Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Nika
Fan Forum
Fan Forum

Re: Agata Tomaszewska - poznańska reporterka

Post autor: Nika »

Super pomysl z tymi okladkami, co prawda Tinki Winki byl tu prekursorem w tej dziedzinie, ale widze, ze Was skutecznie zachecil do dzialania. :lol2: Ja proponuje pojsc droga tychze poczytnych magazynow i zorganizowac konkurs na najlepsza okladke. Jakby co na moj glos mozecie liczyc. :D
Dzialanie jest wrogiem myslenia. Przynajmniej jakos zapomnicie na chwile o tej przydlugawej absencji Agatki.
king_kocur
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: king_kocur »

Nika pisze:Super pomysl z tymi okladkami, co prawda Tinki Winki byl tu prekursorem w tej dziedzinie, ale widze, ze Was skutecznie zachecil do dzialania. :lol2:

Oczywiście, w tym miejscu ukłony w stronę Tinki Winki'ego :brawa: Przypomniał mi o istnieniu tego wdzięcznego programu :lol2:
Nika pisze:Ja proponuje pojsc droga tychze poczytnych magazynow i zorganizowac konkurs na najlepsza okladke. Jakby co na moj glos mozecie liczyc. :D
Liczyć, liczenie, plebiscyty - nigdy tego nie lubiłem, ponieważ zawsze kojarzyły mi się z korupcją :devil: Myślę, że i tu nie obyłoby się bez tego typu chwytów niedozwolonych :lol2: Znając przedsiębiorczość niektórych userów :lol2:
Nika pisze:Dzialanie jest wrogiem myslenia. Przynajmniej jakos zapomnicie na chwile o tej przydlugawej absencji Agatki.
Sporo tych metod będziemy musieli zaposięwziąć :hahaha:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

king_kocur pisze:
Nika pisze:Super pomysl z tymi okladkami, co prawda Tinki Winki byl tu prekursorem w tej dziedzinie, ale widze, ze Was skutecznie zachecil do dzialania. :lol2:

Oczywiście, w tym miejscu ukłony w stronę Tinki Winki'ego :brawa: Przypomniał mi o istnieniu tego wdzięcznego programu :lol2:
..wobec tego brawa dla najbardziej kontrowersyjnego teletubisia :lol2: :brawa:
king_kocur pisze:
Nika pisze:Ja proponuje pojsc droga tychze poczytnych magazynow i zorganizowac konkurs na najlepsza okladke. Jakby co na moj glos mozecie liczyc. :D
Liczyć, liczenie, plebiscyty - nigdy tego nie lubiłem, ponieważ zawsze kojarzyły mi się z korupcją :devil: Myślę, że i tu nie obyłoby się bez tego typu chwytów niedozwolonych :lol2: Znając przedsiębiorczość niektórych userów :lol2:
..ja mam problem innej natury :lol2:
..nie wiedziałbym na którą okładkę zagłosować :szalony:
..bo wszystkie podobają mi się w takim samym stopniu :szalony:
..myślę że niejeden maiłby taki problem przy głosowaniu :lol2:
..to nie wybór polityka a najlepszej okładki zrobionej przez wielkiego fana :tanczy:
king_kocur pisze:
Nika pisze:Dzialanie jest wrogiem myslenia. Przynajmniej jakos zapomnicie na chwile o tej przydlugawej absencji Agatki.
Sporo tych metod będziemy musieli zaposięwziąć :hahaha:
..jeśli patrzeć na dzień dzisiejszy to można wierzyć że uda nam się przetrwać :)
..bardzo optymistycznie patrzę w przyszłość :)
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
king_kocur
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: king_kocur »

obieżyświat pisze:..ja mam problem innej natury :lol2:
..nie wiedziałbym na którą okładkę zagłosować :szalony:
..bo wszystkie podobają mi się w takim samym stopniu :szalony:
..myślę że niejeden maiłby taki problem przy głosowaniu :lol2:
..to nie wybór polityka a najlepszej okładki zrobionej przez wielkiego fana :tanczy:
Miło mi, miło :lol2: Rzeczywiście w wykonanie każdej okładki wkładałem maximum serca :lol2: Oczywiście pośpiech mnie nieco w działaniu ogranicza, ale robiłem co w mojej mocy, żeby Wam się przypodobały te okładki :lol2:
obieżyświat pisze:..jeśli patrzeć na dzień dzisiejszy to można wierzyć że uda nam się przetrwać :)
Bez względu na wszystko - musimy wierzyć w to, że przetrwamy :) Chociaż do tej pory opieraliśmy dyskusję głównie o działalność Agaty, to teraz musimy się, że tak powiem "przestroić" na inny tryb dyskutowania ;)
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

