie z powiedzeniem,że wszystko co dobre szybko się kończy Joasia nie pojawiła się dzisiaj w Dniu na żywo ;( ;(
Ale póki jeszcze Kacper ma wolne jutro jest jakaś mała szansa-już bywało,że w piątki się pojawiała :rydzyk:
A narazie nie pozostaje nic innego -jeśli chodzi o Joasię :rozglada: -jak włączyć tv o 17:10 :aniol:
P.S Jaka poważna na tych zbliżeniach :roll: :lol2:
P.S 2 Gdzie jest kamilo :shock: Czyżby defragmentacji c.d :rozglada: Nobo chyba on nie zost....nie to niemożliwe :rozglada:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

maxxx pisze:Ale póki jeszcze Kacper ma wolne jutro
Z jaka pewnoscia zes to stwierdzil, obys sie nie przeliczyl! :> Chociaz z calego serca zycze Ci oczywiscie Asi w DnZ, wszak w tym programie jest miejsce dla dwoch prezenterow! :lol2:
Polowa dnia juz za pasem i to nie bylejakiego dnia, bo mamy dzis Walentynki, a ja tu nadal nie doczekalam sie od Was w strone Joasi zadnych zyczen. Za to pewien przeuroczy Amerykanin Was wyprzedzil, w koncu to z jego ojczyzny przybylo to komercyjne swieto. 8)
Obrazek
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Miałem dziś nadzieję na Asię w DnŻ, ale niestety moje nadzieje nie spełniły się :nie:
No trudno, poczekam do 17:10 :spiewa: Dziś chyba Joasi nie grozi spadnięcie na rzecz jakiegoś M24 :lol2:
Ale dzięki takim przebłyskom Joasiowym od czasu do czasu wiadomo, że nie jest do końca zamknięta w PzP i w ciągu dnia też się może pojawiać :rozglada: Ciekawe, czy w tym roku też PzP zostanie na wakacje, czy jak inne magazyny zniknie na przerwę :rozglada:

Też się zastanawiałem gdzie jest kamilo :rozglada: Chyba już ze trzeci dzień się nie pojawia :shock:
Jestem przkonany, że Joasi nie zostawił- może go choroba mocniej wzięła- w każdym razie zdrowia :rydzyk:

A z okazji walentynek życzę Joasi dużo miłości :lol2:
Ode mnie już ma sporo :lol2:

Obrazek

Nika, agitujesz tu we wątku Joasiowym :D
Nie wiem czy Joasia byłaby zachwycona :rozglada: Ale może akurat kibicuje Barackowi 8)
Wtedy by się pewnie ucieszyła z tego hasełka :lol2:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Nika, agitujesz tu we wątku Joasiowym
Wielka mi od razu agitacja, Joasia obraca sie w swiecie polityki, to taka Walentyna jak znalazl. :lol2: A poza tym nie wiem czy Obama bylby zachwycony tym podpisem, te kartki to sprawka Republikanow, ale ja i tak uwazam, ze one wiecej dobrego przysporza Demokratom. :D Ale juz ciiii :cicho: , nie mieszajmy we wewnetrzne sprawy Ameryki Joanny, no chyba, ze przyjdzie czas i wysla ja na reporterke do Stanow, to wtedy sama wplacze sie w ten gaszcz.
maxxx

Nika pisze:Polowa dnia juz za pasem i to nie bylejakiego dnia, bo mamy dzis Walentynki, a ja tu nadal nie doczekalam sie od Was w strone Joasi zadnych zyczen
Nika na straży Joasiowych życzeń Walentynkowych-no proszę :lol2: Jeszcze sekundka doczekasz się :spiewa:
arczi pisze:A z okazji walentynek życzę Joasi dużo miłości
Ode mnie już ma sporo
Ja równiez życzę dużo miłości Joasi :tanczy: A jakby Jej kiedykolwiek brakowało to tu może z łatwością ten deficyt uzupełnić :P :szalony: Jeszcze wielkie serducho :tanczy: :tanczy: :tanczy:

Obrazek
Nika pisze:no chyba, ze przyjdzie czas i wysla ja na reporterke do Stanow
Przetargetuje się na 'Prosto z Ameryki'-ale narazie ma tu swoja misję :tanczy:

