Dzialanie jest wrogiem myslenia. Przynajmniej jakos zapomnicie na chwile o tej przydlugawej absencji Agatki.
Moderator: Łukasz
Nika pisze:Super pomysl z tymi okladkami, co prawda Tinki Winki byl tu prekursorem w tej dziedzinie, ale widze, ze Was skutecznie zachecil do dzialania.![]()
Liczyć, liczenie, plebiscyty - nigdy tego nie lubiłem, ponieważ zawsze kojarzyły mi się z korupcją :devil: Myślę, że i tu nie obyłoby się bez tego typu chwytów niedozwolonychNika pisze:Ja proponuje pojsc droga tychze poczytnych magazynow i zorganizowac konkurs na najlepsza okladke. Jakby co na moj glos mozecie liczyc.![]()
Sporo tych metod będziemy musieli zaposięwziąć :hahaha:Nika pisze:Dzialanie jest wrogiem myslenia. Przynajmniej jakos zapomnicie na chwile o tej przydlugawej absencji Agatki.
..wobec tego brawa dla najbardziej kontrowersyjnego teletubisiaking_kocur pisze:Nika pisze:Super pomysl z tymi okladkami, co prawda Tinki Winki byl tu prekursorem w tej dziedzinie, ale widze, ze Was skutecznie zachecil do dzialania.![]()
Oczywiście, w tym miejscu ukłony w stronę Tinki Winki'ego :brawa: Przypomniał mi o istnieniu tego wdzięcznego programu![]()
..ja mam problem innej naturyking_kocur pisze:Liczyć, liczenie, plebiscyty - nigdy tego nie lubiłem, ponieważ zawsze kojarzyły mi się z korupcją :devil: Myślę, że i tu nie obyłoby się bez tego typu chwytów niedozwolonychNika pisze:Ja proponuje pojsc droga tychze poczytnych magazynow i zorganizowac konkurs na najlepsza okladke. Jakby co na moj glos mozecie liczyc.![]()
Znając przedsiębiorczość niektórych userów
![]()
..jeśli patrzeć na dzień dzisiejszy to można wierzyć że uda nam się przetrwaćking_kocur pisze:Sporo tych metod będziemy musieli zaposięwziąć :hahaha:Nika pisze:Dzialanie jest wrogiem myslenia. Przynajmniej jakos zapomnicie na chwile o tej przydlugawej absencji Agatki.
Miło mi, miłoobieżyświat pisze:..ja mam problem innej natury![]()
..nie wiedziałbym na którą okładkę zagłosować :szalony:
..bo wszystkie podobają mi się w takim samym stopniu :szalony:
..myślę że niejeden maiłby taki problem przy głosowaniu![]()
..to nie wybór polityka a najlepszej okładki zrobionej przez wielkiego fana :tanczy:
Bez względu na wszystko - musimy wierzyć w to, że przetrwamyobieżyświat pisze:..jeśli patrzeć na dzień dzisiejszy to można wierzyć że uda nam się przetrwać
..bardzo optymistycznie patrzę w przyszłość
Ja proponuję wznieść toast i odśpiewać "Sto lat" na cześć fioletowego z Teletubisiów i wszystkich lwów :jupi: !!king_kocur pisze:Miło mi, miłoRzeczywiście w wykonanie każdej okładki wkładałem maximum serca
Oczywiście pośpiech mnie nieco w działaniu ogranicza, ale robiłem co w mojej mocy, żeby Wam się przypodobały te okładki
![]()
Inny tryb dyskutowania :mhm: ?? Czyli , że teraz musimy dyskutować o tym , co było :uhh: ?? Bo siłą rzeczy na nic nowego nie możemy liczyćking_kocur pisze:Bez względu na wszystko - musimy wierzyć w to, że przetrwamyobieżyświat pisze:..jeśli patrzeć na dzień dzisiejszy to można wierzyć że uda nam się przetrwać
..bardzo optymistycznie patrzę w przyszłośćChociaż do tej pory opieraliśmy dyskusję głównie o działalność Agaty, to teraz musimy się, że tak powiem "przestroić" na inny tryb dyskutowania
My fani Agatki jesteśmy trochę zakręceniNika pisze: Ja proponuje pojsc droga tychze poczytnych magazynow i zorganizowac konkurs na najlepsza okladke. Jakby co na moj glos mozecie liczyc.![]()
..gorzej jak braknie nam pomysłów :uhh:marcinkowsky pisze:Inny tryb dyskutowania :mhm: ?? Czyli , że teraz musimy dyskutować o tym , co było :uhh: ?? Bo siłą rzeczy na nic nowego nie możemy liczyćking_kocur pisze:Bez względu na wszystko - musimy wierzyć w to, że przetrwamyChociaż do tej pory opieraliśmy dyskusję głównie o działalność Agaty, to teraz musimy się, że tak powiem "przestroić" na inny tryb dyskutowania
!! Może być ciężko , ale dzisiaj faktycznie nieźle nam szło :tanczy: !!