king_kocur pisze:Miło mi, miło :lol2: Rzeczywiście w wykonanie każdej okładki wkładałem maximum serca :lol2: Oczywiście pośpiech mnie nieco w działaniu ogranicza, ale robiłem co w mojej mocy, żeby Wam się przypodobały te okładki :lol2:
Ja proponuję wznieść toast i odśpiewać "Sto lat" na cześć fioletowego z Teletubisiów i wszystkich lwów :jupi: !! :lol2: To są równi goście :brawa: !! Pomysłowi , twórczy i pracowici :lol2: !! :tanczy:
king_kocur pisze:
obieżyświat pisze:..jeśli patrzeć na dzień dzisiejszy to można wierzyć że uda nam się przetrwać :)
Bez względu na wszystko - musimy wierzyć w to, że przetrwamy :) Chociaż do tej pory opieraliśmy dyskusję głównie o działalność Agaty, to teraz musimy się, że tak powiem "przestroić" na inny tryb dyskutowania ;)
Inny tryb dyskutowania :mhm: ?? Czyli , że teraz musimy dyskutować o tym , co było :uhh: ?? Bo siłą rzeczy na nic nowego nie możemy liczyć ;) !! Może być ciężko , ale dzisiaj faktycznie nieźle nam szło :tanczy: !!
Nika pisze: Ja proponuje pojsc droga tychze poczytnych magazynow i zorganizowac konkurs na najlepsza okladke. Jakby co na moj glos mozecie liczyc. :D
My fani Agatki jesteśmy trochę zakręceni :lol2: !! Niby nic trudnego namyślić się i oddać głos :lol2: !! Ale nie dla nas :nie: !! :lol2: Chłopaki mieli problem innej natury a ja swojej :lol2: !! Z tego względu , ze te dziełka są dziełkami wielkiego fana Agatki nie umiałbym ich stopniować :lol2: !!
Do takiego głosowania poczekajmy aż Agatka realnie i równie masowo będzie pojawiała się na okładkach magazynów :lol2: !! Wtedy bez żadnych skrupułów oddam mój głos na okładkę z P..... z P..... z Pani domu :lol2: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:
king_kocur pisze:Bez względu na wszystko - musimy wierzyć w to, że przetrwamy :) Chociaż do tej pory opieraliśmy dyskusję głównie o działalność Agaty, to teraz musimy się, że tak powiem "przestroić" na inny tryb dyskutowania ;)
Inny tryb dyskutowania :mhm: ?? Czyli , że teraz musimy dyskutować o tym , co było :uhh: ?? Bo siłą rzeczy na nic nowego nie możemy liczyć ;) !! Może być ciężko , ale dzisiaj faktycznie nieźle nam szło :tanczy: !!
..gorzej jak braknie nam pomysłów :uhh:
..nawet nie chcę o tym myśleć :nie:
..inny tryb :mhm:
..po prostu zamiast w teraźniejszym będziemy pisali w przeszłym :lol2:
..ale to też nie nastraja zbytnim optymizmem :mhm:
..no trudno :lol2:
..skoro tak sobie zażyczyła Agatka ;)
marcinkowsky pisze:My fani Agatki jesteśmy trochę zakręceni :lol2: !! Niby nic trudnego namyślić się i oddać głos :lol2: !! Ale nie dla nas :nie: !! :lol2: Chłopaki mieli problem innej natury a ja swojej :lol2: !! Z tego względu , ze te dziełka są dziełkami wielkiego fana Agatki nie umiałbym ich stopniować :lol2: !!
..tacy właśnie jesteśmy - sentymentalni :lol2:
..to jest nasza udręka i przekleństwo - z reguły :aniol:
marcinkowsky pisze:Do takiego głosowania poczekajmy aż Agatka realnie i równie masowo będzie pojawiała się na okładkach magazynów :lol2: !! Wtedy bez żadnych skrupułów oddam mój głos na okładkę z P..... z P..... z Pani domu :lol2: !!
..a ja nie chcę podejmować decyzji zanim nie będę mógł ocenić :lol2:
..ale myślę że długo będę krążył nad tą co Ty okładką :lol2:
..no chyba że zakasują nas jakąś inną :lol2:
TinkiWinki
Początkujący
Początkujący