P.S Teraz pytanie czy Joasia ubierze swoja czaderską red marynarę czy nie :tanczy:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

maxxx pisze:P.S Teraz pytanie czy Joasia ubierze swoja czaderską red marynarę czy nie :tanczy:
Walentynki to taki dzień, kiedy mnóstwo ludzi zakłada czerwone stroje, może i Joasi się to udzieli :D
Mam chociaż nadzieje, że dziś tematyka magazynu będzie bardziej optymistyczna niż zazwyczaj :rydzyk:
Pewnie możemy liczyć na jakiś walentynkowy materiał, przy którym Joasia będzie się bosko uśmiachać :D
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Witam po parodniowej przerwie. Jestem usprawiedliwiony nie sesjami, bo z tego wieku już wyrosłem, lecz awarią komputerka i wyjazdami służbowymi. Teraz do rzeczy, czyli wczorajszego Dnia na żywo - to mnie uzdrowiło :tanczy: Dziś byłem u lekarza i powiedział, że jestem w pełni zdrowy. Joanno, nie musisz być lekiem tylko na choroby, możesz być również uodparniającym :nie:

Wiem, że dla Joanny największym prezentem walentynkowym jest mój powrót :klamca: ale na wszelki wypadek jakby się tym nie zadowoliła to przesyłam jej 100 :buzi: i :arrow: :rozglada:
Obrazek

Jeśli chodzi o dzisiejsze Prosto z Polski, to miałem złe myśli, bo Kaczor wyjechał ze swoją konferencją prasową, ale na szczęście już za chwile rozpoczyna się magazyn :lol2:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Na zyczenie pewnego jegomoscia, ktory nie mogl porobic capsow.
Obrazek Obrazek
Kamilo dobrze, ze juz jestes! :lol2: Teraz zostawiam ciag dalszy capsow w Twoich rekach.
Camilo
Guru
Guru

Nika pisze:Kamilo dobrze, ze juz jestes! Teraz zostawiam ciag dalszy capsow w Twoich rekach.
A ja się tak zająłem czytaniem zaległości w innych działach (od załogi zacząłem), że dopiero teraz przeczytałem, co napisałaś - mogłaś mnie od razu nie wystawiać na tak głęboką wodę :hmm: Zapatrzony w monitor Joasi jedynie słuchałem, no może raz, góra dwa zerknąłem :rozglada:
Ostatki, jakie upolowałem :arrow:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
maxxx

kamilo pisze:Witam po parodniowej przerwie. Jestem usprawiedliwiony nie sesjami, bo z tego wieku już wyrosłem, lecz awarią komputerka i wyjazdami służbowymi
No powiedzmy,że Joasia jeszcze dziś przyjmie takie wytłumaczenie w swej łaskawości :aniol: Ale ,że akurat na 14 lutego zdażyłeś się pojawić to idzie Ci na plus u Joasi :lol2: -wiesz Joasia tam sobie wszystko posprawdza kto pamiętał a kto nie :D
Dziś byłem u lekarza i powiedział, że jestem w pełni zdrowy. Joanno, nie musisz być lekiem tylko na choroby, możesz być również uodparniającym
No ale ten lek nie uodparnia na Joasie :lol2: Ale to by była niedorzeczność :lol: :D
A poza tym bardzo możliwe,że wczorajsze DnŻ to to było dla Ciebie-Joasia wiedziała ,że do czwartku musisz być zdrowy :lol2:
ale na wszelki wypadek jakby się tym nie zadowoliła to przesyłam jej 100 :buzi:
A to miałbys siłe Ja tyle wycałować :shock: :lol2: Jakby co to wiesz,mogę pomóc :rozglada: :lol2:

Piękne prezenciki-Joasia na pewno bedzie zadowolona :tanczy:
Nika pisze:Na zyczenie pewnego jegomoscia, ktory nie mogl porobic capsow.
O widzisz-dziękuje :D
kamilo pisze:Zapatrzony w monitor Joasi jedynie słuchałem, no może raz, góra dwa zerknąłem
Ale mniemam ,że w tym monitorze to była Joasia :shock: :grozi: :tanczy:
Ostatki, jakie upolowałem
Jak tak wygladają ostatki to przerasta mnie wyobrażenie sobie nie ostatków :lol2:

P.S Ach wiedziałem ,że nie bedzie czerwieni-przecież Joasia jest nieszablonowa :lol2: Widze,że pod koniec magazynku włoski zza uszka troche uciekły-niedobre :grozi: :lol2:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

kamilo pisze:Dziś byłem u lekarza i powiedział, że jestem w pełni zdrowy. Joanno, nie musisz być lekiem tylko na choroby, możesz być również uodparniającym
Gdyby Joasia uodparniała, to ja bym teraz nie siedział z cieknącym nosem :lol2:
No chyba, że już ma na własną osobę uodparniać nas- ale to też niemożliwe :nie:
maxxx pisze:P.S Ach wiedziałem ,że nie bedzie czerwieni-przecież Joasia jest nieszablonowa Widze,że pod koniec magazynku włoski zza uszka troche uciekły-niedobre
Niepotrzebnie narobiłeś nadziei na tą marynare rouge 8)
Joasia też dowaliła nam walentynkową historię- bardzo romantyczną- o panu, który nie może znaleźć niewiasty- jak sam przyznawał, przydałaby mu się do robienia obiadów chociażby :D Joasię bardzo ta opowieść rozbawiła :tanczy:
Zapraszała na jutro na tą samą porę- mam nadzieje, że będzie równie romantycznie :lol2:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:No powiedzmy,że Joasia jeszcze dziś przyjmie takie wytłumaczenie w swej łaskawości
A jak ja Jej się później usprawiedliwię :hmm:
Teraz to jeszcze mam bogatą listę wymówek jednak z czasem je wytrzaskam i co wtedy będzie? :twisted:
Ale ,że akurat na 14 lutego zdażyłeś się pojawić to idzie Ci na plus u Joasi -wiesz Joasia tam sobie wszystko posprawdza kto pamiętał a kto nie
Dobrze, że w ostatniej chwili sobie i o Niej przypomniałem - lepiej późno niż wcale :spiewa:
No ale ten lek nie uodparnia na Joasie Ale to by była niedorzeczność
Albo ja Ciebie źle zrozumiałem, albo Ty mnie - Joanna w Dnż nie musi się pojawiać tylko, gdy jestem chory :nie:
A poza tym bardzo możliwe,że wczorajsze DnŻ to to było dla Ciebie-Joasia wiedziała ,że do czwartku musisz być zdrowy
Właściwie to do wtorku musiałem wyzdrowieć, ale już nie będę wybrzydzał, bo następnym razem się nie pojawi wcale :stop:
A to miałbys siłe Ja tyle wycałować Jakby co to wiesz,mogę pomóc
Dla Joasi zawsze znajdę siłę :tanczy: Jakby co to wezmę pod uwagę, że zgłaszałeś się pierwszy :lol2:
Piękne prezenciki-Joasia na pewno bedzie zadowolona
Chciałem wrzucić prawdziwe serce ze stronki transplantologicznej, ale jeszcze się bałem, że by zemdlała :xx:
O widzisz-dziękuje
To tylko do Niki czy dla mnie też się jakieś dzięki znajdzie? :rydzyk:
Ale mniemam ,że w tym monitorze to była Joasia
No tak nie do końca :red:
Ale też nie to o czym myślicie :nie: :grozi:
Jak tak wygladają ostatki to przerasta mnie wyobrażenie sobie nie ostatków
Chciałem napisać, że teraz jest Wielki Post, ale jeszcze Joasia by to rozszyfrowała na jakiś swój sposób :uhh:
P.S Ach wiedziałem ,że nie bedzie czerwieni-przecież Joasia jest nieszablonowa Widze,że pod koniec magazynku włoski zza uszka troche uciekły-niedobre
Ach te niesforne włoski :grozi:
arczi pisze:Gdyby Joasia uodparniała, to ja bym teraz nie siedział z cieknącym nosem
Oj peszek jak to byś napisał :/ ;(
Jakbyś powiedział, że to przez Joasię, bo to skakanie do kawy - o którym mowa była kilka dni temu - ćwiczyłeś na jakimś bajorku to by Ci pomogła :lol2:
Joasia też dowaliła nam walentynkową historię- bardzo romantyczną- o panu, który nie może znaleźć niewiasty- jak sam przyznawał, przydałaby mu się do robienia obiadów chociażby Joasię bardzo ta opowieść rozbawiła
Już ja się domyślam, jakie wówczas w Jej głowie kłębiły się myśli nt. tych uroczych panów, ale nie będę ich przywoływał :nie:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Joasia nie założyła dziś czerwonej marynarki , ale za to - zamiast zwykłej podkoszulki - fajny "topik" :tanczy: Włosy rzeczywiście się dziś trochę "schowały" :rozglada:
Joasia też dowaliła nam walentynkową historię- bardzo romantyczną- o panu, który nie może znaleźć niewiasty- jak sam przyznawał, przydałaby mu się do robienia obiadów chociażby :D Joasię bardzo ta opowieść rozbawiła :tanczy:
Ciekawe, jak by zareagowała na opowieść o pewnym panu , który też nie znalazł sobie niewiasty, a pierwszą rzeczą , którą robi po przyjściu z pracy , to odtworzenie "PzP", :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:
ODPOWIEDZ