..tacy właśnie jesteśmy - sentymentalnimarcinkowsky pisze:My fani Agatki jesteśmy trochę zakręceni!! Niby nic trudnego namyślić się i oddać głos
!! Ale nie dla nas :nie: !!
Chłopaki mieli problem innej natury a ja swojej
!! Z tego względu , ze te dziełka są dziełkami wielkiego fana Agatki nie umiałbym ich stopniować
!!
..a ja nie chcę podejmować decyzji zanim nie będę mógł ocenićmarcinkowsky pisze:Do takiego głosowania poczekajmy aż Agatka realnie i równie masowo będzie pojawiała się na okładkach magazynów!! Wtedy bez żadnych skrupułów oddam mój głos na okładkę z P..... z P..... z Pani domu
!!
..eeee tamTinkiWinki pisze:Widzę że zabawka którą Wam podrzuciłem sie spodobałaMacie jeszcze Plejboja ale stosownego do okładki zdjęcia to już Wam nie dostarczę
![]()
..zanim wróci będziemy już na 500. stronieTylko wiecie co? Jeśli @ jest taka nieśmiała, skromna to musi sie cholernie głupio czuć widząc te okładki. Chociaż bardziej prawdopodobnym jest że nigdy ich nie zobaczy.
..chyba wszyscy tyle samoJeszcze jedno co mnie bardzo ciekawi. Ile MB (GB?) capsów, filmików z @ w roli głównej macie na swoich dyskach?Pochwalcie się.
To miał być dowcipmarcinkowsky pisze:EEEjjjhh notka -wyczuwam złośliwość :> ?? Nigdy w ten sposób mnie nei traktowałaś :> ?? No ,chyba , że to miał byćdowcipnot that kind pisze:Tak marcinkowsky - musimarcinkowsky pisze:No nie?? W LIFE znów o szczęściu :szalony: !! Jaka ta Agatka musi być z nami szczęśliwa :szalony: !!
Musi, bo nie ma innego wyjścia
Agata ma takich fanów jak Wy i nikt jej innych nie da
![]()
?? Tak , w kategoriach dowcipu chcęto traktować
!! notka przecież nigdy nie byłaś w stosunku d onas złośliwa
!! A ja też wcale za taki kamień u szyi Agatki się nie uważałem
!!
..wiedziałem od początku że nie złośliwośćnot that kind pisze:To miał być dowcip![]()
..uwwwwielbiam kabaret 'Potem' :tanczy:not that kind pisze:Zaczerpnięty zresztą od Kabaretu Potem (Tinki Winki zaraz mnie posądzi o brak kreatywności :devil: )Ze skeczu "Otello"
Napisaleś: "Jaka ta Agatka musi być z nami szczęśliwa :szalony: !! "
A w skeczu jest:
Otello: - Desdemono, jaka ty musisz być ze mną szczęśliwa.
Desdemona: - Tak Otello, muszę!
..a jednak postanowiłaś być troszkę uszczypliwa :uhh:not that kind pisze:Ale Agata na mus Was i Waszej zaborczości dzierżyć nie musiPojechała sobie, nie przejmując się Waszą rozpaczą, jaką ten wyjazd wywoła
notka :> ?? Takie żarty na boknot that kind pisze:To miał być dowcipZaczerpnięty zresztą od Kabaretu Potem (Tinki Winki zaraz mnie posądzi o brak kreatywności :devil: )
Ze skeczu "Otello"
Napisaleś: "Jaka ta Agatka musi być z nami szczęśliwa :szalony: !! "
Czego to ludzie nie wymyślą :o ?? Jeszcze jedna machina okładkowa :o ?? Widać po naszym zachowaniu , że ma branieobieżyświat pisze:..eeee tamTinkiWinki pisze:Widzę że zabawka którą Wam podrzuciłem sie spodobałaMacie jeszcze Plejboja ale stosownego do okładki zdjęcia to już Wam nie dostarczę
![]()
![]()
..a myślałem że maszynkę razem ze zdjęciem podeślesz![]()
..tak to na co nam ona![]()
![]()
A może właśnie by zrozumiała , że ona narodziła się po to , by ją rozsławiać -w każdym rodzaju mediów :tanczy: !! Takie zrozumienie byłoby dla nas błogosławieństwem :rydzyk: !! I tylu rzeczy moglibyśmy dowiedzieć się o Agatce :tanczy: !! :rydzyk:obieżyświat pisze:..zanim wróci będziemy już na 500. stronieTinkiWinki pisze:Tylko wiecie co? Jeśli @ jest taka nieśmiała, skromna to musi sie cholernie głupio czuć widząc te okładki. Chociaż bardziej prawdopodobnym jest że nigdy ich nie zobaczy.![]()
..i nawet jeśli tu zagląda to tak bardzo się nie uwsteczni :devil:
Pewnie tyle samoobieżyświat pisze:..chyba wszyscy tyle samoTinkiWinki pisze:Jeszcze jedno co mnie bardzo ciekawi. Ile MB (GB?) capsów, filmików z @ w roli głównej macie na swoich dyskach?Pochwalcie się.