Post autor: TinkiWinki »

Widzę że zabawka którą Wam podrzuciłem sie spodobała :D Macie jeszcze Plejboja ale stosownego do okładki zdjęcia to już Wam nie dostarczę :D
Tylko wiecie co? Jeśli @ jest taka nieśmiała, skromna to musi sie cholernie głupio czuć widząc te okładki. Chociaż bardziej prawdopodobnym jest że nigdy ich nie zobaczy.

Jeszcze jedno co mnie bardzo ciekawi. Ile MB (GB?) capsów, filmików z @ w roli głównej macie na swoich dyskach? :D Pochwalcie się.
Za idiotę robię tutaj JA! ... :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

TinkiWinki pisze:Widzę że zabawka którą Wam podrzuciłem sie spodobała :D Macie jeszcze Plejboja ale stosownego do okładki zdjęcia to już Wam nie dostarczę :D
..eeee tam :lol:
..a myślałem że maszynkę razem ze zdjęciem podeślesz :lol:
..tak to na co nam ona :?: :lol:
Tylko wiecie co? Jeśli @ jest taka nieśmiała, skromna to musi sie cholernie głupio czuć widząc te okładki. Chociaż bardziej prawdopodobnym jest że nigdy ich nie zobaczy.
..zanim wróci będziemy już na 500. stronie :lol2:
..i nawet jeśli tu zagląda to tak bardzo się nie uwsteczni :devil:
Jeszcze jedno co mnie bardzo ciekawi. Ile MB (GB?) capsów, filmików z @ w roli głównej macie na swoich dyskach? :D Pochwalcie się.
..chyba wszyscy tyle samo :?: :lol:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

marcinkowsky pisze:
not that kind pisze:
marcinkowsky pisze:No nie :lol2: ?? W LIFE znów o szczęściu :szalony: !! Jaka ta Agatka musi być z nami szczęśliwa :szalony: !!
Tak marcinkowsky - musi :lol2: Musi, bo nie ma innego wyjścia :lol2: Agata ma takich fanów jak Wy i nikt jej innych nie da :lol2:
EEEjjjhh notka -wyczuwam złośliwość :> ?? Nigdy w ten sposób mnie nei traktowałaś :> ?? No ,chyba , że to miał byćdowcip :lol2: ?? Tak , w kategoriach dowcipu chcęto traktować :lol2: !! notka przecież nigdy nie byłaś w stosunku d onas złośliwa :lol2: !! A ja też wcale za taki kamień u szyi Agatki się nie uważałem :lol2: !!
To miał być dowcip :lol2: Zaczerpnięty zresztą od Kabaretu Potem (Tinki Winki zaraz mnie posądzi o brak kreatywności :devil: ) :D Ze skeczu "Otello" :D Napisaleś: "Jaka ta Agatka musi być z nami szczęśliwa :szalony: !! "
A w skeczu jest:

Otello: - Desdemono, jaka ty musisz być ze mną szczęśliwa.

Desdemona: - Tak Otello, muszę!

:lol:
Ale Agata na mus Was i Waszej zaborczości dzierżyć nie musi :lol2: Pojechała sobie, nie przejmując się Waszą rozpaczą, jaką ten wyjazd wywoła :D
:D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

not that kind pisze:To miał być dowcip :lol2:
..wiedziałem od początku że nie złośliwość :lol2:
..to nie w Twoim stylu notka :lol2:
not that kind pisze:Zaczerpnięty zresztą od Kabaretu Potem (Tinki Winki zaraz mnie posądzi o brak kreatywności :devil: ) :D Ze skeczu "Otello" :D Napisaleś: "Jaka ta Agatka musi być z nami szczęśliwa :szalony: !! "
A w skeczu jest:

:lol:
..uwwwwielbiam kabaret 'Potem' :tanczy:
..ale muszę sie przyznać ze tego skeczu nie pamiętałem :hmm:
..świetny jest - jak każdy tego kabaretu :brawa:
not that kind pisze:Ale Agata na mus Was i Waszej zaborczości dzierżyć nie musi :lol2: Pojechała sobie, nie przejmując się Waszą rozpaczą, jaką ten wyjazd wywoła :D
..a jednak postanowiłaś być troszkę uszczypliwa :uhh:
..uświadamiasz nam jak niewiele dla Agatki znaczymy ;(
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:To miał być dowcip :lol2: Zaczerpnięty zresztą od Kabaretu Potem (Tinki Winki zaraz mnie posądzi o brak kreatywności :devil: ) :D Ze skeczu "Otello" :D Napisaleś: "Jaka ta Agatka musi być z nami szczęśliwa :szalony: !! "
notka :> ?? Takie żarty na bok :lol2: !! Bo ja wszystko na serio biorę :lol2: !! A poza tym jak ci mogło przyjść do głowy takie skojarzenie -przecież my nikogo nie dusimy :devil: !! Bombowy ten skecz :tanczy: !!
obieżyświat pisze:
TinkiWinki pisze:Widzę że zabawka którą Wam podrzuciłem sie spodobała :D Macie jeszcze Plejboja ale stosownego do okładki zdjęcia to już Wam nie dostarczę :D
..eeee tam :lol:
..a myślałem że maszynkę razem ze zdjęciem podeślesz :lol:
..tak to na co nam ona :?: :lol:
Czego to ludzie nie wymyślą :o ?? Jeszcze jedna machina okładkowa :o ?? Widać po naszym zachowaniu , że ma branie :lol2: !! A co do plejboja , to faktycznie bez zdjęcia ani rusz :lol2: !! Dopóki ktoś nam nie dostarczy stosownej fotki , to nie sklecimy okładki :lol: !! No , a poza tym -przecież taki widok to każdy z nas chciałby mieć raczej na wyłączność :lol2: !!
obieżyświat pisze:
TinkiWinki pisze:Tylko wiecie co? Jeśli @ jest taka nieśmiała, skromna to musi sie cholernie głupio czuć widząc te okładki. Chociaż bardziej prawdopodobnym jest że nigdy ich nie zobaczy.
..zanim wróci będziemy już na 500. stronie :lol2:
..i nawet jeśli tu zagląda to tak bardzo się nie uwsteczni :devil:
A może właśnie by zrozumiała , że ona narodziła się po to , by ją rozsławiać -w każdym rodzaju mediów :tanczy: !! Takie zrozumienie byłoby dla nas błogosławieństwem :rydzyk: !! I tylu rzeczy moglibyśmy dowiedzieć się o Agatce :tanczy: !! :rydzyk:
obieżyświat pisze:
TinkiWinki pisze:Jeszcze jedno co mnie bardzo ciekawi. Ile MB (GB?) capsów, filmików z @ w roli głównej macie na swoich dyskach? :D Pochwalcie się.
..chyba wszyscy tyle samo :?: :lol:
Pewnie tyle samo :lol2: !! Ja sprawdziłem i razem z filmami ze stycznia mam prawie 4 GB :lol2: !!
Ostatnio zmieniony piątek 08 lut 2008, 18:38 przez marcinkowsky, łącznie zmieniany 1 raz.
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
epsztajnek
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Za czasów mojej młodości ten dowcip miał inne brzmienie :
- zagraniczny turysta w Warszawie patrzy z podziwem na Pałac Kultury i mówi do warszawiaka:
- wy to chyba musicie bardzo kochać ten Związek Radziecki
- musimy, musimy... ;)
Jeszcze jedno co mnie bardzo ciekawi. Ile MB (GB?) capsów, filmików z @ w roli głównej macie na swoich dyskach?
Aż musiałem sprawdzić . 146 capsów JPG . Jeżeli chodzi o filmy , to sam jeszcze nie wiem.... Agatę zacząłem nagrywać w sierpniu ( od pierwszego pobytu w Warszawie ) . A na mojej nagrywarce na obróbkę ( czyli wycięcie innych treści poza prowadzącą ) i archiwizację na płytki czekają w kolejce materiały jeszcze z maja. Tak więc nieprędko się zorientuje ile mam "czystej" Agaty na filmach.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:notka :> ?? Takie żarty na bok :lol2: !! Bo ja wszystko na serio biorę :lol2: !! A poza tym jak ci mogło przyjść do głowy takie skojarzenie -przecież my nikogo nie dusimy :devil: !! Bombowy ten skecz :tanczy: !!
..żeby to tylko nie było proroctwo :devil:
..nie wiadomo jak dalej pójdzie nam oczekiwanie w tęsknocie :>
..i do czego nas popchnie :devil:
marcinkowsky pisze: Dopóki ktoś nam nie dostarczy stosownej fotki , to nie sklecimy okładki :lol: !! No , a poza tym -przecież taki widok to każdy z nas chciałby mieć raczej na wyłączność :lol2: !!
..grzechem byłoby takie rozpowszechniać :lol2:
..co do tego wszyscy jesteśmy zgodni :lol2:
marcinkowsky pisze:A może właśnie by zrozumiała , że ona narodziła się po to , by ją rozsławiać -w każdym rodzaju mediów :tanczy: !! Takie zrozumienie byłoby dla nas błogosławieństwem :rydzyk: !! I tylu rzeczy moglibyśmy dowiedzieć się o Agatce :tanczy: !! :rydzyk:
..w końcu to zrozumieć musi :lol2:
..skoro pracuje w mediach.. :)
..i jest taka piękna i inteligentna :)
..to musi się liczyć z tym że ludzie będą o nią pytali :lol2:
..o takie sprawy które ona wolałaby zachować w tajemnicy zwłaszcza :lol2:
marcinkowsky pisze:Pewnie tyle samo :lol2: !! Ja sprawdziłem i razem z filmami ze stycznia mam prawie 4 GB :lol2: !!
..to ja pewnie mam mniej więcej tyle samo :lol2:
..tylko z resztą multimediów gdzieś o 3 GB więcej :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze:Za czasów mojej młodości ten dowcip miał inne brzmienie :
- zagraniczny turysta w Warszawie patrzy z podziwem na Pałac Kultury i mówi do warszawiaka:
- musimy, musimy... ;)

:hahaha: I do dziś zostało aktualne , bo taki na przykład Pałac Kultury stał się zabytkiem i tknąć go już nie można :devil: !! :hahaha: Wymowa niemal identyczna :lol2: !! Jak widać Potem'owcy mieli swoje wzorce :lol2: !!
Aż musiałem sprawdzić . 146 capsów JPG . Jeżeli chodzi o filmy , to sam jeszcze nie wiem.... Agatę zacząłem nagrywać w sierpniu ( od pierwszego pobytu w Warszawie ) . A na mojej nagrywarce na obróbkę ( czyli wycięcie innych treści poza prowadzącą ) i archiwizację na płytki czekają w kolejce materiały jeszcze z maja. Tak więc nieprędko się zorientuje ile mam "czystej" Agaty na filmach.
Jak to się mówi -szczęśliwi fani GB nie liczą :lol2: !! Nie ważne ile mamy , najważniejsze , że mamy :lol2: !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

epsztajnek pisze:Za czasów mojej młodości ten dowcip miał inne brzmienie :
- musimy, musimy... ;)
..samo życie zawsze pisze najzabawniejsze scenariusze :hahaha:
marcinkowsky pisze:
epsztajnek pisze:Aż musiałem sprawdzić . 146 capsów JPG . Jeżeli chodzi o filmy , to sam jeszcze nie wiem.... Agatę zacząłem nagrywać w sierpniu ( od pierwszego pobytu w Warszawie ) . A na mojej nagrywarce na obróbkę ( czyli wycięcie innych treści poza prowadzącą ) i archiwizację na płytki czekają w kolejce materiały jeszcze z maja. Tak więc nieprędko się zorientuje ile mam "czystej" Agaty na filmach.
Jak to się mówi -szczęśliwi fani GB nie liczą :lol2: !! Nie ważne ile mamy , najważniejsze , że mamy :lol2: !!
..i dzielimy się z innymi :lol2:
..bo jesteśmy szczodrzy i zależy nam na dobru i szczęściu innych :lol2:
ODPOWIEDZ