![]()
Za czasów mojej młodości ten dowcip miał inne brzmienie :Otello: - Desdemono, jaka ty musisz być ze mną szczęśliwa.
Desdemona: - Tak Otello, muszę!
Aż musiałem sprawdzić . 146 capsów JPG . Jeżeli chodzi o filmy , to sam jeszcze nie wiem.... Agatę zacząłem nagrywać w sierpniu ( od pierwszego pobytu w Warszawie ) . A na mojej nagrywarce na obróbkę ( czyli wycięcie innych treści poza prowadzącą ) i archiwizację na płytki czekają w kolejce materiały jeszcze z maja. Tak więc nieprędko się zorientuje ile mam "czystej" Agaty na filmach.Jeszcze jedno co mnie bardzo ciekawi. Ile MB (GB?) capsów, filmików z @ w roli głównej macie na swoich dyskach?
..żeby to tylko nie było proroctwo :devil:marcinkowsky pisze:notka :> ?? Takie żarty na bok!! Bo ja wszystko na serio biorę
!! A poza tym jak ci mogło przyjść do głowy takie skojarzenie -przecież my nikogo nie dusimy :devil: !! Bombowy ten skecz :tanczy: !!
..grzechem byłoby takie rozpowszechniaćmarcinkowsky pisze: Dopóki ktoś nam nie dostarczy stosownej fotki , to nie sklecimy okładki!! No , a poza tym -przecież taki widok to każdy z nas chciałby mieć raczej na wyłączność
!!
..w końcu to zrozumieć musimarcinkowsky pisze:A może właśnie by zrozumiała , że ona narodziła się po to , by ją rozsławiać -w każdym rodzaju mediów :tanczy: !! Takie zrozumienie byłoby dla nas błogosławieństwem :rydzyk: !! I tylu rzeczy moglibyśmy dowiedzieć się o Agatce :tanczy: !! :rydzyk:
..to ja pewnie mam mniej więcej tyle samomarcinkowsky pisze:Pewnie tyle samo!! Ja sprawdziłem i razem z filmami ze stycznia mam prawie 4 GB
!!
epsztajnek pisze:Za czasów mojej młodości ten dowcip miał inne brzmienie :
- zagraniczny turysta w Warszawie patrzy z podziwem na Pałac Kultury i mówi do warszawiaka:
- wy to chyba musicie bardzo kochać ten Związek Radziecki
- musimy, musimy...![]()
Jak to się mówi -szczęśliwi fani GB nie licząAż musiałem sprawdzić . 146 capsów JPG . Jeżeli chodzi o filmy , to sam jeszcze nie wiem.... Agatę zacząłem nagrywać w sierpniu ( od pierwszego pobytu w Warszawie ) . A na mojej nagrywarce na obróbkę ( czyli wycięcie innych treści poza prowadzącą ) i archiwizację na płytki czekają w kolejce materiały jeszcze z maja. Tak więc nieprędko się zorientuje ile mam "czystej" Agaty na filmach.
..samo życie zawsze pisze najzabawniejsze scenariusze :hahaha:epsztajnek pisze:Za czasów mojej młodości ten dowcip miał inne brzmienie :
- zagraniczny turysta w Warszawie patrzy z podziwem na Pałac Kultury i mówi do warszawiaka:
- wy to chyba musicie bardzo kochać ten Związek Radziecki
- musimy, musimy...![]()
..i dzielimy się z innymimarcinkowsky pisze:Jak to się mówi -szczęśliwi fani GB nie licząepsztajnek pisze:Aż musiałem sprawdzić . 146 capsów JPG . Jeżeli chodzi o filmy , to sam jeszcze nie wiem.... Agatę zacząłem nagrywać w sierpniu ( od pierwszego pobytu w Warszawie ) . A na mojej nagrywarce na obróbkę ( czyli wycięcie innych treści poza prowadzącą ) i archiwizację na płytki czekają w kolejce materiały jeszcze z maja. Tak więc nieprędko się zorientuje ile mam "czystej" Agaty na filmach.!! Nie ważne ile mamy , najważniejsze , że mamy
!!
Użytkownicy przeglądający to forum: dasiek i 23 gości